KAKSIKUTEL (21. mai - 20. juuni) on vaja olla 2023. aastal väga realistlik ja mitte võtta suuri riske. Soovitan pigem keskenduda, analüüsida ja teha kõige osas väga suurt eeltööd. Tal tasub oma unistuste ja ideede nimel tegutseda ratsionaalselt, sest roosade prillide silme ette sättimine ei too head tulemust. Kaksikutel on hea kasutada loogikat ja käituda süstemaatiliselt, nii on tulemused paremad. Tavaliselt suunan inimesi intuitsiooni kasutama, aga arvestades planeetide seise ja minu nägemusi Kaksikute tähtkuju osas, tuleb sellel tähemärgil 2023. aastal teisiti tegutseda ehk kasutada veelgi rohkem korraga nii intuitsiooni kui ka loogikat.

Arvestades 2023. aasta energiat, siis on, Kaksikud, Sinu jaoks tulemas päris suur spirituaalse transformatsiooni aasta.

2022. aasta lõpp pani Sind endas kahtlema. Sa võib-olla ei näidanud seda kellelegi välja, aga Sina tead, et sellised energiad Sinus eksisteerisid. Ära muretse, mitte midagi ei toimu niisama, kõik toimub põhjusega, ma aitan Sul ennast ja 2023. aastat paremini mõista. Kõik juhtub selleks, et Sa inimesena muutuksid. Sul on kõik võimalused teha 2023. aastal enda elus suurpuhastus, nii suhetes kui ka mõttemustrites. Sa oled muutumas ja see protsess on Sul vaja läbi teha. Ära seda takista, kuna see aitab Sul hingeliselt kasvada ja areneda. Sul on võimalus vabaneda vanadest harjumustest, rutiinist, käitumismustritest ja tegevustest, seega kui Sind miski häirib, siis leia lahendusi ning too enda ellu muutusi. Kõige hullem, mis Sinuga juhtuda saab, on see, et Sa hakkad enda probleemides teisi süüdistama, mille tulemusel saabub Sinu ellu karmaatiline ebaõnn.

Kuna 2023. aasta üldenergia paneb meid end rohkem väljendama, siis ma ei suunaks enda probleeme teistele, vaid püüaksin leida vastuseid enda seest. Seega usalda enda spirituaalses transformatsioonis intuitsiooni, aga unistuste elluviimisel toetu kahe jalaga maa peale ning kasuta loogikat.

Dumortjeriit ühendab Kaksikud intuitsiooni ja loogilise meelega. See kristall aitab Sul kasutada õigel ajal õiget energiat ja kiirendada spirituaalset transformatsiooni, mille käigus leiad üles sisemise rahu, tasakaalu ning õnnetunde. 2023. aastal kaitseb Dumortjeriit Sind valede valikute eest ja aitab muuta elu paremaks ning toimivamaks.

Kaksikud, Sinu 2023. aasta kõige suuremaks väljakutseks saab olema tulla toime enda mõistusega, sest erinevate mõtete edasi-tagasi liikumine, melanhoolia ja eufooria ning energiate kõikumine teeb Su elu keeruliseks. Aga see on vajalik, kuna spirituaalne transformatsioon ei saa teisiti toimuda. Olen ka varem kirjutanud ja rääkinud, et selline seis saabub siis, kui hinge teekond on suunda muutmas ja, Kaksikud, 2023. aasta ongi Sinu jaoks teekonna muutumise aasta. Sa hakkad sellest aru saama alles aasta teisel poolel ja 2024. aastal.

Ütleme nii, et 2023. aasta on Sinu jaoks kui lävepakk, millest sa pead üle astuma. Seega küsi enda käest, milline on Sinu elu olnud? Milline on olnud pool Sinu elust? Sa näed täpselt, et seal on üsna sarnane muster. 2022. aastal hakkas see justkui ääri-veeri lagunema ja transformeeruma ning Sul tuleb leppida, et peale 2023. aastat ei ole elu Sinu jaoks selline, nagu see oli varem. Kui Sa liigud 2023. aastal avatud südamega, lased muutustel toimuda, ei hakka nendele vastu, ei jää nostalgitsema ning võtad vastu selle, mis elul on Sulle pakkuda, siis saab see aasta olema Sinu jaoks väga soodne. Kui Sa hakkad loomulikku voolu takistama, siis jääd kaotajaks ja süüdlaseks vaid Sina ise. Seega soovin Sulle öelda seda, et lase vabaks, sest muutused tulevad nii või naa, Sina mine nendega kaasa! Luba endal kujuneda, Sa ei pea olema see, kes Sa oled olnud poole enda elust.

Nüüd on aeg, isegi kosmiline kohustus end muuta, et maailm Sinu ümber saaks edasi areneda ja uued hingelised sidemed ning uus teekond saaks loodud.

Sinine Kaltsedon aitab 2023. aastal tuua Kaksikute ellu tervendust ja head õnne. See kristall suunab tegema õigeid valikuid ning taastab sisemise tasakaalu ja harmoonia. Sinine Kaltsedon annab hea enesetunde ning pakub spirituaalsel transformatsioonil tuge, aidates muutusi kergelt vastu võtta. See kristall tugevdab Sinu auravälja ja kaitseb ebaõnne eest just 2023. aastal.

Kaksikud, on väga oluline, et Sa ei jagaks ennast 2023. aastal nendega, kellega Sa ei tunne end hästi. Tunneta teiste energiaid ja kuula enda intuitsiooni. Sa ei pea olema kõigi jaoks olemas või kõigiga suhtlema, kuna see on viisakas. Sul on vaja sellel aastal enda energiat hoida, sest 2023 on Sulle äärmiselt muutusterohke aasta, eriti sisemaailma poolest. Sa oled kriitika suhtes tundlik ja võtad kõike kergelt hinge, kuna Sinu auraväli on uuendustele avatud. Selleks, et teised ei saaks Sulle sõnadega kogemata liiga teha, on Sul vaja end ümbritseda kaitsekristallidega, sobivaimad on Must Turmaliin, Must Obsidiaan, Šungiit või Oonüks. Kaksikud, ma tean, et Sa ei näita teistele enda tundlikku poolt välja, aga tegelikult muutuvad emotsioonid Sinu sees pidevalt ja seinast-seina. Kaitse end ning hoia distantsi nendega, kes ei mõju Sulle hästi. Sinule on see pere- ja kodukeskne aasta, kus kogu Su energia võiks olla suunatud enda tervendamisesse, enda üles leidmisesse ning perekonnasidemete tugevdamisesse.

Ma ei soovita Sul tööalaselt suuri muudatusi teha, sest planeetide seisud ei toeta seda. Keskendu pigem töötegemisele ning külluse suurendamisele, kuna 2023. aasta üldenergiad soosivad motiveeritud tegutsemist, see loob Sinu ellu head rahaenergiat. Sinu selle aasta  muutused on seotud sisemaailmaga, seetõttu kulub Sul tööga seotud sammudele ja uuendustele rohkem energiat ning need nõuavad suuremat pingutust. Planeetide seisud toetavad Sinu hingelist arengut, seetõttu toimuvad sealsed muutused rohkem iseenesest ning loomulikumalt.

Soovitan Kaksikutel pühenduda sellel aastal enda harimisele ja enda võimekuse ning potentsiaali tõstmisele. Igasugune õppimine ja uue omandamine aitab tuua Sinu ellu positiivsust ning on suurepäraseks tasakaalustajaks.

Kaksikud, Sul on võimalik saavutada 2023. aastal kodus heaolu, kui Sa aktiveerid oma Päikesepõimiku, hoiad positiivset suhtumist ning pühendud tööle. See tähendab, et Sinu ellu võib saabuda rahaõnn ning aasta lõpuks võib täide minna Sinu unistus seoses kodu ja perekonnaga. Selleks tuleb Sul hoida end motiveerituna ning Oranž Kaltsiit toetab Sind sellel teel, tervendades Sinu Päikesepõimikut.

Igatahes on Kaksikute jaoks tulemas hüppeliselt muutlik aasta, seda eelkõige Sinu sisemaailma osas. Teised ei pruugi aasta lõpus Sind äragi tunda, sest Sinu iseloom on muutunud!

Kaksikud, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.

Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul