Täna soovin ma jagada teadmisi, kuidas kodeerida nelja kristalli nii, et need annaksid sulle läbi une sõnumeid. Teemad, millest ma kirjutan, öeldakse mulle ette. Küsid, kuidas? Ma kasutan selgeltkuulmist, mis tähendab, et ma "kuulen" asju ette. See on selline tunne, nagu sositaks keegi sulle pidevalt vastuseid ette ja täna hommikul anti mulle see väike käsk kätte. Enamasti kirjutan ma hommikuti või öösel vahetult enne magamaminekut, sest siis on ka minu spirituaalne energeetika tavalisest kõrgem ja asjade teadasaamine poole lihtsam kui kiires päevatempos. Mulle öeldi, et ma kirjutaks, kuidas öösiti vastuseid saada, näidates minu enda kristallikomplekti peale. 


kristallikomplekt astraalrännakSelleks, et avada Aura öiseks Astraalrännakuks, on sul vaja Skolessiiti, Kuukivi, Kiastoliiti ja Mäekristalli. Nende kristallide kombinatsioon avab sind spirituaalselt, kui sinu füüsiline keha on uinunud.

 

Kui sul tekkis küsimus, mis on Astraalrännak, siis see on keha seisund, kus sinu hing rändab teistes dimensioonides, nii olevikus, minevikus kui ka tulevikus. See on seisund, kus me võime näha enda eelmisi elusid, minna selles elus ajas tagasi, näha tulevikku ja leida lahendused tänastele probleemidele. Kuidas sinna minna ja kuidas seda mäletada? Need kristallid annavadki vajaliku energia selleks, et sinu hing saaks rändele minna ning õpitut ka mäletada. Üheks suurimaks probleemiks Astraalrännakutega ongi see, et tegelikult sinu hing teeb seda, aga sina lihtsalt ei mäleta. Kui kombineerida Mäekristall Skolessiidiga, siis aitavad need kristallid õpitut meenutada. Kiastoliit (ehk pildil olev pruun ristiga kristall) ja Kuukivi aitavad minna Astraalrännakusse ilma ohtudeta. Jah, meid ümbritsevad ohud, kui me magame. Meie Aura on magamise ajal avatud ja sinna võivad pääseda ka energiadeemonid. Need väljenduvad õudusunenägudena ning Kiastoliit aitab meid selle kõige eest kaitsta. 

 

Soovitan sul kombineerida kõik need neli kristalli ja asetada enda voodi alla, täpselt selle keskele. Kristallid võiksid olla alusel, mis on valmistatud naturaalsetest materjalidest. Alusele soovitan ma kristallikomplekte panna sellepärast, et need takistavad komplektil teiste kristallide energeetikaga ühildumast. Näiteks, kui voodi all on ka armastuse või viljakuse komplekt, siis alusel ei hakka need kristallid üksteist segama. Öösel Astraali minemiseks ei pea sa ise mitte midagi tegema, kui sul on olemas kvaliteetse energiaga kristallid.

 

Astraalis käime me kogu aeg, seega pole see uus asi, aga need kristallid aitavad sul õppida, meenutada ja läbi unenägude vastuseid saada. Hommikul ärgates analüüsi alati, mida sa unes nägid. Kui miski on sind juba mõnda aega painanud, siis selle unenäoga võidi sulle vastus kätte anda. 


Astraalrännaku kristallikomplekti võid hiljem energeetika lisamiseks kristalle juurde lisada. Kui sa seda teed, sisi ole hea ja lae need enne Kuulvalguses Mäekristalli geoodil ära. Komplekti võid lisada näiteks ka Tselestiit geoodi, mis aitab kiirendada visioonide saamist ja unenägude nägemist või Küaniiti või Muskoviiti, mis aitavad näha teisi dimensioone, mis asuvad väljapool meie Maad. Ioliit toob sõnumeid sinu Kaitseinglitelt ning aitab tajuda nende olemust. See aitab läbi astraalrännaku kogeda ka teiste dimensioonide nägemist ja on kasulik, kui soovid läbi unenägude enda küsimustele vastuseid saada. Gagaat takistab energiadeemonite ligipääsemist ja kaitseb hirmuunenägude eest. Atlantisiit aitab näha eelmisi elusid ning mõista selle elu ülesannet.

 

Häid, huvitavaid, müstilisi ja rikkalikke unenägusid! Ärge unustage, et sõnumeid ei anta meile niisama, juhuseid ei ole olemas ning kõik, mis sinu teele tuleb, olgu see positiivne või negatiivne, on millegi jaoks kasulik.