Oled sa kunagi mõelnud, miks sa nii paaniliselt ämblike kardad või miks mõni sinu lähedane seda teeb ja kas sa oled mõelnud kunagi ka seda, et sellel võiks olla palju sügavam tähendus?

Mina ämblike ei karda ja minus ei tekita need erilisi vastuolulisi emotsioone. Kui sul on aga paaniline hirm ämblike vastu ja sul ei ole olnud nendega intsidenti, et sa peaksid neid kartma, siis ma usun, et sul on väga huvitav enda kohta veidi rohkem teada saada.

Kui inimesed kardavad paaniliselt midagi, mille suhtes neil ei tohiks olla paanikat ehk nendel ei ole selles elus olnud sellega traumat või väga halba kogemust, siis need hirmud on pärit eelmistest eludest.

Kuna minu igapäevane tegevus on inimesi aidata ja neid spirituaalselt avada, juhendada ning nende Aurat tõlkida, siis olen aja möödudes mõistnud, mida tähendab paaniline hirm ämblike suhtes.

Esiteks usun ma seda, et see on eelmisest elust kaasa võetud paanika ja hirm. Usun, et enamus inimesi, kellel on ämblike vastu hirm, nende ühe eelmise elu surm võis saabuda läbi ämbliku. See võis olla nii, et kunagi kauges minevikus kuskil hoopis teises elus võisid sa olla troopilises piirkonnas, kus ämblikud on mürgised. Sa võisid saada ämbliku käest mürgituse ja selle tagajärjel surma saada. Iga hing jätab enda surma meelde ja see jääb üldiselt traumana meie hinge müsteeriumisse ning informatsiooni pagasisse kinni. Suure tõenäosusega me mäletame siiski surma, mis on olnud piinarikas ja emotsionaalselt valus.

Kui sa oled siia ilma sündinud paanilise hirmuga ämblike vastu, siis võisid sa just saada enda jaoks väga vajaliku informatsiooni. Sa said väikese vihje selle kohta, mis on sinu minevikus juhtunud, mis ei ole sinu selle füüsilise eluga seotud.

Mida tugevam on hirm ämblike vastu, seda suurem tõenäosus on see, et sinu surm saabus läbi ämbliku. Kui see hirm on väike või ämblikud lihtsalt häirivad sind, siis võisid sa enda ühes eelmises elus kokku puutuda mürgiste ämblikega ning sa pidid neid pidevalt vältima. Olukord võis ka nii olla, et sind mürgitati ja sa said mürgile vastumürki anda. Emotsionaalne šokk on sinu hinges säilinud ja sulle tuleb see pidevalt taas meelde.

See, millises elus see juhtus, seda mina ei saa läbi selle artikli sulle öelda, selleks peaksin ma sinuga kohtuma ja sinu Aurat lugema. Kuigi saan öelda seda, et kui sa kannatad araknofoobia all ehk ämbliku kartmisest on saanud sinu hirm, siis see oli kohe kindlasti sinu eelnev füüsiline elu.

Ämblikute vastast hirmu on võimalik tervendada ka läbi kristallide. Crazy Ahhaat on selline kristall, mis aitab paanilisest hirmust lahti saada ja aitab tervendada ka araknofoobiat. Kui sa soovid seda probleemi enda sees lahendada, siis soovitan sul seda talismanina otse Südametšakra kohal kanda.

HIRM ÄMBLIKE VASTU PÕHJUSTAB TEISI EMOTSIONAALSEID PROBLEEME

Kirjutan sulle siia mõned küsimused ja kui sul on ämblike vastu hirm, siis ma soovitan sul neid küsimusi iseendale esitada. Kui enamus vastustest on sinu jaoks jaatavad, siis seda sama ämblikute hirmu ja eelmise elu traumat tuleks tervendada. Tervendada saab seda Crazy Ahhaadi kristallidega või ise emotsionaalselt nendele probleemidele vastulööki andes. Emotsionaalne vastulöök on see, et sa sunnid ennast mitte mõtlema nende negatiivsete emotsioonide peale, leides tegevust, mis viib mõtted eemale ja kiiresti mõeldes mõnele teisele teemale.

- Kas sa kardad, et keegi tuleb ja rikub sinu saatuse või elutee ära?

- Kas sa tunned, et sa pead teistele inimestele või kellelegi konkreetsele meelejärgi olema. Vastasel juhul sa tunned, et sind hüljatakse?

- Kas väikesed pisiasjad, tühiste ehk sinu jaoks ebaoluliste inimeste kriitika murrab sind?

- Kas sa kardad enda tulevikku, kas sa kardad, et sinu õnn kaob?

Need on emotsioonid, mis tekivad inimese Auravälja, kui sa kardad ämblike. Kui sul on sellised mõtted ja hirmud, siis see ämblikute hirm on sinu Südametšakrat nõrgestanud. Sellised probleemid võivad süveneda ja hirmud võimsamaks muutuda. Soovitan sul endaga tegelema hakata, kui kõikide nende küsimuste vastused on sul jaatavad.

Eelmistes eludes läbielatud traumad tekitavad meie hinges hirmusid, mida me võtame kaasa enda tuleviku eludesse ja need hirmud blokeerivad teatud positiivseid asju. Nagu näiteks hirm ämblike vastu takistab sul elada ilma selleta, et sa ei kardaks seda, mida keegi teine sinu kohta arvab.