Kaksikleegid on mõeldud koos eksisteerima. Seetõttu on nende omavahelises suhtes selline maagiline külgetõmme, mida ei purusta ükski vägi. Seda ei ole kellelgi võimalik purustada, isegi neil endal ei ole võimalik seda teha. Miks? Universum on loonud need kaks hinge koos eksisteerima, armastama, missiooni täitma ja üksteist hoidma. See on Universumi tingimusteta armastus, kus kaks hinge on kokku liidetud jagama enda maailma nii, et see saaks üheks. Selleks, et täiuslikult koos eksisteerida, läheb Kaksikleekidel aega, kuna mõlemad osapooled peavad üksteise nimel palju tööd tegema.


Mida ma selle all mõtlen, et tööd tegema? Kaksikleegid peavad olema valmis ühendumiseks. Selleks, et koostöömissioon saaks sujuda, tuleb üksteisele otsa vaadata ning näha seda kohta teineteises, kus on tuge vaja. Tuge on alati vaja, me oleme mõeldud koos eksisteerima, mitte ükski inimene ei peaks üksinda olema. Kõigil on keegi kuskil saatuserajal kirjas, ja kui ei ole veel seda õiget leitud, siis on järelikult mingisugune isiklik missioon veel tegemata, et armastuseuks saaks avaneda. Milline, sõltub sinu saatusest. Selleks, et seda mõista, tuleb mul sinu saatuseraamatusse vaadata, kuna see on spirituaalse informatsiooniga, mida sa kannad endaga kaasas. Seda saab visioonidena näha.

Telepaatia Kaksikleekide vahel on nii tugev, et seda ei vähenda ka distants, mis võib alguses Kaksikleekide vahel olla. Kas asjaolude tõttu, kuna ei olda veel täielikult kokku saadud ja ühist kodu loodud või distantsi tõttu. Seega jääb Kaksikleekide vahel telepaatia, kui nad on kohtunud.

Telepaatia tugevdamiseks soovitan kasutada Tšaroiiti, mis aitab ühendust hoida nii Kaksikleekidel kui ka kõikidel, kes soovivad enda armastatuga tugevas spirituaalses kontaktis olla. Tšaroiit on ühenduse hoidja. Eriti tugevaks saad Tšaroiidi väe aktiveerida nii, kui hoiad kahte auguga Tšaroiiti vähemalt 12 päeva ühes ning samas kotis koos. 12 päeva möödudes hakkate te mõlemad neid kristalle kandma, üks ühte ja teine teist. Kui need Tšaroiidid on eelnevalt koos olnud, siis on need omavahel ülimalt tugevalt seotud ja neid kandes olete te tugevamas ühenduses. Tšaroiidi vägi hoiab teie telepaatia ekstra tugevana ja aitab seda teie vahel arendada. Kristallid aitavad alati kõigele heale kaasa!

Kaksikleekide magnetiline külgetõmme on keeruline, kui toimub põgenemisperiood või on alles selle suhte algus. Kuna alguses te ei tunne üksteist, aga tõmme on nii suur, et see võib mõistust segada. Mida rohkem te saate koos olla, üksteisega aega veeta, suhelda ja uusi hetki koos kogeda, seda võimsamaks muutub side ja usaldus ning teie külgetõmme suureneb. Aga kuna armastus kasvab, siis see aitab selle kõigega paremini toime tulla.

Kaksikleegid võivad korduvalt ja korduvalt sattuda olukorda, kus tekib tunne, et sellest suhtest võiks loobuda, kuna see on liiga intensiivne. Aga kui sellest loobuda, siis see magnetilisus muutub veelgi tugevamaks ning seda on keeruline jätta. Universum ei luba seda jätta, seega on mõistlik nendele tunnetele lihtsalt alluda. Öelda iseendale, et kui süda on valinud, siis süda on valinud. Kui elu on sellise sideme loonud, siis usaldan elu!

Mida rohkem mõlemad Kaksikleegi pooled usaldavad elu, usaldavad rütmi ja Universumit, siis seda rohkem on Kaksikleekide eludes oodata ilusaid hetki. Usaldage armastust ja minge sellega kaasa!

Olen Kaksikleekidest kirjutanud juba väga palju artikleid, leiad kõik SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni, milles on väeesemeid nii naistele kui meestele, ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Armastusega alati sinuga, telepaatiliselt ühendatud. Usalda armastust, usalda elu.

Tene Laul