Kas sa nägid unes klaverit? Mängisid seda või kuulsid unes, kuidas keegi mängis seda sulle? Kui su unenägu sisaldas klaverit, siis oled sa õiges kohas. Aitan lahti seletada, mida klaveri unes nägemine tähendab. Iga unenägu tuleb ära tõlkida ja seetõttu olen unenägude seletajaid kirjutanud aastaid, et aidata sul ennast paremini mõista.

Klaveri unes nägemine on üldiselt väga positiivse tähendusega. Eriti siis, kui kõik selle ümber toimunu oli hea ja unenäos ei olnud ühtegi negatiivse alatooniga tegevust. Seega, esimene asi, mida sa võiksid teha, on mõelda selle peale, millise emotsiooni ja tundega sa klaverit unes nägid. Kui see oli hea, siis on ka selle unenäo tähendus positiivne. Kui mitte, siis on see ohuga seotud unenägu ja ma aitan sul paremini mõista, mida see tuli sulle ette kuulutama. Head unenägude tähenduste välja selgitamist, naudi seda samapalju, kui mina naudin sulle sellest kirjutamist.

Klaveri unes nägemine, omamine või soetamine sümboliseerib liikumist õnnelikku perioodi. Mis tähendab seda, et sa kas juba oled sellises perioodis, kus kõik hakkab ülesmäge minema ning sa leiad rahu üles, või see õnnelik periood on peagi tulemas. Seega on, mida oodata. Võid kergemalt hingata ja enda elu nautida. Tegelikult tuleb elu alati nautida, aga klaveri unes nägemine toob vihje, et hingerahu on saabumas.

Mida ilusam, uuem ja võimsam oli su unenäos olnud klaver, seda suurem on ka heaolutunne, milleni jõuad või oled jõudnud.

Valge klaver sümboliseerib midagi või kedagi uut sinu elus. Näiteks uut tutvust, mis toob sulle positiivsust, head ning inspiratsiooni.

Must klaver sümboliseerib millegi vana vabastamist, sellest lahti laskmist, eluga edasi liikumist ja seda kõike heas suunas. Näiteks oled langetanud mingi otsuse millegi või kellegi osas, lasknud vabaks - siis see on olnud õige otsus. Sa oleks pidanud seda kindlasti tegema ja unenägu kiidab sind selle tegemise eest.

Kui keegi mängib sulle unes klaverit, siis on see vihje selle kohta, et kellelgi on sinu vastu tunded või need tunded sinu vastu on tekkimas ning peagi saabub sinu ellu armastus.


Kui sa mängid ise unes klaverit, siis tekib peagi sinu sisse armumise tunne. Kui see juba ei ole sinus olemas. See on hea märk selle kohta, et sa oled leidnud, mille või kelle nimel elada.

Kui klaveriga seotud unenägu oli kuidagigi negatiivse alatooniga, siis pigem hoiatatakse sind selle eest, et sa ei jääks minevikku kinni. Sina oled see, kes peab eluga kindlasti edasi liikuma. Seega küsi iseenda käest, millises aspektis sa hoiad end tagasi, kelle osas sa ei suuda edasi liikuda? Kas on midagi või kedagi, millest sa ei suuda loobuda, kuigi sa tead, et seda tuleb teha? Leia see vastus üles ning liigu edasi.

Seega on klaveri sümbol unes üldiselt positiivse tähendusega. Kas negatiivse alatooniga on see siiski hea, kuna sinu alateadvus või keegi Inglite maailmast juhatab sind elus edasi liikuma, julgustades sind tegema sammu, mida sina ise võib-olla ei julge teha.

Kui sa nägid unes, et klaver mängis või seda mängis keegi teine, siis on armastuseenergia sinu elus aktiivne. Sellisel juhul soovitan sul kindlasti asuda kandma Larimari kristalli. Tegemist on hingesugulase, kaksikleegi ja tingimusteta armastuse kristalliga, Larimar aitab sul armastuseni kiiremini jõuda, aktiveerides sind armastuseenergiale, avades sinu südame ja hinge inimesele, kes tõesti on saatuse järgi sinu eluteele loodud. Larimar hoiab ka olemasolevat suhet tugevana, seega tasub seda kristalli kindlasti enda elus hoida.

Tõlgi alati enda unenäod ära, leiad kõik minu kirjutatud unenägude seletajad siit!

Naudi unenägude tõlkimist!

Tene Laul