VEEVALAJALE (20. jaanuar - 18. veebruar) on 2023 ülimalt oluline aasta. Võin lausa öelda, et see on üks olulisemaid aastaid tema elus viimase 12 aasta jooksul. Loomulikult on tähtis ka sellele järgnev 2024. aasta, kuid sinna ma veel ei liigu, sellest kuuled minu käest edaspidi.

Veevalaja, Pluuto on väga tugevalt seotud Sinu saatusetee ümberkujundamisega. Kui eelneval 12 aastal on Su elus olnud aktuaalsed karma puhastamine ja vallandamine, siis 2023 alustab Sinu elus täiesti uut ajajärku. Tegelikult oled Sina see, kes keerab enda elus sellel aastal täiesti uue lehekülje. Selleks tuleb Sul kiiremas korras puhastada ja tervendada kõik pooleliolevad karmaatilised teemad, et Sa lendaksid tulevikus õiges suunas!

Sul on 2023. aastal võimalik alustada täiesti puhtalt lehelt ning luua enda elus täiesti uus rada.

Seda teades on oluline, et Sa hakkaksid aasta jooksul enda eluteed teadlikumalt paika panema. Eriti soodne aeg on märtsist juunini, et seada siht õigesse suunda järgnevaks 20 aastaks. Seega võta aasta alguses ehk jaanuaris ja veebruaris aega karma puhastamiseks ja minevikuenergiaga lõpparve tegemiseks. Samas esita endale pidevalt küsimus: „Mis on see, mida ma soovin järgmisesse 20 aastasse kaasa võtta ja mida mitte?” Ma soovitan Sul tõsiselt võtta enda sisse vaatamiseks aega ja keskenduda sellele, et saada selgeks, millist saatust Sa endale soovid ja millist mitte.

Soovin Sind Pluuto mõju osas valgustada – ole enda soovidega ettevaatlik ning mõtle hästi järele, mida Sa soovid. Pluuto ja Veevalaja kombinatsioon koos numeroloogilise väega võib Sulle anda järgmiseks 20 aastaks kogemata kaasa midagi, mida Sa tegelikult ei soovi kogeda. Sul on kahel esimesel kuul aega luua enda elus selgus ja energeetiline puhtus ning märtsist juunini kogeda uute mõtete ja ideede saabumist. Sul tuleb öelda nendele uuendustele selge jah- või ei-sõna, aga Sa ei pea kõike vastu võtma, mis Sinu ellu saabub, sest seda tuleb väga palju. Sellest võib tekkida ka mõningane segadustunne. 2023 on Sinu jaoks äärmiselt oluline aasta ning Sa ei koge seda enam kunagi, seetõttu liigu uuenduste ja enda minapildi loomise poole teadlikult ja tõsiselt, ära ole spontaanne ega suhtu sellesse kergekäeliselt ning naljaga.

Kui Sa midagi otsustad, siis ole enda otsuses kindel või ära tee seda otsust!

Kui Sa oled sündinud Kaljukitse ja Veevalaja üleminekuajal (16. – 23. jaanuar), siis oled Sa Pluuto energiast eriti mõjutatud.

Veevalaja, see uus algus on Sulle suurepärane õnnistus, kui Sa ise teed kõik, et hoida enda elus tasakaalu, tervislikkust, headust, armastust ning töökust. See ei ole kindlasti selline aasta, kus Sa võiksid lasta kõigel ise kujuneda, vaid Sa pead haarama ohjad enda kätte ning tegema kindlaid ning konkreetseid samme. Kõike võib tulla liiga palju ja Sa tunned aeg-ajalt, et see on Sinu jaoks hoomamatu. Kui Sinu elu on praegusel hetkel tasakaalus, siis tea, see võib olla nii vaid hetkeks. Näen, et Sinu ellu saabub väga palju erinevaid kogemusi ja teadmisi. Need tulevad Sinu käest küsima: „Kas Sa soovid seda enda ellu?”, õpetavad Sulle midagi olulist ning toovad valgust tegelikult väga olulistel teemadel. Seega jäta palun meelde, et ükskõik, mis Sinu ellu saabub, see tuleb Sulle midagi õpetama. Sina valid suhtumise ja selle põhjal saabub ka tegelik tulemus. Mina annan Sulle teejuhi, kuidas Sa peaksid tegutsema Sinu jaoks ühel olulisemal aastal ja kuidas kujundada enda järgmised 20 aastat parimaks. Sina jää tugevaks, tegele enda intuitsiooni suurendamisega ning pigem usalda suurte otsuste langetamisel enda vaistu. Jäta meelde minu soovitus või lausa hoiatus, et ükskõik, mida Sa otsustad, see tuleb ja jääb – kas sellel aastal, seitsme aasta või hoopis kaheksateist aasta pärast. Aga see tuleb!

2023. aastal on Sulle intuitsiooni tugevdamiseks, õigele rajale liikumiseks ning parimate valikute tegemiseks abiks Ahhaadi kristall. Ahhaat aitab Sul pea selge hoida ning leida enda seest vastuseid, samas kaitseb ohtlike olukordade ning valede energiatega kaasa minemise eest. Seetõttu on ülioluline, et hoiaksid seda kristalli endaga terve 2023. aasta.

Veevalaja, sel ajal, kui Sina muudad enda saatuseteel suunda, on kõigil teistel käsil aktiivsete töö-, raha- ja külluseenergiatega aasta. Rahaenergia käivitamine on ka Sinu jaoks oluline, aga selle erinevusega, et Sina lood rahavoolu enda järgmisesse 20 aastasse. Tea, et Sul tuleb korralikult panustada just töösse, ja ma ütlen, et see on seda väärt. Unusta laiskus ja tööta kogu jõu ja energiaga. Mida rohkem Sa panustad töösse ja mida võimsamalt aktiveerid rahavoolu, seda suurema südamerahuga saad Sa loota enda õnnele järgmised 20 aastat. Saturn salvestab absoluutselt kõik Sinu selle aasta energiad, eriti just töösse ning rahasse suhtumise osas.

Sind ootavad head ametialased tulemused, kui teed tööd rõõmu ja suure motivatsiooniga. Jupiter on rahaenergiaga Sinu poolt, kui Sinu panused on kõrged, seega küsi enda käest: „Kus ma olen tööalaselt kõige võimekam? Mida ma suudan kõige paremini teha?” See ei tähenda, et Sa peaksid oma praeguse töökoha või eriala maha jätma, ei, see võiks Sinuga jääda ja Sa võiksid selle kaudu rahavoolu aktiveerida. Tööalane uuendus on õigustatud vaid siis, kui Sinus on peidus oskus, mis on tohutult tugev, aga Sa ei ole leidnud võimalust selle realiseerimiseks. Kui Sind pole varem rahaenergiaga õnnistatud, siis tuleb uus samm teha just sel aastal, et hea tööõnn saaks saabuda Sinu ellu järgnevaks 20 aastaks. Kui Sul on töö, mida Sulle meeldib teha, siis on rahavoolu kerge aktiveerida. Tähtis ongi, et Sa teed sellist tööd, mida Sa tõeliselt armastad. Kui Sa ei ole seda veel leidnud, siis nüüd on Sul vaja sellega tegeleda, võta see 2023. aasta peamiseks eesmärgiks.

Arvestades energiate seise, on hea mõte investeerida raha õigetesse kohtadesse, et anda sellele võimalus Sinu elu parandada. Tea, et Sinu investeeringud loovad head energiat järgmisesse 20 aastasse. Investeerides näiteks tervisesse, lood head terviseenergiat, investeerides kodusse, lood head energiat iseendale. Seega ela veelgi targemalt ja teadlikumalt, kui Sa oled seda varasemalt teinud, sest, Veevalaja, Sinu aeg on käes, töö ootab tegemist. Saturn vaatab Sind ning ootab Sinu panust, et ka tema saaks Sinusse panustada. Pole Sinu panust, ei ole ka head saatust järgmiseks 20 aastaks. On Sinu panus, on Sul, mida oodata. Sinu loodud energiad suurenevad, seega ole teadlik, kuidas Sa tegutsed ning kuidas millessegi suhtud, sest tagasi Sa midagi võtta ei saa – kahjuks või õnneks. Veevalajad, kes ei tee teadlikult häid lükkeid, jätavad end saatuse hooleks ja seda ma ei soovita ühelegi Veevalajale. Ka mitte Veevalaja tähtkujust lastele, sest ka nende teod ning kogemused kujundavad nende järgmist 20 aastat. Seega, kui Sinu kodus elab väike Veevalaja, siis ole hea ja aita tal parim tulevik kujundada.

Sammalahhaat on Veevalaja 2023. aasta õnne, külluse, tööedu ja rahavoolu kristall, see paneb kasvama kõik, millele energiat panustad – see on Sinu universaalne energia ja õnne suurendaja. Kandes seda kristalli kas ehtena või kotis ning taskus, hoiad Sa end külluslikus energias. Küllus toidab küllust ja Sammalahhaat aitab suurendada head õnne seal, kus Sa oled teinud õigeid otsuseid. Sammalahhaat koos Ahhaadiga hoiavad Sind alateadlikult valede valikute tegemise eest.

Veevalaja, 2023. aastal tuleb Sinu ellu palju uuendusi ja on ka selliseid, mida Sa ei saa takistada. Kindlasti liigub keegi Sinu eluteelt uutele radadele ja temal tuleb lasta minna. Mida suurem on Sinu sotsiaalne ring, seda rohkem inimesi läheb, ja selle vastu pole vaja võidelda. Saturn teeb Sinu auraväljas suurpuhastuse, Sina palun ära hoia kinni nendest, kes soovivad lahkuda, sest Saturn teeb ruumi kellegi jaoks, kes saaks tulla ja jätta jälje Sinu järgnevasse 20 aastasse. Millise jälje, selle saad hiljem teada. Kui Sa õppisid 2022. aastal tegutsema tingimusteta armastuse energias ja jätkad samamoodi, siis Sa ei pea millegi pärast muretsema. Kui Sinus on veel ebaterveid egokihte, siis asu end kohe tervendama, muidu kutsud ligi karmakaaslasi, kes jäid eelmisel aastal tulemata. Nende asemel soovi enda ellu hoopis hea energiaga Tervendajahingi, Missioonikaaslasi ja palju teisi positiivseid hingedevahelisi sidemeid. Veevalaja, väga palju sõltub Sinu suhtumisest. Kui Sa tegeled oma nõrkuste ja emotsionaalse poolega, siis Sa ei võta neid karmakaaslasi tulevikku kaasa. Sul tuleb enda sisse vaadata ja küsida: „Millises emotsionaalses ja vaimses seisundis ma olen?” Kui Sa oled endaga rahul, siis loo veelgi rohkem positiivsust. Kui mitte, siis alusta esimesel võimalusel enda tervendamist, muidu muutub probleem suuremaks ja seda Sul ei ole vaja.

Korralik uni, head toitumisharjumused ja spirituaalne tervendamine olgu Su elus olulisel kohal.

Sind ootab ees palju ootamatusi enda või teiste mõttemaailma osas ja Sulle saab nii mõnigi külg endast selgemaks, sest Saturn teeb kõik, et Sa teaksid täpselt, millele tähelepanu pöörata. Ole tähelepanelik, mille peale Sa mõtled ja kuhu Sinu energia Sind juhib, kõike on vaja läbi mõelda, korrigeerida, vabastada, tervendada või hoopis suurendada – oleneb, milline energia saabub. Kui Sa tunned end mingis osas halvasti, siis vajab see Sinu tähelepanu ja tervendamist, kui midagi muudab Sind õnnelikuks, siis võta see järgmisesse 20 aastasse kaasa.

Sinu tervis võib kõikuda, kuna see aasta on Sulle tohutult emotsionaalne. Hoolitse iga päev enda eest nii, nagu Sa oleksid kõige hapram inimene maailmas. Toida ja tervenda end, nii saad Sa ise kõigega hakkama. Sul läheb seda tugevust vaja, et olla intuitiivne ning teha enda jaoks õigeid valikuid.

2023 on teine tingimusteta armastuse aasta, nii et kui Sa suhtud teistesse endiselt headusega, aktiveerid Sa Südametšakra, mis omakorda avab Sind armastusele. Ole hea ja ära jäta armastust sel aastal unarusse, kuna Sa ju soovid häid suhteid enda ellu ka järgmiseks 20 aastaks.

Veevalaja, soovin Sulle palju tugevust ja parimate valikute tegemist. Ole nii hea ja võta 2023. aastat täie tõsidusega, aga jäta ka alles enda rõõmsameelsus. Igasugune Sinu enda panus mõjutab Sind tohutult, igasugune investeering iseendasse on vajalik. Sul tuleb kõike kalkuleerida, analüüsida ja tunnetada! Ma tean, et Sa saad sellega hakkama!

Veevalaja, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul