Tähtkujud määravad väga palju ära selle, milline iseloom meil on, milline temperamentsus ja emotsionaalsus on meie hingeelus. Igal tähemärgil on oma eriline iseloom, mille me kaasa saame sellega, kui me selle tähemärgi all sünnime. Tähtede, planeetide, kuu ja päikese seis määrab selle ära, millise väe me enda sünniga kaasa saame.

Täna ma räägin sellest, kuidas sobivad kokku Sõnn ja Kaksikud ning seda romantilises mõttes. Räägin sellest, mis saab siis, kui need kaks sodiaaki on armunud ja soovivad ühist kooselu luua, kuidas see võib välja kujuneda ning mida mõlemad osapooled peaksid üksteise puhul silmas pidama.

Kui päris aus olla, siis selline suhte kooslus võib olla kohati ikkagi väga raske ja siin sellises suhtes peab väga palju mõlemalt poolt pingutamist olema. Seda kõike sellepärast, et see suhe saaks toimida ja harmooniat on vaja sellesse suhtesse väga palju ise oma pingutamistega tuua. Loomulikult on kõik suhted võimalikud, kui mõlemad osapooled soovivad seda ehk miski ei ole võimatu, kuid Sõnni ja Kaksikute puhul on selle tagamine lihtsalt veidi keerulisem ning aega nõudvam.

Sõnn on hingelt väga tundlik, talle meeldivad teise osapoole romantilised žestid ja kaaslase poolne aktiivne hellituse jagamine. Sõnn on pigem selline, kes ootab, et seda talle pakutakse ja kui seda on pakutud, siis asub ka tema seda tegema. Kaksikud on pigem intellektuaalsed armastajad ja naudivad pigem võimast vestlust, mis ajab nende armastuse liikuma. Selles on nende kahe märgi vahe, üks ootab salamisi romantilist lähenemist ja teine ootab pigeb intellektuaalset lähenemist, kuid mõlemad ei soovi esimest sammu teha. Mõlema märgi sees on selline veidi egoistlik lähenemine suhtesse, et kui sina annad, siis annan mina ka, mitte vastupidi. Seega, kui on Sõnn ja Kaksikud koos, siis mul on neile suureks soovituseks see, et alustage mõlemad esimeste sammude tegemist, see päästab nii mõnegi erimeelsuse ning üksteise tunnete valesti mõistmise.

See ei tähenda aga seda, et Kaksikud ei soovi füüsilist lähedust ega ka romantikat, see tähendab pigem seda, et Kaksikute hing on väga keeruline ning nendeni jõuda tuleb teistmoodi. Kaksikud soovivad suhtesse luua usaldust ja usaldus tekib läbi tunnete, teadmiste ning arvamuste jagamise. See on see, mis paneb Kaksikute südame sulama ja annab talle soovi lähedaseks muutuda. Ka Sõnn on see, kellele meeldib palju filosofeerida ning rääkida, kuid Sõnn on siiski poole kinnisem inimene, kui seda on Kaksikud. Siinkohal võib tulla selline probleem, et Kaksik ei saa aru, miks Sõnn ei soovi temaga rääkida. Kaksikul võib tekkida selles suhtes väga palju "agasid" ja kõhklusi ning ülemõtlemist. Seda kõike sellepärast, et Sõnn on lihtsalt kinnisem. See ei tähenda aga seda, et Sõnn ei armasta Kaksikut. Lihtsalt siin võib tulla valesti mõistmist just Kaksikute poolt. Seega nõuanne on Sõnnile, et kui Sõnn suudab mõista seda, et Kaksikul on vaja rääkida, rääkida, analüüsida, rääkida ja vahel isegi korduvalt samadel teemadel ning Sõnn soovib sellega kaasa minna, siis on kõik korras. Kaksik omalt poolt peab mõistma Sõnni kinnist hinge ja tema vajadust olla lihtsalt vahel omaette, tasakesi ning puhata. Kaksikud on need, kes pidevalt soovivad tegutseda koos jutuvadaga.

Kui Sõnn ja Kaksik soovivad tugevat sidet luua ning hea klapiga suhtes olla, siis väga suuresti jääb selle soovi loojaks Kaksikute esindaja. Kui Kaksik ei saa oma suhtluse vajadust kätte, siis ta blokeerib füüsilist lähedust, mida Sõnn nii väga soovib ning vajab. Seega Sõnnidele väike nõuanne, kuula ta lihtsalt ära, räägi kaasa ja ülejäänud tuleb lihtsamalt.

Kui Sõnn on see, kes sooviks oma kaaslasega ehk Kaksikuga koos aega veeta kasvõi kodus olles, mitte midagi tehes, lihtsalt nautides üksteise kohal olemist, siis Kaksikutele meeldib pidevas sõidus olla. Kaksikule meeldib aktiivne koosolemine, teha asju, mis isegi ei ole romantilised ja see on nende jaoks väga tähtis. Seega selles suhtes peab olema aega, mida Sõnn ootab ja aega mida Kaksik ootab. See on suhe, kus tuleb pidevalt tasakaalu luua ja mõlemad pooled peavad oma nõudmisi tagasi hoidma ning palju kompromisse tegema. Sõnn peab enda mugavustsoonist välja tulema, minema Kaksiku plaanidega kaasa ja vahel peab Kaksik maha istuma ning lihtsalt üksteise embuses istuma. Rahulikult mitte midagi teha on Kaksikute jaoks suhteliselt keeruline katsumus, seda sellepärast, et Kaksikud on tegutsejad ja nad ei salli asjatut aja raiskamist. Aeg on tegutsemiseks nende jaoks! Seega Kaksikud, võtke aega armastamiseks.

See on suhe, mis peab tegelikult algama nii, et mitte kumbki osapool üksteise usaldust ei reedaks. Vastasel juhul on see suhe hukule määratud. Seda sellepärast, et Sõnn on oma hingelt selline, kes otsib väga usaldusväärset partnerit ning Kaksik on see, kes alati kahtlustab kõike ning kõiki. Kui suhte alguses peaks olema usaldusega probleeme, siis ei teki seda mitte kunagi ja seda ei ole ka mitte kunagi võimalik tervendada. Kui suhe algab usaldusega, usaldatakse üksteist, siis on võimalik siin suhtes edasi minna. Kaksikud on esialgu küllaltki skeptilised igasugusesse suhtesse minekus, andes alati endale võimaluse põgenemiseks ning Kaksik võib kompida seda piiri päris tükk aega, seda kas Sõnn on usaldusväärne või mitte. Kaksikutel on lihtsalt olemas selline kaitsehoiak. Kui Sõnn tunneb, et teda kahtlustatakse või ei usaldata, siis see teeb Sõnnile sügavalt haiget. Seda sellepärast, et Sõnni põhiline eesmärk on olla suhtes, kus valitseks sügav armastus ja sügav usaldus. Kui ei usaldata, siis järelikult on Sõnni arvates vaja tegutseda. Ning mida see Sõnn siis teeb, ta hakkab meeletult pingutama suhte pärast ehk ennast igale poole Kaksiku ellu seadma. Kaksikutele ei meeldi piiramised või ülehoolitsev suhtumine, mis omakorda tõukab Kaksikut eemale. Sellest võib tekkida probleem, mida tuleks kohe kindlasti vältida. Ehk soovitus on see, et Kaksik peaks usaldama ja Sõnn ei tohiks liialt pingutada oma pealetükkivusega.

Sõnni ja Kaksikute elu on võimalik vaid siis, kui nad suudavad enda elus väga suuri kompromisse teha. Tegelikult on aga nii, et Kaksik vajabki enda kõrvale kedagi Sõnni sarnast. Seda sellepärast, et Kaksikul on vaja kedagi, kes pakub talle turvatunnet. Sõnn on see sodiaak, kes oskab teistele seda kõige rohkem pakkuda ja kõige enam seda materiaalses mõttes. Sõnn oskab kodu luua ja olemas olla seal siis, kui sa seda kõige enam vajad. Sõnn pakub tegelikult Kaksikule turvatunnet ja kindlat kohta, kelle juurde end laadima minna peale rasket päeva. Sõnn on vana rahu ise, andes Kaksikule märku, et kõik saab korda isegi siis, kui väga suur probleem õhus on. Tuues tihtipeale Kaksikut maa peale tagasi ja andes märku, et tühjast ei tohiks alati lärmi teha. Seega, kui nende kahe sodiaagi koosluses võib olla väga palju tühiseid pingeid, on siin ka väga olulisi elemente, tänu millele see suhe saab ka eksisteerida.

Sõnn on hoolitseja hing ja kui ta näeb, et Kaksik teeb endale liiga, siis ta sekkub sellesse. Kaksikul on vaja kedagi, kes teda paika paneb ja Kaksik teab ise ka seda, et tal on vaja enda elus "suuna näitajat". Samas on Sõnnil vaja kedagi, kes viiks elu edasi. Selles suhtes on Sõnn veidi passiivsem pool, kes väga suuri elu muudatusi selles suhtes teha ei sooviks. Kaksik on see, kes juhib seda suhet ja viib seda suhet edasi ning toob nende ellu suuremaid muudatusi. See käib nii, et Kaksik genereerib ja Sõnn tegutseb. Kaksik juhatab perekonna siseseid asju ning uuendusi, Sõnn toob need reaalsusesse. Samas emotsionaalsel tasandil on see, et Sõnn suunab Kaksikut oma sisemiste probleemide lahendamise poole. Seega võrdsus on siiski majas!

Kui muidu Sõnni ja Kaksiku huvid on kapitaalselt erinevad ning nad võivad üksteise kõrval täiesti erinevat elu elada lisaks nende ühisele elule, siis see suhe on siiski võimalik. Kuid see suhe on võimalik siis, kui mõlemad osapooled kasutavad üksteisega suhtlemisel ilusaid sõnu, enda eneseväljendamine peab olema leebe ning üksteist tuleb alati ära kuulata. See suhe saab eksisteerida, kui koos olles üritatakse vestelda ilma kaitsehoiakuta. Sõnn ja Kaksikud väljendavad enda emotsioone erinevalt, seega mõlemad peavad pingutama selles suhtes, et üksteise sõnumist aru saada.

Kui Kaksik läheb Sõnniga suhtesse, siis ta peab sellest aru saama, et ta on endale paraja pähkli kõrvale võtnud. Aga mida meeldib sellele Kaksikule teha? Kaksikule meeldib missioon, ülesanne ja teiste inimeste emotsionaalsete probleemide lahendamine. Seega Kaksik saab endale ülesande seoses Sõnniga. Sõnni sees on sügav maailm ja Sõnn ei ava enda tegelikke mõtteid, tundeid ning arvamust väga kergelt. Seega Kaksikule saab Sõnni hingeelu suhteliselt keeruliseks katsumuseks olema. Kaksikule meeldib inimeste hingeelu lahti kiskuda ja parandada teise inimese haavu. Seega selles suhtes saab Kaksik tervendada Sõnni hinge, murda lahti kinni jäänud tunded, haavad ja õpetada Sõnnile seda, et kõik tuleb enda seest välja elada. Sõnnile on Kaksik kasulik, kuna Kaksik näeb väga palju vaeva sellega, et Sõnni kõige sügavamat emotsiooni lahti kiskuda.
Kui Sõnn ja Kaksik on suhtes, siis tegelikult nad mõlemad tunnevad end hästi, kui nad suudavad head vestlust üleval hoida. Kaksik tunneb lõpuks, et keegi kuulab teda ja tõeliselt suudab teda mõista. Sõnn tunneb vastu seda, et Kaksik tõesti soovib temaga rääkida ning seda kogu südamest. Kaksiku jaoks on oluline teise inimese sügav kuulamisoskus ja Sõnnile on tähtis see, kui tema peale loodetakse ning teda usaldatakse.

Kaksik on see, kes hindab elu üleüldist olemust, millest elu tehtud on, miks elu selline on, hingede vahelised sidemed ja teda huvitab absoluutselt kõik see, mis meie ümber toimub. Kaksikud tahavad alati teada, miks mõni asi nende elus juhtub, soovib leida sügavamat tähendust igale teemale ning nad on ka küllaltki spirituaalsed. Samas Sõnn on materiaalsem inimene, kes hindab kõike seda, mida ta ise on loonud ja hindab füüsilist maailma rohkem. Siinkohal on Kaksik ja Sõnn väga erinevad, kuid kui nad mõlemad suudavad üksteise huvidest, elu vaadetest ja elu väärtustest aru saada, siis see suhe saab toimida. Sõnn peab õppima Kaksikult seda, et peale materiaalse kindlustunde on tähtis ka kõik spirituaalne ning elu spirituaalne vaatenurk. Kaksik peab Sõnnilt õppima seda, et peale elu hingelisele poolele on tähtis ka materiaalne turvatunne.

Sõnni ja Kaksikute suhe ei pruugi välja kukkuda nende väga suurte erimeelsuste pärast, kuid selles suhtes pingutades võib sellest pikaajaline suhe tekkida. Seda kõike juba sellepärast, et Sõnn on hingelt väga kannatlik ja annab sellele suhtele vähemalt võimaluse. Sõnn annab aega teisele poolele enda tõestamiseks ja seda on selles suhtes väga vaja. Kaksik samas on väga põikpäine ja ei soovi enne suhtest minema jalutada, kui ta on ikka 100% kindel, et sellest asja ei tule. See on ka põhjus, miks Kaksik on valmis üritama isegi siis, kui selles suhtes on pinged ja Sõnn on nõus aega andma.

Kui Sõnn ja Kaksik soovivad olla heas suhtes, siis peavad nad mõlemad kompromisse tegema, ennast leebemaks muutma, andma aega iseendale, andma aega teisele poolele, suhtlema tolerantselt ning mõistma üksteise erinevat iseloomu.

Kui Sõnn ja Kaksik on suhtes ning nad soovivad enda suhtesse armastuse õnne tuua, rahu, oskust üksteisega läbi saada ning luua sellest suhtest harmoonilise koosluse, siis soovitan armastuse õnne kristalle kasutada. Selleks aseta enda ühise voodi kõrvale need kolm kristalli, mis toovad kõike seda sellesse suhtesse. Nendeks kolmeks kristalliks on Sõnni armastuse kristall Smaragd, Akvamariin ja Thuliit. Need on kristallid, mis loovad sellesse suhtesse harmooniat. Nende kristallide kõrval või isegi all võiks olla selle paari ühine pilt. Seda selleks, et need kristallid saaksid pidevalt suunata enda seest välja armastuse õnne energiat. Need on kristallid, mis võiksid olla Sõnni ja Kaksiku ühises kodus ning seda ka väga palju.

Kaksikutele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT ja Sõnnile mõeldud komplekti SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Kui me mõistame sodiaakide erinevust, siis me saame aru, miks me ise käitume nii nagu me seda teeme ja miks on meie kaaslane selline nagu ta on. Sodiaakide erinevust peab mõistma, kui sa soovid enda valitud hingega koos olla!