Chiron on taevakeha, millel on oma vägi. Chironi vägi aktiveerub selle aasta märtsi lõpust ja selle eriti intensiivse mõju kestab järgmise aasta aprillini. Chironi vägi õpetab sulle midagi väga olulist sinu enda kohta ja nüüd on aeg, mil ma pean sulle sellest kirjutama, kuna see saab olema sinu eluteel väga oluline periood. Et sa mõistaksid, kui oluline sa oled eelkõige iseendale. See on põhiline, mille Chiron välja toob ja see on miski, mille see sulle kingib, kui sa suudad selle perioodi läbi teha nii, et sa teed selle energiaga koostööd. Tee seda, usalda mind, sa ei kahetse seda. Isegi kui see võib kaasa tuua emotsionaalselt ja vaimselt raskeid olukordi, siis see on sinu kasuks, mitte sinu kahjuks. Selgitan sulle, mida Chiron on sulle toomas ja kuidas see on avamas ning valgustamas kogu maailma.


Chironi retrograad Jääras toob kaasa olulisi isiklikke muutusi, eriti just selles osas, kuidas sina näed iseennast. Töötades inimeste hinge teekondadega, tean täpselt, kui raske on iseendasse näha nii, et suudaksime märgata kõiki detaile, mida märgata tuleb. Nüüd, kus Chiron on Jäära tähtkuju energeetikas retrograadis, on mul ülimalt hea meel, teades, et sa suudad sellel perioodil näha enda juures aina rohkem seda, mida sul on vaja nüüd märgata.

Chironi retrograad on äärmiselt raske energiaga, mis tähendab seda, et sa võid tunda sellel perioodil survet. Millises sinu eluaspektis täpselt, see on kõigil individuaalne, aga sa tunned ja näed seda peagi ise. Kirjutan selle energeetilise juhise enne retrograadi, et anda sulle võimalikult varakult teada, mis on sind ees ootamas. Kui loed seda artiklit Chironi retrograadi ajal, siis tegutse vastavalt, et see periood oleks lihtne ning sa saaksid vastused, mida sul on vaja kätte saada.


Chiron saadab Jäära tähtkuju kaudu taevast meie hingedesse meie enda peegelduse. Mis tähendab seda, et sa võid avastada, kuidas sa mõtled enda peale aina rohkem ja rohkem. Sa võid vahel tunda, et teed seda kuidagi veidralt palju, ebamugavalt palju, mõeldes selle peale, et kas see ei ole nartsissistlik, et sa nii palju endale keskendud. Sellised tunded võivad esile tulla ja see on sellel perioodil täiesti normaalne, seda ei tohiks võtta nartsissismi või egoismina. Chiron Jääras ning samal ajal retrograadis soovibki, et sa seda teeksid. See energiavoog tuleb otse Kosmosest meie kõigi sisse, mis tähendab seda, et kõik mõtlevad nii, ütlevad nad seda välja või mitte, aga see energia on kõigi jaoks aktiivne. Kosmiline energia mõjutab meid kõiki, see on alati võimsam, kui me ise. Vaata planeedile otsa ja sa näed, kui pisikesed täpid me siin maailmas oleme, aga kui suured iseenda eludes. Pigem on mõistlik aktsepteerida energiavooge, mis tulevad ja osata nendega kaasa minna.


Mida spirituaalsem sa oled, seda loomulikumalt sa kosmilist energiat vastu võtad. Mida intuitiivsem sa oled, seda loomulikumalt sa teed lükkeid, mis on mõeldud nendel perioodidel tegemiseks. Mida kaugem sa oled spirituaalsusest ja enda intuitsioonist, seda raskem see kõik sulle tundub. See, millisel tasandil sa oled, ei ole oluline, oluline on see, et sa kasvataksid end sellelt tasandilt spirituaalselt kõrgemale. See on oluline, et sa kujuned iga päev spirituaalselt võimekamaks. 


Chironi retrograad peegeldab sulle sind ennast, mis tähendab seda, et sa võid näha enda nõrkusi, tugevusi ja paljusid muid omadusi. Sa keskendud rohkem iseendale, soovid järsku end tervendada, parandada, kokku võtta, rohkem tasakaalustada, suurendada enda potentsiaali ja end arendada. Võid tunda seda, kuidas soovid enda juures midagi kardinaalselt muuta. Kui sellised mõtted tulevad, siis tea, et need on Chironist.


Aga selle kõigega käib kaasas ka madala vibratsiooni stressienergia, kuna Chiron kisub inimestes haavu lahti. Seega tea juba ette, et sinus võib avaneda mingisugune hingehaav. Mitte selleks, et sind kuidagi kiusata, vaid selleks, et sa suudaksid selle nüüd ilusasti kokku lappida ja tervendada nii, et see saab terveks.

Ma ei soovi sind hirmutada, see ei ole kunagi minu eesmärk. Minu eesmärk on sind aidata ja seetõttu ma jagangi seda informatsiooni juba varakult. Selleks, et sul oleks selgitus, miks sinuga sellel perioodil sellised asjad juhtuvad, et sul oleks lihtsam ja kergem. Võta minu sõnumid vastu valguses ja armastuses.

Chironi retrograadi ajal on oluline tervendada enda hingehaavu, muuta ennast paremaks inimeseks, spirituaalselt areneda ja kasvada, suurendada enda potentsiaali, tervendada enda nõrku külgi, luua endast tugevam versioon. See on väga oluline aeg just sinu enda jaoks, kuna Chiron soovib, et sa keskenduksid just iseendale. 

Soovitan sel ajal kasutada Kookost ja tarbida seda erineval viisil - süüa, kasutada kehal Kookoseõli, õlilambis Kookose rituaaliõli, põletada Kookoseviirukit ja tarbida teisi erinevaid Kookosetooteid. Regulaarne Kookoseviiruki põletamine koos Kookose rituaaliõliga aitab puhastada valenägemusi, maandada negatiivseid mõttemustreid, vähendada hirmu ja ülikriitilisust. Kookos suurendab positiivsust, aitab sul ennast selgemalt näha, suurendab sinu võimekust endaga spirituaalset tööd teha, kasvada tugevamaks ja võimsamaks. Seetõttu on väga oluline selle perioodil Kookost enda ellu tuua. Küpsetage Kookosest maitsvaid tervendajaid, lisage seda smuutide sisse, hoidke Kookosõliga enda nahk tervena. 


Chironi retrograadi ajal on olulisi kuupäevi, mis tasuks sul enda jaoks kalendrisse või telefoni märkida. Nii ei maga sa neid enda jaoks maha. Nendel kuupäevadel saad sa võimaluse saata enda jaoks teele midagi ilusat ja head, teha energiapuhastusrituaale ja palju muud, mis suurendab sinu spirituaalset võimekust! Kui sul on olemas minu raamat "Ajarännak 2023", saad olulised kuupäevad märkida raamatu märkmelehtedele, mille olen sulle sinna loonud kõige olulise jaoks. Et sa saaksid sinna kirjutada, hoida enda raja peal!

CHIRONI EEL-RETROGRAAD 29. MÄRTS - 21. JUULI 2023

Sellel ajal muutub Chiron aina intensiivsemaks, sa tunned selle energiat päev-päeva järel aina selgemalt. Soovitan sul kindlasti sellel perioodil tähele panna, mis mõtted sul enda kohta tekivad. Mille peale sa mõtled? Pane need kirja ja vii need muudatused ellu, mille peale sa tuled ja mis tunduvad sulle vajalikud ära teha. See aeg on hea planeerimiseks, ettevalmistuste tegemiseks, enda tervendusprotsessi aktiveerimiseks. Ükskõik millisel tasandil sa tunned, et vajad värskendust või suuremat muutust. Chiron loob sinus selgust, et sa saaksid enda missiooniga tegeleda. Seega on puhastus vajalik ja seda ära hoida ei tohiks ega täielikult saagi, isegi kui proovida. Kosmiline energia on tugevam kui sina ise!


Neil, kes tunnevad, et ei suuda Kosmoses aktiveerinud energiatega toime tulla, soovitan sellel perioodil kanda pöidlas Hematiidist sõrmust. Pöidlas kandes kaitseb see sind raskete energiate eest nii, et sa suudad nendes eksisteerida, aga need ei röövi sinult jõudu. Kui kannad Hematiidist sõrmust vasakus pöidlas, siis aitab see kiirendada sinu hinges oleva peegeldust, kui paremas, siis kaitseb Kosmosest tuleva segava energia eest. Seega on kasulik kanda mõlemas pöidlas korraga või vaheldumisi, kuidas sa ise soovid. Energiaid on võimalik muuta ja sa saad alati suurendada enda väge perioodil, mil seda on vaja teha. Chironi retrograadi ajal kindlasti! Võid kanda Hematiiti ka mõnel teisel kujul, kas kaelas või käeehtena, igal juhul pakub see sulle kaitset.

CHIRONI RETROGRAADI PEAMINE HINGEPEEGELDUSE PERIOOD 22. JUULI - 26. DETSEMBER 2023

See on Chironi retrograadis aeg, mil igaühes toimub kõige intensiivsem hingepeegeldus ja see peegeldus muutub sinu jaoks aina selgemaks. Sa vaatad endale aina rohkem otsa ning võid küsida enda käest küsimusi: “Kas ma suudan paremini?”, “Kas see on minu jaoks ikka õige?”, “Kas ma olen piisavalt armastav?” ja palju muud. Oleneb, mis on need teemad, mis on sinu hinges vaja ette võtta. Küsimused tekivad kas alateadlikult või teadlikult, sõltub, kui suures kontaktis sa enda hingega oled. Mida parem kontakt on sul iseendaga, seda selgemaid ja täpsemaid küsimusi sa suudad endale esitada ja seda selgemalt sa suudad end hinnata.

Kui sa tervendad endas need hingehaavad, mis tulevad Chironi retrograadi ajal välja, võib sinu ellu saabuda suurepärane kingitus peale retrograadi intensiivset perioodi ehk peale 26. detsembrit 2023 kuni 18. aprill 2024. Seega tegutse intensiivse retrograadi ajal, et nautida hiljem kõike seda, millega tegelesid ja mida tervendasid. Muuda end paremaks inimeseks eelkõige iseenda jaoks! Mida õnnelikum sa oled, seda paremini sa suhtud kõigesse end ümbritsevasse, seda ilusamaks lood sa enda ümbruse ja teistel on sinu energiaringis hea olla. 


CHIRONI RETROGRAADI ENERGIA TAANDUMINE - 26. DETSEMBER - 18. APRILL 2024.

See on periood, mil Chiron lahkub vaikselt retrograadist, mille võimendajaks on Jäära tähed. Iga päevaga hakkab kõik sinu jaoks muutuma klaarimaks, Chironi tekitatud peegeldus muutub selgemaks. Nüüd ei too Chiron sinust rohkem uusi kihte välja, mis tähendab seda, et energiate taandumisega sa pigem vaatad kogu olnud retrograadi perioodile otsa ning mõistad paremini, miks selline periood üldse sinu elus oli. See on selgustunde saamise aeg, see kolmas etapp on sinu jaoks samuti väga oluline. See on spirituaalses mõttes pusletükkide kokkupanemise aeg.

Kui Chiron on intensiivsest retrograadi perioodist lahkunud ja sul on segadustunne millegi osas, mille enda jaoks avastasid või läbi tegid, siis soovitan sul mediteerida. Mediteerimine annab sulle kiiremini vastuseid. Kasuta Palo Santo ja Sandlipuu viirukit. Sobivad ka Palo Santo viiruk ja Sandlipuu viiruk, kui paned need koos suitsema. Palo Santo ja Sandlipuu aktiveerivad selguse kõige osas, mis on sinu jaoks ebaselge. Sa võid mediteerida ka enne kolmandat etappi, et endas selgustunnet luua. Sea viirukid suitsema, istu iseendaga maha ning lase mõtetel tekkid, lase end juhatada vastusteni, segadustunde lahustumiseni. Kui see ei kao, siis see vähemalt väheneb. 

Hoia end, väesta end spirituaalselt, et suudaksid olla armastavam, tervem ja õnnelikum inimene!

Tene Laul