KARNEOOL on üks lisakristallidest, mis kuulub ennustuskristallide komplekti. Iga kristall annab ennustamisel veelgi täpsema tulemuse - mida rohkem on komplektis kristalle, seda täpsema vastuse sa enda küsimusele saad. Seega on soovitatav lisada põhikomplektile ka teisi kristalle.

VASTUS: Üldiselt tuleb Karneool ennustuskotist välja siis, kui sinuni on jõudmas head uudised!

PÄEVASÕNUM: Päevasõnumina annab Karneool teada, et sind on ees ootamas hea päev ja võid saada inspiratsiooni uuteks tegemisteks.

SUHTED: Suhteküsimustes ennustab Karneool ette head algust, uusi võimalusi, uut suhet ning uut algust ka juba olemasolevasse suhtesse - sellisel juhul samuti head uut algust ja romantilisi hetki.

REISIMINE:
Reisimisega seotud küsimuse korral hoiatab Karneool, et sul on vaja lisakaitset inimeste eest ehk ole ettevaatlik, kellele mida usaldad, kellele mida räägid või kelle kätte oma asju jätad.

TÖÖ: Tööalaste küsimuste korral soovitab Karneool langetada tööga seonduvaid otsuseid kiiremas korras. Kui küsimus on sellega seotud, siis on see märk, et liigu edasi, võta uus suund, võta riske ja ole ambitsioonikas. Kõik kaardid on hetkel sinu kasuks.

TERVIS: Karneool soovitab tervise temaatiliste küsimuste korral sul end rohkem liigutada, olla aktiivsem ja süüa rohkem rauda sisaldavaid toiduaineid. Raua puudus võib olla sinu nõrkuse põhjus.

Põhilised märksõnad: uus algus, hea aeg, soodne periood erinevateks ettevõtmisteks, uus töö, riskide võtmise aeg.