Maja unes nägemine on tüüpiline, mida esineb pidevalt ja kuna sellel on väga palju erinevaid tähendusi, ei saa seda sümbolit kokku võtta. Kui sa oled unes maja näinud, siis tavaliselt nähakse sellest mitmeid aspekte, kas siis maja välimust, korruseid, kelle oma see on ja nii edasi. Kõik need aspektid on väga tähtsad. Seega lase korraks oma mõtted vabaks ja tuleta meelde kõik see, mis oli majaga seotud ja defineeri enda jaoks ära kõik sümbolid. Ka inimesed, kes sinu unes eksisteerisid, on olulised. Soovitan alati tõlgendada ka enda emotsioone, näiteks, kas sa kartsid või olid sa õnnelik, kuna see emotsioon annab sümbolitele positiivse või negatiivse alatooni.

Erinevad ruumid majas sümboliseerivad erinevaid emotsioone ja tegusid. Seega, kui sa nägid unes näiteks pööningut, siis see on samuti väga tähtis enne.


Maja võib viidata unenäos sinule endale, sinu isiksusele ja sinu hingele. Kuid samal ajal kõik see, mis on majas sees - erinevad korrused, trepid või erinevad ruumid - sümboliseerivad sinu tundeid/soove/tegusid millegi või kellegi suhtes. See on see, mida saab maja üldpildi kohta öelda.

Tühi maja sümboliseerib sinu ebakindlust, vajadust turvatunde järele ja hirmusid üksinda jäämise ees.

Seinteta maja on märk selle kohta, et sul ei ole privaatsust või enda eraelu. Kui sa seletad ka teised sümbolid selles unenäos lahti, siis saad sa aru, mis osas täpsemalt sul privaatsust ei ole.
 
Maja karkass sinu unenäos viitab millegi üles ehitamisele. Kui sa näed karkassi unes, näed seintest veel läbi, näed seda, kuidas maja on pooleldi veel ehitamisel, siis sa hakkad enda elus midagi taastama, üles ehitama või suuremaks muutma. See võib olla sinu enda sisemine tasakaal, mõni materiaalne projekt või hoopis suhe. Kui karkass on kerkimas, siis see on hea endega unenägu, sümboliseerides uut algust ja uusi tuuli. Kui karkass on aga halvas seisus, ehituses maha jäetud ja seda ei olegi mõeldud edasi teha, siis tähendab see vaid üht - miski vajab hädasti sinu tähelepanu ja hoolitsust. Juhul kui sa näed unes mitmeid erinevaid maju, mille karkassid kerkivad, siis see on märk selle kohta, et väga paljudes erinevates eluvaldkondades hakkavad sul muudatused toimuma. Maja karkass, mis on puidust, sümboliseerib emotsionaalset sidet selle miskiga, mille kohta unenägu rääkis ja see võib rääkida ka elu materiaalsest poolest ehk tööst või äri pidamisest. 

Kellegi teise maja, keda sa tead - see sümbol võib viidata sellele inimesele ja sinu suhtele. See võib olla märk, et sina soovid teda paremini tundma õppida või mõista. Või hoopis vastupidi, et tema soovib sind rohkem tundma õppida.

Tundmatu maja - maja, mida sa ei tea ja kelle omanikku sa unes ei tunne, see maja toob sulle vihjeid peagi saabuvate elumuudatuste osas. Elumuudatused, mida sa ei pruugi enda päevases elus üldse tähele pannagi, need muudatused kuidagi tulevad ja tulevad ning ühel hetkel sa oled lihtsalt uue elu sees.

Vana maja sümboliseerib sinu isiksust, sinu tõekspidamisi ja käitumismalli. See on vihje sulle, et muuda ennast, et vanad viisid tänasesse päeva enam ei sobi, nendest ei ole kasu. Vana maja annab sulle märku, et muuda suunda, muuda iseennast, anna endale võimalus, muuda suhtumist, ole avatud ja ära blokeeri. Nüüd mõtle hästi järele, mis teema sul on olnud õhus, mille suhtes sa pead tööd tegema ja vaeva nägema.

Üksinda elamine - kui sa näed enda unenäos, et sa elad majas üksinda, aga enda ärkveloleku ajal elad tegelikult teiste inimeste/perekonnaga ühe katuse all, on see märk sellest, et sa sõltud liialt palju nendest teistest inimestest ja unenägu soovitab sul iseseisvamaks saada. Tihtipeale näevad sellist unenägu teismelised või noored, kes ei ole veel enda kodu loonud.

Remonti vajav maja sümboliseerib sinu enda tervist, see on märk selle kohta, et sa vajad puhkust, tervislikumat toitu ja sinu füüsiline keha vajab sinu tähelepanu. See on ilmselge hoiatus peagi tuleva haiguse eest, kui sa selle teadmisega midagi pihta ei hakka. See on hoiatus, mille annab sulle sinu enda alateadvus.

Maja koristamine on märk selle kohta, et sa pead endas millegi osas selgusele saama ja seda tuleb teha kiiremas korras, et sa endale õnnetust kaela ei tõmbaks või valesid inimesi/asju ellu ei tooks.

Uus maja on väga hea enne, kui see on ka korras majas. See sümboliseerib uut ja head algust ning vana seljataha jätmist. Kui sa aga tunned seoses uue majaga hirmu või sa ei saa kuidagi sinna majja sisse, on see märk selle kohta, et sa kardad, et keegi teine tõukab sind enda elust välja ning läheb ise üksinda uue elu peale. 

Maja sees millegi otsimine sümboliseerib seda, et enda päevases elus sa otsid kedagi, võib-olla on see hingesugulane, keda sa otsid, või sa otsid mõne suhte kohta rohkem informatsiooni. Informatsiooni selles mõttes, et "miks ta on sinu elus", "mida on teil vaja üksteisele õpetada". See on märk sinu alateadvusest, et sa otsid küsimustele hinge tasandil vastuseid.

Majja sisse murdmine sümboliseerib sinu privaatsuse rikkumist kellegi poolt, keegi võib sinu enda seljataga uurida sinu isikliku elu kohta. See on võib olla ka ettekuulutus, et keegi hakkab sinu territooriumil sind sisemiselt õõnestama. See on siiski väga halb enne. Kui nägid, kes majja sisse murdis, siis võib see olla seesama inimene.

Kummitav maja näitab sulle seda, et sa ei ole minevikuga tasaarveldust teinud. Maja sümboliseerib minevikku, mis on seotud sinu perekonnaga.

Sinu enda kodu - kui sa näed unes iseenda kodu, on see märk uue asja loomisest, uue suhte loomisest või millegi uue enda ellu toomisest. Enda kodu nähes kindlasti defineeri teised unes nähtud sümbolid ka ära, et mõista, mida uut sa hakkad ise enda ellu tooma.

Kodu kaotamine - sa oled enda elus sellises etapis, kus sa oled hakanud iseennast ära kaotama. Väga halb enne on unes enda kodu otsimine või selle ära kaotamine.

Klaasist maja sümboliseerib peagi ees olevat probleemi, mis on seotud sinu egoga. Ehk keegi võib sinu ego maha teha ja sind kuidagiviisi mõnitada, kriitiline olla või kiusata.

Pööningu nägemine sümboliseerib sinu hinge, sinu hingelisi vajadusi, sinu vajadust minevikku vabastada, vajadust ennast rohkem tundma õppida. Kui sa näed pööningule minemist ja näiteks treppidest selle poole astumist, on see märk selle kohta, et midagi, mida sa oled juba ammu teadnud (et hakkab juhtuma) või midagi, mida sa oled unistanud, hakkab sinu elus füüsilist kuju ilmutama. Kui sa kardad pööningut, on see märk selle kohta, et minevikutrauma ei lase sul eluga edasi minna. Kui sa näed mõnda asja pööningul, siis see tuleb ära defineerida, kuna see on märk selle kohta, mis hakkab sinu elus juhtuma ja mida sa võid karta. Pööning võib sümboliseerida hirmu millegi poole astumise suhtes. Seega see sümbol, mis eksisteerib pööningul, võib näidata, mille poole sa kardad liikuda.

Garaaž - periood sinu elus, kus sa kas ei viitsi midagi teha või sa lihtsalt ei pinguta. Alateadvus toob garaaži sinu unenägudesse, kui sind soovitakse hoiatada enda rumala käitumise eest. Juhul, kui sa näed unes, et teed garaažiukse lahti, on see märk sellest, et oled enda elu seisakust hakanud välja astuma ja sa hakkad parema elu loomise suunas pingutama.

Kelder või keldrikorrus vihjab sinu intuitsioonile ja selle mitte kuulamisele. Järelikult sa ei kuula päevasel ajal seda, mida sinu intuitsioon sulle räägib ja sa teed otsuseid/tegusid, mida ütleb sulle sinu mõistus. Keldri nägemine tuleb siis, kui sa hakkad iseenda mitte kuulamise pärast endale juba probleeme kohale kutsuma. Seega, kui sa oled päevasel ajal mõnes kohas tundnud, et süda ütleb üht, aga sa teed ikka teisiti, siis see ongi see asi, mida sinu alateadvus sulle vihjata üritab. Hoia õnnetus ära enne, kui selleks on liiga hilja!

Uksekella helin - kui sa näed enda unes, et keegi laseb uksekella või sa kuuled reaalselt läbi une selle häält, siis tulevad peagi sinu poole väga halvad ja õnnetust täis uudised. Väga tihti lasevad unenäos uksekella hinged ja see võib olla seotud hoopis astraalrännakuga.

Lagi - lae unes vaatamine sümboliseerib sinu enda poolt millelegi piirangu seadmist.

Magamistuba sümboliseerib sinus midagi, mida sa sooviksid teiste eest saladuses hoida. Peale selle võib see olla ka vihje, et hoia enda elus midagi salajases, et see saaks toimima hakata. Aga kui sa soovid teada, mis see on, siis tuleb defineerida kogu unenägu või siis mõelda, mis küsimusega sa unne jäid. Magamistuba võib viidata ka peagi saabuva seksuaalsele suhtele.

Köögi nägemine on ilmselge ettekuulutus selle kohta, et sa ise vajad enda ellu rohkem lähedust, armastust, emotsionaalsust, romantikat ja sõprust. Kui sa oled koos kellegagi seal köögis, siis on see märk selle kohta, et sa vajad just temaga paremaid või lähedasemaid suhteid. Kui sa oled köögis üksi ja teed seal midagi, siis on see märk selle kohta, et sa pead rohkem tähelepanu ja armastust andma sellele sümbolile, mida sa unes nägid.

Vannituba / dušširuum / pesuruumid - ettekuulutus millegi elust kadumise osas, millegi muutmise osas või kellestki lahtisaamise suhtes. Kui sa näed, et sa oled pesuruumis, siis on see märk selle kohta, et sa pead mingis osas enda elus suurpuhastust tegema hakkama. Kui sa näed, et sa oled pesuruumis kellegagi koos, on see märk, et sa oled ületanud selle inimese suhtes piirid. Sa oled olnud teatud tasandil kas liiga pealetükkiv või käitunud temaga valesti.

WC sümboliseerib seda, et sinu elus eksisteerib midagi, mis on täielik ajaraiskamine ja energiakadu tekitav. Sulle antakse soovitus, et saa sellest asjast või ka inimesest lahti, kes ei vääri sinu tähelepanu.

Katus on märk selle kohta, et sa hakkad midagi uut enda elus tegema või lased mingisugusel uuel asjal enda ellu tulla. Võib olla ka märk sinu enda spirituaalsest kasvamisest ja arenemisest.
 

Mõnes majas või hoones lõksus olemine - väga populaarne unenägu on see, kui ollakse mõnes majas või hoones, millest ei osata välja minna. Unenägu võib olla selline, kus soovid leida väljapääsu, käid ühest toast teise, jooksed või paanitsed. Seda unenägu ei tohiks kindlasti ignoreerida, sellel on sulle oluline sõnum edasi anda. Selline unenägu viitab sellele, et sa oled oma sihi elus ära kaotanud. Sa võid olla hetkes, kus sa oled peata ja ei tea, mis on oluline. Sellist unenägu nähes tuleb kindlasti iseendaga maha istuda ja küsida enese käest: "Mis on oluline?", "Mis väärib minu energiat?", "Kuhu poole peaksin ma liikuma?" ja selle vastuse kätte saama.

Kui maja sinu unenäos oli suur ja sellel oli palju tube, siis selle unenäo tähenduse leiad SIIT.

Prohvetlikke unenägusid saab esile kutsuda ja enda Aurat nendele visioonidele vastuvõtlikuks muuta läbi kristallide jõu, selleks saab teha "PROHVETLIKE UNENÄGUDE KRISTALLIDE KOMPLEKTI", mille leiad SIIT.