Kui sa näed unes koera, siis sellel on tõepoolest väga palju erinevaid tähendusi. Seega, enne, kui sa seda unenägu seletama hakkad, meenuta korra kõiki väiksemadki detaile, mis selles unenäos olid. Milline oli koer, kas ta oli kuri või oli ta sõbralik või hoopis kaitsev, mis värvi ta oli ja kui suur oli tema roll selles unenäos. Mida suurem roll, seda suurem tähendus, kui näed teda unes aga vilksamisi, siis ei ole selle sümboli tähendus sinu jaoks väga suur. Kui oled meelde tuletanud unenäo kohta kõik emotsioonid ja faktid, siis hakka seda seletama.

Koer sümboliseerib üleüldiselt intuitsiooni, lojaalsust, sõprust, armastust, perekonda ja kaitset. Isegi kui sulle väga meeldivad koerad, siis ei pruugi koera unes nägemine alati positiivse endega olla. Koer võib unes sümboliseerida ka kedagi, keda sa tunned ehk inimest, kellel on olemas need samad omadused.

KOER TAHAB PAI SAADA

Ettekuulutus selle kohta, et peagi võib sinu ellu saabuda hea ja ustav sõber. See võib olla ka märk, et sul läheb mõne probleemi ületamiseks vaja sõbra abi.

KOERA PIDAMINE

Kui sa näed unes, et sa võtad endale koera või sa nagu elaksid koeraga koos, siis on see märk peagi saabuvast heast võimalusest endale küllust majja tuua. See on märk heast võimalusest, kuidas saab raha teenida ja endale selle tööga ka head nime teha.

HAIGE KOER / HAAVATUD KOER
sümboliseerib kedagi, kes ei ole sinu suhtes aus ja kes on sinuga täna veel sõprussuhtes. See on märk selle kohta, et sõber võib sulle noa selga lüüa või sind reeta.

SURNUD KOER

Uni, kus sa näed surnud koera või koera suremist, kuulutab ette kalli sõbra kaotamist või sõprussuhtesse suurte probleemide tulekut. Tavaliselt sümboliseerib see sinu enda rumalust ja ise probleemide tekitamist.

KOERA TAPMINE

Unenägu, kus sa ise tapad koera ära, sümboliseerib seda, et sa murrad lubadust. Võib-olla sa oled lubanud kedagi aidata, midagi teha või kohal olla kuskil, kus sa lubasid olla, kuid sa ei saa enda lubadusest kinni pidada. Teine võimalus on, et see unenägu näitab sinu liiga kergekäelist suhtumist mõnesse kohustusse. See võib sulle vihjata, et sa ei pruugi jõuda ära teha seda, mida sul on vaja ära teha.

Kui sa näed unes, et keegi teine tapab koera/koerad ära, siis sellisel juhul on see sõnum sinu alateadvusest hoopis teistsugune. See on märk, et sa oled jõudnud punkti, kus suur töö hakkab tehtud saama ja on aeg edasi liikuda. Igatahes annab sinu alateadvus märku sellest, et midagi on tehtud ja nüüd tuleb kiirelt edasi liikuda. Kindlasti ei tohiks sa paigale ning enda loorberitele puhkama jääda.

Kui koera tapmine/tapmise pealt tunnistamine muudab sind väga kurvaks, siis sa võid tunda pinget ning seda, et kõik toimub sinu elus väga kiirelt. Võib-olla sa tunned, et sa vajad ka puhkust, et midagi saavutada, kuid sa ei saa seda puhkust endale lubada.

Juhul, kui sa näed unes enda koera tapmist/tapad ta ise ära, siis on see märk selle kohta, et sa ei osuta enda koerale piisavalt palju tähelepanu ning ei märka midagi, mida sa peaksid temas märkama. 

VÄIKE KOER VÕI KOER MUUTUB VÄIKESEKS

Unenägu, kus koer on väike, sümboliseerib sinu kergemeelset suhtumist millessegi. See sümboliseerib sinisilmsust ja endale valetada laskmist.

SUUR KOER VÕI SUUREKS KASVAV KOER

Kui sa näed unes koera, kes on äärmiselt suur või kasvab suuremaks, muutub suuremaks, siis see sümboliseerib sinu sisemist konflikti iseendaga. Järelikult on midagi, millega sa ei ole rahul ja mida sa võid teha iseenda sisetundest hoolimata. Mõtle hästi järgi, mida sa oled viimasel ajal vastu enda tahtmist teinud.


KOER ON KÜLJES JA SA EI SAA TEDA ENDA PEALT ÄRA

Sinu elus on keegi, kes arvab, et tal on õigus sinu üle kohut mõista või sind kamandada. Kui sa ei saagi seda koera enda küljest ära, siis sa ei suuda ka ärkveloldud elus temast jagu saada, aga kui sa siiski suudad ta enda küljest ära raputada, siis on sul siiski selleks võimalused olemas.

KOERA SÖÖTMINE

Sinus hakkab esile kerkima mõni oskus või õpitud oskus, mida sa hakkad uuesti praktiseerima või taas meenutama. See on hea enne, kus sinu alateadvus annab sulle teada, et nüüd on õige aeg sellega tegelema hakata. Võib-olla oled juba mitmeid aastaid tagasi mõne ameti endale selgeks õppinud, aga ei ole sellel alal tööd teinud ja nüüd tuleb selleks võimalus.

KOERTE KAKLUS

Kui koerad unes kaklevad on see märk selle kohta, et sinu elus on keegi, kes ei tohiks seal olla. See on keegi, kes ei vääri sinu tähelepanu ega ka abi. Mõtle nüüd hästi järgi, keda sa oled viimasel ajal aidanud.

KOER LIMPSIB

Unenägu, kus sa näed, et koer limpsib sind, on märk millegi paranemisest.

Kui unenäos tuleb koer sinu juurde ja limpsib su nägu, siis soovib keegi sõpradest peagi sinu abi, nõuandmist, julgustust või tuge. See unenägu viitab sellele, et keegi vajab sind ja soovib sinu abil enda elus midagi ära parandada. See unenägu võib viidata ka sellele, et keegi hindab sinu olemasolu ja on õnnelik, et sa oled osa tema elust. Kui sulle ei meeldinud see, et koer sinu nägu limpsis, siis ei meeldi sulle endale ka see inimene, kes tuli sinu käest abi paluma. Kuid tema on see, kes arvab, et ta meeldib sulle. Kui sulle väga meeldis see, et koer sinu nägu limpsis, siis sa annad enda sõbrale väga palju tuge.

HAMMUSTAV KOER

Kui sa näed unenägu, kus koer hammustab sind või soovib sind hammustada, siis on see ettekuulutus selle kohta, et peagi võib sinu endaga tööalaselt mõni problemaatiline intsident ette tulla. See võib tähendada ka seda, et sinu äripartner ei ole sinuga rahul.

Kui koer hammustab sind unes käest, siis on keegi sinu suhtes väga valelik. Kui sa näed koera kellegi teise kätt hammustamas, siis oled sina see, keda ei saa usaldada.

HAUKUMINE

Kui sa unes reaalselt kuuled koera haukumist, siis on see hea enne, kui see on sõbralik haukumine ning see annab koerasümbolile lisaväärtust. Kui see haukumine oli vihane, siis suurendab see koera sümboli negatiivsemat poolt. Ehk kui sa näed haukumas suurt kurja koera, siis toob see ettekuulutuse peagi saabuvast närvilisest perioodist, kus sa käid vaid enda sisetundele vastu ja ei suuda sellest naljalt välja tulla.

Kui sa näed ainult seda, kuidas koer liputab saba ja haugub õnnelikult ning koera suhtes mitte midagi rohkem, on see märk selle kohta, et keegi laseb sind enda tutvusringkonda ja on sinu suhtes muutunud sõbralikuks.

MUST KOER Sümboliseerib kahjulikke inimesi sinu ümber.

VALGE KOER Kui sa näed unes koera, kes on valget või heledat värvi, siis selle koera sümboolika muutub positiivsemaks. Hele koer sümboliseerib lojaalsust, häid sõpru ja inimesi sinu kõrval. Valge koer võib viidata unes inimesele, kes soovib sulle head teha või soovib vabatahtlikult sulle kasu tuua. 

KOER AJAB TAGA

Sinu elus on keegi, kes tunneb, et sa ei ole temaga siiras ja sa kasutad teda ära. See on märk selle kohta, et keegi saab sinu kavatsustest väga hästi aru või sa oled talle endast väga halva mulje jätnud.

Kui unenäos on koer, kes sulle meeldib ja kellele ka sina meeldid ning ta ajab sind unenäos taga, siis see sümboliseerib hea õnne tulekut. Üldiselt on see hea õnn suunatud inimsuhetesse või töösse. 

ALANDATUD KOER

Unes koera alandamine, peksmine või löömine sümboliseerib kellegi väga alatut käitumist. Kui sa ise alandad koera, siis oled sina see, kes teisele nii teeb, kui sa näed koera alandamist pealt, siis tehakse seda sulle.

KOERTENÄITUS

Peagi saabub erinevatest suundadest head õnne, see on märk väga õnneliku perioodi algusest.

KOERAKUUT

Koerakuudi nägemine sümboliseerib halba karmat - sinu ellu tuleb midagi, mis on toodud sulle karistuseks. Kui sinu elus toimuvad hetkel halvad asjad ja sa oled kurb, siis on see märk sellest, et sa oled selle välja teeninud ning ise endale kerjanud.

KOER AJAB ENDA SABA TAGA

See on märk alateaduselt, et õhus on mingisugune teema või situatsioon, mille üle sa ei suuda kontrolli saavutada või millele sa ei suuda lahendust leida. See võib olla ka märguanne, et sa panustad liialt palju energiat millelegi, mis ei hakka mitte kunagi vilja kandma ega sind hästi teenima.

KOER JOOKSEB PEALE

Selle nägemine on märk sinu impulsiivsest käitumist kellegi suhtes. Võib-olla oled sa andnud kellelegi liialt kergelt hinnangu, aga see on vale olnud?

KOERA JÄRGI KÄIMINE

Unenägu, kus sa näed, et sa käid koeral järgi, jälitad teda või ta juhib sind, on see märk selle kohta, et sa ei suuda ärkvel olles enda intuitsiooni tajuda. See on märk selle kohta, et sa pead enda spirituaalsusega rohkem tegelema ja sa oled ennast hakanud ära kaotama.

KOERA OSTMINE

Sõnum sulle, et sa tunned väga puudust sõprusest ja seltskonnast. See on märk ka selle kohta, et sa nii-öelda ostad endale sõpru ning soovid kellelegi liialt meeldida. Alateadvus annab sulle märku, et ole sina ise, ära teeskle kedagi teist.

Juhul, kui sulle soovitatakse koera osta või keegi tuleb sulle raha eest koera pakkuma ja sa keeldud tema soetamisest, siis see näitab seda, et sa soovid olla aus. Sa soovid olla konkreetses suhtes või suhetes aus ja mitte mängida kedagi, kes sa ei ole. See näitab seda, et sa ei hakka millegi või kellegi nimel end muutma. Võib-olla see vihjab situatsioonile, kus sa ei tee head nägu selleks, et tolerantne olla, pigem jääd iseendale truuks.

MAJATÄIS KOERI

Kui näed unes, et oled väga paljude koertega koos ja elad nendega, on see märk selle kohta, et sa ootad, et sind märgatakse.

KOERA TREENIMA / KOERATREENER

Kui sa näed ennast koera treenimas, siis ei ole see hea enne. See on märk selle kohta, et sa pead enda negatiivset suhtumist millegi suhtes vaos hoidma. Kui näed koeratreenerit, on see "keegi" sinu elus, kes püüab sinu peale mitte vihastada, aga see ei ole tema jaoks lihtne.

KOERAKUTSIKAS

Koerakutsikas sümboliseerib midagi uut, millegi uue loomist ja uute tunnete tekkimist.

SINA EI KARDA KOERA, KUID TEISED SINU UNENÄOS KARDAVAD

Unenägu, kus sa omad koera, sul on temaga hea suhe ja samas teised kardavad sinu koera, räägib teiste aukartusest. See on märk selle kohta, et sul on midagi, mille suhtes tunneb mõni teine inimene aukartust, pelgab veidi, kuid on samas uudishimulik. See näitab ka teiste inimeste või inimese asutust selle vastu, mida sa teed ja lood. Teised näevad mõne konkreetse teema suhtes sinu enesekindlust.

Juhul, kui sa tunned, et see inimene/need inimesed on sinu jaoks ohtlikud, siis on see märguanne vaenlase kadedusest. See kadedus ei tee sulle liiga ja see on pigem seotud teiste inimeste sisemiste probleemidega.

KUI KELLEGI TEISE KOER SOOVIB SINU KOERAKS SAADA, siis on see märk kellestki väga konkreetsest. See on vihje inimesele, kes sind eelnevalt võib-olla ei mõistnud, ei soovinud sinuga suhelda-läbi käia või anda sulle võimalust, kuid nüüd ta soovib seda. See on märk selle kohta, et sa oled muutunud kellegi silmis võimsamaks. See võib vihjata ka sellele, et see keegi ehk koer on lasknud end eelnevalt mõjutada ja sinust valearvamuse tekitada. Nüüd ta saab aru, et ta omanik antud unenäos ehk teine inimene on talle kas valetanud või valearvamuse jätnud. Igatahes vihjab see unenägu sellele, et sa oled võitnud poolehoiu, kuid seda nii, et sa ei ole ise tegelikult midagi teinud. Sa oled olnud sina ise, kuid kellegi teise silmad on sinu suhtes avanenud ja kellegi halb mõju on selle sama inimese pealt ära kadunud. 

VARASTATUD KOER sümboliseerib heatahtlikkuse kuritarvitamist. Kui sa näed unes, et koer või koerad on ära varastatud, siis sellisel juhul vihjab sinu alateadvus sellele, et sinu headust kasutatakse ära. See on märk selle kohta, et sa oled kellegi vastu hea, lahke, abivalmis ning kaastundlik, kellegi vastu, kes seda tegelikult ei vääri. Ta ei vääri seda sellepärast, et ta ei hinda sinu olemasolu. Ta ei hinda sinu heatahtlikkust ja sinu poolt tulevat positiivsust. Sellist und nähes ole lihtsalt teadlik, et iga heategu ei ole heategu. Ole valvas ja jälgi ning analüüsi, kes võib sinu headust iseenesestmõistetavana võtta. See unenägu võib viidata ka sellele, et keegi kasutab sinu nime ära.

Kui sa ise oled see, kes kellegi teise koera ära varastab, siis kasutad sina kellegi heatahtlikkust ära. Sellisel juhul koputab sinu südametunnistus sinu nägemusse ja annab sulle teada, et sa ei käitu õigesti. 

Prohvetlikke unenägusid saab esile kutsuda ja enda Aurat nendele visioonidele vastuvõtlikuks muuta läbi kristallide jõu, selleks saab teha "PROHVETLIKE UNENÄGUDE KRISTALLIDE KOMPLEKTI", mille leiad SIIT.