Soovide laegas on laegas, mille sisse sa saad hakata koguma enda soove. See laegas on kasulik selleks, et sa suudaksid oma unistused õigesti Universumisse saata ja need läheksid täide. Soovide laegas saadab sinu unistused Universumisse ning aitab neid tulevikus täita, suurendades sinu õnneenergiat, aidates tuua sinu ellu palju võimalusi ning head energiat.

Soovide laeka saad sa teha iseenda jaoks, kogudes sinna sisse erinevaid kristalle, mis on kindla energiaga ja mis toetavad unistuste täitumist. Alustuseks leia endale sobilik karp. Karbi sisse aseta kaneelikoored, üks vaniljekaun ning veidikene köömneid. Need taimed aktiveerivad sinu soovide väge, saadavad need Universumisse ning ei lase neil kustuda enne, kui su soovid on täitunud.

Igaühel peab olema enda soovide laegas, sest tegemist on ikkagi igaühe enda isiklike soovide ja unistustega. Selle karbi kaas peab alati kinni olema. Hoia seda laegast peidus, kõige parem on see, kui sa hoiad seda enda voodi all.

KUIDAS SOOVIDE LAEGAST LUUA


1. Nagu juba eelpool ütlesin, on esimeseks sammuks see, et sa leiad endale sobiliku laeka ja asetad kõik eelpool nimetatud taimed laekasse. Seejärel soovitan sul sinna lisada ka ühe Aragoniidi geoodi. Aragoniidi geood suunab sinu soovide kristallide energiaid koos taimedega Universumisse ja on kasulik eriti selliste unistuste täitumisel, mis on väga suured ning raskesti kättesaadavad.


2. Nüüd hakkad ajapikku sinna laekasse lisama enda soovide kristalle. Need kristallid jäävad sinna karpi seniks, kuni sinu soov on täitunud.

3. Iga kristalli, mille sa laekasse paned, märgistad ära, et sa teaksid, milline soov seal sees on.
Võid kasutada näiteks väikest riidest kotti, mille sisse paned enda kristalli ja ka sedeli enda sooviga, mille heaks see kristall töötab.

4. Soovide laegast puhasta kord kuus, soovitatavalt Täiskuu või Noorkuu ajal, Kuu viimase või Kuu esimese veerandi päeval. Kuufaaside kalendri leiad SIIT. Puhastamiseks ava karp ja aseta selle lähedale viirukihoidjale suitsema Kaneeli- või Vaniljeviiruk. Kui seda teed, siis unista ja keskendu nendele soovidele, mida soovid enda ellu läbi soovide laeka  saada. See on kõik, mida sa tegema pead!

5. Kui laekasse asetatud soov on täitunud, siis võta selle soovi kristall sealt välja, täna seda ning vii tänutäheks loodusesse, metsa alla või vette. Nii sa tänad Universumit ja nii jääb sinu soovitud tulemus sinu ellu. Seni, kuni soov ei ole täitnud, hoia selle soovi kristalli laekas.

MILLISEID KRISTALLE SOOVIDE LAEKASSE PANNA

Igal kristallil on oma eriline energia, mida see suudab sinu ellu tuua, seetõttu kasuta õiget kristalli. Kindlasti ei tohiks neid kristalle olla varem kasutatud ehk nende energiad peavad olema puhtad. Kristallid on väga erilised energiakogujad ja kui sa tahad, et need võimsalt töötaksid, siis võiksid soovide laeka kristallid olla poleeritud. Poleeritud kristall hoiab sinu mõtteid väga hästi kinni.

Goldriver on kristall, mida kasutatakse ambitsioonide ellu viimisel, materiaalsete unistuste täitumiseks, enda arengu jaoks ja enda isiklike saavutuste suurendamiseks.

Kinavar sümboliseerib materiaalset õnne
, materiaalseid kordaminekuid ja seda kasutatakse ennekõike materiaalsete ning rahaliste soovide täitumiseks.

Mäekristall on universaalne soovide kristall
, mida sa võid kasutada sellise soovi jaoks, mida sa ei suuda teiste kristallide puhul kategoriseerida.

Roosa Sammalahhaati
 kasuta nende soovide puhul, mis on seotud perekonnaga või sinu enda emotsionaalse seisuga.

Rodokrosiiti
 kasuta armastusega seotud soovide ja unistuste puhul. Eriti siis, kui sa soovid enda ellu armastust leida või sa soovid enda ja partneri vahel tundeid võimsamaks muuta.

Krüsopraas on selline kristall, mida ma soovitan sul kasutada siis, kui sa soovid millessegi õnne tuua. Kui sa soovid, et midagi läheks hästi, sa saaksid võimalusi millegi loomiseks ja leiaksid lahendusi. Krüsopraas on väga universaalse toimega soovide laeka kristall, mida saab kasutada ka materiaalsete unistuse täitumiseks.

Magnetiit aitab sul kurja ära hoida, terviseprobleemidest lahti saada. Kasuta seda soovimiseks siis, kui sul on tõesti väga suurt abi vaja millegi korda tegemiseks.

KUIDAS KRISTALLE SOOVIDE LAEKASSE PANNA

Soovide kristalle asetad laekasse nii, et võtad konkreetse soovikristalli ja saadad sellesse une kaudu sõnumi. Võtad endale sobiliku soovikristalli ja hoiad seda magama minnes ja uinudes enda käes. Unista sellest, mida soovid enda ellu saada. Iga unistuse jaoks peab olema üks konkreetne kristall.

Sa soovid enda soovi ja enne uinumist asetad selle padja alla. Hommikul paned kristalli ja soovi riidest koti sisse ning asetad enda soovide laekasse. Nii sa kodeerid kristalli enda unistust täide viima. Ühe ja sama teemaga soovi võid soovida mitmete kristallidega, erineva nurga alt ning nii palju, kui ise soovid. Soovide laekasse võid kristalle panna igal ajal, just siis, kui sa tunned, et sa soovid soovi Universumi poole teele saata. Kui me läheme unne oma sooviga, siis me saadame oma unistuse Universumisse ja samas me kinnitame oma soovi ka kristalli sisse. 

Head unistamist ja soovide teele saatmist, ainult nii saavad sinu soovid täituda!

Telepaatiliselt alati sinuga

Tene Laul