Roti või rottide unes nägemine on suure tähendusega. Sellise loomakese unenäos esinemisel tuleb sul esmalt analüüsida, millised emotsioonid sind teda nähes valdasid. Kas sa kartsid rotti? Kas sul oli hea meel? Kas ta hirmutas sind? Emotsioon, mida sa unes tundsid, paljastab selle, et kas roti nägemisel on tegemist hea või halva sõnumiga.

Kui sind valdas rotti nähes hea emotsioon, siis võib see tähendada seda, et sa võid vabaneda mõnest oma probleemist. Kui sa aga mäletad halba emotsiooni, siis võib see anda sulle vihje, et sind on ees ootamas õnnetu periood.

Üldises mõttes ei ole tegelikult hea rotti unes näha. Need loomakesed pigem hoiatavad sind õnnetu perioodi või mingi halva asja suhtes. Aga on olemas mõned üksikud vihjed, mis ennustavad ette ka head.

Oma unenäo tõlgendamiseks proovi kokku viia unes olnud rott ja sind vallanud emotsioonid. Kui unenäos oli veel teisigi elemente, siis seleta ka need lahti ning liida roti tähendusele.

Musta roti
nägemine on väga halb enne, see on märk sellest, et peagi võib keegi sind reeta või on juba reetnud. Must rott tuleb tavaliselt unenägudesse siis, kui see reetmine on just toimunud. Kui must rott on aga sellises unenäos, kus on pulmad või mõni armastav tseremoonia, siis on see hea märk ja sümboliseerib head armastuseõnne. Aga see on ka ainuke koht, kus must rott on hea enne.

Valge roti
nägemine on positiivne asi, seda sellepärast, et see sümboliseerib raske aja ületamist. Valge rott võib tähendada seda, et sa teed hetkel millegi nimel palju tööd ja näed vaeva ning selle tulemus hakkab vaikselt sinu poole tulema. Valge rott on ka märk sellest, et sa ei tohiks veel alla anda, kuna lõpp on lähedal. Enamjaolt sümboliseerib see siiski seda, et sa oled väga väsinud ja saad peagi puhkust.

Valge rott toob ka unistuste materialiseerumist, kui ülejäänud unenägu on samuti positiivsete märkidega.

Hallika või pruunika roti
nägemine sümboliseerib "kedagi" ja see "keegi" tuleb paraku sulle peagi valusat õppetundi andma.

Kui rott, kelle värvust sa ei näe, ja tema osa unenäos on väike (jookseb vilksamisi läbi), siis on see lihtsalt märk, et sa suhtled liiga vähe teiste inimestega. Kui unenäos on konkreetseid inimesi, siis käib see just selle inimese kohta.

Kui rotid käivad pidevalt unenägudes
kummitamas, siis on see märk sellest, et sa ei aktsepteeri end sellisena, nagu sa oled loodud.

Kui rott on kellegi süles või peal
, siis see sümboliseerib sellele inimesele haigust. Kui selle inimese süles on valge rott, siis on see märk probleemsest ajast välja tulemisest. Must rott sümboliseerib väga rasket probleemi ja tõsist terviseriket.

Kui rott ajab sind taga,
siis see on väga halb enne, mis hoiatab sind, et keegi teeb sulle peagi midagi väga halba, tuleb sulle midagi halba ütlema, hakkab sind kritiseerima, üritab sind reeta või sind alatult ära kasutada.

Rott hammustab
unes siis, kui sa tegeled ärkvel olles kellegagi, kes ei vääri sinu tähelepanu. Sa peaksid teadma, kes see on. See on märk sellest, et sa oled selle inimesega vastumeelselt koos ja sa ei ole piisavalt julge, et oma soovide eest seista.

Kui sa ise hammustad või hoopis sööd rotti
, siis on see märk sellest, et sa peaksid lähiajal olema oma rääkimistega äärmiselt ettevaatlik. See on hoiatus sulle, et sa räägid välja asju, mis võivad sulle väga suurt probleemi tekitada. Seega jälgi ennast ja hoia oma keel hammaste taga. Selline unenägu võib sümboliseerida ka seda, et sinu elus on keegi, keda sa veel ei tunne, aga tema jälgib sind, tahab sulle halba või soovib sulle hukatust.

Kui sa näed unes räpast rotti, on see märk sellest, et sinu elus eksisteerib inimene, keda sa ei tohiks usaldada. Kui sinuga käib unenäos kaasas räpane või must rott ja sul ei ole tema suhtes halba emotsiooni, siis näitab see seda, et sina oled see, keda teised ei saa usaldada, ja selle peale mõeldakse.

Mida rohkem on sinu unes rotte
, seda suurem on selle roti sümboli tähendus. Kui sinu unest käib läbi üksik rott, siis see on märk mingist konkreetsest inimesest.

Surnud roti
nägemine on kohati positiivne ettekuulutus. See on märk sellest, et sinu elust kaob keegi ära. Üldiselt on see inimene, kes on sulle halba teinud.

Kui sina tapad unes roti või tapab keegi teine ja sa näed seda pealt
, siis on see märk sellest, et sa saad oma vaenlasest võitu ja ta kaob sinu elust. Kui roti tapab keegi teine, siis kaob su elust seesama inimene. Kui roti tapab unes inimene, kellega sul ei ole häid suhteid, siis seesama inimene võib endale ise "augu kaevata" ja teie suhtele lõpu peale teha.

Kui sa kardad rotte ja näed neid unes vahetult peale mõnda kokkupuudet rotiga, siis see ei ole ettekuulutus vaid alateadvuses eksisteeriv hirm.

Unenägusid aitab aktiivsemaks, selgemaks ja ettekuulutavamaks muuta Sinine Pitsahhaat. Hoia Sinist Pitsahhaati enda magamistoas, võimalikult lähedal voodile või koos teiste unenäokristallidega, mis on sul seal sellesama eesmärgi täitmiseks olemas.

Kõik unenägude seletajad, mille olen aastatega kirja pannud, leiad SIIT. Unenägude seletamisel on oluline kõik pisemadki detailid enda jaoks ära defineerida, et saada kokku see kõige õigem sõnum, mille unenägu sulle tõi.