Punased sibulad on üks suur osa minu toidumenüüst ja ma soovitan seda kõigile. Kui me soovime terved olla, siis me peame õigesti mõtlema, elama tervislikus ja positiivses keskkonnas ning toituma enda keha jaoks tervislikult. Punane sibul on multifunktsionaalne tervendaja ja selles on niivõrd palju kasulikke aineid, mineraalained, vitamiine ning happeid, et see aitab ka väga kesise menüüga toituja tervist hoida.

Kui sa lisad enda menüüsse punase sibula ja hakkad sellest regulaarselt toitu valmistama, siis suure tõenäosusega sa haigestud vähem kroonilistesse haigustesse. Punane sibul aitab sinu immuunsüsteemi tugevdada, hoides külmetushaigusi eemal. Seega, kui sa võitled pidevalt külmetusega, siis tegelikult on siin sulle vastus - lisa punane sibul enda menüüsse.

Sibulad üleüldse on ühed tervislikumad looduseannid, mida üldse enda toidulauale panna, olgu siis selleks kollane, valge, roheline või punane sibul. Need, kes sibulat armastavad, nende tervis peab olema ka tugevam. Üks sort inimesi ei armasta sibulat, aga selle toidulaualt ära jätmine on väga kahjulik. Kõik erinevad sibula liigid võitlevad vähirakkudega, ei lase neil areneda ja edasi kasvada ka siis, kui need on juba sinu kehas tekkinud. Igapäevane sibula tarbimine on üks lihtsamaid viise just sellise haiguse eemal hoidmiseks. Seega, sibulaid sööma, tee see enda jaoks meeldivaks, katseta sellega erinevates toitudes ja ole loominguline.

Need, kes punast sibulat ei söö, nende Kroontšakra ei suuda olla võimekas. 

Kõikidel taimedel on omad füüsilised ja spirituaalsed tervendavad oskused. Punane sibul tervendab sinu Kroontšakrat ja Südametšakrat. See avab Kroontšakrat, aktiveerib seda tööle ja toob sulle tuleviku suhtes nägemusi. See on kasulik ettenägelikkuse võimendamiseks ja eluenergia suurendamiseks. Punast sibulat on tark süüa perioodil, kus sa tunned, et sa ei suuda enda elu õigesti korraldada ja sa ei suuda tuleviku suhtes plaane teha. See on märk sellest, et Kroontšakra ei ole terve.

Soovitan punaseid sibulaid süüa ka sellepärast, et need tervendaksid sinu Südametšakrat. Punasel sibulal on oskus vabastada blokaade, mis ei lase sul suhtes olla armastav. Punane sibul aitab sul teisele poolele enda tundeid välja näidata ja lõpetab ära nii-öelda passiivse suhtumise armastatud inimesse.

Punane sibul aitab Aurast negatiivset energiat eemaldada

Kui oled minu kirjutisi jälginud, siis oled kindlasti tähele pannud, et taimed on osa rituaalidest ja nendel võib olla ka väga tugev mõju meie Aurale. Punasel sibulal on oskus sinu Aurast ära puhastada ja minema saata kellegi teise poolt loodud halba energiat. Kusjuures, ajapikku olen tähele pannud, et need inimesed, kes punast sibulat ei tarbi ja kes on kategooriliselt selle söömise vastu, nende Aura on nõrk. See on aga märk selle kohta, et need inimesed on teiste inimeste energiatele vägagi vastuvõtlikud. Need, kes söövad punast sibulat regulaarselt, nende Aura on tugevam ja nendel on negatiivsetele energiatele tugevam vastupanuvõime. Seega, soovitan süüa punast sibulat ja samal ajal kanda ka Musta Turmaliini või Hüpersteeni, sibula ja nende kristallide kombineerimine aitab nende tööd aktiveerida ning kiirendada.

Punast sibulat ei tohi järgi jätta!

Kui sa teed punasest sibulast süüa, siis ole hea ja kasuta ära terve sibul ära või leia ülejäänud sibulale mingusugune eesmärk. Kindlasti ei tohiks sibulat alles jätta ja hiljem sellest teist toitu edasi teha, sest punasel sibulal on oskus koguda endasse viiruseid, baktereid ja erinevaid haigustekitajaid. Kui sa jätad selle lahtisena külmikusse või laua peale, siis võib hiljem sellest söögitegemine olla hoopis kahjulik. Ma ei soovita seda säilitada isegi klaasanuma sees, kuna sibul kaotab oma väärtuslikke happeid ja selle tervendavad omadused kaovad ära.

Leia liigsele sibulale muu hea kasutamisviis. Näiteks mina panen selle sibula külmikusse lahtisena, et see tõmbaks endasse kõik külmikus olevad bakterid ning hiljem, kas sama päeva õhtul või järgmisel päeval, viskan selle sibula ära. Nii saad sa hoida enda toitu värskena ja sul on väiksem risk süüa riknenud toitu.

Teine viis, kuidas toidutegemisest ülejäänud sibulat kasutada, on tervendada sellega end viirushaigusest. Selleks tükelda sibul, aseta taldriku peale ning vii see enda voodi juurde. Magades aitab see sinu sees olevat viirust kinni püüda.  Järgmisel hommikul viska sibul ära. Taimi ei tohi raisata, kui sa seda ei söö, siis kasuta see siiski muudmoodi kasulikult ära!

Rituaalinoa puhastamine ja aktiveerimine

Kirjutan tihti rituaalidest, mida saab kristallide ning taimedega teha. Tihtipeale kirjutan nendes ka sellest, kuidas joonistada küünalde peale Ruune. Selleks läheb vaja spetsiaalset nuga, mida ei kasutata söögitegemisel ning paljudel ongi selleks spetsiaalne nuga. Kui ma teen erinevaid rituaale, siis ma lõikan alati enne rituaali tegemist selle noaga punast sibulat. Seda selleks, et puhastada noa energia ning aktiveerida see rituaali tegemiseks.

PUNASE SIBULA FÜÜSILISED TERVENDAVAD OMADUSED

Punane sibul on taim, mida saab eestlane ise kasvatada, mis teeb selle taime veelgi väärtuslikumaks. Seega, kui sul on võimalus sibulaid kasvatada, siis ole hea ja tee seda! Iseenda kasvatatud taimed on mitu korda võimsamad, kui kellegi teise kasvatatud. Sina annad taimele armastuse ja tema annab sulle oma väge, et terve olla.

1. Kõrge C-vitamiini sisaldus ja immuunsuse tugevdamine

Punased sibulad annavad sinu kehale väga suures koguses C-vitamiini, mis meie kehale on ülivajalik, kui me soovime olla terved. C-vitamiini on sinu kehale vaja ka selleks, et sinu kehale tekkivad haavad saaksid paraneda. C-vitamiin aitab luudel tugevad olla ja nahal särada. C-vitamiini on vaja ka selleks, et ära hoida erinevaid immuunsüsteemi nõrgenemise haiguseid ja vähkkasvajaid.

Punased sibulad aitavad sinu kehal olla tugev ja vastupidav, kaitstud erinevate viirushaiguste kahjulike mõjude eest. Punase sibula söömine aitab luua sinu tervisele parajalt võimsa kaitsekilbi, et sa oleksid ükskõik millise haiguse suhtes vastupidav. Punased sibulad ei lase sinu füüsilisel kehal väga kergelt alla anda ja haigeks jääda.

2. Veresuhkur

Punasel sibulal on oskus veresuhkrut tasakaalus hoida, seda aitab teha punase sibula koostiosas olev kroom. Olen aru saanud, et veresuhkru taset on võimalik iseendal jälgida. Kui veresuhkur läheb tasakaalust välja, siis minul näiteks tekib kerge pearinglus või uimasus. Sellise juhul ma tavaliselt söön kiirelt midagi taimset, salatit või suppi, et seda uuesti tasakaalu viia. Kõige lihtsam on sellest uimasest olekust välja tulla siis, kui süüa kiiresti punast sibulat, mida ma ka armastan.

3. Põletikud ja palavik

Üks kiiremaid viise terveks saada ja enda kehast põletikku välja ajada on süüa punaseid sibulaid. Tee endale suppi, kuhu lisad punast sibulat või pane erinevad juurviljad koos punase sibulaga ahju küpsema ning söö neid. Kui oled külmetunud ja soovid palavikku alla saada, siis on seda kõige lihtsam teha õige söögiga. Punasel sibulal on oskus põletikke taandada.

4. Vähi tekke eest kaitsmine

Punases sibulas on olemas kõik see, mis aitab vähkkasvaja tekkimist pidurdada ja seda ära hoida. Punane sibul annab sinu tervisele ja vereringele võimsa vastupanuvõime ning kaitse, et sellist haigust sinu kehasse ei tekiks. Kõige enam aitab punane sibul kaitsta sind maos ja seedeorganites tekkiva vähi eest.

5. Terve süda

Punases sibulas on väga palju kasulikke aineid, mis aitavad sinu südamel ja südameveresoonkonnal terve püsida. Lisa punased sibulad enda menüüsse ja tarbi neid regulaarselt ning sa annad endale väga palju selleks, et sinu süda suudaks sind teenida. Inimesed peavad mõistma, et kui tahetakse terve olla, siis peab sellesse ka ise maksimaalselt panustama. Tervis laguneb ühel päeval ära, kui sa seda ei hoia. Seega ei ole suur pingutus, kui sa kasutad tervise hoidmiseks nii lihtsaid nippe, nagu seda on punaste sibulate söömine. Soovitan punaseid sibulaid süüa ka neil, kellel on südamega probleeme. Seda kõike selleks, et tervendada neid tervisemuresid ja lahendada südameprobleeme alternatiivselt.

6. Valuvaigisti

Punase sibula söömine aitab koheselt leevendada erinevas piirkonnas olevat valu. Lisaks sellele võib värskelt lõigatud punast sibulat hoida valutaval piirkonnad, et see leevendaks valu. Teinekord, kui sa lööd enda jala ära või sind nõelab mesilane või herilane, siis lõika punasest sibulast viile, aseta need valusale piirkonnale ning katseta ise järgi, kas töötab.

Punane sibul toidab Kroontšakrat ja vabastab sind seega ka kroonilisest peavalust. Punasel sibulal on oskus tervendada seda energiakanalit ja kui sind kimbutavad pidevad peavalud, siis eksiteerib neid su elus vähem, kui sa lisad enda menüüsse punase sibula.

7. Kehas eksisteeriv seenhaigus

Kõige enam jagan ma punase sibula söömise soovitusi ikka ja alati neile, kes võitlevad seenhaigusega. Punane sibul aitab seda väga kiirelt välja ravida ja kui soovid, siis söö seda kasvõi nädal aega järjest. Üldiselt ma usun ikka sellesse, et seent ei saagi mitte kuidagi muudmoodi välja, kui sa ei osuta sellele tervendavate toitudega tõsist vasturünnakut. See on nii salakaval haigus ja suhteliselt jõuline, et seda sinu seedesüsteemist üldse välja juurida.

Punased sibulad on küpsetatult väga magusad ja kui sa soovid enda toitu lisada just magusat maitset, siis just nii on sul võimalik seda saavutada.

Loe ka minu artiklit rohelise sibula väest, leiad selle SIIT.

Kõik tervendamisega seotud artiklid põhinevad minu visioonidest, selgeltnägemisest ja oma kogemustest nende kasutamises. Need ei ole mitte kuidagi meditsiinilised soovitused.