Hakkan hingetootemitest veelgi rohkem rääkima, kuna oleme uuel spirituaalsel ajastul ja nende mõistmisega on sul võimalik leida üles vastuseid enda kohta. Minu ülesanne kogu LA TENE´ga, artiklite, postituste, story'de, podcast'i ja raamatutega on aidata sul liikuda veelgi rohkem iseendani. Leida iseennast üles ja mõista seda maailma kordades rohkem, kui sa seda täna tead. Valgustades sind samm-sammult ning juhatades sind vastusteni.

Kui sa oled viimasel ajal näinud palju tuvisid ja oled enda käest küsinud, mida see tähendada võib, siis oled sa täiesti õiges kohas. Kui sa oled terve elu tuvidega sidet tundnud, siis see on sinu hingetootem. Sellisel juhul kuula täpselt, mis mul sulle öelda on, ma aitan sul leida tükikese endast jälle üles ning liita see kokku sinu hingepuslega. See on imeline tunne, kui saan aidata sul aina rohkem tervikuks saada ja enda autentsuses elada.

Kui sa oled viimasel ajal näinud tuvisid, siis on see märk selle kohta, et sinu hing on liikunud sellisesse faas, kus sa oled hingelise transformatsiooni läbi teinud. Sa oled läbinud väga suure ülesande, mille pidid enda hingeteekonnal ära tegema. Soovitan sul võtta hetke ja küsida enda käest, kas sa oled enne tuvide pidevat nägemist teinud läbi selle transformatsioni, mille kohta leiad lugemist SIIT?


Kui jah, siis soovin sulle palju õnne, kuna õppetunni ära õppimisel avaneb sinu elus õnnelik periood, mis on seotud uude eluetappi liikumisega. See tuleb alati kerge, helge ja hea. Olen sinu üle väga õnnelik, teades, et oled teatud missiooni läbinud, midagi saavutanud ning Universum tasub sulle selle eest helgelt. Olen õnnelik ka selle üle, et sa oled siin ja loed seda sõnumit. 


Kui sa oled terve elu tuvidega sidet tundnud, siis tähendab see seda, et sa oskad elada vabana, sinu puuristamine on võimatu, sa oled rändur ja avastajahing. Armastuseenergia on sinus loomulik, kuna tuvi elu läbi tegemine aktiveerib sinus Tüümusetšakra, sinu kõrgema taseme Südametšakra.

Soovitan Sul Tüümusetšakra aktiveerimiseks kasutada Jasmiiniviirukit. Tüümusetšakra aktiveerimisel on sul võimalik elada tingimusteta armastuses, mis on kõige ilusam armastuseenergia siin maailmas. Kui kasutad seda viirukit regulaarselt, siis see aitab sul aktiveerida nii Tüümusetšakrat kui ka tingimusteta armastust. Mida rohkem sa elad selles energias, seda suuremaks muutub sinu võimalus armastust kogeda. Jasmiin on üks võimsamaid taimi, mis aitab salvestada armastuseenergiat kosmilisest energiast, kui Veenus on aktiivne ja seda Auravälja vastu võtta. 


Tuvi hingetootem aitab sinus aktiveerida hingelise vabaduse, kuna see on miski, mille sa õppisid tuvi elus ära, kui tegid selle hingetootemi läbi. Kui tegid, siis sa oled sellise iseloomuga juba sünnist saati. Kui sa tunned tuvidega sidet, aga ei ole sellist vabadusetunnet veel tundnud, siis on see miski, mis tuleb sul selles elus ära õppida. Seda teades saad sa selle endale eesmärkidesse lisada. Spirituaalsus on kõigi jaoks ning sinu jaoks samuti. Mis tähendab seda, et kui selle läbi teed, siis aktiveerub sinus see tugev omadus. Alati, kui sa täidad mõne enda missiooni, läheb täide ka üks sinu unistus. Seega on alati põhjust end hingeliselt väestada.

Sellel teekonnal aitab sind Linnusilma kandmine või kasutamine. Kasuta seda kristalli, kuna see aitab sul omandada selliseid iseloomujooni, mida tuvi hingetootem sümboliseerib.

Telepaatiliselt alati sinuga ja alati sulle armastusega kirjutades

Tene Laul