Ma mäletan, kui olin umbes kuueaastane ja uudistasin enne magamaminekut vanaema juures raamaturiiuleid. Jõudsin ühe väga vana astroloogiaraamatuni, mida avades sain enda esimese olulise astroloogilise visiooni. Ütlesin valjusti: "Ühel päeval räägin kõigile, millest tähed räägivad!" Kas ma lugesin seda raamatu, mille leidsin? Ei. Teadsin juba siis, et tunnen seda teemat ilma, et keegi mulle sellest räägiks. Kosmos suhtleb minuga, on seda alati teinud. Minu selgeltnägemine aktiveerub, kui vaatan tähtede, planeetide, taeva poole! See on nii ilus energia, mis sealt kiirgab. See tekitab minus aukartust, sest see on vägi, mis mõjutab meid kõiki, kuna oleme selle energiavoo sees. Olen kirjutanud astroloogia teemal artikleid 9 aastat ja valgustan teid edasi. Me oleme uuel spirituaalsel ajastul ja mõistmine, mis Kosmoses toimub, annab nii mulle, kui ka sulle, kellele ma kirjutan, võimaluse selle energiavoo sees slaalomit teha. Tõstes õigel ajal esile õiged teemad, saame teha parimaid valikuid, mis annab meile kõigile rohkem selgustunnet. Kui mul on võimalik su ellu selgust tuua, siis see teeb mind ülimalt õnnelikuks. Seega, kui sa tunned minu energeetiliste teadaannetega sidet, siis palun rakenda neid enda elus, võta sellest elust maksimum! Elu on elamist väärt ja see muutub sinu jaoks väärtuslikumaks, kui tead, millal midagi teha, kuidas teha ja õnneenergias eksisteerida.


Kirjutasin ka oma raamatus "Ajarännak 2023", et alates 2022. aastast oleme tingimusteta armastuse laines, mis kandub igasse aastasse edasi veelgi võimsamalt. 2023. aasta on spirituaalse ajastu esimene aasta, sellele eelnenud paar aastat olid nii-öelda sissejuhatused sellele, kus me täna oleme ning kuhu liigume.

Kosmos loob erilisi energiaid ja me kogeme veel palju ainulaadseid energiaid Maale kiirgamas. Mis tähendab seda, et meie maailm on tegemas pööret. Muutused tulevad ja nende sees on sul võimalik saavutada parimat, kui tead, millised energiad on parasjagu aktiivsed.

Spirituaalsus tähendab seda, et sa oled kontaktis iseendaga ja kogu Universumiga. Kosmos ja planeetide ning tähtede vägi, mis kiirgab meie Maa peale, loovad päev-päevalt üha rohkem spirituaalset ärkamist ja kasvamist. Selle kõige juures lagundatakse vanu energiakihte. Nimetan seda ajastut uuenduskuuriks, kuna kõik inimesed muutuvad. Omas tempos ja seda tempot saad sa ise valida. Kui soovid vanasse energiasse kinni jääda, siis see saab olema raskendatud. Nimetan seda vana energiat 3D-energiaks. Kui sa lähed vooluga kaasa, nii nagu tasakaalus Kalade esindaja või riskiv Jäär, siis, usu mind, sa ei kahetse. Meil kõigil on vaja selle vooluga kaasa minna, seega lase vana energia vabaks ja tervita uut! Me oleme siiski uuel ajastul!

Kuidas sa saad aru, et oled uuel ajastul? Vaata korra enda hinge. Vaata enda ellu. Ja sa näed, kui palju muutusi on viimased aastad toonud. Tahad või mitte, need muutused on tulnud iseseisvalt ja tulevad edasi. Mis näitab seda, kui suur vägi on kosmilisel energial. Sinu suhtumine määrab, kuidas sa sellel ajastul hakkama saad. Kui sa lõpetad enda tahtmise pealesurumise ja aktsepteerid, et elu on muutlik ning võtad hoiaku, et sa pigem kohandad enda energiaid vastavalt toimuvale, siis see on 5D-energias eksisteerimine. Räägin nii 3D-energiast kui ka 5D-energiast Pluuto väe taandumiseni, mis toimub 2025. aasta kevadel ning lõppeb ära väga olulise kuupäevaga, mille olen ka oma viimases raamatus välja toonud - leiad 25. juuni kohta lugemist lk 59, kindlasti loe see osa läbi! See on sinu isiklikul saatuserajal oluline.

See artikkel siin ja kõik ülejäänud kosmilised artiklid ja energeetilised teadaanded on lisa minu raamatule. "Ajarännak 2023" aitab sul uuel ajastul olla 5D-energias, olen sinna pannud kirja kõik, mis aitab sul olla enda kõige parimas versioonis. Soovitan sul märkida raamatus olevatele märkmelehtedele kõik olulised kuupäevad, et saaksid olla õigel kursil, tegemist on siiski sinu isikliku teejuhiga!


MEID KÕIKI MÕJUTAB TUGEVALT SELLE AASTA 7. MÄRTSIL AKTIVEERUV SATURNI ENERGIA KALADES. SELLE VÄGI KESTAB 2025. AASTA 24. MAINI. SEE ON MIDAGI, MIDA KÕIK PEAVAD TEADMA!

Saturni vägi Kalades korrigeerib ülemaailmselt meie sisemaailmaid. See tähendab, et kui sul jäi perioodil 2020-2022 midagi õppimata, siis nüüd sekkub sellesse Saturn. Miks? Saturn on planeet, mis ei tee sinu saatuserajal järeleandmisi. Kui sul jäi midagi õppimata, siis see tuleb sul ära õppida, kuna Saturni eesmärk on juhatada sind parimale teele. Aga see ei saa olema lihtne, alguses põhjustab see lausa ebameeldivusi, ebamugavust või stressi. Eriti siis, kui sul on paljud ülesanded õppimata. Saturn on justkui sinu kõige rangem õpetaja, kes näeb sinus suurt potentsiaali ja soovib, et sa liiguksid samm-sammult enda hiilgusesse. Seega on see sinu jaoks äärmiselt kasulik ja positiivne.


Kosmiline energia kanaldub Maa peale nii, et see mõjutab meid kõiki, aga individuaalsel tasandil on need mõjutused erinevad. Oleneb sellest, milline on sinu energiapagas, õpitu, kuidas oled rakendanud enda praegust ning varasemaid elusid, kui avatud oled sa spirituaalsele arengule, sellest kõigest sõltub äärmiselt palju. Kui sul on suhtumine, et sa usaldad elu ja võtad vastu selle, mis tuleb ning annad endast parima, et sellest midagi imelist luua, siis kohtleb Saturn sind leebemalt. Saturni vägi Kalades ei anna tegelikult armu nendele, kes panevad end ohvri rolli. Seega 7. märtsist 2023 kuni 2025. aasta 24. maini usalda enda sisemaailma korrektuurid Saturnile. Las see planeet teeb sinu hingele puhastust, õpetab sind, kasvatab sinust veelgi spirituaalsema inimese ja aitab sul väekamaks muutuda!


KUIDAS MÕJUTAB SATURNI VÄGI SELLEL PERIOODIL SIND JA KOGU MAAILMA?

Saturn suunab enda energia sinu Auravälja, sinu hinge energeetikasse, seetõttu on see, mida sa kogema hakkad, väga isiklik ja suunatud otse sulle. Arvestades seda, et Saturn on Kalades, siis see planeet toob esile midagi, mida sa ei soovi hea meelega avalikkusega jagada. Need on äärmiselt intiimsed teemad, mida räägid heal juhul kõige lähedasematega või minuga kohtudes, kuna need ei ole kerged. 


Päevavalgele kerkivad asjad, mis on seotud kellegi teisega, kellega sa jagasid sellel perioodil enda elu. Need tulevad, kuna on veel lahendamata, sest ei lõppenud õppetunni õppimisega, sa said millestki valesti aru või ei panustanud piisavalt.


Suhted ongi peamine teema, kuna 2020-2022 aastad olid suurelt seotud olemasolevate suhetega, uute loomisega ja 3D/5D-energiaga. Nende aastate eesmärk oli luua kontakte, saada suhete kaudu õppetunde ja kasvada tugevaks, et olla uuel spirituaalsel ajastul uues energias. Mida rohkem sa õppisid, seda kergemalt saabuvad sinu ellu uuendused, võimalused, avanevad uued uksed ja täituvad unistused.

Saturn aitab sind vabastada nõiaringist ja paigalseisust. Selleks suundub selle vägi sinu ülemisse kolme Tšakrasse: Kurgutšakrasse, Kolmandasse Silma ja Kroontšakrasse. Peidus pinna alt hakkavad esile tulema asjad, millele sa ei pööranud piisavalt palju tähelepanu ajal, mil oleksid võinud seda teha. Aga ma ütlen sulle, et sa ei pea end sellepärast halvasti tundma. Selleks, et saada millelegi õigel ajal jaole, peab olema ülimalt tugev spiritualist. Eesmärk on jõuda selleni, et kõik inimesed eksisteeriksid spiritualismis, sest siis oleks meie maailm ilusaim koht. Aga see ei ole kaugeltki veel nii, arvestades, kui palju tehakse liiga loodusele, kuidas inimesi koheldakse, raha pärast ära kasutatakse, manipuleeritakse, toitude sisse süstitakse kohutavalt palju kemikaale ning kui kergekäeliselt levitatakse valeinformatsiooni. Täna on meie maailmas väga palju neid, kes teevad teadlikult ja tahtlikult teistele liiga. Ei ole vaja roosasid prille ees hoida ning seda ignoreerida. Vastupidi, tuleb aina enam teadvustada seda, kus me elame ja mis ohud siin on. Sina ei pruugi olla see, kes selliseid koledaid tegusid teeb, aga neid on küll ja küll, kes eksisteerivad ülimadalas 3D-energias ning põhjustavad teistele inimestele ja ka kogu maailmale valu. Saturni energia sekkub sellesse korralikult ning hakkab Pluuto energiaga (mis on aktiivne olnud juba 2022. aasta veebruarist) koostööd tegema. Ütlen nii, et kaks tugeva energiaga planeeti ühe ja sama eesmärgi nimel koostöös toovad nii või naa sisemaailma korrigeerimise, sellest pole meil kellelgi pääsu.


Kuidas see võib sind mõjutada? Sa võid sellel ajal, kui Saturn on Kalades, tunda, kuidas ootamatutel hetkedel tulevad sinu mõtetes täiesti iseseisvalt esile teemad, mis on pärit 2020.-2022. aastast. Keegi ei pea neid sinus nii-öelda tekitama, need lihtsalt tulevad, see ongi Saturni jõud. Ta vaatab sulle Kosmosest otsa ning ütleb: "Kallike, keskendume nüüd sellele, ja ära põgene selle eest, kuna Pluuto teeb põgenemise ekstra raskeks! Seega teeme pigem koostööd, lagundame selle teema koos laiali ja võtame üksipulgi lahti. Vahel on see valus, vahel väga kerge, oleneb, millest vabaneme ehk õpime!"

Nagu ütlesin, toob Saturni vägi kaasa teiste inimestega seotud asju, seega võid kogeda ka kellegagi seotud mälestusi.


Kõige olulisem sisemaailma korrigeerimise juures on andestamine. Seda eelkõige iseendale. Alustame sealt. Vastasel juhul on see periood sinu jaoks keeruline. Kuidas andestada? Lepi sellega, et see, mis on olnud, see pidi olema. Usalda elu rohkem! Ka edaspidi. Sa ei saa väekaks kasvada, kui sul ei ole olnud raskusi, millest õppida. Nii lihtne see ongi. Seega ära karda raskusi, ära peida end nende eest ega suhtu nendesse nii, et need on tulnud sind hävitama. Pigem võta seda nii, et kõik juhtus põhjusega ja nüüd pead sa enda käest küsima: "Mida see tuli mulle õpetama?" Saturn soovib kangesti sinuga vestluses olla, see justkui ei annagi sulle võimalust mitte olla endaga koostöös, see eeldab väga head tiimikaaslast. Saturn ootab sind!

Kui sulle tulevad meelde keerulised hetked, mis olid sinu jaoks tollel perioodil valusad ja rasked, siis soovitan sul mediteerida. Meditatsioon annab võimaluse mõista selles olevat õppetundi ja aitab selle teema sinu jaoks lahti harutada. Nii saad sa andestada endale ja kellelegi teisele ning lasta see kõik vabaks. Seejärel rikastab Saturn Kalades sind hea õnnega. Saturn on alati külluslik, kui sa oled koostööks avatud. Seetõttu on mul nii hea meel seda kõike kirjutada, kuna ma tean, et see periood võib teha sind äärmiselt õnnelikuks. Eriti kui sa tead, mis seisus meie maailm on ning ei pane enda vaimset tervist kahtluse alla. Vastupidi, kui Saturn toob su mineviku päevavalgele, siis see on tervislik energia.


Neid teemasid, mis esile tulevad, ei pea sa kellegagi jagama, need on äärmiselt delikaatsed ja intiimsed. Seetõttu on sul mõistlik enda spirituaalsust suurendada ja nendega ise silmitsi seista. Saturn Kalades loob pigem soodsa pinnase sinu sisemaailma vaatamiseks, et saaksid ise nendega tegeleda.

SISEMAAILMA VAATAMISE MEDITATSIOON, ET SINU ÕNNEENERGIA SAAKS SUURENEDA

Iga kord, kui sinu mõistusesse kerkib 2020.-2022. aastast mõni teema, proovi esimesel võimalusel mediteerida. Anna sellele mälestusele võimalus taaselustumiseks ja vabasta see analüüsimise ning õppimisega. Seejärel suurendab Saturn KOHESELT sinu eluteel õnneenergiat, et sinu unistused saaksid täituda. Arvestades seda, et Saturni koostöö avab Jupiteri väe (ülima õnneenergia), siis saad sa kõikidel olulistel õnneenergia kuupäevadel enda eluteele midagi äärmiselt ilusat. Leiad need kuupäevad minu viimasest raamatust ja horoskoopidest, mis tulevikus teile kirjutan. Sinu unistused täituvad! Seega tee enda sisemaailma nimel tööd ja mediteeri end minevikust vabaks.


MEDITATSIOONIKS VAJALIKUD ESEMED:

1. Nag ChampaPalo SantoSandlipuu viiruk / eeterlik õli VÕI Patšuliviiruk / eeterlik õli

2. 5D-energia küünal

3. Poleeritud Maligano Jaspis 2 tk

4. Viirukihoidja ja/või õlilamp, küünlaalus, tikud


* Meditatsiooni tegemiseks loo enda ümber 5D-energiat vastuvõttev väli. Selleks pane viiruk suitsema või sea eeterlik õli õlilampi (või mõlemad), samuti süüta 5D-küünal. Seda küünalt võid kasutada korduvalt iga kord, kui soovid Saturni poolt esile kerkivate teemadele meditatsiooniga selgust saada. 


* Kristallidest on vaja kahte Maligano Jaspist. Maligano Jaspis on nii-öelda new age kristall, mis väestab 5D-energiat, on seotud tingimusteta armastusega ja juhatab sind uuel spirituaalse ajastul sügavasse spirituaalsusesse. Kasuta alati samu kristalle, mis on sul spetsiaalselt meditatsiooni jaoks. Puhasta kristallid iga kord enne kasutamist voolava vee all ja peale kasutamist hoia korra viirukisuitsu sees.

* Kui viirukid, eeterlikud õlid ja küünal ning kristallid on sinu kõrval, siis alusta meditatsiooniga.

* Võta Maligano Jaspise kristallid enda kätte nii, et üks on ühes peopesas ja teine teises peopesas. Soovitan kasutada lapikuid Maligano Jaspiseid, neid on mugav peopesas hoida.

* Seejärel sule silmad, hinga sügavalt sisse ning sügavalt välja, leia rahulik hingamisrütm. Selline, kus sul on mugav olla, et informatsioonivoog oleks sujuv. 

* Nüüd lase mälestustel esile tulla. Et juhatada enda ülemisi Tšakraid koostöös Saturni ning Maligano Jaspisega informatsiooni kanaldama, küsi meditatsioonis enda käest sarnaseid küsimusi: "Mida see tuli mulle õpetama?", "Miks ma seda kogesin?", "Miks ma tegin sellise sammu?", "Miks ma nii käitusin?", "Miks tema minuga nii tegi?", "Miks ta tuli minu ellu?", "Miks me kogesime seda kõike koos?", "Mida on mul sellest kõigest õppida?", "Mida ma peaksin veel selle kohta teadma?", "Kas on midagi, mida ma saan tervendamiseks teha?", "Kuidas edasi liikuda?", "Mida ma pean selle teadmisega tegema?" jne.


* Lase informatsioonil tulla, ole meditatsioonis, kuni saad kätte mingisugusegi info. Usalda selles meditatsioonis loomulikku protsessi. Mida rohkem sa mediteerid selguse saamiseks, seda kergemini laguneb iga järgmine Saturni poolt esile tõstetud teema sinu Auraväljast. Sa lased vabaks, kuna sa saad vastused lõpuks kätte!

* TOIMUB VABASTAMINE ja peale seda aktiveerib Saturn Jupiteri poole teate: "Ta on väärt nüüd kõige paremat, kuna õppis õppetunni ära." Siis vaatab Jupiter sinu poole ning avab sinu saatuserajal ukse, mis on selle õppetunniga seotud. Ehk annab sulle võimaluse liikuda enda unistuste poole, avades uks-ukse ja värav-värava järel, oleneb, kui suur oli õppetund ja kui suur on sinu unistus, mille oled kunagi Universumisse saatnud.

Mis on ülemaailmse sisemaailma korrigeerimise mõte? Milleks selline periood meie Maal?

Maailma on vaja pööret, et planeet Maa jääks ellu, ja kosmilised energiad aktiveerivad inimesi spirituaalsusesse, tagasi iidsetesse energiatesse, loodusesse, armastusse ja headusse. Mida kõrgem on meie 5D-energia, seda suurem võimalus on meil sellele planeedile jääda ning anda võimalus meie järeltulijatele siin elada. Meie planeet on justkui toksiine täis, mida 5D-energiaga inimesed hakkavad järk-järgult lagundama ja uue tervendava väega rikastama. Aga enne seda tuleb hingedes teha korrektuure. Kui sa oled minevikuenergiast vaba, oled enda hinges heas kohas, tervislik, teadlik, armastav ja head energiat täis, siis sa rikastad seda Maad millegi ilusaga. Meil on enda koduplaneeti vaja ja teised planeedid toetavad Maad, et see jääks inimkonna mõistes ellu nii hingelisel kui ka füüsilisel tasandil.


Soovin, et sa laseksid vabaks kõigest, mida Saturn soovib vabastada, et 
kõik sinu õppetunnid saaksid õpitud, ja et sa seejärel naudiksid kõike seda ilusat ning head, mida enda ellu vastu saad! See saab olema imeline, kui teed Saturniga koostööd. Seega mediteeri end vabaks.


Alati armastusega ja ainult armastusega sulle kirjutades!

Tene Laul