Külluse kojukutsumine on maagia, mida saab teha nii enda külluseenergia kui ka hea õnne suurendamiseks. Lisaks sellele aitab see maagia tuua sinu koju küllust igal kujul. 

Selle maagia jaoks on kõige sobivam aeg Täiskuu, sellele eelnev või järgnev päev. Täiskuu omab väga tugevat energialaengut ja sellepärast on just sellel ajal seda maagiat kõige kasulikum teha. Loomulikult oleks kõige parem, kui sa saaksid seda täpselt õigel päeval teha, kui Täiskuu vägi on maksimaalne. See, millal on Täiskuu, saad lugeda minu Kuufaaside kalendrist, mille leiad SIIT.

 
MAAGIARETSEPT:

1. Hobuseraud - see võiks olla kasutatud ehk see võiks olla hobuse jalas kunagi käinud, kuna sellel on siis kümme korda võimsam vägi.
2. Kaneeliviirukid 6 tk
3. Sidrunhein- ja Koriandriküünal
4. Tsitriini tipp 1 tk
5. Tsitriin geood 1 tk
6. Poleeritud Krüsopraas 1 tk
7. Poleeritud Malahhiit 1 tk
8. Poleeritud Roheline Aventuriin 1 tk
9. Nuga - 
selline, mida toidu valmistamisel ei kasutata.
10. Tikud

Maagias vajalikke esemeid ja kristalle ei vahetata alternatiivsete vastu, sellisel juhul maagia ei toimi. Kui soovid maagiat teha, siis soovitan kõike täpselt järgida. Kui kasutad õigeid elemente, siis maagia toimib.

Kristallid, mida maagias kasutan, on küllusekristallid, mis hakkavad hobuseraua kaudu meelitama majja küllust.

Saada maagia teele:

1. Maagiat tee enda kodu Kagupoolsemas toas. Kagu sümboliseerib jõukust, küllust ja materiaalset edu. Maagia tegemiseks leia seal toas sobilik laud, kapipealne või küllusenurgas olev koht, kus sa saaksid seda maagiat teha.

2. Maagiat tee siis, kui sa tead, et sa ei pea mitmeid tunde kodust välja minema (küünla põlemisaja pärast). Esmalt pane täpselt kolm Kaneeliviirukit maagia tegemise koha peal suitsema. Seejärel mine enda välisukse juurde ja pane ka sinna kolm Kaneeliviirukit suitsema.
 
3. Nüüd võta Koriandri & Sidrunheina küünla jaoks nuga. Sellega tõmba küünlale kõrvuti kolm ühesugust Ruuni - ruuniks on FEHU. Fehu ruun joonista nii, et otsad oleksid küünla peal ülespoole. Ruunid ürita joonistada võimalikult keset küünalt  ja võimalikult suured. Fehu aitab maagial toimima hakata, seega on see vajalik. Kolme Fehu joonistamise ajal keskendu sellele, et küllus tuleks sinu majja ja sinu elu muutuks külluslikumaks. Keskendumine on ülioluline!

4. Peale Ruunide joonistamist aseta küünal enda koha peale, selle ümber aseta hobuseraud ja hobuseraua ümber aseta kristallid. Nii, et küünal oleks hobuseraua keskel ja kristallid ümbritseksid neid.

5. Nüüd võtad tikk, pane see põlema ja mõtetes lausu maagialause "Küllus tulgu majja, küllus tulgu ellu!". Seda lauset korruta senimaani, kuni oled küünla põlema pannud. Seejärel kustuta tikk.

6. Küünal koos teiste väeesemetega jäta omale kohale. Esimesel päeval lase küünlal põleda nii kaua kui saad. Viirukitel lase lõpuni põleda. Küünalt kustutades (surudes küünlatahi vaha sisse) lausu uuesti maagialause: "Küllus tulgu majja, küllus tulgu ellu!". Iga päev põleta küünalt ja seda nii kaua, kuni see saab otsa. Iga kord, kui küünla põlema paned ja kustutad, siis lausu seesama maagialause. Küünal tuleb ära põletada enne järgmist Noore Kuu loomist ehk sul on aega umbes kaks nädalat, aga mida kiiremini sa seda põletatud saad, seda parem. Seda millal tuleb Noor Kuu saad vaadata Kuufaaside kalendrist.

7. Kui küünal on põletatud, siis aseta maagias kasutatud kristallid kas küllusenurka, rahakarpi või mõne küllusetaime peale. Hobuseraud riputa ukse kohale U-tähe kujuliselt või pane esikusse mõne kapi peale. Seesama hobuseraud hakkab koos kristallidega koju küllust ligi kutsuma ja neid ei tohi majast ära viia.

Kui toimub kolimine, siis maetakse kristallid ja hobuseraud maha, et vabastada maagia. Kui on Täiskuu aeg, siis soovitan Kaneeliviirukiga küllusenurka ergutada, et maagiaga koos olevad kristallid töötaksid jõuliselt.