VÄHILE (21. juuni - 22. juuli) on see võimaluste aasta, mil avanevad uksed, mis on alates 2022. aasta veebruarist kinni olnud. Nüüd, 2023. aastal, hakkavad ilmavalgust nägema nii võimalused kui ka erinevad lahendused. Eriti just sellel Vähil, kes on enda karmat tervendanud ja 2022. aastal karmaga lõpparve teinud.

2023. aastal on kahte sorti Vähke, seda kinnitavad nii planeetide seisud kui ka minu nägemused. Ühed Vähid on need, kes on juba 2022. aastal enda vaimse pildi tasakaalu saanud ja kellel on seetõttu 2023. aastal rohkem küllust. Teised Vähid on aga need, kes ei tegelenud enda vaimse tasakaalu saavutamisega, kas siis olude sunnil või oskamatusest, ning nendel on sel aastal vaja rohkem enda külluseenergiate aktiveerimisega vaeva näha. Kuna küllus on tugevalt seotud Päikesepõimiku aktiveerimisega, siis soovitan Sul süüa melonit, suvikõrvitsat ja kindlasti hoida enda lähedal selliseid küllusekristalle nagu Tsitriin või Oranž Kaltsiit. Korrapäraselt töötav Päikesepõimik toetab rahaõnne ja annab Su ellu palju elurõõmu.

Soovitan end sel aastal mitu korda analüüsida, esimest korda aasta alguses, mil küsi enda käest: „Kas tervendasin 2022. aastal enda elu ja suhteid?” Kui jah, siis suure tõenäosusega oled sellel aastal õnnistatud. Analüüsi end aasta jooksul iga mõne aja tagant, kas Sa oled piisavalt pingutanud.

Õnneenergia ei aktiveeru iseenesest, spirituaalsesse arengusse tuleb enda panus anda.

Kui Sa oled Vähk, kes kannab endaga kaasas head karmat ja tegeles 2022. aastal suhete tervendamisega, iseenda iseloomu paremaks kujundamisega ning astus välja ebatervest egost, siis Sinul avanevad sellel aastal imelised võimalused enda unistusi ellu viia. Sarnane Sõnniga, kellel on samuti võimalik sellel aastal enda õnn kinni püüda, eks? Sina, Vähk, aga leiad enda õnne siis, kui Sinu karma on tervendatud. Sinu jaoks tuleb 2023 imeline aasta, kui sa tegutsed iga päev hea tahte nimel, kõrges energias, olles tolerantne, armastav, heatahtlik, avatud südamega ja spirituaalses arengus. Sul on olemas kõik võimalused, planeedid Jupiter ja Merkuur on sel aastal Sinu poolt, seega tööta ja pinguta enda nimel ning tee kõik selleks, et see imeline tulemus universumist kätte saada.

Et saada aru, millised uksed on Sulle avanemas, siis küsi endalt, millised teemad olid 2022. aastal justkui takistusega ja millised olid Sinu jaoks ainult unistuste tasandil. Sa leiad vastused tegelikult imekiirelt üles. Kui neid oli palju, siis saab tõeliseks vähemalt Sinu üks soov, võib-olla ka rohkem. Absoluutselt kõik Vähid saavad võimaluse enda unistusi täide viia, kuid uks lüüakse silme ees kinni neil, kelle karma on ebaterve. Kui miski hakkab Sinuni jõudma ning see blokeeritakse või Sulle tundub, et võetakse Sinult justkui ebaõiglaselt ära, siis asi ei ole selles, et keegi soovib Sulle halba. Vastupidi, universum ütleb Sulle: „Esmalt tervenda enda karmat!” Seetõttu soovitan Sul just sellel aastal karma kohta võimalikult palju lugeda ja mind sel teemal kuulata, aitan Sul karmapuhastust teostada, kui Sul on seda vaja. Loodan kogu südamest, et oled end ise tervendanud ja hoiad head karmat aktiivsena.

Rüoliit on 2023. aastal Vähi jaoks üks vajalikumaid kristalle, mis toetab teda kogu oma energiaga. Rüoliit on karma tervendaja, puhastaja ja taastaja, aidates heal õnnel saabuda. Kristall võimaldab kiiresti õppida olukordadest, kus on vaja muutuda ja suurendab intuitsiooni. Rüoliit annab Vähile oskuse paremini elada, parandab suhtumist ja hoiab armastuseenergiat Südametšakras, mis omakorda aitab astuda parimaid samme.

Vähk, Sinu jaoks oli 2022 ebaterve ego purustamise aasta ja seetõttu oli ka palju draamat, pinget, üleelamisi, sündmusi ning situatsioone, mis panid Sind proovile. See Vähk, kes suutis kõike armastusega lahendada, teades, et see oli esimene tingimusteta armastuse aasta, leiab 2023. aastal armastuseõnne. Kui üldiselt on see aasta pigem töö ning külluse aktiveerimiseks, siis nendel Vähkidel, kes tervendasid ja hoidsid 2022. aastal suhteid, on käes armastuseõnne-aasta. Sul on võimalik kõiki energiaid enda kasuks pöörata, et 2023 tuleks Sinu jaoks õnnelik, kuna tegemist on äärmiselt potentsiaalse aastaga. Lihtsalt pea meeles – tervenenud karma on kõige võti. Kallis Vähk, puhasta igal Täiskuul enda energiaid rituaalitõrvikuga, Kuu on siiski Sinu juhtivaks taevakehaks. Sulle on oluline olla Kuuga kontaktis ja see on vajalik Sinu isikliku õnne aktiveerimiseks mitte ainult sellel aastal, vaid terve elu vältel. Täiskuurituaalid on Sinu jaoks ekstra kasulikud, kuna suudad alateadlikult Kuuga kontaktis olla ja manifestatsioone teele saata.

2023. aastal tasub Sul pöörata suurt tähelepanu sellele, kuidas end väljendad, sest oluline on säilitada häid suhteid – et saada head karmat ja õnne. Sul on vaja teistega sidet hoida, mitte jääda kivi alla peitu, kui asjad ei ole sellised, nagu Sina soovid. Absoluutselt kõikides selle aasta suhetes ja suhtlemistes on potentsiaali, seega suhtu igasse oma eluteele saabunud inimesesse austuse ja armastusega. Kuula, mida teistel on rääkida ja ava end maailmale. 2023 ei ole aasta, mil olla koduseinte vahel ning oodata, et elu muutuks, vaid Sul tuleb olla see aktivist, kes tuleb välja, näitab end ning osaleb aktiivselt sotsiaalsetes tegevustes.

Töötegemisse tuleb sellel aastal panustada väga palju energiat, eriti kui Sul on maised unistused. 2022. aasta blokeeris maised soovid, aga need uksed võivad sellel aastal töötegemise kaudu avaneda. Soovitan Sul tööl aktiivselt suhelda, olla abivalmis ja teiste inimeste ideedele avatud. Vähi jaoks ei ole see aasta kindlasti individualistlik nagu on Kaksikutel, vaid Sina, kallis Vähk, ole teiste suhtes avatud ja lase end aidata, inspireerida ning informeerida. Kui Sa lased end õigetel inimestel juhendada ja suunata, on Sul sellest palju kasu.

Sul ei tasu ohje enda kätte võtta, vaid teha koostööd ning tegutseda pigem meeskonnas, seda nii tööalaselt kui ka pereringis.

Unakiit on 2023. aastal Vähi suhete, armastuse ja perekonnasidemete tervendamise kristall, mis aitab leida enda teekonda, motivatsiooni, saada inspiratsiooni, tugevdada tervist ja suurendada heaolu. Unakiit kaitseb valede valikute eest, suunab õigele teele ja toetab karma tervendust, mis on Sinu 2023. aasta peamine eesmärk – liikuda edasi puhta karmaga, mis avab uksed õnnele ja küllusele!

Vähk, kui Sul on viimased aastad keerelnud peas reisimõtted, et näha maailma, minna tööasjus välismaale või muuta riigisiseselt elukohta, siis 2023 on selleks õige aasta. Sul tasub ringi liikuda ja enda unistusi täide viia, Sa jääd sellega rahule. Kui Sinu peas pole selliseid soove olnud, siis Sul pole vaja seda head õnne kasutama hakata.

Sellel aastal on vaja enda ebaterve ego üle vaadata. Kuna 2023. aasta on sõnakasutuse osas äärmiselt tundlik, tasuks juba varakult eneseanalüüsi teha ning rahustada enda impulsiivsust seal, kus võib tekkida toksilisust ja draamat. See aasta võib olla halastamatu sellise Vähiga, kes näitab teistele oma hambaid. Vähk, kui Sa juba oled enda Kurgutšakrat selles või eelmises elus tervendanud ja oskad end armastavalt väljendada, siis see ei kehti Sinu puhul. Sa võid seda toksilisust tunda teiste Vähkidega suheldes, kuna see tuuakse 2023. aastal välja. Vähi jaoks on 2023. aasta justkui ego suurpuhastus – kogu alateadvuses olev mürk tõuseb pinnale, et Sa saaksid ise näha, millega tegelema pead. See ei ole kindlasti halb, vastupidi, Sul on sel aastal end äärmiselt lihtne spirituaalselt kasvatada, kuna Sa näed end selgemate silmadega.

Vähk, Sul tasub kogu energia suunata suhetesse ja suhtlemisesse ning motiveerida end olema iseenda parim versioon, siis võid olla kindel, et Sind ootab ees hea aasta!

Vähk, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.

Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid 
leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul