Taimed on maailmas põhjusega, seetõttu on ka inimestel loomulik instinkt neid süüa. Tõde on alati lihtne - taimede ja kristallidega on võimalik sul end kiiresti tervendada, aktiveerida ning õnne-energiat suurendada. Kui võtad suhtumise, et sinu elus võiks olla võimalikult palju looduslikku, siis olen sinu üle õnnelik. See teeb sind füüsilisel tasandil terveks, aitab olla emotsionaalselt tasakaalus, vaimselt võimekas ja pidevas spirituaalses kasvamises. Seega naudi meie planeedi taimi, kristalle ning kõike ilusat ja head, mille keskel elame. See on sinu aeg siin maailmas, kasuta seda võimalikult targalt. Hoia end alati kõrges energias.

2022. aastast saati olen rääkinud sulle 5D-energiast ja nüüd 2023. aastal oleme uues spirituaalses ajastus, kus tingimusteta armastuse kogemiseks ning selle kinnitamiseks enda hingetasandile on vaja suurendada enda väge. Kirjutan sulle seda kõike seetõttu, et sul oleks võimalik spirituaalses maailmas iseseisvalt tegutseda. Juhin sinu tähelepanu sellele, mis võib sulle väga kasulik olla, eriti kui sinu taotlus on elada tingimusteta armastuses.


5D-energia on ülimalt positiivne. Mida rohkem sa seda endasse salvestad, seda kergem on sul õppida kiirelt absoluutselt kõikidest õppetundidest. Elu annab raskusi selleks, et sind kujundada, suunata, õpetada, kasvatada ja arendada. Seega ole nii armas ja hea, ära võta raskusi kunagi negatiivselt vastu, pigem ütle iseendale: "Aitäh, universum, kõige eest! Õpin kiirelt ja liigun edasi!". 5D-energiaga suhtumine on positiivne hoiak kõige osas. Leia ilu ja võlu üles ka kõige suuremas raskuses.

Üks viis, kuidas hoida enda elus 5D-energiat, on süüa enda Tšakrasüsteem terveks - et sa suudaksid kosmilist energiat vastu võtta, salvestada seda enda Auravälja ning elada kosmilise energiaga harmoonias ning sünergias. Kiivi on meie uuel spirituaalsel ajastul väga oluline taim ja ma soovitan sul seda enda menüüs hoida. Söö seda vähemalt korra nädalas, et hoida Südametšakra tervena. Kiivi tervendab see sinu Südametšakrat, seejärel aktiveerib kõrgema tasandi armastusekanali, milleks on Tüümusetšakra.


Kui avad enda Tüümusetšakra, siis on sul võimalik kogeda Kaksikleegi või Hingesugulase sidet, kujundada armastust enda ja oma armastatu vahel veelgi võimsamaks ning hoida seda tugevana. Juhul kui sa oled vallaline, siis aitab see luua tee Armastajahinge juurde. Vahet ei ole, millise liiduga on tegemist, see avab sinu saatuserajal teekonna temani, seega on enda väestamine alati kasulik. Eriti kui soovid selles elus kogeda sügavamõttelist armastust.


Soovitan kasutada ka Kiivi rituaaliõli, et enda kodu armastuseenergiaga väestada. Mida rohkem sa seda teed, seda suurem on tõenäosus jõuda tingimusteta armastuseni, seda endasse salvestada ja maailmaga armastuseenergias olla. Mida suurem on sinu Südametšakra vägi, seda rohkem armastust sa maailmas koged. Kui kasutad Kiivi rituaaliõli, siis keskendu sellele, et soovid enda ellu armastust kutsuda, parandada peresuhteid ja suhet enda kallimaga.


Armastuseenergiat aitab koduseinte vahele tuua ka Fuksiidi, Rubiin-Fuksiidi, Rubiin-Tsoisiidi ja Rubiini kristallide enda ellu toomine. Hoia neid enda kodus Lõuna-ilmakaares, kui oled vallaline ja soovid endale kaaslast leida. Lääne-ilmakaares hoia siis, kui soovid olemasolevat suhet säilitada ja viia see uuele kõrgemale tasandile.

Nii nagu olen kirjutanud "Ajarännak 2023" raamatus, oleme alates 2023. aastast uues ajastus ning meil on vaja tõsta energiaid ning suhtuda kõigesse spirituaalselt. Mida spirituaalsem sa oled, seda võimsamalt sa koged kõike, millest olen sulle juba kirjutanud ja kirjutan ka edaspidi. See kõik on sulle kasulik. 3D-energia on spirituaalsusest kaugel, 5D-energia on spirituaalsuses elamine. Seega on valik sinu ja ma loodan kogu südamest, et sa valid 5D-energia. See ühendab ka mind sinuga rohkem, kuna mina annan endast maksimumi, et seda väge igapäevaselt suurendada. Kui sa suurendad seda minuga koos, siis usu mind, meil saab olema ülimalt ilus ja põnev elu.

Kõik positiivne, millest kirjutan sulle kosmilist energiat kanaldades, on sul võimalik tuua enda ellu ja elada ilusas energiavoos, kui teed Universumiga koostööd ning hoiad enda hinge nii, nagu see oleks kõige väärtuslikum siin maailmas. Ja tegelikult see nii ongi - sa oled väärtuslik, palun jäta see endale igavesti meelde! Kui sa väärtustad iseennast, siis väärtustab sind ka Universum.


Juhatan sind uuel ajastul sinu kõige paremasse, tervemasse ning õnnelikumasse versiooni. Sinu ülesandeks jääb vaid kanda hoolt enda hinge ja keha eest. Mida rohkem sa panustad spirituaalselt endasse ja ka oma kodusse, seda õnnelikum sa oled. Soovin kogu südamest, et sa oleksid õnnelik!

Ava enda Südametšakra - aktiveeri seda igapäevaselt millegagi. Kui oled toonud enda koju armastusekristalle, siis need väestavad sind alati, kui viibid kodus. Feng Shui energiat arvesse võttes on oluline ka see, et sa hoiaksid ka puhtust, seda nii energeetilisel kui ka füüsilisel tasandil.

Kui sul on kodus olnud armastusekristalle juba aastaid, siis nende eest tuleb hoolt kanda, et need sinu kodus töötaksid. Selleks puhasta neid aeg-ajalt rituaalitõrvikute, viirukite ja eeterlike õlidega, need puhastavad ja aktiveerivad kristalle. Kristalle on võimalik väestada neid pidevalt puhastades ja tuues nende kõrvale pidevalt uut energiat.

Kui sul on väga palju kristalle, siis tee enda kodus kristalliinventuur. Mõtle selle peale, miks üks või teine kristall on leidnud tee sinuni. Võid kasutada ka näiteks märkmikku, et enda altarid ja nende tähendused kirja panna, ka see aitab nende aktiveerimisele kaasa, kui sa tead, mis energiaga sa oled need loonud, siis tead ka, kuidas nende eest hoolt kanda.

Armastusekristalle puhastatakse eelkõige Kaneeli, Jasmiini, Ylang Ylangi, Lootose, Orhidee, Nag Champa (universaalne), Roosi, Arruda taimedega. Olen kõikide kristallide juurde pannud kirja soovituse, millega neid puhastada ja väestada, leiad selle iga kristalli kirjeldusest.

Kõige olulisem on elada armastuseenergias, kirjutasin sellest ka oma uues raamatus. Kui sa elad armastuseenergias, siis kujuneb sinu saatuserada aina ilusamaks ja paremaks. Me ei saa siin maailmas enam ilma armastusehääleta ega -keeleta, hoia seda energiat!

Väärtusta iseenda elu, väärtusta neid inimesi, kes lasevad sul olla sina ise, kes ei too sind alla, vaid tõstavad sind õhku! Ära tee enda energia osas järeleandmisi, sina pead ennast kaitsma madalate energiate ehk 3D-energiate eest! Mitte tehes teistele etteheiteid, vaid pigem ise tehes teadlikult paremaid valikuid. Hoia enda kõrval neid, kes samuti soovivad head, elada armastuses ja kes suudavad hinnata inimese vabadust, vaba tahet ja erilisust.


2022. aasta aktiveeris autentsuse ja 2023. aasta on samuti sellega seotud. Mis tähendab seda, et mida rohkem sa oled sina ise, seda paremini sa end tunned. Ära võrdle end mitte kellegagi, kuna sa oled eriline ja sa võiksid selle igavesti meelde jääda. Erilisus rikastab maailma. Ära otsi vastuseid teistest inimestest, otsi neid endast. Selleks, et vastusteni jõuda, tulebki Südametšakrat tervendada ja aktiveerida. Mida suuremas kontaktis sa selle Tšakraga oled, seda rohkem sa mõistad, kes sa oled ja mis on sinu eesmärk siin maailmas. Teiste inimeste kopeerimine on 3D-energia. Iseenda energia suurendamine ja enda algenergiate väestamine on 5D-energia.

Mida rohkem sa vaatad iseendasse ja küsid: "Kes ma selline olen?", seda spirituaalsemaks sa muutud, kuna kõigi eesmärk on olla eraldiseisvad energiad kõikide teiste keskel. Vastused peituvad sinus. Vastasel juhul ei oleks ka mul võimalik selgeltnägijana sulle vastuseid anda, sinuga kohtudes ja sinu energiat lugedes. Loen neid sinu seest, mitte kellegi teise seest. Seega, mida suuremaks sa enda väge muudad, seda rohkem on ka mul võimalik sind väestada. Tuleb poolele teele vastu tulla. Kui me kohtume tulevikus ja ma näen, et sa teed endaga tööd, siis seda enam ma annan sulle vastuseid. Mida suuremaid vastuseid sa soovid saada, seda rohkem sa pead ka ise spirituaalselt töötama. Kui sa endaga ei tegele, siis ma hakkan sind esmalt tervenemisesse suunama, kuna õnne, ande ja kõige ilusa ning suurejoonelise väljatoomiseks on sul vaja olla esmalt terve nii füüsiliselt, emotsionaalselt, vaimselt ja spirituaalselt. Ehk sa nüüd mõistad, miks ma olen tänaseks üheksa aastat järjest jaganud sulle teadmisi tervendusest.

Ma teadsin ette, et Kosmoses tuleb kardinaalne pööre ja tegin üheksa aastat kõik selleks, et sind samm-sammult sellesse energiasse juhatada. Kui sa oled endaga tööd teinud, siis on suurepärane. Mõtle ise, see on sulle kasulik! Mina tean neid tervendusvõtteid ja kasutan neid enda jaoks, et veelgi rohkem informatsiooni kanaldada. Kui kasutad seda enda tarbeks, siis me kasvame koos, naudime seda maailma, milles elame.

3D-energiasse jäädes saab olema raske, kuna Pluuto (mis aktiveerus 2022. aasta veebruaris ja tõi kaasa sõja ning palju probleeme) ei anna eriti armu neile, kes ei tegele enda spirituaalse poolega. Raskused, draamad, probleemid ja stress on garanteeritud. Seetõttu ma soovingi sind väestada, et sa ei peaks raskuses elama. Iga väike samm enda spirituaalse energia suurendamiseks on sulle kasulik. Ära alahinda pisikesi samme, need loovad sulle suure tuleviku. Ja ma hea meelega näen sind enda poes või kusagil kohtudes õnneliku ning spirituaalselt avatuna. Oleme kõik üks, kui me soovime seda olla. 5D-energias elamine on see, et me naudime kõikide inimeste erilisust, täiustame üksteise elusid ja elame õnnelikult. Meil on ees ootamas tohutult palju ilusaid hetki, aga selleks, et neid kogeda ja need uksed enda saatuserajal avada, selleks tulebki end esmalt treenida, väestada ja avada.

Tingimusteta armastuse ajastu on siin ja seetõttu on ülimalt oluline pidevalt Südametšakrat väestada. Kui see on terve ja avatud, siis sa koged suhete tasandil head õnne. Ja mis on oluline? Armastus loomulikult. Kõik väärivad armastust, aga Universum avab armastuseenergia alates 2023. aastast nende saatuses, kes on ise Südametšakra-energias terved. Seega tervenda! Ära alahinda ühtegi sammu tervenemise poole. Isegi kui sa ei tunne tervenemist, siis see toimub, kui sa tegutsed selle nimel. Ja ühel hetkel oled sa terve, avatud, elad armastuses, räägid armastusekeelt ja tantsid läbi elu 5D-energias. Seega tule minuga! Mina olen seal, ole palun sina ka! Mida rohkem meid selles energias on, seda maagilisem on meie elu.

Olen oma loomult optimist ja see ei ole mind mitte kunagi alt vedanud. Kui suudan sind väestada samasse energiasse, siis usu mind - sa ei soovi mitte kunagi teist suhtumist võtta. Armastan inimesi, loodust, Kosmost, meie maailma - 5D-energias olles klikivad minu energiaga need, kes ise on 5D-energias. 3D-energia ja 5D-energia ei segune enam alates 2023. aastast. Seega, kui sa tunned natukenegi, et oled 3D-energias (madalas, vaimselt raskes seisus), siis hakka kohe päevapealt tervenema, kallike! Tule ja ole osa minu ja kõigi teiste 5D-energiaga inimeste eludes! 5D-energias elamine suurendab sotsiaalset ringi, aitab ühist keelt leida. 5D-energia on seotud vaba tahtega, kus sa ei suru mitte kellegile midagi peale, ei oota kellegilt midagi, vaid pakud ise maailmale ilu ja võlu ning naudid teiste erilisust. Hoiame kokku! Oleme siin maailmas kõik koos siiski põhjusega.

5D-energias elamine ei tähenda seda, et sa ei teadvusta endale maailmas olevaid potentsiaalseid ohte. Ohte on, samuti väga raske energiaga inimesi, kes loovad probleeme endale ja teistele. Kes kasutavad ära ja on küünilised ning isegi sadistlikud. Kõige selle vastu aitabki enda 5D-energiasse viimine. Mida rohkem on maailmas inimesi, kes suudavad austada teisi inimesi, loodust, meie maailma, seda tervemaks see koht siin saab. See on siiski meie kodu ja me peame enda ühise kodu eest hoolt kandma. Sinu kodu ei ole vaid maja või korter, kus elad, sinu kodu on ka planeet Maa. Igaüks võiks panustada siia seda, mida tuleb loomulikult heaga sinust välja. Minu panus on kõikide inimeste spirituaalne väestamine, heaolusse juhatamine, elu tõlkimine, kosmilise energia kanaldamine. Sinus on kindlasti olemas midagi, mida maailm vajab. Leiame selle koos üles ja pakkuma seda maailmale. Ja kui kõik 5D-energias eksisteerivad inimesed annavad enda panuse (3D-energias ei panustata, vaid tarbitakse kõike), siis muutub meie ühine kodu kaunimaks. 3D-energias eksisteerides sa ei suudagi panustada, kuna oled iseendaga puntra". Seetõttu tuleb esmalt tervendada end ja alles siis hakata muutma maailma paremaks kohaks. Maailma saab paremaks kohaks muuta vaid siis, kui sa ise oled pidevas tervenduses ja spirituaalsuses!


Ma ei mõista 3D-inimesi hukka, vastupidi - ma mõistan neid, aga see ei tähenda, et ma aktsepteeriksin seda, kuidas teistele liiga tehakse ja enda toksilisust teistele jagatakse. Seda ei tohi teha. Kui oled 3D-energias, siis tegele ainult enda tervenemisega, ära sekku mitte ühegi inimese ellu ega mitte millessegi enne, kui oled õnneenergias. Me saame ja tohime teisi aidata, õpetada, suunata, valgustada, inspireerida ja motiveerida vaid siis, kui oleme ise terved. Igal inimesel, kes on 5D-energias, on õigus jagada enda teadmisi, väge, oskusi!

Saturn, mis vastutab väga suuresti 2023. aasta väe eest, ei lubagi 3D-energial 5D-energiasse minna. Kui näiteks 3D-energiaga inimene soovib hakata mõjutama 5D-energiaga inimest, siis mis juhtub? 5D-energia inimene jalutab tema elust minema, ignoreerib, ei pane tähele, ei võta kuulda. Energiad ei segune, kuna maailmas on vaja muutust. 5D-energial on aga õigus aidata 3D-inimest. Kuna positiivne ja armastav energia võidab alati ning sellel on õigus alati liikuda ka kõige süngematesse energiatesse neid tervendama.

Edaspidi kirjutan ja räägin uutes LA TENE podcasti episoodides kõigest sellest, mis on meid ees ootamas ja annan sulle juhatuse, kuidas end väestada ning hoida kõrgel 5D-energias. Ja ma ei väsi korrutamast - me kõik liigume ühel hetkel 5D-energiasse. Oled sa seal praegu või mitte, see on miski, mis on vältimatu. Arvestades kosmilisi seisusid, siis sa kas lähed sinna vabast tahtest või viivad sinna su elu keerulised õppetunnid. Valik on sinu.

Jagamine on hoolimine ja seetõttu jagan sinuga alati kõike head! Jagan teadmisi ja hoian meid koos!

Armastust alati hinges hoides ja telepaatiliselt kontaktis olles!

Tene Laul