Karu sümboliseerib unenägudes sinu enda iseseisvust millegi suhtes või suhtumist millessegi. Unenägusid seletades ei jäta ma korrutamata seda, et kõik sümbolid tuleb ära seletada ja jälgida tuleb ka enda emotsioone, sõnu või tegusid, mida sa unenäos teed. Kõigil neil on juures oma jutt, mida sa peaksid teadma. Seega, kui sa näed unes karu, siis mõtle ka selle peale, mida sa tundsid samal ajal, kui sa teda nägid ja mida ta sinu unenäos täpselt tegi.

KARU

Karu sümboliseerib iseseisvust ja kui sa näed enda unes näiteks väga rahulikku ning heatahtlikku karu, siis see on märk selle kohta, et sa saad enda eluga väga hästi hakkama. Kui see unenägu viitab konkreetsele asjale sinu elus, siis see karu sümboliseerib selle asjaga hakkama saamist. Kuna karu sümboliseerib iseseisvust, siis on see vihje ka sulle, et sa saad sellega ilusti üksinda hakkama ja sa ei vaja siinkohal kellegi teise abi.

Kui see karu, mida sa unenäos näed, on agressiivne või sinuga kuidagi kuri, siis see sümboliseerib sinu rahulolematust iseenda suhtes. Ärkvel olles võid sa olla millegi pärast lihtsalt tujust ära või ka kergesti ärrituv. Kui sa seletad lahti sellist unenägu ja sa saad aru, et see viitab konkreetsele sündmusele sinu elus, siis tähendab see seda, et sa oled selles suhtes enda saamatuse pärast pettunud.

Kui sa näed viimasel ajal pidevalt unes karu ja see lihtsalt käib sinu unenägudest vilksamisi läbi ning see kordub, kordub ja kordub, siis sellel on hoopis teistsugune tähendus. Sellisel juhul tähendab see surma ja sündi selle emotsionaalses, mitte füüsilises mõttes. See karu tuleb ja ütleb sulle seda, et sa oled muutumas, üks peatükk sinu elus lõppeb ja teine algab. Sa oled emotsionaalses mõttes muutumas, sa kasvad, saad tugevamaks, unustad mineviku, hakkad mõistma mineviku valu põhjuseid ja sa saad sellest kõigest tugevamaks.

Kui sa söödad unenäos karu, siis on see märk selle kohta, et sa suudad täielikult kontrollida enda emotsioone millegi osas, mis põhjustab sulle ärevust.

Karul, kes seisab unenäos sinu ees püsti või tõuseb jalgadele on samuti tähendus. See karu näitab sulle, et ärkvel olles pead sa enda eest korralikult seisma ja enda uskumusi kaitsma.

Unenägu, kus karu on sinu kodu lähedal või sinu kodus sümboliseerib hoopis kedagi sinu lähedastest - naisterahvast, kes on sinu elus väga tähtis. Tavaliselt on selleks kas ema, õde või sinu naine, kui sa oled mees. Karu kodus või kodu lähedal näitab, et see naine on sinu suhtes väga domineeriv, aga see ei pea olema halvas mõttes. See Karu on sinu suhtes kaitsval positsioonil ja tahab sind millestki säästa.

Unenägu, kus karu käib sinu lähedasel järgi või on koos kellegagi, keda sa tead, on märk sellest, et see sama inimene on sellel eluhetkel sulle väga tähtis ja tema sõna on sinu jaoks püha.

Kui sa näed unes suurt karude karja, siis on see appihüüe sinu alateadvusest, et hakka tegutsema. See viitab sellele, et sul on aeg iseseisvaks saada. Kui sa näed unes veel sümboleid, siis ehk saad vihjeid, mille osas peaksid sa iseseisvaks saama. Karude kari saadetakse sinu unenägudesse alles siis, kui sind kaitsvad hinged tõesti näevad, et sa oled täielikus mugavustsoonis ja sa lihtsalt vireled ning oled mugav.

Unenägu, kus sa ise tunned, et sa oled karu, sümboliseerib sinu julguse, enesekindluse ja elujõu taastumist/võimenemist.

Kui karu sinuga unes räägib, siis meenuta hoolikalt seda, mida ta sulle rääkis. Unes karu rääkimas nägemine on sõnum sind kaitsvatelt hingedelt või kelleltki, kes on ammu juba surnud. See on sõnum teispoolsuselt, millel on väga suur väärtus.

KARULE HAIGET TEGEMINE

Unenäol, kus sa teed või soovid karule haiget teha, teda näiteks tappa või jahtida, on sinu jaoks väga hea ettekuulutus. Seda loomulikult siis, kui sa ei tegele jahindusega. Kui sa tegeled jahindusega, siis peegeldab see unenägu lihtsalt sinu mõtteid. Ja kui päris aus olla, siis kutsub karu maha laskmine päris elus kaela haigusi, kuna karud on pühad loomad ja väga jõulise hingega, kes võtavad enda tapja surma kaasa.

Karu maha murdmine sümboliseerib sinu suutlikust raskuste ületamise osas. Sinu elus on midagi, mis teeb sulle haiget ja on sinu jaoks väga raske. See unenägu näitab, et sa suudad sellest jagu saada ise, ainult ise, üksinda!

KARU TULEB KALLALE

Kui sa näed unenäos, et karu tuleb sulle kallale, siis see on märk selle kohta, et sinu elus on miskit, mille üle sa ei suuda kontrolli hoida või miski, mille suhtes sa hakkad kontrolli kaotama. See on sinu hirm läbi põruda ja alla anda. Peale selle näitab see ka seda, et sa oled ärkvel olles vihane, negatiivne, depressiivne ja isegi kuri.

KARU JOOKSEB SINU EEST ÄRA

Alateadvus annab sulle märku, et sa jooksed ärkvel olles enda probleemide eest ära. Vihjeks antakse ka see, et võta julgus kokku ning hakka tegutsema, hakka ennast liigutama! Kui sa ise jooksed karu eest ära, siis sa blokeerid ise kõike seda, mida sulle ellu ette seatakse.

KARULÕKS

Unenägu, kus sa näed karule seatud lõksu, sümboliseerib sinu elus olevat või peagi tulevat probleemi, mida on raske ületada ja lahendada. Kui sa astud sellesse lõksu, siis see sümboliseerib probleemidesse kinni jäämist ja millegi pikaajalist lahendamist või lahendusele jõudmist.

KARU JALAJÄLG

Väga heaendeline unenägu on see, kui sa näed karu jälgi või lähed nende järgi kuskile. See on märk selle kohta, et sa liigud õiges suunas ja sa oled suuteline täielikult kontrollima seda, mis sinu elus parasjagu toimub.

SURNUD KARU

Kui sa näed unes surnud karu, siis on see märk sinu austuse ja positsiooni langusest. On miski, mis teeb sinu mainele liiga või sa lihtsalt tunned, et sinu reputatsioon on langemas.

Prohvetlikke unenägusid saab esile kutsuda ja enda Aurat nendele visioonidele vastuvõtlikuks muuta läbi kristallide jõu, selleks saab teha "PROHVETLIKE UNENÄGUDE KRISTALLIDE KOMPLEKTI", mille leiad SIIT
.

Prohvetlike unenägude nägemiseks kanna
päevasel ajal endaga Valget Opaali, Krüsanteenumit, Ioliiti, Lasuriiti, Skolessiiti või mõnda teist unenägude kristalli.

Que Sera ja Serafiniit on need kristallid, mis aitavad ettekuulutavaid unenägusid tuua sinu enda Ingli või Inglite poolt, kes on sinu Auras, et sind kaitsta.