Arbuusi unes nägemine võib olla sinu jaoks väga hea, seleta enda unenägu vägagi täpselt lahti, et mõista, mis see sulle ütlema tuli. Unenägusid seletades tuleb viimne kui üks detail lahti seletada, et sa saaksid sõnumi õigesti kätte. Kui unenägusid seletatakse poolikult, siis võid sa suure tõenäosusega endale vale ettekujutuse luua ja end ka halbade sõnumitega asjatult hirmutada.

ARBUUS

Arbuus sümboliseerib emotsionaalsust, emotsioone ehk tundeid millegi suhtes, armastust, romantilisi tundeid, vajadust, iha, soovi midagi saavutada, seksuaalsust ja viljakust.
Seleta enda jaoks lahti see, millest räägib sinu arbuus sinu unenäos, seleta enda jaoks lahti.

Arbuus võib sümboliseerida uusi suhteid, uut sõprust ja uusi võimalusi.

Kui naine hakkab unes vahetpidamata arbuusi nägema ja sellega ei käi kaasas erinevaid negatiivseid sümboleid, siis viitab see peatselt lapseootele jäämisele. See on märk sinu keha poolt, et ta on valmis last kandma.

Kui sa näed arbuusitaime vääte kasvamas, siis see sümboliseerib sinu elus millegi arenemist. Seda, mis areneb, saad teada läbi teiste sümbolite lahti seletamise.

Kui sa oled arbuusiväätide sees kinni, siis näitab see, et sind hakatakse materiaalsete teemade osas kiusama. Võimalik, et keegi soovib sinu käest raha tagasi saada, see võib olla ka riigisüsteem, mis soovib sinu käest raha saada. Võib-olla on see peatselt tulev pangalaen, mille suhtes sinu alateadvus hirmu tunneb ja mille maksmise jaoks ei ole sul hetkel finantsilisi vahendeid.

Kui sa näed unes vilksamisi arbuusi nii, et sellega ei käi kaasas emotsioone ega ka tegevusi, siis antakse sulle teada, et sa võid peagi millestki tervemaks saada.

LISAEMOTSIOON ARBUUSI SUHTES, MIDA PEAKSID SILMAS PIDAMA

Suur arbuus

Mida suurem on sinu unenäos arbuus, seda suurem on selle sümboli tähendus. Mida suurem see on, seda rohkem see sind mõjutab ja sinu ellu vürtsi toob. Defineeri ära enda arbuusi tähendus ja kui see arbuus oli unes suur, siis tead, et ettekuulutus on sinu jaoks väga tähtis. Näiteks, kui sa sööd suurt arbuusi, siis saabub sinu ellu peagi tohutu õnn.

Väike arbuus

Mida väiksem on arbuus, seda väiksemat rolli mängib unenäos selle sümboli tähendus. Näiteks, kui sa näed, et sinu käes läheb imepisike arbuus katki, siis see viitab väikestele riidudele. Kui see oleks aga suur, siis riid, mis on tulemas, on väga pingeline ja kurbust tekitav.

Toores arbuus

See võib sümboliseerida probleemide teket, läbimõtlematut käitumist või liigset ruttamist ja lahti mõtestamata tegusid. Kui sa näiteks jagad enda toorest arbuusi, siis see tähendab seda, et sa usaldad liialt kergekäeliselt enda raha kellelegi või hakkad tegema tööd koos kellegagi, keda sa ei tohiks usaldada.

Küps arbuus

Kui arbuus on sinu unenäos küps, mahlane ja väga hea maitsega, siis toob see head. See on õnne sümbol ja suure tõenäosusega näed sa seda arbuusi ka koos teiste heade sümbolite, emotsioonide ja tegevustega.

Pahaks läinud arbuus

Kui sa näed pahaks läinud arbuusi, siis see unenägu viitab ebaõnnele, ära kasutamisele ja annab sulle märku, et sa pead unenäost otsima ohtusid ehk hoiatusi.


ARBUUSITAIME ISTUTAMINE

Kui sa istutad arbuusitaime või paned selle seemne mulda, siis see sümboliseerib sinu viljakaid ja edukaid ideid. Sa kas oled juba tulnud hiilgava idee peale, mille soovid käivitada, või peagi tuled. Sinu sees on mõtteid, mida sa sooviksid füüsiliseks muuta ja arbuus annab sulle teada, et sa võid julge olla ning riskida. Üldiselt viitab arbuusi istutamine materiaalsetele projektidele ja raha tegemisele.

Juhul, kui sa istutad arbuusi mulla sisse, mis on väga kole, väga märg ja sissevajuv, siis sellisel juhul ei ole see idee teostamist väärt. Kui ilm on unenäos ilus ja sind ei valda sellel hetkel teised negatiivsed emotsioonid, siis on arbuusi istutamine pigem heaendeline sõnum.

Kui sa istutad arbuusiseemne täiesti kuiva ja problemaatilise mulla sisse, siis see ei ole hea sõnum. See unenägu annab sulle teada, et sa raiskad enda energiat ja võimalik, et ka raha mõnele teemale, mis ei hakka mitte kunagi vilja kandma.

Kui arbuus kasvab sinu enda sees, siis sümboliseerib see rasedust ja lapseuudiste teada saamist. See võib viidata ka sellele, et sul on õige aeg lapseootele jääda ja sa oled küllaltki viljakas.

ARBUUSI VALIMINE

Kui sa valid endale arbuusi kõikide teiste arbuuside vahelt, siis annab sinu alateadvus sulle märku, et sa peaksid enda otsuste langetamisega eriliselt ettevaatlik olema. Mõtle, mille üle sa enda pead vaevad ja mis vajab sinu otsust? Kui sa tead väga hästi seda, mis sul on peagi vaja kindlaks teha, siis ole selle otsuse tegemisel väga ettevaatlik.

ARBUUS LÄHEB KATKI

Kui unenäos läheb arbuus katki, kas see siis kukub maha või sa viskad selle puruks, siis on see sinu jaoks negatiivne sõnum. See viitab sellele, et sind võib peagi tabada suhtekriis või mõni suurem riid. Arbuus sümboliseerib armastust ja see kriis võib tulla romantilises suhtes. See võib olla ka märk selle kohta, et sind reedetakse, petetakse või kasutatakse ära.

ARBUUSI LAHTI LÕIKAMINE

Kui sa lõikad unes arbuusi lahti, siis on see vihje selle kohta, et sa oled ise valmis olema kirglikum ja soovid armastada. Sa oled armastuse jaoks valmis ja sa ootad enda ellu hingesugulast. Kui sa oled juba suhtes ja näed arbuusi lahti lõikamist, siis sümboliseerib see läheduse vajadust oma kaaslase poolt.

Arbuusi lahti lõikamine äriinimese või ettevõtja jaoks sümboliseerib uusi viljakaid projekte ja edukaid plaane.

ARBUUSI KASVAMINE

Kui sa näed unes, et arbuus kasvab, siis võid peagi oma lähedaselt hea uudise või sõnumi saada. Arbuusi kasvamine sümboliseerib kellegi teise poolt millegi hea ja huvitava ilmsiks toomist, millegi, mis võiks sulle väga meeldida. Arbuusi kasvamine võib tähendada ka seda, et miski hakkab sinu elus vilja kandma.

ARBUUSI SÖÖMINE

Arbuusi söömine on väga heaendeline nägemus, mida näha. Kui sa sööd unes arbuusi, siis paraneb peagi sinu materiaalne seis ja sa saad rikkamaks. Kust see rikkus või materiaalne võimalus tuleb, seda võivad seletada ülejäänud sümbolid sinu unenäos. Kui sa sööd arbuusi kellegagi koos, siis võib see inimene olla see, kes sinuga seda rikkust naudib või kellega koos sa selle rikkuse majja tood. Mida suurema koguse arbuusi sa unes sööd, seda suurem on õnnetunne, mis sind valdab. Mida suurem arbuusiisu sul on, seda rohkem meeldib sulle see, mis sinu ellu tuleb.

Kui sa jagad enda arbuusi kellegi teisega, siis saad peagi tuttavaks kellegi väga olulisega või sul tuleb uusi tutvusi, mis aitavad sul materiaalses mõttes edukam olla. Võib-olla on see tulevane äripartner või saabub tööle uus töötaja, kellega sa suudad koos hästi tööd teha.

ARBUUSIPÕLD

Sümboliseerib ülimalt head võimalust, mis võib sinu elu väga pikaajaliselt mõjutada.

Soovitan sul luua enda voodi kõrvale, voodi alla või selle lähedale prohvetlikke unenägusid esile kutsuva kristallikomplekti. Sinna komplekti võiks esimeste kristallide seas kuuluda Sodaliit, mis aitab sinu Inglitel sulle sõnumeid tuua. Peale selle sobib üheks esimeseks kristalliks Ingli AuraAqua Aura ja Lasuriit. Need kristallid oskavad sinu meeli ettekuulutustele avada. Hiljem võid kristalle juurde lisada...

Kanna Preseli kristalli, et kutsuda esile ettekuulutavaid unenägusid.