Olen kirjutanud Kaksikleekidest terve 2022. aasta. Nüüd, 2023. aastal pühendan ma end sellele teemale veel rohkem, et aidata teil kõigil luua õigeid hingedevahelisi liite nii sellel kui ka tulevastel aastatel.

Selleks, et pidada järge, mis Kaksikleekidega toimuma hakkab, loe järjest läbi kõik osad Kaksikleekide artiklite seeriast, leiad need SIIT. Nii sa mõistad, milline on Kaksikleekide side ja kuidas seda ära tunda.

Tegemist on kõige imelisema ja keerulisema hingedevahelise liiduga üldse, mida sul on võimalik kogeda. Aga see on niivõrd ilus side, et seda tasub tunda, kuna see on parim õpetaja sinule ning ka temale, kes on sinu Kaksikleek, sinu hinge teine pool.

Eelmisel aastal laekus mulle tohutult palju küsimusi Kaksikleekide kohta ning ka minu tuttavad on minuga sel teemal palju vestelnud, küsides minu käest: "Tene, miks Kaksikleegid kerkivad esile just 2022. aastal?", "Kas tema on minu Kaksikleek?", "Mis eesmärk on Kaksikleekidel" ning palju muud.

Kõikidele nendele küsimustele leiad vastused minu poolt kirja pandud artiklitest, kus leiad palju infot Kaksikleekide kohta ning seletan lahti väga palju eri külgi, millega Kaksikleegid kokku puutuvad. Kui sul on soov teada saada, kas oled enda Kaksikleegi üles leidnud, siis sedasaan seda vaadata sinu ja sinu kaaslase visioonidest, kui me peaks mingil hetkel kusagil kohtuma. Kuid sul on võimlik seda ka ise teada saada, selleks loe minu Kaksikleekide artikleid, loe minu uut raamatut "Ajarännak 2023" ja kuula minu podcasti.

Selles artiklis jagan sinuga Kaksikleekide kohta midagi sellist, mida sa võiksid enda kohta teada enne, kui astud Kaksikleegiga suhtesse.

Näiteks sa oled enda elus sellises perioodis, kus sa oled valmis võtma vastu kõrgeastmelist armastus, aga sa oled veel vallaline. Kui sa oled täna sellises seisus, siis ma soovitan sul täielikult enesetervendamisele pühenduda. See on vajalik, et avaneda saaks sinu Südametšakra, sealt edasi aktiveeruda sinu Tüümusetšakra, mis on vajalik sinu Kaksikleegiga kohtumiseks. Kaksikleekide vahel ei saa suhet eksisteerida, kui mõlemal osapoolel on Südametšakrad tervendamata. Sina saad enda Südametšakra tervendusega tegeleda, sest sa oled praegu siin seda artiklit lugemas, järelikult on see teema sinu jaoks oluline. Ära kahtle enda intuitsioonis. Kaksikleekide teema ongi väga intiimne ning seda tasub enda teada hoida, kui oled selles sidemes. Mina tean, mis toimub sinu ja paljude teistega ning ma soovin teile kõige suuremat armastust ja seetõttu nendel teemadel kirjutangi. Et aidata sinul armastuseni jõuda. Armastus on siin maailmas siiski kõige olulisem. Mina näen elu sedasi, et armastus võiks alati pjedestaalil olla.

Südametšakra peab olema avatud, et armastuseenergia saaks sinust väljapoole kiirata ja ka sinusse jõuda. Sinu Auraväli peab olema aktiivne, et see tunne vastu võtta, selleks tuleb sul end tervendada ja aktiveerida. Avada end armastusele!

Kaksikleekide side võib olemas olla, aga hoopis midagi muud on Kaksikleegiga suhtesse astuda. See on juba nii suur samm, et selleks tuleb olla ette valmistatud. Kui sa juba tunned enda Kaksikleeki või sa ei ole veel temaga kohtunud - sel pole mingit erinevust, sul tuleb end tema jaoks valmis panna ja end tervendada. See on nii oluline samm, et seda ei tohi vahele jätta.

Südametšakra aktiveerivad need kristallid, mille olen Kaksikleekide artiklite 7. osas välja toonud. Loe see artikkel siin lõpuni ning sa leiad sealt need kristallid, millega enda Südametšakrat aktiveerida ning luua tohutult tugev telepaatia sinu ja sinu Kaksikleegi vahele. Isegi siis, kui te ei ole veel kohtunud.

Südametšakrat saab aktiveerida ka laimivee joomisega ning Tüümiani või Basiiliku eeterliku õli aurutamisega õlilambis enda kodus enda lähedal. Kindlasti kanna ka kristalle, mis mõjuvad sinu Südametšakrale hästi, neil on tervendavad omadused ning aktiveerivad Tüümusetšakrat ehk kõrgema astme Südametšarat.

Südametšakra avaneb ka siis, kui sa jagad armastust välja, andestad inimestele, andestad eelkõige iseendale, lepid sellega, mis on sinu elus ja oskad enda elu nautida. Olen kirjutanud tohutult palju artikleid, mis aitavad sul õnnelikku elu elada. Loe neid, need on kirjutatud just sinu ja kõigi teiste üliarmsate inimeste jaoks, kes toetavad minu missiooni, kes hindavad ja armastavad seda, mida ma teie jaoks teen. Need on teile!

Lisaks olen kirjutanud oma raamatusse "Ajarännak 2023" sulle terve 2023. aasta teejuhi ülima armastuse, õnne ning külluse poole liikumiseks. Loe seda raamatut ja lugedes keskendu ainult iseendale, enda elule ja hingele. Võta sealt kõik, mis aitab sul liikuda enda kõige parema versiooni poole. Kui sul on raske hetk, siis võta see raamat kätte ning lase mul sind üles tõsta. Tõstame sind koos üles!

Armastus on ülimalt ilus tunne, mille poole liikuda! 2022 aktiveeris armastuse meie Universumis, see oli imeline aasta, mille raskused, olulisuse, tarkuse ning suuna olen oma uude raamatusse kirja pannud. See on imeline, kui sa lendad selle poole kaunis Südametšakra energias. Armastusega, enda, teiste ja maailma vastu!

Kaksikleegid ühenduvad, kui mõlema Südametšakra on tervenenud. Alusta enda Südametšakra tervendamisega ning naudi igavest armastust, ülimat armastus, kõige võimsamat armastust!

Olen Kaksikleekidest kirjutanud juba väga palju, leiad kõik need artiklid SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.


Telepaatiliselt alati sinuga!

Tene Laul