2022. aasta tõi murrangulise hetke, avades inimesi spirituaalselt ülimalt kiiresti kasvama. 2022. aasta eesmärk oli lagundada sinu elus olevaid vanu kihte ja liigset reserveeritust, eriti nendes inimestes, kes liikusid või liiguvad 5D-energiasse. 2022. aasta oli ka esimene tingimusteta armastuse aasta, mis aktiveeris Südametšakrad. Nüüd, 2023. aastal, algas uus spirituaalne ajastu, mil liigutakse enda autentsuse poole. Autentsusega avanevad aina rohkem ka inimestes olevad anded. Sa võid ka ise tunda, et sa soovid end rohkem ja rohkem väljendada, maailmale midagi kinkida ja jätta jälje, mis on energeetiliselt ilus ning väestav. Kui sa tunned nii, siis palju õnne, see viitab sellele, et sa oled kas 5D-energias või hakkad enda energiaid sinnapoole arendama. Kosmos loob energiaid ja saadab need meie Maale, mis aktiveerivad ka loomingulise meele, nüüd veel eriti.


See toob endaga kaasa uusi ideid, eriti loomingulisel tasandil. Inimesed, kellel on kunstilised anded, on väga loomingulised, hakkavad maailma looma ning enda fantaasiamaailma avalikustama.


Kirjutasin "Ajarännak 2023" raamatus, et 2023. aasta on tohutult oluline töötegemise aasta. Uue ajastu spirituaalsuse juures on töötegemine rohkem seotud Südametšakraga, mis tähendab seda, et üha enam soovitakse teha tööd, millel on suurem väärtus. Inimesed mõtlevad rohkem selle peale, kuidas teha seda, mida nad tõesti armastavad ja ma olen selle üle väga õnnelik. Kui sa armastad enda tööd, siis sa justkui ei teekski seda, sa elad. Ja kui mõelda nii, et tööd on vaja teha, et teenida raha, sest vastasel juhul sul ei ole midagi, mille eest osta endale tervendavaid taimi, viia end päikese kätte laadima, hoida enda kodu soojas, riietada lapsi ja maksta kütte eest. Raha on vahend, mis annab meile võimaluse elada ja end ka väljendada, seega on töö teema, kuhu tuleb enda aega investeerida. Kui sa armastad enda tööd, siis voilaa!, sa oled õnnega koos. Aga selleks, et see töö üles leida, tuleb sul avaneda Südametšakra tasandil ja praktiseerida tingimusteta armastust. Nii saad sa kontakti enda andega. Kui sinu Südametšakra ei ole avatud, siis sa ei oska tööd nautida ega sellest rõõmu tunda.


Südametšakra aktiveerimiseks söö murulauku, porrut, kalet, kapsast ja kasuta eeterlikest õlidest Rosmariini, Laimi, Põldmünti ja kindlasti Tüümiani. Soovitan neidsamu eeterlikes õlides kasutatud taimi ka süüa, need aitavad sul Südametšakraga kontaktis olla, mis omakorda aitavad sinus aktiveerida teadmise, mida ja kuidas tööalaselt edasi teha. Nii, et sa oleksid tööd tehes õnnelik.

Kirjutasin ka 2022. aasta oktoobri horoskoopides, et NÜÜD on kõige olulisem see, et sa naudid enda tööd ja armastad seda kogu südamest. Mida rohkem sa armastad seda tööd, mida sa teed, seda õnnelikum inimene sa oled ja seda suurem tõenäosus on sul kasvada materiaalselt külluslikuks.

Arvestades seda, kuidas tegutseb Saturn ja milline on Veenuse positsioon taevas, siis mitte kellelgi siin maailmas ei aktiveeru Päikesepõimiku Tšakra - mis on sinu raha ja külluse kanal - kui sa suhtud enda töösse negatiivselt. Kui sa ei ole rahu sellega, mida sa teed, kui sa kommenteerid pidevalt, et see ja see on halb, siis sa blokeerid õnne-energia täielikult ja laostumine võib tekkida üleöö. Seega tõsta enda tuju ja meeleolu ning suhtu enda töösse suurepäraselt. Keskendu sellele, mis on sinu töö juures head, isegi kui sa veel ei tee enda unelmate tööd, aga siiski armasta seda tööd, kuna see on sinu sissetulekuallikas. Sellega sa saad siin maailmas materiaalsed vahendid selleks, et tegeleda kõige sellega, mida sa armastad.

Kui sa tunned pinget või nördimust, et sa ei ole enda südamele lähedast tööd veel üles leidnud, siis ikkagi armasta enda tööd. Vahet ei ole, kuidas sa raha teenid, peaasi, et see teeb sind õnnelikuks. Keskendu sellele, et selle rahaga sa saad toita enda perekonda, osta endale riided selga, käia teatris, sõita autoga külla enda sõbrannale või kinkida pereliikmele midagi, millest ta väga unistab. Keskendu rahale ainult heaga. Rahal on siin maailmas tohutult suur vägi, seega palun ära alahinda seda energiat, kuidas sa sellesse suhtud. Kõik rahaga seotud energiad, mida sa endast välja saadad, loovad sulle eluteed, need kujundavad materiaalselt sinu saatuserada. Kui sa soovid, et see rada oleks külluslik, siis eelkõige pead sa alustama küllusetundest enda sees. Küllus on oskus olla õnnelik ka selle vähese üle, mis sul on. Seega hoia üleval enda positiivne suhtumine töösse ja rahasse üleüldiselt! Saad töö ja edu saavutamise kohta lugeda pikemalt "Ajarännak 2023" raamatust, olen sinna kirjutanud tõed, mis kehtivad kuni meie elu lõpuni ja seetõttu on see raamat saanud ka sellise nime. Kui sa annad endast 2023. aastal maksimumi, siis sa lood hea alustala tulevastesse aastatesse.


Südamelähedase töö aitab sul üles leida Sammalahhaadi ehte kandmine Südametšakra kohal. Tegemist on ühe võimekama küllusekristalliga, nagu on ka Malahhiidis ja Dendriitahhaadis mitmekülgne külluslik energia. Kui neid kristalle kanda, siis tõmbad ligi head õnne nii materiaalsel kui vaimsel tasandil.

Sammalahhaat on seotud Südametšakra aktiveerimisega, mis aitab sul alateadlikult liikuda tööenergiasse, õppida ära töö armastamise, kui sa ei ole seda tunnet varem tundnud, avada sinu meeled ja hing töö nautimiseks, sellesse pühendumiseks ning tööst õnne leidmiseks. Lisaks aitab Sammalahhaat suurendada sinu head õnne, kutsub ligi tööalast õnne, küllust ning aktiveerib rahavoolu energia.

Saad hoida nii Sammalahhaati, Dendriitahhaati kui ka Malahhiiti enda kodu Ida-ilmakaares. Feng Shui järgi on tegemist energiaportaaliga, kuhu viia külluslikke kristalle selleks, et igapäevaselt enda tööd nautida ning head õnne hoida. Tegemist on portaaliga, mille kaudu sa saad kaitsta seda, mis sul on saavutatud. Seega, kui sa pidevalt end tervendad, väestad ja võimendad, siis see kõik säilib ning kasvab.

Lisaks sellele, et uus spirituaalne ajastu toob kaasa südamelähedase töö tegemise ja annete üles leidmise, vallandab see ka tohutult palju loomingulist energiat. Eriti alates 2023. aasta septembrist ja oktoobrist, mil Jupiter teeb koostööd sinu Sakraaltšakraga, aktiveerides loomingulise meele eriti neil, kellel on anded, mis on seotud filmitööstuse, kunsti, teatri, meelelahutuse, käsitöö, muusika, laulmise ja kõige muu loomingulisega.

Mis tähendab seda, et alates septembrist on oodata loomingu realiseerumist. Seesama energia on loomulikult juba üle kolme aasta olnud vaimsel tasandil aktiivne, mis tähendab seda, et paljud artistid on hoidnud enda sees ideid, mida teostada, aga võib-olla ei ole leidnud õiget hetke ja ka materiaalset võimalust enda väljendamiseks. Nüüd aga pöördub õnn õigesse kohta tagasi ning annab kõikidele loomingulistele inimestele võimaluse enda ideed materiaalseks muuta. Mis tähendab seda, et alates 2023. aasta septembrist kuni meie elu lõpuni kogeme täiesti uuenduslikku kunsti. Juurde on tulemas palju erinevaid kunstiliike, filmitööstus muudab enda suunda. Avaneb nii-öelda New Age looming, mis tähendab seda, et me hakkame kogema kunsti, mida me varem ei ole siin maailmas näinud. Spirituaalsus kasvab, samuti kontakt Kosmosega, mis võimaldab inimestel väljendada end tasandil, mis pole kaugeltki sarnane sellega, mis on seni maailmas eksisteerinud. Ja selle peale ütlen ma, et ootan seda meeleldi ning naudin teiste loomingut koos teiega. Olles ise kunstnik, tean täpselt, kui oluline on eneseväljendamine, loominguline eneseteostamine ja selle esitamine. Seega, kui sa tunned end siin ära ja oled sellises energialaines, kus sul ideed muudkui tulevad, siis ole hea ja jaga neid. Kunst on kinkimiseks, teistele inspiratsiooniks ja meelte tervendamiseks!

Kui soovid end loominguliselt veelgi enam aktiveerida ja seda nii, et suudaksid leida viisi, kuidas end väljendada ja leida vajalikud vahendid selle tegemiseks, siis on oluline tervendada enda Sakraaltšakrat. Soovitan seda kindlasti teha enne 2023. aasta septembrit ja oktoobrit, et olla sellel ajal, kui Jupiter annab selle kõige realiseerimiseks head õnne, energeetiliselt valmis. Nii saad sa endasse kanaldada head õnne maksimaalselt.

Sakraaltšakra aktiveerimiseks söö apelsini, hurmaad, mandariine, kõrvitsat ja greipi. Auruta õlilambis Apelsini, Mandariini ja Greibi eeterlikke õlisid. Kanna Karneooli kristalli, mis on number üks Sakraaltšakra aktiveerija, millel on ka oskus ja võimekus hoida üleval motivatsiooni. Karneool aitab saavutada tööedu loominguliste tegevustega ehk on ideaalseks tööedu kristalliks kunstnikele ning muusikutele. Karneool aitab sul enda sisemaailma väljendada, tuua maailma rohkem juurde ilu ja võlu. Peale selle on Karneool ka suurepärane tujutõstja, aidates sul olla õnnelikum olla ja elada hetkes.

2023. aasta september ja oktoober on parim aeg alustada uute loominguliste projektidega ja neid esitada. Nendel kuudel tunneb tegelikult igaüks, kuidas fantaasiamaailm on aktiivsem, ideed lendavad ning hakkavad saabuma vahendid kõige realiseerimiseks. Eriti just neil, kes on 2023. aasta esimestel kuudel tegelenud enda Karmapagasi vähendamisega, millest kirjutasin "Ajarännak 2023" raamatus. Kui vabastad Karma enne septembrit, teed minevikuga lõpparve ja aktiveerid teadlikult hea õnne, siis võib sind oodata jackpot. Eriti kui sa oled ka tingimusteta armastuse energias. Seega on, mille nimel enda spirituaalse poolega tööd teha ja see on ka põhjus, miks ma kirjutan kõigest sellest sulle siin ning enda raamatus - et juhatada sind ülimassse harmooniasse, küllusesse ning parimale saatuseteele. Õnnelikud inimesed täidavad maailma rõõmu ja positiivsusega ning seda on siia maailma väga vaja.


Minu üks missioon on aktiveerida sinus õnneenergia, sind valgustades ja näidates sulle ette, kuidas jõuda kõige ilusa ja heani. Kõik hea on jagamiseks, see on hoolimine ning üksteise hoidmine! Looge kunsti, mida mina ja teised saavad nautida ning armastage enda tööd, et elu oleks elamist väärt ning maailma materiaalne pool saaks endale ilusa kuju.

Mida ma soovin kõige sellega öelda.


Uuel spirituaalsel ajastul kogeme me kosmilist, maagilist, New Age, tipptasemel, täiesti uut ning spirituaalset kunsti ja loomingut, meelelahutusärid muutuvad ja saavad uue kuju. Inimesed liiguvad tööalaselt üha enam armastuseenergiasse, ühendades armastuse tööga. Mis on ülimalt imeline!

3D-energias eksisteerides sinna ei jõuta, 5D-energias jõutakse. Seetõttu on ülioluline end spirituaalselt väestada ja tervendada. Suurendada enda hinge võimekust, tegeleda enda hinge kasvatamise ja muutmisega. Kui sa seda soovid, loe kõiki artikleid ja kuula LA TENE podcasti. Selgitan, mis on 3D ja 5D ning kuidas sul on võimalik olla kõrges energias ehk enda kõige suuremas potentsiaalis.

Kogu armastusega alati Sinuga, juhatades Sind selles maailmas parimale teele!

Tene Laul