Oleme uuel spirituaalsel ajastul, kus 5D-energiad ja 3D-energiad on üksteisest eemaldumas. Seetõttu on üha rohkem esile tulemas ülimadalas 3D-energias elavate inimeste pahatahtlikkus. Miks? Mida suuremaks muutub heaolus eksisteerivate inimeste energia, seda ahvatlevam ja atraktiivsem see energia on. Lihtne ja spirituaalselt äärmiselt loogiline, eks. Ülimadalas 3D-energias eksisteerivate inimestel on spirituaalse energia puudus, selle eest vastutab akiitvselt tegutsev Pluuto, mille energia kestab 2025. aasta keskpaigani. See tähendab aga seda, et kui sa oled 5D-energias või soovid sinna energiasse liikuda, pead olema ettevaatlik Ärakasutaja osas.

Ma ei soovi selle artikliga sind ega kedagi teist hirmutada. Hoopis vastupidi, ma soovin sind selle eest kaitsta, andes sulle ette teada, et selline asi võib esile tulla. Võib-olla sa oled seda juba kogenud? Kui nii, siis tee kiirelt pööre ning liigu heaolusse tagasi, märka Ärakasutajat ja päästa end selle energia eest.

Ülimadal 3D-energia tuleb me ühiskonnas üha rohkem esile ka seetõttu, et 2023. aasta on Jäneseaasta, mis aktiveerib Kurgutšakra, suhtlemisvajaduse ja ka lähedusvajaduse. Arvesse tuleb võtta ka seda, et kõik energiad on ühel või teisel viisil armastuseenergia ning Südametšakraga seotud.

Neid inimesi, kes on enda eluga ülimadalas 3D-energias, kas siis kogetud traumade, raske elukeskkonna, väga keeruliste peremudelite või mingite muude põhjuste tõttu, on me ümber ja neid tuleb loomulikult aidata, aga selleks on neil esmalt vaja ise abi otsida. Sa ei saa anda abi kellelegi, kes ei soovi seda saada. Seega aita alati neid, kes on abile avatud. Isegi kui nad on väga madalas energias. Ma soovin anda kaitset kõigile, olgu nad siis 5D- või 3D-energias, oma hingelt haprad, näiteks noored ja lapsed. Kui minu lugejate seas on noori, siis kindlasti suurendage enda teadlikkust selles osas, et maailmas pole kõik inimesed sellised, kes suudavad ja oskavad teisi austada. On ka neid, kes soovivad sind ära kasutada ja sinult midagi saada, olgu see näiteks sinu raha, mida tahetakse endale, või sinu keha, mida soovitakse enda vajaduste rahuldamiseks, või hoopis midagi, mida sinul on külluses. See, mida sinul on külluses, ongi väga atraktiivne nende inimeste jaoks, kelle elus on mingist asjast puudus.

Inimesed, kes on 5D-energias või liiguvad sinna, ei tunne enda elus puudust, kuna nad oskavad õnnelikud olla ka vähese üle ning nautida seda, mis nende elus on. Nad ei nõua aina rohkem ja rohkem juurde. Mida madalam on aga 3D-energia, seda suurem on vajadus millegi järele. Seega hoidke palun silmad ja kõrvad lahti, pange tähele, kuidas teiega käitutakse ja kuidas teid koheldakse.

On kahte sorti ülimadala 3D-energiaga Ärakasutajaid: üks on füüsiliselt agressiivne, teine intellektuaalselt salakaval, manipuleeriv ja ärakasutav. Esimest versiooni suudad sa ise märgata, sest agressiivsus tuleb käitumises ja suhtlemises esile. Aga viimane on isegi ohtlikum, kuna selline inimene oskab sind keerata enda sõrme ümber ja rääkida sulle mesijuttu, millel ei ole sisu, kuna see on tühi, väärastunud. Aga kuidas sa siis suudad aru saada, millal sa puutud kokku ülimadala 3D-energiaga? Eriti just selle viimasega? Selle kõige ohtlikumaga, kes oskab oma sõnu väänata-pöörata ning tulla sinu ellu nii, et sa ei pane tähelegi, kui sinu elus on keegi, kelle eesmärk on sinult midagi saada, sind tarbida, omastada ning teha sind energeetiliselt või füüsiliselt tühjaks. 


Esimene märk sellisest inimesest on see, et ta alati nõustub sinuga. Ükskõik, mida sa ütled, ta on alati nõus, ta ütleb kõigele jah. Seesama 3D-energiaga inimene teeb kõik, et võita sinu usaldust ning ta kasutab selleks kõigega nõustumist. Tegelikult tuleb meil kõigil õppetundidest õppida ja selleks on näiteks suhtlemine, kus me jagame, vestleme, arutleme ja leiame ilusa ja kuldse kesktee. 


Ülimadalas 3D-energias eksisteeriv Ärakasutaja suunab sind ebatervisliku elustiili poole ja toob sinu ellu midagi, mis kahjustab sind või sinu perekonda. Ta suunab sind ülikavalalt tarbima midagi, mis on sinu põhimõtete vastu või sulle kuidagi kahjulik, mõjutab sind oma libeda jutuga andma talle midagi, mis kuulub sulle. Olgu selleks siis näiteks raha, vara, sinu teadmised või midagi, mis kuulub sinu perekonnale. Kui keegi peaks sinu elus nii käituma, et vestleb sinuga hästi armsalt ja üliviisakalt ning suunab sind läbi lilleda tegema sulle kahjulikke samme, siis ole ülimalt ettevaatlik. See on suur punane lipp, mida sa peaksid märkama. Aga kui sa seda ei märka, siis ei ole vaja end süüdistada, kuna selliste inimeste eest ei ole lihtne end kaitsta. Mida intelligentsem on ülimadalas 3D-energias eksisteeriv inimene, seda kavalam ta on. Intelligentsus ja pahatahtlikkus koos ei saa mitte kunagi head tuua. Ja 5D-inimesed ehk tingimusteta armastuses eksisteerivad inimesed on selliste jaoks korralikud saagid. Seega hoia end, ja kui sul on lapsed, teavita neid selliste inimeste osas. Rääkige kodus, et on inimesi, kes tegelikult ei soovi head ja kelle suhtes tuleb ettevaatlik olla.

Selle artikliga ma ei soovi õhutada sotsiaalset distantseerumist ega tülisid ning enda elust inimeste väljaheitmist. Minu soov on kaitsta neid, kes vajavad kaitset. Kui sa juba oled siia tulnud ja loed minu kirjutatut, siis ilmselgelt sul on vaja seda lugeda. Usalda enda intuitsiooni. Võib-olla oled sa siin selleks, et kaitsta iseennast või kedagi teist? Jäta see kõik meelde ja anna abi enda tuttavale, sõbrannale, pereliikmele ja eelkõige iseendale.

Ülimadala 3D-energiaga inimene on manipuleeriv, tema eesmärk on võtta ära sinu heaolu, sinu energia, kas teadlikult või alateadlikult. Seetõttu alateadlikult, kuna tema puudus on nii suur ja ta justkui peab kusagilt midagi saama.

Aga mina ütlen selle peale, et sina oled väärtuslik ja sinu energiat tuleb kaitsta, sind tuleb hoida. Kui mul on võimalik, siis ma kaitsen sind siin sinu teavitamisega, sinu valgustamise ja ülimasse 5D-energiasse tõstmisega. Kui sa tunned sidet selle artikliga, siis ole hea ja jälgi seda inimest, kes tekitab sulle küsimärke - kuidas ta sinuga suhtleb, milline on tema käitumine.

Kui sinu elus on keegi, kelle initsiatiividest ja motiividest sa aru ei saa, siis ei tohiks teda kohe 3D-energiasse lahterdada, aga ettevaatlik tasub ikka olla. Mõtle pigem selle peale, kuidas ta on sind kohelnud, mida ta on sinu ellu toonud, mida pakkunud ja küsi enda käest, kas ta on viinud sind paremale eluteele või hoopis vastupidi, halvemale. Kui sa tunned kellegi konkreetsega midagi sellist, mis mõjub sulle tegelikult halvasti, aga sul on ikkagi soov temaga suhelda, siis soovitan sul ikkagi olla endaga korra karm ning astuda sellest suhtlemisest välja. Aeg teeb oma töö ning sa suudad selle inimese enda hingest samm-sammult vabastada. Kui ta ei ole sulle või sinu pereliikmetele hea mõjuga, siis palun võta hetk ning küsi, kas seda sidet on ikkagi vaja või mitte.

Selliste inimeste eest, kes võivad sulle ja sinu perekonnale palju probleeme põhjustada, on sul võimalik end kaitsta kaitsekristallidega. Esmalt tuleks teha energiapuhastus Draakonivere või Yerba Santa rituaalitõrvikuga nii endale, pereliikmetele kui ka kodule. Need rituaalitõrvikud suudavad selliste inimeste energia puhastada sinu ja sinu kodu energeetikast, lisaks hoida puhtana sinu Auravälja. Mida tervem see on, seda kergem on sul märgata Ärakasutajat, eriti madalaima 3D-energiaga intellektuaalselt salakavalt Ärakasutajat, kes on kõige ohtlikum nii sinule kui ka teistele.


Kui sa oled Aurapuhastuse ära teinud, siis esimese kristalli, mille võiksid kasutusele võtta, on Oonüks. Miks? Tegemist on tugeva kaitsekristalliga, mis aitab tõde näha seal, kus seda kõige rohkem varjatakse. Võid Oonüksit kanda käeehtena, kaelas, kõrvas - kõik sobivad. LA TENE erikollektsiooni ehetes on väga palju Oonüksit, olen seda sinna lisanud juba 9 aastat selleks, et kaitsta sind ja neid inimesi, kes on leidnud tee minuni ja tervenevad, valgustuvad ning kasvavad spirituaalselt koos minuga. Olen teile alati öelnud - hoian teid alati!

Kui Oonüksit kannab Ärakasutaja, aitab see kristall temal terveneda ning muutuda paremaks inimeseks. Kuna 5D-energia inimesed on autentsed, siis Oonüks ei aita ülimadalas 3D-energias inimestel 5D-inimeste kohta informatsiooni saada. See on võimatu. Mida suurem on sinu spirituaalsus, seda ebatõenäolisem on sinu tõdedele ligi saada. Sa kas ise avalikustad need, pakud ja jagad neid enda vabast tahtest, aga sinu energiasse siseneda ja mõista seda, mida sa ei jaga, ei ole kristallidega võimalik saavutada. Kristallid ei tööta spirituaalsete inimeste kahjuks, kristallid töötavad alati tingimusteta armastuse poole. Seega aitab Oonüks 5D-energias inimesel olla teadlik ja intuitiivne, 3D-energias oleval inimesel terveneda ja liikuda enda madalatest energiatest välja.

Kui Oonüks on olemas, siis saad kasutusele võtta ka teisi kristalle, mis sind aitavad. Punane Jaspis on üks võimsamaid ebaõigluse peatajaid. Kui sa kannad seda kristalli, siis see takistab edaspidise ärakasutamise eest ja sa hakkad üha enam märkama, kes on sinuga heaga ja kes väga valedel põhjustel. Punast Jaspist soovitan eriti kanda lastel, et kaitsta neid kiusajate, ahistajate ja seksuaalselt ebatervete inimeste eest. Kuna lapsed võivad olla naiivsed oma imelise armastuseenergia tõttu, mis on nendes säilinud, siis on nad ülimadala 3D-energiaga inimeste jaoks kahjuks lihtsad energiaallikad millegi ebaterve saavutamiseks. Seega kaitse end ja kaitse alati lapsi!

Oonüksi ja Punase Jaspise kõrval on võimekad kaitsekristallid ka Must Turmaliin, Lemuuria Jaad, Nuumite, Hüpersteen, Kiastoliit ja Hematiit, kõik kaitsevad Ärakasutajate eest.

Minu soov on kaitsta kõiki inimesi, kes kaitset vajavad! Minu eesmärk on tervendada ka neid, kes on ebaterves seisundis, tuues valgust igale tasandile siin maailmas. Hoiame üksteist armastusega, sest me ei tohiks mitte ühelgi teisel viisil kellegi ellu siseneda ja seal olla. Ikka ainult armastuse ja austusega teise inimese vastu.

Kogu armastusest alati sinuga, kaitsen ja hoian sind igavesti!

Tene Laul