Kilpkonna unenäos nägemine on üldiselt väga hea enne, eriti kui see tuleb sinu unenäkku üksinda, ilma teiste eriliste sümboliteta. Unenägusid seletades pead sa esmalt analüüsima, mis selle sümboliga kaasnes. Kas tundsid kilpkonna unes nähes hirmu, olid õnnelik või mida sa parasjagu samal ajal tegid, kui teda unes kohtasid? Ka selles emotsioonis on vastus selle kohta, mida võis kilpkonn sinu unes sümboliseerida. Ja nagu ma alati ütlen, et unenägudes tuleb seletada lahti kõik sümbolid ja emotsioonid, mida sa nägid ning need kõik kokku liita ja alles seejärel saabub sulle vastus.

Kilpkonna nägemine ükskõik, millisel kujul ja millises tegevuses, on väike soovitus sinu enda inglitelt: "Ükskõik, mida sa soovid siin enda elus hetkel saavutada, selleks on vaja palju pingutada. Seega hakka end liigutama ja ära seisa paigal!" Kilpkonn tuleb ka siis, kui sa hakkad veidi alla andma ja tunned, et hetkel on käsil liialt palju asju. Kilpkonn tuleb ja teavitab sulle, et kõik tänane töö ja vaev hakkab vilja kandma.

Kilpkonna võib unes näha naine, kes on lapseootele jäämas, see võib ette kuulutada peagi saabuvat rasedust. Eriti sel juhul, kui naine soovib last saada ja ei jää kergelt lapseootele, siis on kilpkonna unes nägemine väga hea. See on märk sellest, et naine on valmis last kandma.

Kilpkonn võib sümboliseerida ka seda, et sa soovid olla üksinda, enda ette ja enda mõtteid selgeks saada. Järelikult on elus lihtsalt liialt palju asju käsil ja sa hakkad iseennast kaotama.

KILPKONN KÄIB UNENÄOST LÄBI MINGISUGUSE TEGEVUSE KÄIGUS Kilpkonn sümboliseerib aeglast liikumist, aega nõudvat tööd või tegevust. Kui sa näed kilpkonna millegi keskel, mingisuguse tegevuse juures või see on kuidagi kõrvalseisev sümbol sinu unenäos, siis on see märk sellest, et sa võid olla tüdinenud "sellest tegevusest", mida just unes nägid. Sa ei suuda enam või sa ei soovi sellele samale asjale enam tähelepanu osutada -see on see vastust.

SUUR JA VÕIMAS KILPKONN UNENÄOS

Kui näed unenäos ühte või mitut suurt kilpkonna ja need oleksid nagu sinu unenäo kulminatsiooniks või põhiline sümbol unenäos, siis on see väga hea enne. See kilpkonn sümboliseerib eespool ootavat väga rikkalikku perioodi, millest sa võid väga palju kasu lõigata, ning võimalusi, mis aitavad sul tulevikus enda unistusi täide viia. Kindlasti mõtle ka sellele, mida sa veel selles unenäos nägid, kuna see kilpkonn võib tuua head õnne just sellele samale tegevusele või sellele inimesele, keda nägid.

KILPKONN MEHE VÕI NAISE KÄES

Kui kilpkonn on mehe käes või mingi mehe käes, keda sa tead, siis see näitab seda, et see mees tahab end kehtestada, kas sinu enda elus või tema enda elus. Kui see on naise käes, siis on see märk sellest, et see naine soovib kas sulle või kellelegi meelejärgi olla.

KOLME RINGI KÄIVA KILPKONNA NÄGEMINE

Kõige võimsam ja külluslikum ettekuulutus, mida sa saad enda unenäos näha, on kolm liikuvat kilpkonna. Need kilpkonnad ennustavad sinu ellu peagi saabuvat küllust, nii materiaalses kui ka emotsionaalses võtmes. See on harmoonia, mis tuleb ja jääb sinu ellu pikaks ajaks. Kõikidele, kes peaksid seda unes nägema, on see rõõmu toov uudis ja ettekuulutus.

HIRMUTAV UNENÄGU KOOS KILPKONNAGA

Kui näed unenägu, mille peamiseks emotsiooniks on hirm ja see meenutab veidi luupainajat, siis ennustab see kilpkonn aeglaselt probleemist välja tulekut ja kui seal unenäos on veel sümboleid, siis nende kaudu sa saad aru, mis probleem see on, mis ei taha sinu elust mitte kuidagi ära minna.

KILPKONN KOOS SINU LAPSEGA

Kui sul on laps ja sa näed enda last unenäos koos kilpkonnaga, siis on see märk sellest, et sinu lapsel on loominguline vajadus ennast väljendada, aga sa ise võid seda mitte märgata. See on märk sellest, et lahendus tema stressile on sinu avatus tema loomingulise hinge suhtes. Anna talle võimalusi, näita talle, kuidas on võimalik olla loominguline, tutvusta talle erinevaid loomingulisi tegevusi.

KILPKONNA LEIDMINE VÕI KINGIKS SAAMINE

Kui unenägu on üldiselt positiivse emotsiooniga ja sa saad kilpkonna unes endale, siis on see märk armastuse leidmisest või kellegi kohtamisest, kes sinusse kiindub. Kilpkonna leidmine ja negatiivne unenägu sümboliseerib armastuse kaotamist või seda, et keegi kaotab sinu suhtes usalduse.

KILPKONNA SÖÖMINE

Kui sa näed kilpkonna söömist, sellest toidu valmistamist või kedagi teist seda söömas, siis on see märk välismaale või kaugele minekust. See võib olla ka märk kaugelt maalt pärit inimesega tutvumisest.

KILPKONN VALVAB KODU VÕI ON KODUS

Kui sa näed unenägu, kus kilpkonn valvab sinu kodu, nagu teevad seda tavaliselt koerad või sa soovid enda koju minna, aga kilpkonn on ees, siis on see märk kodus olemise vajadusest.

VANGISTATUD KILPKONN

Kui kilpkonn on vangis, kellegi käes, varastatud või ta tunneb end unenäos väga halvasti, siis on see väga halb enne. See on märk peagi saabuvas kurbusest, tagasilöökidest ja probleemidest. Sellise unenäo puhul analüüsi kindlasti kõiki unes olevaid sümboleid, siis saad teada, kust võib see pettumus sinu juurde tulla.

KILPKONN AJAB SIND TAGA

Kui unenäos ajab kilpkonn sind taga ja sa soovid tema eest põgeneda, siis on see märk lähiminevikus mingisuguse probleemi maha surumisest. Mõtle hästi järgi, millega sa ei ole soovinud viimasel ajal silmitsi seista, mis on see, mida sa kangesti kardad ja millisele probleemile sa lahendust ei otsi, vaid lihtsalt jooksed selle eest ära. Mida suurem on unenäos kilpkonn, kes sind taga ajab, seda suurem võib olla selle probleemi tagajärg, mida sa pead hiljem likvideerima hakkama. See on märk sellest, et lahenda see probleem kohe ära, et tagajärjed ei oleks suured.

KILPKONN HAMMUSTAB

Kilpkonn hammustab sind siis, kui sinu enda Inglid soovivad sulle märku anda, et usalda enda intuitsiooni, ära kuula hetkel kellegi teise nõu. Nüüd mõtle, mille suhtes oled sa pead vaevanud ja viimasel ajal nõu küsinud, sul on vastus olemas - see on südame hääl.

KILPKONN UJUB VEES

Kilpkonna ujumas nägemine on enda emotsioonide maha vaikimine. Kui sa nägid unes veel näiteks enda armastatut, siis on see märk sellest, et sa ei jaga talle piisavalt armastust.

SELJA PEAL OLEV KILPKONN

Kui näed kilpkonna, kes on tagurpidi jalad taeva poole, siis on see märk sellest, et sa ise ei luba endal elu nautida. Sina oled see, kes loob endale asjata piiranguid või kardab elus uusi samme teha.

KILPKONN ON UNES SINU KAASLANE Kui kilpkonn käib sul unes järgi nagu ustav kaaslane, siis on see märk sinu heast tervisest, tervis hakkab paremaks muutuma, muutud targemaks ja spirituaalselt hakkad kasvama. Kõik mida täna teed, see kannab tulevikus suurt vilja.

Kilpkonn on unenäos väga väärtuslik element, seleta kindlasti lahti ka tema kõrval olevad sümbolid, et saada aru, mida kilpkonn sulle toob. Üldiselt sümboliseerib kilpkonn positiivsetes unenägudes head õnne sellel teemal, millega seoses teda unes nähakse.