Ämbliku unes nägemine võib sulle ette kuulutada väga palju erinevaid asju ja anda sinu emotsionaalse seisu kohta väga palju erinevaid vihjeid. See on ka põhjus, miks sa pead enda unenäo väga täpselt ja põhjalikult lahti seletama, et sa sellest unenäost endale kogemata valet vastust ei otsiks. Seega pekas esimene küsimus olema: "Kas ma kartsin ämblikku?" Järgmine küsimus võiks olla: "Millised olid need emotsioonid, mis ämblik minule tekitas?" Esmalt selgita välja emotsioon ja siis defineeri kõik ülejäänud tegevused ning seigad enda unenäos.

Ämbliku unes nägemise kohta võib öelda nii palju, et kui sa kardad ärkvel olles ämblikke, sul on lausa foobia, siis ei too ämbliku unes nägemine sulle kunagi head. Kui sa ämblikke ei karda, siis võid seda unes näha ka heaendelisena. Siit võid saada juba väikese vihje selle kohta, mis see ämblik sulle tuli tooma.

ÄMBLIK

Ämbliku unes nägemine võib vihjata millegi loomisele, mingisugusesse asja või hetke kinni jäämisele, asjade lahendamisele, salakavalale inimesele, probleemide lahenemisele või nende tekkele.
Ämblikul on väga palju erinevaid tähendusi, seega ole hoolas ja leia enda jaoks see õige tähendus, et sa enda und valesti ei mõistaks.

Ämblikud võivad näidata sulle, et sa oled peagi õnnega koos, aga ämblikud tulevad sulle alati ütlema seda, et sa pead midagi selleks tegema või oled selle jaoks juba midagi ära teinud, et seda endale saada.

Kui ämblikud käivad unest läbi vaid korraks ja ei oma sinu nägemuses väga suurt rolli, need ei hirmuta sind ega ole ka väga sinuga seotud, siis on ämbliku nägemine hea asi. See tähendab seda, et unenägu võib olla seotud pühendumuse, töö tegemise ning millegi saavutamisega.

Ämblike unes nägemine võib tähendada ka seda, et sa leiad loomingulise lahenduse asjale või probleemile, mis on sulle millegi saavutamisel takistusi seadnud.

Unenägu, kus ämblik jookseb sinu eest ära, on ilmselge märguanne sulle, et tegele rohkem enda tööga. Ole positiivsem, keskendu sellele, motiveeri end ja näita end töö juures kõige paremast küljest. Vastasel juhul ei ole seda tööd sul kauaks.

Kui sa näed und, et sinu poole tulevad nii suured kui ka väikesed ämblikud, siis on see hea õnn. Juhul, kui mõni neist teeb sulle liiga, siis see õnn purustatakse kellegi poolt, kes soovib sulle halba. Kui ämblik ei hammusta, siis saad kuhjaga õnne. Kust see õnn tuleb ja millega on see seotud? Selle pead lahti seletama ülejäänud unenäos toimuvast.

Unenägu, kus keegi teine hoiab ämblikku enda käes või peal ja ta tundub seal unenäos sinu jaoks kummaline, kaval või isegi halb, tähendab seda, et see inimene on salakaval ja sinu vastu halb. Kui ta kiirgab sulle head ja sa oled teda nähes rõõmus, siis toob ta sulle head õnne.

Kui sinu peale ronivad kuldsed ämblikud, siis võid peagi saada häid materiaalseid uudiseid ja kogeda head õnne.

Unenägu, kus ämblik ronib mööda seinu üles, annab sulle teada, et sa avastad enda jaoks mõne soodsa võimaluse, et ennast teostada. Kui ta tuleb sealt alla, siis annab ämblik sulle vihje peagi saabuvast probleemist, millega sa pead võitlema, et enda unistuse poole jõuda.

Kui ämblik on unenäos sinu lemmikloom ja sa hoolitsed tema eest, siis antakse sulle märku, et miski hakkab sinu elus lõppema. See miski on sinu elus eksisteerinud väga kaua. Võib-olla on see suhe, töö, eluperiood või midagi säärast. Kas see on sinu jaoks hea või halb, selle reedab sinu unenäo üldine emotsioon.

Unenägu, kus ämblikud ilmuvad järsku eikuskilt välja, annavad sulle teada, et pööra vähem tähelepanu enda elus olevale suhtele, mis sind häirib.

ÄMBLIKU TAPMINE

Kui sa tapad unes ära ämbliku, kes sind hirmutab, siis ootab sind ees halb õnn. Mille suhtes? Seda seletab ülejäänud unenägu. Kui sa näed ämbliku tapmist pealt, siis on see ebaõnn seotud ämbliku tapjaga. Kui sa tapad unes ära ämbliku, kes sind ei hirmuta, siis sa pääsed olukorrast, mis on sulle probleeme põhjustanud. Sa leiaksid sellele probleemile nagu lahenduse.

Ämblik, kes on unes tapetud ja kes ärkab taas ellu, toob ettekuulutust peagi saabuva haiguse kohta.

SURNUD ÄMBLIK

Kui sa näed unes surnud ämblikku, siis on see märk, et oled saanud enda elus lahti kellestki, kellel on sinu üle suur võim olnud. Üldiselt sümboliseerib see kedagi, kes on naine.

VÕRGU KUDUMINE/ÄMBLIKUVÕRK

Kui sa näed unes, et ämblik koob endale võrku, siis märkab keegi peagi sinu rasket tööd ja selle vilja. Võib-olla on see tööandja, kes märkab sinu häid ning osavaid külgi, võib-olla ootab sind tehtud töö eest tasu või preemia. Igatahes, keegi märkab sind ja võib sinu töö jutuks tuua. Kui sa oled enda unenäos ämblikuvõrgu sees, siis on see märk töö saabumisest. Kui sa oled paanikas, siis sa ei oska seda tööd, mis sulle tuuakse, teha või ei saa sa sellega hakkama. Kui sulle meeldib ämblikuvõrgus olla ja sul ei ole vahet, kas see on sinu ümber või mitte, siis sulle sobib see töö, mida sulle peagi pakutakse. Kellegi teise ämblikuvõrgu sees nägemine sümboliseerib selle inimesega koostöö tegemist.

SUUR ÄMBLIK

Suur või isegi väga suur ämblik sümboliseerib naist. Naist, kellega ilmselgelt võib tulla või on juba tekkinud konflikt. Ülejäänud unenägu ja selles toimuv annab sulle teada, millise probleemiga on tegemist. Kui neid suuri ämblikke on rohkem kui üks, siis ei vihjata selles unenäos naisele. Mitu suurt ämblikku näitavad, et sinu õnn on millegi suhtes kadumas.

ÄMBLIKUMUNAD

Ämblikumunade nägemine tõotab halba. See on märk selle kohta, et peagi tuleb ilmsiks mingisugune konkreetne probleem või saab sellest lähiajal veelgi suurem probleem. Kui sa näed unes ämblikke munast koorumas, siis see sümboliseerib šokiseisundit või halva enesetunde tekkimist keset selget momenti ning head enesetunnet.

Prohvetlikke unenägusid saab esile kutsuda ja enda Aurat nendele visioonidele vastuvõtlikuks muuta läbi kristallide jõu, selleks saab teha "PROHVETLIKE UNENÄGUDE KRISTALLIDE KOMPLEKTI", mille leiad SIIT.

Prohvetlike unenägude nägemiseks kanna päevasel ajal endaga Ingli Aurat, Titaanium Aurat, Aqua Aurat, Lasuriiti, Sinist Kuldkivi või mõnda teist unenägudekristalli.