Inimesed on oma eelmistes eludes rännanud lisaks inimese kehale ka loomade, lindude, kalade ja putukate kehades. Selleks, et omandada sellele kehale iseloomulikke õppetunde. Kui sul on mõne konkreetse loomaga väga tugev side, siis see räägib midagi ka sinu enda hinge kohta. Hinge tootem seletab seda, mida sa võisid just selles kehas selgeks õppida. Lisaks võid lugeda artiklit selle kohta, kus ma seletan lahti selle, mis on hinge tootem üleüldse. Selle artikli leiad SIIT.

Olen sulle aastate jooksul lahti seletanud mitmeid hingetootemeid, sest minu eesmärk on aidata sul mõista seda, et Universumis on sinu jaoks kõik vastused tegelikult olemas. Vastused, milline on sinu missioon siin elus ja millises suunas enda elus liikuda. Märgid on lugemiseks ja ma aitan sul neid paremini mõista, see on minu missioon siin, nii saad sa ennast paremini mõista ja enda missiooni maksimaalselt täita. Me kõik peame andma endast maksimumi, kui soovime uuel spirituaalsel ajastul, mis algas 2023. aastal, olla 5D-energias. Selle kõige kohta saad täpsemalt lugeda minu raamatust "Ajarännak 2023".

Kajaka hingetootem annab sulle teada, et sul on vaja selles elus olla juhtpositsioonil.

Kajaka hingetootem annab sulle võimaluse olla enda elus see, kes otsustab mida ja millal teha. Kui sa oled Kajaka elu ühes enda eelnevas elus läbi teinud, siis see vägi vallandub.

Kuidas aru saada, kas sa oled Kajaka hingetootemi läbinud? Siis, kui sa Kajakatega ehedat sidet, müstilist ja maagilist, seletamatut tunnet. Sama kehtib ka teiste loomade, lindude ja teiste elusenergiate suhtes.

Kajaka hingetootem on väga olulise väärtusega. Kajaka hingetootemi energia annab sulle loa ise otsustada, olla juht, eestvedaja, liider ning seda heas mõttes.

Kui Kajakad meeldivad sulle ja sa tunned nendega sidet, aga sa ei ole suuteline olema nii tugev, et teha ise enda elus kõik otsused, siis on sul jäänud Kajaka elu pooleli. Sellisel juhul on sul vaja seda selles elus jätkata. Pooleliolevad õppimised on alati vaja ka spirituaalses maailmas lõpuni viia, see on meie Universumi seadus. Me peame arenema ja edasi liikuma.

Kas sa tead, miks on maailmas nii palju Kajakaid ja miks ei ole inimestel nende üle võimu?

Spirituaalselt tasandilt tõlgendades ütlen, et Kajakaid on nii raske kinni püüda ja kontrolli all hoida, kuna Kajakas teeb täpselt seda, mida ta soovib. Tema eesmärk ongi teha seda, mida ta ise tahab. Miks? Kajakas on ülimalt intelligentne lind, aga selle linnu energia vallandamiseks inimese kehas on vajalik 5D-suhtumine ja sügav spiritualism.

Kui sa hakkad Kajakat nägema märgina, siis sa oled 5D-energias ja nii saad sa Universumilt üleskutse, et sa oleksid iseseisvam, teeksid ja saavutaksid rohkem. Kajakas on motiveeriv sümbol.

Kui näed Kajakat märgina alates 2023. aastast ja edasi, siis tuleb sinul koheselt tegutsema hakata. Pane rohelise riidest koti sisse Piltjaspist, Fuksiiti ja Mookaitet ning kanna neid endaga kaasas. Need kristallid koos toovad sulle küllust ja iseseisvat mõtlemist ning aitavad sul elus rohkem saavutada.

Kõik hingetootemid, mille olen sinu jaoks kirja pannud, need leiad SIIT. Tõlgi alati märke, need on sinu kasuks, mitte kahjuks!

Armastusega ja sinuga telepaatiliselt ühendatud

Tene Laul