NEITSID, nii huvitavad, nii salapärased, nii müstilised - tõepoolest. Mina, kes ma olen Kalad, olen lummatud Neitsite müstilisusest. Võiks öelda, et kõige enam saab Neitsist aru just Kalad, AGA teised tähemärgid mitte nii väga. Neitsid suudavad ükskõik millal, ükskõik kellele ja ükskõik millises situatsioonis jätta pidevalt "aga" õhku. Seda selles mõttes, et nende Auraväljas kiirgab müstilisust. Miks see nii on? Sellepärast, et Neitsid armastavad analüüsida, armastavad mõelda, ka nende fantaasia ning visuaalne maailm on suurepärane ning see kiirgab läbi nende energeetika. See ongi müstiline energia, inimene, kes kasutab enda mõistust ja hinge rohkem kui enda füüsilist keha. Ma toon näite - kui Lõvi on see, kes vajab pidevat füüsilist tegevust ja väljendust igas mõttes, nii töös kui ka armastuses, siis Neitsi on see, kes vajab vaimset lähenemist absoluutselt kõige suhtes. Neitsile meeldib analüüsida, kui tal aga seda ei lasta teha või kui talle ei anta selleks aega ning kui tal ei ole õigust enda jaoks asju läbi mõelda, siis see on üks suurimaid stressifaktoreid tema jaoks. Neitsi peab alati olema ettevalmistatud ning see ei ole üldse tähtis, milleks ette valmistatakse! Neitsil on vaja enda jaoks enda peas samm-sammult asjad läbi mõelda. Mõelda, kas see on kasulik, mis see võib endaga kaasa tuua, kuidas saaks paremini, kas on mõtet ja palju-palju teisi küsimusi sellel samal teemal, mis parasjagu käsil on.

Analüüsimise vajadus ja oskus on head omadused, mida ma Neitsite puhul üldse pahaks ei pane. Üldiselt nad väga harva käituvad impulsiivselt ja kui seda teevad, siis see peab olema küll kellegi poolt nurka surutud olukorras. Tavaliselt impulsiivsed väljaütlemised ja käitumised tulevad tülide käigus kellegagi, tavaliselt siis Neitsitest erineva tähemärgiga.

Analüüsimine annab Neitsile oskuse teha tööd sellistel ametitel, kus peamiseks töörelvaks on mõistus. Kui Neitsi teeb aga füüsilist tööd, siis ta rakendab oma oskused pereliikme või sõprade peal. Neitsil on vaja olla hoolitsev, seega ta võtab pidevalt kellegi sihikule ja hakkab teda aitama. Kui see ülesanne või huvi on ära kadunud, võtab ta teise inimese endale sihikule. Pidev vajadus olla "parandaja" kellegi või millegi suhtes. Neitsi teeb seda alateadlikult ja täiesti enda jaoks märkamatult, küll aga märkavad seda teised tähemärgid rohkem tema juures.

Neitsi on üleüldse selline müstiline tegelane, millest ta ise ka hästi aru ei saa. Ta on pidevalt eneseotsingul, kui ta ei ole suhtes, siis ta otsib seda meeletult, otsib hingesugulast. Neitsi jaoks on ülioluline see, et ta leiaks selle "õige". Neitsi otsib enda kõrvale hinge, kellega saaks olla müstiline. Üldiselt on Neitsid need, kes soovivad olla ja jääda vaid ühe inimesega terveks eluks kokku ning nende suurimaks sooviks on leida enda kõrvale hing, kellega saaks stabiilset kodu luua. Neitsid võivad olla vägagi ohverdavad enda kallima suhtes just sellel samal põhjusel, et hoida rahu majas. Samuti võivad Neitsid olla sellised, kes pendeldavad ühest suhtes teise, see juhtub vaid selle Neitsiga, kelle usaldust on kõrvetatud kellegi teise poolt. Neitsid ei talu domineerimist ja kui seda keegi neile teeb, siis kaob nendel ära usaldus ning nad võivad suhetes muutuda nii-öelda lendavateks liblikateks, ehk siis võivad hakata ühest suhtest teise käima, samas sisimas oodates selle õige tulekut ning lubades endale, et kui ta tuleb, siis ma unustan kõik selle, mis seljataga on olnud. Tõepoolest Neitsitel on selline joon olemas, et kui nad satuvad ükskõik millises eluvaldkonnas väga positiivsele rajale, siis nad on nõus koheselt alustama uut elu selle elu sees ehk neil võib olla mitmeid elufaase. Nad ise loovad endale etappe! Teised tähemärgid naljalt selliseid asju ei tee ja pigem lähevad ühe vooluga kaasa. Neitsi on see, kes võib päevapealt öelda, et nüüd on asjad teisiti, minevik ei loe.

Igas perekonnas võiks olla vähemalt üks Neitsi, ausalt! Kui küsid miks, siis vastus on ju lihtne - Neitsi on ülimalt hea nõuandja, ta võib-olla ise ei saagi sellest nii hästi aru, aga ta oskab väga hästi probleemidele lahendusi leida või kellelgi teisel meele positiivseks muuta. Ta teeb seda siis kui kellelgi tema lähedasel, kellest Neitsi hoolib, on mõni probleem ja ta räägib sellest probleemist, siis Neitsi räägib kaasa temaga, kaasarääkimise ajal suunab ta teise poole lahenduseni. See käib nii müstiliselt ja salaja, et mõne hetke pärast murest murtud armastatud inimene on juba enda probleeme lahendamas ja Neitsi kiidab teda takka. Sel viisil töötab Neitsi inimestega, keda ta armastab. Neitsi märkab teiste probleeme ja näeb ka teiste halbu külgi väga hästi. Eriti hea nina on Neitsil probleemide ja halva käitumise osas. Nad näevad, kui keegi teeb endale või kellelegi teisele liiga. Nad hoiavad seda enda sees tükk-tükk aega, oodates ja lootes, et see sama teine näeks ise ka mida ta teeb. Võib minna kuu, või isegi kaks ja siis Neitsi plahvatab ning võib teisele poolele tunduda ülimalt ülbe. Tegelikkus on aga see, et ta tahab aidata, see on tema loomuses, aga see ei kuku alati nii hästi välja, kui on tegemist kellegi lolluse või rumalusega.

Samas ei oska Neitsid iseennast aidata, kui on tegemist stressiga. See on nende kõige suurem probleem - mitte osata stressi tasakaalus hoida. Selleks on neil kedagi teist vaja, sõna otseses mõttes inimest, kes seda aitaks teha. Kui Neitsil on sõber või armastatu, kes on Kalade või Veevalaja tähtkujus, siis on nemad need, kes oskavad Neitsit kõige rohkem stressist päästa, aidates Neistit kuulata, sest ega tal rohkem ju vaja ei lähegi. Neitsi stress tuleb tema Aurast välja siis, kui ta saab sellest kellelegi konkreetsele rääkida. Neitsil on vaja nii-öelda tugiisikut!

Neitsid on töötegijad, neil on pidevalt vaja "projekte", mille kallal nokitseda. Neitsi mehed tavaliselt valivad konkreetse suuna endal elus, millega lõpuni välja minna. Väga paljude Neitsi meeste seas on oskus mehhaanikaga tööd teha ja nendele väga sobib metalli-element. See on ka viis, kuidas materiaalselt hakkama saada. Neitsi naisi võib olla seinast seina ametitega, aga kõige enam sobib neile õpetaja roll, abistaja amet või midagi sotsiaalset. See on lihtsalt Neitsile antud anne, aga kõik oleneb ka loomulikult tema numeroloogiast, mis on kõigil erinev.

Neitsid on väga avatud suhtlema erinevate inimestega, seda ka selles mõttes, et nad lasevad endale korraks kõrvale tulla ükskõik milliste uskumuste ning suundadega inimesi. Aga enamusi, peaaegu et kõiki nad enda päris ellu ei lase. Küll aga selline lühike ja pinnapealne suhtlemine võib olla. See on Neitsi kaitsehoiak, nad on väga kaitsvad enda elu, isiksuse ja perekonna suhtes. Kõiki sisse ei lasta, lastakse need, kes on võitnud usalduse.

Enamus Neitsid on ka süsteemide armastajad, öeldakse, et nad on perfektsionistid. Pigem mina ütleksin, et nad on perfektsionistid teatud alade peal. Igal Neitsil on see oma "kiiks", milles peab kõik olema kontrolli all ja korras, aga kindlasti mitte kõik. Neitsid võtavad selle ühe suuna, mida nad peavad enda jaoks kõige tähtsamaks ning selles osas on neil väga hea intuitsioon ja kaugele tulevikku nägemine. Kuidas, millal, mida teha...

ELEMENT

Maa-element annab Neitsile vajaduse teiste silmis näida rahulik, tasakaalukas ja enesekindel. Neitsid ei salli enda nõrkusi ja nad üritavad alateadlikult neid teiste eest varjata. See kusjuures tuleb neil ülimalt hästi välja, kellel vähegi vähem intuitsiooni taju on, see tegelikult ei saa arugi Neitsi nõrkadest külgedest. Loomulikult oskab näiteks Skorpion neid väga hästi tunnetada ja võib olla Neitsi jaoks üks paras pähkel. Neitsitele on ülimalt tähtis nende enda tasakaal, perekonnasidemed ja oskus säilitada stabiilsust, mida annabki neile Maa-element.

Neitsi meestele annab Maa-element vajaduse olla ühele kaaslasele lojaalne, keda ta südamest armastab. Neitsi naistele annab Maa-element vajaduse oma lapsi kaitsta, kasvatada nii, et isegi mehe arvamus ei loe. Neitsi naised on emad, kellele tegelikult laste kasvatamise juures abi nagu ei lähekski vaja, nad teeksid kõik ise ära, sellepärast, et nemad arvavad, et nad teavad kõike enda laste kohta ning isegi isal ei ole seda oskust kõike teada.

Seda on kasulik teada teistel tähemärkidel, kes siin praegu Neitsi kohta loevad, sest Neitsid võivad väga tihti tunduda kurjad ja ülbed, kuid nad ise ei tunne seda, et nad seda vahel on. See, miks nad nii vahel käituvad võib olla sellest, et neid ärritatatakse või tõugatakse millegagi tagant. Et Neitsiga häid suhteid hoida, siis selleks hoia veidi distansti.

TERVIS

KARNEOOL on kõige võimsam Neitsi kristall, mis toob talle tervist. Tegelikult see kristall toob talle ka jõukust ja positiivsust. Igal Neitsil võiks olla Karneool endaga kaasas või koduseinte vahel, see toob talle õnne.

Neitsite kõige nõrgemaks tervise osaks on seedimine ja magu. See on koht, kus kõige kiiremini Neitsile probleem võib tulla ja stress koguneb sinna, mis omakorda lööb füüsilise probleemina välja. Karneool aitab seda probleemi vältida ja stressist vabaneda, mis haigust põhjustab. Kusjuures Karneool on Sakraaltšakra kristall, mis on samuti seedimisega seotud. Seega kanna Karneooli endaga!

PLANEET

MERKUUR annab Neitsile ülikriitilise meele enda suhtes ja nagu ma ennem mainisin, et Maa-element teeb Neitsid teiste silmis stabiilseks, siis tegelikult hinges nad kalduvad enese piitsutajateks. Kusjuures Neitsi on kõige enesekriitilisem tähemärk, seda selles mõttes, et ta ei ole tihtipeale endaga rahul. Ta tahab olla parem, ta tahab muuta ennast paremaks, ta tahab osata paremini ja isegi kui ta teeb kõik hästi ning kõik ongi tegelikult hästi, siis ta võib olla melanhoolne ning tunda, et kõik on koost lagunenud. Sellised asjad käivad Neitsi sees hooti, see on pidev võitlemine enda sees, mida vaos saab hoida vaid väga turvaline ning lojaalne kaaslane või tõepoolest Kaladest ja Veevalajatest sõber.

Merkuur muudab Neitsi ka veidi arglikuks, oma mõttemaailmas võivad nad suured kiskjad ja raudrüüga tulekerad olla, aga kui läheb tegudeks ning peab kellegiga/millegiga vastakuti seisma, siis võib vahel sellest tulekerast süsi vaid kumada. See on ka see, millega nad võitlema peavad -  kehtestada end siis, kui täpselt on õige aeg või et end pidevalt hoida tempos.

KRISTALLID NEITSILE

Peale kristallide sobib Neitsile ka kulla kandmine, kuld annab Neitsile oskust pilvede pealt alla tulla ja märgata ka füüsilist maailma tema ümber. Erinevad metallid reageerivad tähemärkidele erinevalt.

Mõttetegevus. Neitsid on professionaalsed analüütikud ja suurem osa nende elust käib nende hingemaailmas, mitte füüsilises maailmas, seega jõudu iseenda liigse kriitika loomisega aitab tuua LEPIDOLIIT, mis aitab Neitsil end rohkem armastada ja austada. Analüüsida ning fakte oskavad nad juba tähemärgi poolest meelde jätta. PICASSO JASPIS on Neitsite loomingulise edu kristall ja on selles valdkonnas külluse ning õnne talismaniks. Sobib Neitsile, kes on oma olemuselt loominguline ja soovib veelgi rohkem end sellel teemal avada. Kristall, mis loob saatusesse tee õnnele ja võimalustele. See on positiivsust süstiv kristall, mis aitab Neitsil olla terve.

Küllusekristalliks on loomulikult Neitsitele KARNEOOL aga sellele ka lisaks on SAMMALAHHAAT. Need kristallid toovad Neitsile head materiaalset, tööalast ja ärilist edu. Neitsi võiks neid kristalle ehtena endaga kanda või just neid kristalle kõige rohkem enda koju küllusenurka või rahakarpi viia. Mees Neitsitele on ideaalselt küllusetalismaniks PÜRIITAMETRIIN toob Neitsi ellu materiaalset head õnne, andes võimaluse tööalaselt edukas ja ambitsioonikas olla. Neitsi jaoks mõjub Ametriin inspireerivalt ja motiveerivalt, julgustades enda unistusi ellu viima ja tagades energeetilisel tasandil maise hea õnne. Ametriini kasutamine suurendab Neitsi tööedu.

Hea õnn ja kaitseGRANAAT ja HÜPERSTEEN kaitsevad Neitsit negatiivse energia, kriitika, pahatahtlikuse, ebaõnne ja füüsiliste probleemide eest. Kõige tugevam Neitsi kaitsekristall on aga KIASTOLIIT, aidates Neitsil mõista enda sisetunnet ja õigel ning valel vahet teha.

Suhtlemine. PÄIKESEKIVI annab Neitsile oskuse olla positiivne ja ka ennast positiivselt väljendada. Päikesekivi on neile, kes soovivad suhteid looma hakata erinevatel tasanditel.

Intuitsioonil aitab areneda ATLANTISIIT, see on kristall, mis aitab Neitsil enda tõelist eluülesannet üles leida ja mõista, kus on tema hing pärit ning mis on tema eesmärk suuremas pildis. Lisaks sellele on abiks ka GAGAAT, mis kaitseb Neitsit halbade hingede eest ja intuitsiooni arendamisega kaasa tuleneva negatiivsuse eest.

Armastusekristalliks Neitsile on ARBUUSTURMALIIN ja SININE TOPAAS. Arbuusturmaliin aitab Neitsil armastuseenergiat tervendada, aidates armastust vastu võtta nii, et Neitsi oskaks seda enda elus hoida. SININE TOPAAS on Neitsi jaoks üks tugevatoimelisemaid armastuse kristalle. See toob Neitsi ellu suhteõnne, romantikat, head läbisaamist pereliikmetega, sõprusesse head õnne ja uut armastus neile, kes alles leiavad enda hingesugulast. Sinine Topaas leevendab stressi, aitab heaolutunnet luua ning toob hingerahu Neitsi südamesse.

NEITSI ERILISED TALISMANID VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

Olen esimesed ja viimased kuupäevad kirja pannud vastavalt uskumustele. Teatud uskumuste põhiselt algab Neitsi tähtkuju 22. augustil, teistel aga 23. augustil jne.

23. - 24. august Malahhiit toob nii head tervist kui ka tööalast edu ning head ärilist vaistu.

25. - 27. august Angeliit aitab Neitsitel enda Inglitega kontakti saada ja nende sõnumeid paremini osata kuulata ning ka kuulda võtta.

28. - 29. august Ahhaat tugevdab Neitsi iseloomu, enesekindlust ja aitab paremini elus toime tulla.

30. august - 1. september Rubiin-Fuksiit toob elurõõmu, head und ja oskust probleemidega silmitsi seista.

2. - 4. september Kiastoliit võimendab kaitsehoiakut ja aitab valetajaid paremini märgata. Samuti aitab Kiastoliit kaitsta ohtude eest.

5. - 6. september Pärl või Merekarp toob armastuseõnne ja oskust olla romantiline ning armastav.

7. - 9. september Mango Kalstiit aitab perekonda luua, pereliikmetega läbi saada ja toob armastuseõnne.

10. -12. september Ioliit tugevdab intuitsiooni ja annab oskuse enda unenägudele seletusi anda. Tavaliselt sellel kuupäeval sündinul on antud parem ettenägelikus just läbi une, mitte otsese tunnetamise.

13. - 14. september Mäekristall aitab minevikust vabaneda ja elada hetkes.

15. - 17. september Unakiit loob parema kontakti Neitsil oma keha tunnetamisega ja see aitab tervendada teda.

18. - 20. september Apatši Pisar aitab julgustada, samas kaitsta ohtude eest ja aitab minevikust vabaks lasta.

21. - 22. september Laava toob elujõudu, energiat ja kaitset ebaõnne eest.

Kõik kristallid mõjutavad kõiki inimesi, aga mõned konkreetsed kristallid suudavad kiiremini teatud tähemärkide Aurasse jõuda.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Olen Neitsi tähtkujust kirjutanud mitmeid artikleid, leiad need kõik SIIT. Mõnusat lugemist!

Neitsile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.