Kui sa nägid unes koske, siis on see sulle hea uudis. Eriti siis, kui unenägu oli positiivse alatooniga. Näiteks jalutasid kose all, selle sees või nägid seda ning see vaade meeldis sulle. Kui unenägu tekitas sinus head tunnet, siis see on suurepärane uni, mida näha.

Kosk on puhastav, aidates sul selgust saada. Kui sinu pea on viimasel ajal olnud täis igasuguseid erinevaid asju, siis sa võid arvestada, et kui sa näed unes koske, siis sinu segadustunne kaob. Sa kas jõuad ise lahendusteni, õigete otsuseni või keegi aitab sinu ellu selgust tuua. Igatahes selgus tuleb ja see on vajalik ning hea.

Kui sa jalutasid kosevees, siis see näitab sinu julgust teha elus suuri samme. See on märk selle kohta, et oled otsustanud enda intuitsiooni kuulata ning selle järgi tegutseda. Mis tähendab seda, et riskide võtmine tasub end ära - sa teed sammu tundmatusse, astud pea ees tulle ja see toob sulle tohutult palju õnne. Seega julgustab unes kosevees jalutamine tegema suuri uusi samme, andes sulle kindlustunde, et sa tuled olukorrast võitjana välja. Seega julge riskida, julge elada!

Kui sa nägid unes kedagi teist kose juures või selle vee sees, siis on selle kõigega seotud ka keegi teine ehk sa ei ole sellel teekonnal üksinda.

Oluline on ka see, milline oli su unenäos nähtud kosevesi. Kas see oli selge? Oli see sogane? Mida puhtam vesi oli, seda suurem on õnn, mis sind tabab ja seda suurem on selle tulemus, millega sa riskid. Seega, kui vesi oli ilus klaar, siis julge teha ekstra suurt sammu ja ära kindlasti lase hirmul võitu võtta. Ole julge. Kui sul on julgust juurde vaja, siis kindlasti asu kandma Tiigrisilma kristalli. Tiigrisilm on parim julguse suurendaja, mis aitab kaitsta valede valikute eest, tuues samal ajal sinu ellu tohutult palju õnne.

Kosk sümboliseerib uut algust, rahutunde saabumist peale suurte sammu tegemist, õnnetunde suurenemist, adrenaliini tõusu millegi osas, mis viib sind hea tulemuseni. See on puhtuse sümbol, eluenergia suurenemise ja tervise edendamise sümbol. Seega toob kosk positiivses unenäos sulle tohutult palju head õnne. Kõik negatiivne vähendab selle unenäo väärtust. Seega küsi iseenda käest, milline see unenägu sinu jaoks oli? Kas see oli meeldiv või mitte? Nii saad kohe teada, kas see unenägu toob sulle suurt õnne või annab sulle lihtsalt vihje, et õnne on võimalik saavutada. Kui see oli negatiivse alatooniga, siis see viitab sellele, et sul ei ole piisavalt julgust, et teha elus suuri samme. Mina ütlen sulle selle peale seda, et julge ikka, julge elada!

Kui sa nägid unes koske, siis soovitan esimesel võimalusel tuua enda ellu Mookaite ja Päikesekivi kristallid. Miks? Need on uue alguse kristallid, mis toovad sulle head õnne. Kose unes nägemisel on õige aeg lasta minevik vabaks ning astuda uude eluperioodi. Need kaks kristalli tagavad hea õnne, aitavad teha õiged valikud, leida uue suuna ning elus hästi hakkama saada. Mõlemad kristallid toetavad uut eluetappi külluslikult, hea õnne ning tugeva intuitsiooniga, et saaksid uuel rajal teha parimaid valikuid. Kanna neid kristalle endaga kaasas, kas kotis-taskus või ehtena või siis hoia neid voodi kõrval hea õnne aktiveerimiseks une ajal Auraväljas. Mida rohkem on sinu Auraväljas õnneenergiat, seda kiiremini tuleb sinu ellu hea õnn ka füüsilisel kujul. Kristallid tõmbavad alati head õnne ligi.


Olen kirjutanud eraldi unenägude seletaja vee kohta, leiad selle SIIT, samuti ujumise kohta, selle leiad SIIT. Kindlasti loe ka need läbi, et mõista veelgi rohkem, mida vesi sulle ette kuulutama tuli.

Imeilusat unenägude tõlgendamist ja uute prohvetlike nägemuste nägemist!

Tene Laul