Inglid saadavad meile pidevalt sõnumeid ja märke, meie peame olema targad ning oskama need enda jaoks lahti seletada. Kui sa oled viimasel ajal näinud number 187 või korduvalt hakanud seda numbrit igal pool nägema, siis sinu Inglid soovivad sulle sõnumi edastada. Iga numbrikombinatsiooni sees peitub salajane sõnum. See, kuidas aru saada, kas number, mida sa näed on sinu Ingli poolt või mitte, seda on väga lihtne tähele panna. Kui see on sulle saadetud, siis sinu mõtted lihtsalt peatuvad sellel ja sa tunned, et see on sulle sõnumina toodud või et sa pead seda märkama.

Kui numbrid on kolme erineva numbriga kombineeritud, nagu on 187, siis on numbrite järjekord ülioluline. Seega 187 ei tähenda sedasama, mida tähendab 781 või 817.

Kuula oma mõtteid, nende sees on sõnum su Inglitelt

Number 187 tuleb sinu juurde siis, kui sinu enda Inglid soovivad sulle teada anda, et see, mille peale sa just mõtlesid, selle saatsid sulle just nemad. Niisiis võta nüüd kiirelt hetk aega ja mõtle, milline uitmõte sul tekkis. See on seesama mõte, millest sulle Inglid räägivad. Nad soovivad sulle sellega öelda seda, et sa pead nii tegema, sa pead sinnapoole suunduma ja see on õige, millele sa keskendud. Nad tahavad öelda sulle, et nad suhtlevad sinuga.

Kui sa hakkad igal pool just ainult number 187 nägema, siis sellega soovitakse sulle öelda, et sinu materiaalne seis hakkab peagi paremaks muutuma. See tähendab seda, et järk-järgult samm-sammult hakkab sinu elukvaliteet paranema.

Soovitusena antakse sulle number 187-ga teada ka seda, et sa ei tohiks mitte mingil juhul materiaalsete teemade suhtes muretseda. Kõik laheneb peagi! Saada endast välja positiivset väge, et Inglid saaksid selle kaudu sinu ellu küllust saata.

Inglitega aitab sul paremat kontakti luua see, kui sa kannad vähemalt ühte Inglitega kontakteerumise kristalli endaga igapäevaselt kaasas. Sellisteks kristallideks on näiteks Aqua Aura ja Labradoriit.

Loe ka teisi minu kirjutatud Inglisõnumite seletusi SIIT.