Jalgratast või jalgrattaga sõitmist näevad inimesed tihti unes. Selle tähendused on väga erinevad, oleneb täpselt sellest, mida sa selle jalgrattaga teed, kas sa sõidad või sa kukud selle pealt. Seega ole enda unenägu seletades väga täpne ja ürita meenutada kõike, mida unes kohtasid. Loomulikult ära unusta ka seda, et kõik sümbolid, inimesed, välja öeldud sõnad ja emotsioonid on ka olulised. Seega tasub unenägude seletamisel olla väga detailne, et sa leiaksid üleüldse üles selle õige sõnumi, mida sinu alateadvus üritab sulle teada anda.

JALGRATAS

Jalgratas sümboliseerib millegi saavutamist, millegi ellu toomist ja loomist, kui selle tähendus on positiivne. See selgub sellest, kas ülejäänud sümbolid/tegevused ja emotsioonid on ka positiivsed. Jalgratas sümboliseerib millegi suhtes tasakaalu loomist ja selle tekitamist.

Kui sa näed unes lihtsalt jalgratast ja sellel ei ole unes rohkem tähendust ning sellega ei ole seotud ka mingisugust tegevust siis on see märk selle kohta, et sa oled leidnud või leiad kohe midagi, mis on sulle kasulik. See võib olla informatsioon, teadmine või asjade selgeks saamine.

TANDEMJALGRATAS on sinu alateadvuse poolt saadetud sõnum, et sul on praeguses elus eriti vaja kellegi teise abi, seega ära karda abi küsida.

JALGRATTAGA SÕITMINE

Kui sinu jalgrattasõit oli unes lihtne ja see sujus sul ladusalt, siis tähendab see seda, et sa hakkad ärkvel olles enda tegemistesse tasakaalu looma, olgu selleks sinu rutiinne päev, sinu töö või hoopis suhteelu. Seda, millesse sa hakkad tasakaalu looma, pead sa välja lugema teistest unenäomärkidest.

Kellegagi koos jalgrattaga sõitmine sümboliseerib seda, et sul on millegi jaoks varuplaan. Mille jaoks? Seda seletab ülejäänud unenägu.

Kui sa aga ei saa rattaga sõitmisega hakkama ja see on sinu jaoks raskendatud, siis on ka sinu tasakaalu loomine igapäevases elus millegi suhtes raskendatud.

Kui sa kukud rattaga sõitmise ajal ratta seljast maha, siis sa oled unustanud midagi väga-väga tähtsat ning sinu alateadvus, või lausa Inglid, soovivad sulle seda meenutada. See võib olla ka märk selle kohta, et sa ei saa millegagi hakkama ja sa vajad selle lahendamisel või lõpuni viimisel abi.

Kui sa sõidad unes rattaga ja naudid täielikult sellega sõitmist, siis sa naudid ka ärkvel olles seda hetke, kus sa eksisteerid.

Kui sa sõidad unes rattaga ja sulle absoluutselt ei meeldi seda teha, siis sa ei naudi hetkel enda elu ning oled kuidagi häiritud paljudest asjadest, mis parasjagu sul käsil on.

Unenägu, kus sa sõidad konkreetse koha suunas, on märk sellest, et sul on sihid paigas. Kui sa sõidad tundmatusse, siis sa raiskad enda energiat ja elu millegi täiesti kasutu nimel.

Jalgrattaga ülesmäge sõitmine sümboliseerib raskuste teele tulemist. Jalgrattaga allamäge sõitmine tähendab aga elu lihtsamaks muutumist.

Jalgratas, mis ei pidurdu või millel on pidurid või mingi muu osa katki, sümboliseerib seda, et sa oled millegi suhtes, üldiselt kogu elu suhtes kontrolli kaotamas. On hetk, kus sa ei kontrolli absoluutselt seda, mis toimub ja sul ei ole ka jõudu, et selle nimel vaeva näha.

Kui sa näed, et sa jätad enda jalgratta kuskile ja unustad selle sinna, siis on see märk selle kohta, et sa peaksid oma igapäevases elus rohkem asjadele tähelepanu osutama. Alateadvus viitab sinu lohakusele.

JALGRATTA VARASTAMINE

Kui unenäos on keegi sinu jalgratta ära varastanud, siis on sinu ellu tulemas/või on juba tulnud miski, mis rikub sinu tuju. Olgu selleks kas haigus, mis ei lase sul oma asjatoimetusi rahulikult teha või inimene, kes ei lase sul end mugavalt tunda. Kui sa ise varastad unes kellegi ratta, siis oled sina selleks segavaks inimeseks kellegi teise elus.

Kui sa näed unes jalgratta vargust pealt, siis usaldatakse sulle peagi saladus, mida sinu alateadvus soovitab enda teada jätta. Selle välja rääkimine toob sulle paksu pahandust.

JALGRATTAGA LENDAMINE

Kui sa näed unes, et sa lendad jalgrattaga, siis on see sinu alateadvuse või inglite poolt hea sõnum. Sulle antakse märku, et sa saavutasid/saavutad millegi, mille üle sa saad palju rõõmu tunda. See on märk, et see, mida sa arvasid, et on võimatu saavutada, ei olegi võimatu ja sa saad hakkama.

Prohvetlikke unenägusid saab esile kutsuda ja enda Aurat nendele visioonidele vastuvõtlikuks muuta läbi kristallide jõu. Selleks saab teha "PROHVETLIKE UNENÄGUDE KRISTALLIDE KOMPLEKTI", mille leiad SIIT
.

Prohvetlikke unenägude nägemiseks kanna
päevasel ajal endaga Valget Opaali, Krüsanteenumit, Ioliiti, Lasuriiti, Skolessiiti või mõnda teist unenägude kristalli.

Que Sera ja Serafiniit on need kristallid, mis aitavad tuua ettekuulutavaid unenägusid sinu enda Ingli või Inglite poolt, kes on sinu Auras, et sind kaitsta.