Kui sa oled viimasel ajal pidevalt näinud teatud numbrite kombinatsiooni, siis sellel on oma sügavam ja müstilisem tähendus. Olen eelnevalt kirjutanud ühe ja number 2 koos teiste numbrite kombinatsioonid, nagu näiteks 123 tähenduse ja 127 tähenduse. Siia on kirja pandud need kombinatsioonid, mis algavad 1 ja 3-ga.


Kui sa näed pidevalt numbreid, siis sinu enda Inglid soovivad sulle sõnumeid jagada, et sa teaksid, mida nad soovivad sulle teada anda. Inglid kõnelevad läbi märkide ja numbrite kasutamine on üks nende võimalustest sind aidata.

Siia olen kirja pannud kõik kolmekohalised erinevate numbritega numbrite kombinatsioonid, mis algavad number 13-ga.

Number 131 ja 133 leiad number 3 kombinatsioonide alt SIIT
 
Number 1333 kohta on eraldi seletus, leiad selle SIIT.

132 - OOTA, ET IME JUHTUKS

Number 132 on märk ilmselgelt selle kohta, et sa ei tohiks mitte mingisugusel juhul usku ja lootust kaodata. Inglid annavad sulle väikese vihje eelseisva kohta, nad annavad sulle teada, et miski on peagi sinu teele ilmumas. Inglid plaanivad sinu eest midagi väga olulist ära teha või võimalikult lihtsaks sul midagi teha. Mõtle hästi järgi sellele, mille peale sa just mõtlesin enne seda, kui sa seda numbrikombinatsiooni nägid. See võib olla sellega kuidagi seotud!

Konkreetselt see number 132 annab sulle märku, et sa ei tohiks hetkel kõrvale kalduda spirituaalsest maailmast, samas ka ei tohiks sa seda materiaalse maailmaga nii teha. Sa pead hetkel palju vaeva nägema, aga samas uskuma, et kõik hea on sinu poole teel. Inglid vajavad lihtsalt sinu poolset energiat, et nad saaksid selle ime tuua sinu juurde.

134 - UUS SUUND TOOB KASU

Sinu enda Inglid annavad sulle märku, et kui just viimati keegi on sulle mõne pakkumise teinud, toonud sulle mõne uue idee või on valmis sind aitama millegi loomisel, siis ole hea ja võta see vastu.

Sinu Inglid toetavad materiaalses ja emotsionaalses mõtteid uusi lahendusi ning uue tee alustamist.

See on ka märk selle kohta, et ideaalne aeg oleks millegi uue alustamiseks. Mille peale sa oled viimasel ajal mõelnud? Kas sinu elus on hetkel ummikseis, kui jah, siis on see 134 märk selle kohta, et sul on vaja kiiremas korras eluga edasi minna, et sellest ummikust vabaneda. Mõtle hästi järgi, Inglid annavad sulle mõista, et sul on siiski lahendus igale probleemile olemas, sa pead lihtsalt silmad lahti tegema.

134 ei luba sul muretseda selle üle, mis täna halb on. Inglid annavad sulle teada, et kõik läheb mõõda, aga sa pead lihtsalt ise negatiivsusest vabaks laskma.

135 - VÄIKE TASU TULEB PEAGI

Sinu Inglid soovivad sulle number 135 välja näidata seda, et sa oled midagi hästi teinud ja sinu pikaajaline pingutus millegi emotsionaalse suhtes on peagi tasu saav.

See on jõupingutus suhte nimel vaeva nägemisel või midagi säärast. Sa saad tasutud ja hea hetk või positiivne kogemus on sinu poole teel. 135 annab märku, et Inglid tulevad sind rõõmustama, et sa saaksid sellest jõudu edasi vaeva nägemise jaoks.

135 on eriline number ka sellepärast, et see aitab soove täita. Kui sa täpselt sellel samal ajal soovisid miskit või unistasid millegist ja nägid niiöelda kogemata 135, siis on see sinu enda Inglite poolt märguanne : "See soov saab sul täidetud!". Kui juhtus nii, siis palju õnne!

136 - KESKENDU MATERIAALSETELE EESMÄRKIDELE

Kui tavaliselt Inglid ei soosi materiaalset mõtteviisi ja suunavad sind pigem vabaks laskma kõigest sellisest teemast, et üldse küllus saaks sinu poole liikuda, siis number 136-ga on asjad teisiti.

136 annab märku, et mida rohkem sa hetkel töösse panustad ja mingi materiaalse eesmärgi poole pingutad, seda kiiremini see sinu poole tuleb. Seega võid vahel 136 näha, kui oled tööga üle külvatud ja mitte kusagilt poolt ei tundu lõppu sellel olevat, siis on see Inglite poolt lihtne märguanne, et :"Tee veel, veel, peagi saad tasutud!".

Vahest võib 136 näha ka siis, kui mõeldakse mõne materiaalse projekti peale, aga ei seda ei julgeta ellu viia. Inglid annavad sellisel juhul 136-ga märku, et see võib vilja kanda ja hakka selle nimel pingutama.

136 on vihje selle kohta, et sa saad tasu, kui sa teed tööd.

137 - LISAINGEL ON KOHAL

Äärmiselt haruldane on märgata täpselt sellist numbrit ja selles samas järjekorras numbrit, nagu selleks on 1 3 7. See on ideaalne sõnum sinu Inglite poolt! Nad annavad sulle teada, et keegi on sinu Aurasse pääsenud, kes on tulnud sind aitama ja abistama mõneks konkreetseks ajaks.

Lisainglid on need, kes tulevad meie Aurasse ja ka lahkuvad sealt, kui missioon on täidetud või ka halvimal juhul siis, kui me ei oska enda Ingleid kuulda võtta.

137 annab sulle teada, et sind on ees ootamas elu muutev ülesanne ja sellepärast ka see lisaingel on sinu Aurasse pääsenud. Sa oled kaitstud ja hoitud, olgu sul raske või lihtne!

138 - TÖÖALALISED POSITIIVSED MUUDATUSED

138 on number, mis saadetakse sinu Inglite poolt siis, kui sa pead täna eriti hindama seda, kus sa tööd teed ja milline on sinu töö. Sinu enda Inglid ütlevad sulle, et ära mõtle enda töökoha peale halvasti ja väärtusta seda, see on õige koht sinu jaoks.

Juhul, kui sa oled töötu, siis on 138 märguanne, et peagi sa võid endale selle õige töö leida.

138 annab sulle teada ka seda, et kui sa täna enda tööjuures pingutad ning näitad teistele välja, et sa soovid seda kõike siin teha, siis sa saad ka preemia selle eest. Seega tööle, tööle!

139 - AITA KEDAGI, KES SEDA VAJAB

Kui sulle antakse sõnum 139, siis on see tulnud kiirelt ja väga tungivalt soovivad Inglid sulle neile heategu teha. See on Inglite palve sinult, et sa täidaksid kohesel nende ühe palve.

Selleks palveks on see, et :"Ole hea ja aita kedagi, kes sinu juurde tuleb murega!" või märka inimesi enda ümber, keegi vajab sinu abi. Seega hoia silmad lahti ja anna enda poolt midagi maailmale!

130 - SALAJANE ÜLLATUS

130 annab sulle märku, et ükskõik mis hetkel sinu elus hetkel toimub, see juhtub kõik põhjusega. See number võib tulla siis, kui sa tunned end kehvasti, närviliselt või kõik on pea peale keeratud. Isegi, kui sul on raske periood, siis tegelikult õiged ja head asjad toimuvad sinu selja taga. Inglid planeerivad sulle head üllatust, aga ennem peavad teatud asjad ära juhtuma, et see sinu ellu tuleb. Seega ükskõik mis täna sinu elus on, number 130 annab märku, et see peab nii olema. Sa oled õigel teel ja sinu ellu on peagi saabumas miski hea.

Loe ka teisi minu kirjutatud Inglisõnumite tähendusi SIIT.

On olemas erinevaid kristalle, mis aitavad sul Inglite käest sõnumeid saada. Näiteks kanna Ingli Aurat või
Krüsanteenumit, et sa saaksid nende käest veelgi rohkem märke.