Teepuuõli on iidne ravivahend, mida kasutatakse tänapäevalgi, et lahendada mitmeid erinevaid terviseprobleeme ja luua enda ümber tervislikumat atmosfääri. Teepuuõli ei pruugi veel olla eestlaste seas väga palju kasutuses, aga ma toon selle taime tervendavad omadused välja ning ehk keegi leiab seetõttu ka tee Teepuuõlini. See on tõepoolest imeravim ning sellega on võimalik tervendada end nii, et sa oma kehale liiga ei teeks. Ma ütlen alati, et Maal on olemas kõik, et olla terve - igale haigusele ja probleemile on olemas kas taim või mingi looduslik võimalus sellele vastu hakata. Teepuuõli on meile antud paljude probleemide lahendamiseks. Pealegi on Teepuuõli väga lihtsalt  kättesaadav, ainuke asi, mida sa jälgima peaksid, on see, et sa leiaksid 100% naturaalse Teepuuõli ilma lisaaineteta.

Teepuuõli saadakse sellise taime nagu melealeuca alternifolia taimelehtedest. Teepuu taim pärineb Austraaliast ja seda hakkasid kõige esimesena kasutama Austraalia aborigeenid ehk pärismaalased. Esimesena kasutati Teepuulehti haavade tervendamiseks. Lehed pandi haava peale, et haav ilma komplikatsioonideta kiiremini kinni kasvaks - ja nii see toimiski.

Teepuulehtedest hakati valmistama Teepuuõli, seda kõike sellepärast, et selle õli tervendavad oskused on lausa utoopiliselt tugevad. See on antibakteriaalne ja selle toime on mitmeid kordi võimsam kui tänapäeval inimese enda poolt tehtud ained. Seega, miks kasutada kemikaale, kui saab kasutada täiesti naturaalset Teepuuõli. La Tene Teepuuõli leiad SIIT.

Väga paljudel tänapäeva lastel on tolmuallergia, seda kõike arvatavasti sellepärast, et meie toit ei ole kõige tervislikum, samuti võivad allergia põhjustajaks olla ka ravimid, mida emad-isad on manustanud. See kõik on minu isiklik arvamus, aga ütlen ausalt, et need kellele ma olen soovitanud hakata Teepuuõli õlilambis enne magamaminekut magamistubades aurutama, nende lapsed ei ole enam hommikuti nii kinniste ninade ja kibeda kurguga. Seega on see puhtalt minu enda kogemus ning usun, et see aitab puhastada õhku just nendest ainetest/tolmust, mida allergiline laps ei kannata sisse hingata.

Põleta Teepuuõli õlilambis ka siis, kui keegi on perekonnas külmetushaigustesse jäänud. See aitab kiiremini terveks saada ning hoiab ära selle, et teised pereliikmed, kes terved on, nakkushaiguse korral ei nakatuks.

Mõned Teepuuõlitilgad soovitan lisada ka pesumasinasse enne, kui hakkate pesu pesema. Teepuuõli eemaldab riietel olevad kahjulikud bakterid ja puhastab selle ärritavast tolmust. See ei riku riiete väljanägemist.

Teepuuõli omadused:

- Antibakteriaalne
- Antiseptilise toimega
- Viirust hävitava toimega
- Hävitab seenbakterit
- Nahka ja haavu tervendav
- Hingamisteid tervendav
- Üleüldiselt kõike tervendav
- Aurat ja hinge puhastav

Hea looduslik puhastusvahend

Mina ei kasuta oma kodu puhastamiseks kodukeemiat, sellel on mitmeid põhjuseid. Esiteks, mida vähem keemiat on sinu kodus, seda tervem on sinu kodu. Tänu looduslikele puhastusvahenditele on terve nii sinu Feng Shui energia kui ka õhk, mida sa oma kodus sisse hingad ja sinu keha saab vähem ohtlikke aineid, millel on tervisele väga kahjulikud mõjud. Kuidas ma kasutan Teepuuõli enda kodu puhastamisel? Teepuuõli segan kokku äädika ja veega ning teen sellest lahuse. Sellesama lahusega puhastan ma kodus kõiki peegelpindasid, keraamilisi plaate ja pesuruume. Esiteks teeb selline naturaalne kooslus sinu kodu mitmeid kordi kiiremini ja vähema vaevaga puhtamaks, teiseks ei ole see sinu kehale kahjulik. See on minu jaoks nii-öelda kaks ühes kodupuhastus - energeetilises mõistes puhastab see kodu Aurat ja füüsilises mõttes kodu ennast. Teepuuõli kasutatakse energeetilistes puhastusrituaalides, seega on see üks minu rituaal, mida ma päris tihti kasutan.

Teepuuõli tapab kahjulikke baktereid, mis inimese tervisele ja kehale liiga teevad. Sellega oma kodu puhastades elimineerid näiteks viirushaigused, mis on sinu koduses õhus liikvel. Mina näiteks põletan Teepuuõli koos veega nädalas paaril korral õlilambis. Seda selleks, et Teepuuõli aur puhastaks õhust mürkained. Õhus liikuva nähtamatu mürgi kohta rääkisin ka enda ühes Sõnajalataime artiklis. Sõnajalg puhastab samamoodi õhust kemikaale.
Teepuuõliga puhastatakse ja pestakse pesumasinat, nõudepesumasinat ning näiteks ka ahju. Tee sellest veelahus, mis eemaldab mustuse väga lihtsalt.

Parandab haavu

Teepuuõli kasutatakse ka akne või mõne teise nahaprobleemi tervendamiseks. Selleks kantakse väga väike kogus Teepuuõli otse problemaatilisele nahale. Kui sa mõtled, et see on nii tugevatoimeline, et võib sinu naha ära kõrvetada, siis tegelikult on nii, et Teepuuõli ei tapa sinu nahal häid baktereid vaid see eemaldab vaid kahjuliku osa. Seega ei ole see kõrvetav, kui sa seda mõõdukalt kasutad, miks siis muidu kasutatakse Teepuuõli kosmeetikaäris. Ütlen ausalt, et tegelikult võid seda kasutada ka ilma kosmeetikata, see toimib isegi kiiremini. Samas on väga hea panna kokku mõned tilgad Teepuuõli koos meega ning kanda see aknelisele või problemaatilisele nahale ning lasta sellel veidi mõjuda. Mesi võtab pooridest välja kõik selle, mis tekitab probleeme ja Teepuuõli sõna otseses mõttes hävitab kahjulikud bakterid.


Kaitseb viiruste eest

Viirused on väga jäärapäised, peaaegu et mitte kunagi päris kaduvad, aga neid saab eemale tõrjuda ning peatada, et need ei hakkaks meie kehas oma laastavat tööd tegema. Teepuuõli aitab sinu kehale sellise kaitse luua. Teepuuõli auruta oma kodus - nii hingad seda sisse ja seda teeb ka sinu nahk, mis omakorda loob kaitse viiruste eest.


Kes aga juba on külmetusse või viirushaigustesse jäänud, siis nendele ma soovitan veel üht võimalust, kuidas Teepuuõli kasutada. Tee Teepuuõlist veega lahus - selleks tilguta vee sisse mõned tilgad Teepuuõli - ning tee selle lahusega kokku rätik, mille asetad enda laubale või rindkerele. Nii suudab Teepuuõli sinu haigusseisundit parenemisele kiirendada.

Peanaha ergutaja

Kui päris aus olla, siis Teepuuõli on üks peamisi vahendeid, millega mina tervendan mitmeid probleeme ja olen kõik need võtted ka enda peal ära katsetanud. Näiteks pesen ma oma juukseid Teepuuõliga. See ei tähenda seda, et ma pesen puhta Teepuuõliga, vaid ma lihtsalt tilgutan mõned tilgad oma juustesse, kui neid tavapäraselt pesen. Teepuuõli ergutab minu peanahka, et juuksed saaksid võimsalt kasvada. Sellist võtet soovitan näiteks neile, kellel on probleeme peanaha puhtusega, kuna Teepuuõli eemaldab juustest kõik üleliigsed ained, eriti šampoonide jääkained. Sellega on selle taime õli multifunktsionaalsus järjekordselt tõestatud.

Abiks seenhaiguse ja hallituse korral

Teepuuõli saab kasutada inimese organismi tekkiva seene tervendamiseks, näiteks kui sul on jalaseen, siis määri sellele iga päev Teepuuõli. See aitab sellel haigusel tegelikult väga kiiresti ära kaduda. Samuti saab Teepuuõli kasutada kodus oleva hallitusseene pidurdamiseks ja hävitamiseks. Kui aknalaudade juurde või pesuruumidesse on sattunud hallitusseen, siis pese kohti Teepuuõliga ja määri sinna õli järjepidevalt. Niiviisi sa hävitadki seene.

Spirituaalne kodu ja kristallide puhastaja

Teepuuõli auruga on võimalik puhastada kodu ja kristalle spirituaalsel tasandil ehk neid energeetiliset tervendada. Kui põletada Teepuuõli aroomiõlilambi sees, siis selle tervendavad omadused mitte ainult ei mõju meile füüsiliselt, vaid need mõjuvad ka vaimselt - see õli aitab vabastada ja lagundada negatiivseid energiaid sinu kodus või kodus olevates kristallides.

Teepuuõli spirituaalne toime on seotud tervisega ehk vaimsel tasandil aitab Teepuuõli põletamine vabastada kodus olevaid negatiivseid energiaid, mis tekitavad haigusi. Teepuuõli mitte ei ole vaid väga hea füüsiline tervendaja, see suudab ka vaimsel tasandil inimesel terve püsida. Väga kasulik on Teepuuõli põletada aroomiõlilambi sees, kui sul või mõnel teisel pereliikmel on tugev stress või keegi kannatab suure ülepinge all.

Teepuuõli aur mõjub väga hästi nendele kristallidele, mis on sinu kodus tervendaval eesmärgil. Näiteks, kui sul on kodu Ida-ilmakaarde (Feng Shui järgi tervisenurk/tervisekanal) loodud kristallikomplekt tervise parandamise jaoks, siis põleta Teepuuõli nende läheduses. Sellisel juhul aitab Teepuuõli aur vabastada nendesse kristallidesse kogunenud negatiivset energiat, mis tekitab haigusi. Teepuuõli aitab kristallidel kauem ja efektiivsemalt tööd teha. Lisaks sellele on kasulik koguda kokku kõik kristallehted, mis aitavad sul lahendada haigustega seotud probleeme ja lasta nendel Teepuuõli auru sees puhastuda.

Rääkides veel Teepuuõlist spirituaalsel tasemel, siis on mul tekkinud mulje, et need inimesed, kellele see aroom ei meeldi, kuid kellel samas ei ole Teepuuõli vastu allergiat, need inimesed kipuvad olema oma vigade suhtes pimedad. Teepuuõli puhastab Aurat ja kui selle lõhn on sulle vastumeelne, siis võib juhtuda, et sa ise lood enda ümber probleemide lahendamiseks barjääri. 

Toimib analoogselt nagu Salvei

Teepuuõli pidev kasutamine ja kodus aurutamine toimib analoogselt nagu Salvei. Salvei tekitab koju kaitsva energia, puhastab kodust negatiivset energiat ja aitab puhastada ka inimese Aurat. Samamoodi teeb seda Teepuuõli. Miks on nii sarnase toimega taimi maailmas? Seda sellepärast, et Maa loomise ajal saadeti igale poole erinevaid taimi, et iga inimene ja loom saaks oma vitamiinid ja vajaliku väe kätte. Sarnase toimega taimi saadeti selleks, et igal erineval aastaajal oleks midagi tarbida. See on ka põhjus, miks maailmas on analoogse toimega taimi ja miks saab ühte ning sama probleemi erinevalt lahendada.

Sarnane Sidruni Teepuule

Nii nagu on Teepuu eeterlik õli antibakteriaalne on seda ka Sidruni Teepuu, kaitstes inimeselt inimesele levivate haiguste eest. Sidruni Teepuu on parim valik allergikutele, vähendades allergilisi reaktsioone. Lisaks on ta ka suurepärane näo- ja peanaha puhastaja.


Juhul kui sa oled Teepuuõli suhtes allergiline või see lõhn on sulle väga vastumeelne, siis ma ei soovita minu soovitatud võtteid kasutada. Sellisel juhul leia endale mõni teine alternatiiv.