KALADELE (19. veebruar - 20. märts) oli 2022 minevikuga lõpparve tegemise aasta. Selle Kalade esindaja ellu, kes end kuulas ja lasi vabaks kõigest, mis teda enam ei teeninud, saabub 2023. aastal midagi erakordset.

Kalad, minu esimesed küsimused Sulle, on: „Kui vaba Sa oled minevikuahelatest? Sellistest asjades, tegevustest ja suhetest, mis Sind rõhuvad? Mis või kes viib Sind enda tegelikust olemusest eemale?” Vasta ausalt ning siis saad teada, milline on 2023. aasta Sinu jaoks. Sa pead enda sisse vaatama, sest kui Sinu elus on midagi, mis hoiab Sind tagasi, siis tuleb Sul sellest kiiremas korras vabaneda. 2023 suudab Sulle palju pakkuda ja kinkida ning see on Sinu jaoks üks ilusamaid aastaid, kui Sa julged teha enda vabastamiseks suuri samme seal kus vaja.

Vaadates tähtedesse, võib öelda, et kui Sa julged end esile tõsta, siis see annab Sulle tuule tiibadesse. Taevatähed juhivad Sind õigele teele. Esita kohe aasta alguses endale palju küsimusi, kuula intuitsiooni, lase end sellel juhatada, et teada täpselt, kus öelda enda jah- või ei-sõna. Su ellu peab tulema konkreetsust, selleks on viimane aeg. Kogu surve ja pinge, mis on viimastel aastatel Sinus olnud või tulnud Sinu ellu väljastpoolt, on tegelikult Sinu aitamiseks, seega ära alahinda õppetundide põhjust ja jõudu.

Kalad, et Sa saaksid 2023. aastat nautida, siis ütle minevikule head aega ning tervita täiesti uut tulevikku.

Sind ootab suurejoonelisem, helgem, õnnelikum ning tervislikum elu, kui Sa vaid julged anda endale võimalust paremaks eluks. Selleks läheb vaja vaid Sind ennast ja Sinu sees olevat jõudu – ma tean, et see seal eksisteerib. Kui Sa julged ohjad enda kätte haarata ja olla Sina ise, tuleb see aasta võimalusterohke, rikkalik ja külluslik. Autentsus on peamine võtmesõna, sellest tuleb terve aasta kinni hoida. Sirvi seda raamatut ja loe Sulle kirjutatud ridu ikka ja jälle, kui Sa tunned, et oled teelt kaldumas. Annan Sulle kõik teadmised, kuidas elada õnnelikult ning võtta sellest aastast maksimum, kasuta seda.

Kalad, Sa ei kujuta ettegi, milline õnn on Sind 2023. aastal ees ootamas, kui Sa lased lahti sellest, mis ei vääri enam Sinu tähelepanu. Sa oled energia ja see, kuhu või kellele Sa enda energiat kingid, määrab ära selle, kuidas Sa elad. Jäta see endale meelde ja hoia sellest teadmisest kinni. Sinu minevik on Sind raputanud, karastanud, õpetanud ja avanud Sinu silmi, et sa ei teeks samu vigu. Vaata tulevikku, et luua endale uus rada.

2023 on Sinu aasta, kui Sa julged anda endale õiguse olla Sina ise, erandeid tegemata ja alla andmata.

Mäekristall on 2023. aastal Sinu isiklikuks teejuhiks Sind toetades ja õigele teele juhatades, aga eelkõige andes Sulle vabaduse olla Sina ise. Hoia Mäekristalli enda kodus, kanna seda ehtena või kaasas, see abistab Sind. Ära alahinda selle kristalli väärtuslikku energiat, see toetab Sind sellel aastal igal viisil.

Kuna Sa oled ülitundliku tähtkuju esindaja, tuleb Sul suunata põhirõhk enda tervendamisesse – ma ei soovitaks Sul teha enda vaimse ega füüsilise tervise osas ühtegi järeleandmist. Sinu saatuse muutus on olnud fookuses alates 2019. aastast, aga nüüd on kõik kosmilised energiad Sinu selja taga Sulle abiks, kui Sa ise seisad sirge seljaga eesliinil ning lased elul end inspireerida ning hoiad motivatsiooni kõrgel. 2023. aastal tuleb palju panustada, aga selleks alusta iseendast. Kui Sa oled saavutanud enda parima versiooni, siis saad tervele maailmale näidata, kelleks Sa siia maailma sündisid. Kaladel on võimalik end korralikult teostada ning tulla enda missioonile lähemale, see on seotud Canis Majori tähtkuju ning Kalade tähtkuju ühinemisega 2023. aastal.

Hakka enda eest iseseisvalt seisma ja Sa saavutad endas harmoonia ja positiivsuse, mis on uue teekonna jaoks vajalik.

See, mis tundub esmapilgul uus, on tegelikult iidne energia Sinu enda seest, see eesmärk, miks Sa üldse siia maailma sündisid. Kui Sa oled tasakaalust väljas Kalade esindaja, siis vabasta end minevikust ning Sa saad 2023. aastast tohutu naudingu, sest kõik kosmilised energiad on Sinu poolt. Tasakaalus ja õnnelikul Kalade esindajal sujub sellel aastal kõik imelihtsalt, hea saabub Sinu ellu lausa võluväel. Takistuste tekkimisel tulevad need Sinu enda seest, järelikult ei ole Sa olnud piisavalt julge seal, kus on olnud vaja enda sõna maksma panna – aga seda alati heaga, ainult heaga. Sa ei saavuta õnne halva energiaga, seega kõik, mis juhtub, on seotud Sinu enda suhtumise ja motiividega.

Kalad, Sul on sellel aastal vaja kohe, kui takistus ilmub, maha istuda ja küsida enda käest: „Mida ma teen valesti?” Kui kõik liigub ladusalt, võid endale uhkelt aplodeerida, kuna Sinu sammud on olnud intuitiivselt või teadlikud õiged. Seetõttu on see aasta Sulle väga lihtne.

Sina ise lood endale raja, Sina ise kujundad enda saatuse!

Ametüst muudab Sind 2023. aastal veelgi intuitiivsemaks, tervemaks, tugevamaks ja õnnelikumaks. Hoia Ametüsti enda lähedal, kanna kaasas ning anna sellele kristallile võimalus juhatada Sind saatuseraamatus olevale parimale teele. Saatuseraamat on nähtamatu raamat Sinu eelmistest eludest, mis on kirjas Sinu auraväljas. Olen seda aidanud näha neil, kes on tulnud minu juurde abi küsima, Sina saad enda saatuseraamatut Ametüsti abil tunnetada.

Ära jäta tervist unarusse, Sul on vaja sellele järjest rohkem pühenduda, eriti veel nii olulisel aastal, kui seda on 2023. Tee parimaid valikuid, sest Sinu hing vajab toitainetest, päikesevalgusest ja liikumisest palju tuge. Märka ise, mis vajab Sinu tähelepanu ning leia lahendusi. Olen kirjutanud aastaid eneseabi ja tervendavaid artikleid, loe neid ja aita iseennast, need kõik on Sinu jaoks!

Pühendu maksimaalselt tööle, kuna 2023. aasta on Sinu jaoks külluslik. Suuna sinna kogu enda energia, et luua rahavoolu ning küllust ka tulevikuks. 2023. aasta ootab Sinult tõsiseid tööalaseid pingutusi, seega ületa end ja anna endast maksimum, sest see saab aasta lõpus karma poolt tasutud. Sinu kauaaegsed südamesoovid võivad täituda, aga õnn võib Sind tabada hoopis teisel kujul. Üks asi on raha, teine asi on õnn ja rahulolu, mis tuleb tööalaste pingutustega. Saturn on aastaid Sinu südamesoove salvestanud ja ei vali suunda, kust Sulle õnne jagada, aga Sinu hea õnn vallandub just töötegemise kaudu. Olgu selleks siis armastus või midagi muud, millest Sa oled unistanud, aga see tuleb, kui panustad töösse.

Kallis Kalake, näe 2023. aastal palju vaeva, anna endast maksimum, aga ära jäta end kordagi unarusse – hoolitse enda eest, toida end hästi ja panusta iseendasse. See on Sinu teha, kas Sa oled aasta lõpus see, kes on õnnelik, või see, kes on oma suure potentsiaali maha maganud. Olen kõik enda teadmised Sulle siia kirja pannud, kasuta neid! See on Sinu aasta, kui Sa annad endale loa olla Sina ise!

Kalad, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul