Olen kirjutanud Kaksikleekide maagilisest sidemest palju artikleid. Et sa mõistaksid seda hingedevahelist liitu, loe kõik artiklid läbi, leiad need SIIT. Aga enne kui jätkan selgitamisega, kuidas Kaksikleekide suhe areneb, läheme korra tagasi algusesse. Täiesti algusesse, enne nende kohtumise perioodi. 2022. aastal algasid Kaksikleekide suuremad ühinemised ja aktiveerus tugevamalt nendevaheline energia, enne seda olid vaid loetud Kaksikleekide vahelised kohtumised. Kui sa ei ole veel enda Kaksikleegiga kohtunud, siis see ei tähenda seda, et teda sinu jaoks ei eksisteeri. Kui sa oled vallaline, siis võib sinu jaoks olla sinu Kaksikleek täna siin maailmas, selles elus kohtumiseks. Seega hoiame pea püsti ka siis, kui praegu pole armastust füüsilisel kujul sinu kõrval, sest see võib iga hetk saabuda.

Tahan täna rääkida sulle sellest, et enne füüsilist kohtumist näevad Kaksikleegid teineteist unes. Nende unenäod on juba enne nende kohtumist telepaatiliselt ühendatud. Kaksikleekide unenägudes ei pruugi nad näha seda, millised nad välja näevad. Sa võid näha enda Kaksikleeki unes hoopis kellegi teisena, aga see sõnum, mille sa magades saad, on üks. Hakkan sellest sulle kohe täpsemalt rääkima, õigemini kirjutama. Mina näen sind sealpool kui kedagi, kellega ma olen spirituaalses vestluses. Sina ja mina Kaksikleekide teemal vestlemas.

Kaksikleegid võivad näha üksteist unes juba aastaid enne päris kohtumist, nad võivad ühel ja samal ajal näha unenägusid, mis on sarnase alatooniga. Hiljem, kui suhe on arenenud nii kaugele, et räägite sellistel teemadel, siis võite koos tabada, et te nägite sõnumeid ja märke unenägude kaudu ette.


Kui sinu eluteel on Kaksikleekide suhe ette nähtud, siis te kindlasti kohtute enne unenägudes. Esmalt loob Universum teie vahele telepaatilise kontakti. Üks viis, kuidas Universum sind Kaksikleegi suhteks ette valmistab, on näidata sulle unenägusid, mis juhatavad sind ülimasse armastusse, kus Kaksikleegid ütlevad üksteisele jah-sõna. Kui see juhtub, siis kinnitub tingimusteta armastus, mis muutub aina sügavamaks ja võimsamaks. See on side, millele selles elus alluda, lasta sellel juhtuda ja olla - see on suurima missiooniga side!


Kuidas mõista seda, kas oled enda Kaksikleeki unes näinud või saanud ettekuulutusi temaga kohtumisest?

Sa võid näha und, kus sa oled enda armastatuga koos. Tunne, mis sind selles unenäos saadab, on see, et sa oled koos kõige võimsama armastajaga, kellegagi, kes on sinu jaoks lõplik. Unenäos on tunne, et sa oled hoitud, kaitstud ja armastatud - see on sügav tunne, mis sind tabab. See unenägu ei lähe meelest ära, isegi siis, kui aeg möödub, see juhatab ja saadab sind. Sa võid sellest tundmatust armastajast, kes tegelikult ongi sinu Kaksikleek, näha lausa unenägude seeriat.


Sa võid näha erinevaid tegevusi, kohti ja sümboleid, kui see keegi tundmatu ja müstiline esineb sinu unenäos. Sellise unenäo kõige suurem sõnum on see, et sinu Kaksikleek on sinu saatusele lähedal.

Kui te kohtute, siis unenäod lõppevad ja jäävad mälestustena alles, et saaksid nendesse tagasi minna, et mõista märke, mille Universum on sulle saatnud. Need võivad Kaksikleegiga koos olles meelde ja esile tulla. Kui te juba olete üksteise eluteel kohtunud, siis võite tihti üksteist unes näha või näha samal ajal ühesugust und. Mida tugevemaks areneb teie side, seda võimsamaks muutuvad ka unenäod ning nendest on võimalik leida teie jaoks vajalikke vastuseid. Nende Kaksikleekide saatuserajad, kes on andnud teineteisele spirituaalse vande ehk öelnud jah-sõna, ühenduvad.

Kui soovid enda Kaksikleeki unes näha, siis hoia voodi kõrval Tselestiit-Barüüti ja Tšaroiiti. Kui soovid ühendada enda ja Kaksikleegi unenägusid telepaatiliselt, et veelgi võimsamaks teie sidet luua, siis lisaks Tselestiit-Barüüdile hoia seal ka Tšaroiiti. Tegemist on suurepärase telepaatia-suurendajaga ja eriti just siis, kui teie vahel on füüsiline distants ehk te elate eraldi või ei ole veel kokku saanud. Kui elate koos, siis kristallid loomulikult töötavad kordades kiiremini kuna jagate ühte energiaruumi.

Olen Kaksikleekidest kirjutanud juba väga palju artikleid, leiad kõik SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni, milles on väeesemeid nii naistele kui meestele, ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Armastusega alati sinuga, telepaatiliselt ühendatud! Hoidke armastust, mis põleb leekides, aga mille tuld ei ole võimalik kustutada! Andke armastusele võimalus, looge sellele energiaruumi!

Tene Laul