AMBURILE (22. november - 21. detsember) on 2023 eriline töötegemise aasta. Kuna see tähemärk on väga rikkaliku fantaasiaga, siis oli juba 2022. aastal tema sees mitmeid lennukaid mõtteid, mida ellu viia. Eriti siis, kui ta on enda elus uut suunda seadmas. Seega tasub Amburil meenutada, milliste mõtete peale ta tuli, mis teda köitis ja mille poole soovis ta hing liikuda? Kui ta juba realiseeris selle plaani, tuleb nüüd sellesse ekstra palju panustada. Kui see on veel teostamata, siis tuleb tal sellest unistusest kõvasti kinni hoida ning viia see nüüd, 2023. aastal ellu. See on Amburi tööaasta, mis soosib tööalaseid muudatusi!

2023. aasta üldenergia on seotud külluse ja rahavooluga ning selle aktiveerimisega. Ambur, näe vaeva, pinguta, panusta maksimaalselt ja usu mind, Sa oled aasta lõpuks selle üle väga õnnelik. Sa pead tööga seoses veel teadma, et Sind pannakse aasta esimesel kolmel kuul proovile, universum nagu küsiks Sinu käest: „Kullake, kas Sa ka päriselt soovid seda saavutada või mitte?” Sinu enda saatus testib Sind. Tead, miks? Selleks, et Sa saaksid saatusele tõestada, et Sa tõesti soovid seda suurt tulemust, milleks Sul on just sellel aastal potentsiaali. Universumil on oma seadus – kui Sa midagi väga soovid, siis tuleb Sul selle nimel pingutada.

Universum ega karmaseadus ei lase Sulle seda väravat lahti teha, kui Sa omalt poolt korralikult ei panusta, eriti just vaimselt.

Soovin Sulle juba eelnevalt öelda, et Sa võid vaimsel tasandil tunda kerget ärevust, seletamatut segadust ja emotsioonide kõikumist, kuid ära lase end sellest takistada. Hoia pea püsti, selg sirge ja anna endast maksimum. Võiduvõimalus on väga suur, nii suur, et see üllatab Sind kindlasti, kui oled elu usaldanud ning hoidnud õiget suhtumist.

Esimese kolme kuu möödudes, kui Sa pole alla andnud, võid hakata nägema tulemusi ning väikest lootuskiirt, mis annab Sulle aimu, kas Sa tegid õige otsuse ja panustasid sellesse korralikult. Aasta teisel poolel liiguvad Sinu tööasjad Sulle nauditavas suunas ja aasta lõpp saab olema suurejooneline – aga vaid siis, kui Sa oled olnud aasta esimesel poolel positiivselt meelestatud. Loe minu soovitusi aegajalt uuesti, et püsiksid õigel kursil. Olen Sinu poolt, ma ei lase Sul endaga riidu minna ning motiveerin Sind kujunema veel paremaks inimeseks.

Hoia pea püsti, anna endast parim ning Sa oled aasta lõpus kõigega rahul.

Enda õigel kursil hoidmiseks, külluseenergiate suurendamiseks, rahavoolu aktiveerimiseks ja positiivsena püsimiseks kanna endaga terve 2023. aasta küllusekristalle. Lisaks 2023. aasta jõukusekristallile, milleks on Roheline Aventuriin, kanna ka enda tähtkuju küllusekristalli Oranži Kaltsiiti. See on imeline kristall, mis aktiveerib õnne, loob positiivsust ja õnnetunnet ning annab Sulle kogu väe, et Sa hoiaksid õiget kurssi ning teeksid intuitiivselt parimaid tööalaseid ja rahalisi valikuid. Rahavoolu aktiveerimiseks ja külluse suurendamiseks võid hoida Oranži Kaltsiiti ka kodus teiste küllusekristallide keskel või kagunurgas, kus on feng shui põhjal rahavoolu piirkond.

Armastuses ei oota Sind 2022. aastaga võrreldes suured muudatused, kui Sa just ei ole paljude suhetega lõpparvet teinud, et teha energeetiliselt ruumi uutele hingedevahelistele sidemetele. Kirjutasin sellest enda kodulehel, soovitan seda artiklit lugeda, et mõista, mis portaal 16. mail 2022 aktiveerus. Kui Sa lasid vanadel mittetoimivatel suhetel minna, siis ilmselgelt sõlmid Sa uusi sidemeid. Mõtle kohe aasta alguses, kas on kedagi, kellest võiksid vabaks saada. Kui suhe ei arene edasi, Sa ei näe sellel potentsiaali ja tunned, et oled nagu lõksus, siis on õige aeg edasi liikuda. Kui aga Sinu olemasolev suhe areneb, toidab ja inspireerib Sinu hinge, siis panusta sellesse maksimaalselt. 2023 on järgmine tingimusteta armastuse aasta, seetõttu on Hingesugulastel ja Kaksikleekidel võimalik kogeda veel sügavamat armastust ja veel paremat suhet. Jätka sellise armastusega, kus Sa tunned end koduselt ja hästi, kus Sa saad olla Sina ise, kus Sind ei piirata ning käsutata ning kus Sa saad olla tõeliselt õnnelik. Need suhted on Sinu panust väärt.

Ambur, Sinu 2023. aasta armastusekristalliks on Thuliit. See kristall aitab Sul teha parimaid suhtealaseid otsuseid ja suurendab Sinu intuitsiooni, aidates mõista, kellele Sinu süda kuulub ja kes on Sinu jaoks kõige õigem. Vallalisel aitab Thuliit leida tee Hingesugulase või Kaksikleegini, kuna 2023. aasta on soodne kohtumaks kaaslasega, kellega Sul on määratud ühine teekond. Thuliit aitab vabaneda 2022. aastal tekkinud hingevalust, kurbusest, stressist, puhastades korralikult Sinu auravälja, eriti just Südametšakra kohalt. Kanna seda kristalli just ehtena. Soovitan Amburil Thuliidi kindlasti kasutusele võtta.

Sinu tervis vajab, et oleksid 2023. aastal rohkem värskes õhus ja päikese käes. Planeetide seisude põhjal ei ole Sinu tervis sel aastal kõige soodsamas olukorras, seega mine kindlasti välja, naudi loodust ja kasuta alternatiivsete tervendajate ehk taimede väge. Energiapuudusest päästavad Sind Apelsini, Mandariini, Sidruni ja Laimi eeterlike õlide kasutamine õlilambis või difuuseris. Kasuta nende tervendavaid aroome regulaarselt, et hoida meel positiivsena ja olla vaimselt ärkvel ning tegus. Sul on seda kindlasti vaja, et aktiveerida 2023. aastal rahavoolu energia.

Ambur, Sind ootab ees murranguline aasta, mil Sul on väga suur võimalus end tööalaselt teostada. See on imeline, kuna 2022. aastal olid paljud asjad Sinu elus pausil. Nüüd, 2023. aastal, kõik võimalused justkui aktiveeruvad, mille tõttu Sa võid korra pea kaotada ning küsida enda käest: „Kas ma suudan selle kõigega toime tulla?” Mina ütlen Sulle: „Muidugi, kallis Ambur, tõuse püsti ja hakka lihtsalt tegutsema, muud midagi!” Hakka kohe aasta alguses kogu energiaga panustama enda unistuste täitumisse, isegi siis, kui seda on raske teha, kuna Sa ei tea päris täpselt, mis sellest kõigest saab. Mina seisan Sinu kõrval, meenutades Sulle, et elu on elamiseks ja Sa kahetsed pigem seda, mida Sa ei teinud, kui seda, mida Sa tegid. Seega anna endast kõik, et väljuda sellest kõigest aasta lõpus võitjana. Sa ei murdu, kui hoiad juba aasta alguses selja sirge, naeratuse näol ning oled tugev iseseisvalt, mitte kellelegi teisele toetudes. See on Sinu jaoks iseseisvuse aasta, Ambur. Imelist teekonda Sulle!

Ambur, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul