Ühel heal päeval, kui sa oled leidnud siin maailmas üles enda hingesugulase, siis sa soovid hoida teda enda kõrval terveks eluks ning sul on alati soov hästi temaga läbi saada ja hoida seda tugevat sidet. Elu pakub ka rutiini, töömuresid ja teisi pingeid, mis võivad veidi eemaldada lähedust ning läheduse jagamist. Hingesugulased ei lakka kunagi armastamast, kuid ka selles suhtes võivad olla asjatud-mõttetud pinged ning tühised tülitsemised, mis teevad mõlemale poolele haiget. Täna jagan ma mõtteid selle kohta, kuidas enda hingesugulasega alati sügavas ning võimsas kontaktis olla ja kuidas lahti saada nendest pisikestest, kuid häirivatest probleemidest. Lisaks sellele on need mõtted kasulikud ka selleks, et teie hinged saaksid veelgi sügavamasse armastusse jõuda. Jäta meelde, alati on võimalik armastust sügavamaks muuta ja omavahelist läbisaamist veelgi võimsamaks teha.

Hoolimata sellest, et peamised hingesugulased armastavad üksteist sügavalt, on nende elus ka pingeid, mis võivad neid aeg-ajalt üksteisest kaugeks muuta. Seega on hea teada, kuidas seda harmooniat tagasi saada, millega te olete harjunud elama.

Kui sa ei tea, kes on peamine hingesugulane, siis soovitan sul ennekõike läbi lugeda minu hingesugulase artikkel, mille leiad SIIT. Peale seda analüüsi, kas sa oled enda peamise hingesugulasega koos või mitte. Kui oled, siis see artikkel siin on sinu suhte jaoks!

1. SILMSIDE 

Peamiste hingesugulaste jaoks on ülimalt tähtis mõlemapoolselt näha seda, et talle vaadatakse suhtlemise ajal silma ja ka mitte ainult suhtlemise ajal, vaid ka lihtsalt nii mööda minnes on seda pilku vaja. Kõige kurvem asi ongi see, et kui unustatakse kiire elutempo juures ära see, kui oluline on hingesugulaste vahel silmside. Silmad on nende energia allikaks ja kui sa tead midagi peamise hingesugulase hingede vahelisest kokkuleppest, siis sa tead seda, et nad mõistavad üksteist väheste sõnadega, kuid selleks on vaja silmsidet.

Seega, kui sa tunned, et sinu suhtes on liialt palju nääklemist ja pisikesi probleeme, mis teevad teile mõlemale haiget, siis alusta silmside taastamisest. Iga kord, kui suhtlete, siis vaadake üksteisele silma ja vaadake üksteist ka siis, kui te ei suhtle.

Silmside annab hingesugulasele energiat ja ka informatsiooni ning sidet. Silmside on palju olulisem, kui arvata võibki ning ma ütlen siinkohal ka seda, et see on üks lihtsamaid viise selle suhte sügavamaks muutmiseks.

2. ÄRA HOIA EILSEST KINNI

Hingesugulaste vahel üldiselt ei ole väga suuri probleeme ja lahendamatuid arusaamatusi ning enamus probleeme põhjustavad siiski pisimured. Selles suhtes tuleb lahti lasta pisikestest probleemidest, valesti ütlemistest ja valest käitumisest. Tihtipeale tehakse see viga, et näägutatakse selliste asjade pärast, mis eile-üleeile-üleüleeile valesti sai tehtud. Ei jõudnud õigel ajal, ei viinud seda asja ära, mida oli lubatud ära viia või ei andnud teada, mis kell täpselt koju tullakse. Sellised probleemid käivad hingesugulaste vahelt läbi ja nendest tuleb lahti saada.

Peamiste hingesugulaste vahel tekivad väikesed probleemid, kuna suuri probleeme ei eksisteeri. Siinkohal peavad mõlemad osapooled mõistma, kui oluline on hoida seda suhet ja kui tänulik peaks olema üldse selle üle, et sa oled leidnud selle "kõige-kõigema" siin elus. Ära riku seda armastust selliste tühiste asjadega ja ürita iga hinna eest loobuda pisiasjade pärast etteheidete tegemist.

Lase asjadel minna! Hingesugulased on üksteise kõrvale pandud üksteist õpetama ja see on ka põhjus, miks tehakse teise silmis ka vigu. Õpeta teist poolt ilusate sõnadega, suunamistega ja ära kasuta järsku kõnemaneeri.

Kui sa oled enda hingesugulasega koos ja sa tunned, et sa ei suuda lasta pisiprobleemidel minna, siis ma soovitan luua armastuse kristallide komplekti teie ühise voodi kõrvale ja kui see on loodud, siis lisada sinna selline kristall nagu on Roheline Aventuriin. Roheline Aventuriin aitab pidevatest pisikestest tülitsemistest lahti saada ja kui sa soovid veel sinna armastust parandavaid kristalle panna, siis soovitan sul lisada ka Berülli. Berüll on kristall, mis aita hingesugulastel üksteisega hästi läbi saada, suurendab emotsionaalselt sidet ja muudab suhte sügavamaks ning täiuslikumaks. Kombineeritud Rohelise Aventuriiniga aitab see lahti saada hingesugulaste vahelisest pingest. Lisaks Berüllile on analoogse toimega ka Akvamariin.

3. LEIDKE PÄEVAS VÄHEMALT KORRAKS ÜKSTEISE JAOKS AEGA

Elutempo läheb aasta-aastalt ainult kiiremaks ja selline kiire-kiire ei lõppe tegelikult mitte kunagi. Võib tõesti tulla aastaid, kus on vähe leebem, kuid siinkohal ma siiski ennustan ette seda, et kiireks jääb meil alatiseks. Ühel aastal on lihtsalt kiirem, kui teisel. Seega soovitan ma kiire elutempo juures leida üksteise jaoks aega. Võta endale eesmärgiks iga päev midagi koos teha ja see aeg ei pea loomulikult olema tundide viisi koos olemist. Loomulikult, kui on võimalus, miks siis mitte. Küll aga enamus inimestel seoses töö, laste ning teiste kohustustega seda ei ole võimalik teha.

Hingesugulane armastab sind ja võib jäädagi sinu lähedust ootama ning sina täpselt samamoodi võid kannatlikult seda lähedust oodata. Tegelikult piisab ka sellest, et te teete päevajooksul vähemalt midagi ühist. Võta endale eesmärgiks õhtuti koos süüa teha, koos koristada, koos jalutada, koos poes käia või midagi väga lihtsat. Lihtsad asjad ühendavad hingesugulasi. Hingesugulastel ei ole vaja koos reisile minna, et lähedaseks muutuda. Hingesugulastel on vaja ühist tegevust, olgu selleks töö või mõni teine tavaline asi. Sea endale eesmärgiks vähemalt ühte asja päeva jooksul koos teha. Selline tegevus aitab hoida teie sidet sügavana!

4. FÜÜSILINE ARMASTUS

Hingesugulaste vahel on emotsionaalne side olemas, te armastate üksteist hingelt, kuid tuleb lasta end ka füüsiliselt armastada ja tuleb füüsilist armastust suhtesse tuua. Hingesugulaste vahel võib ära ununeda füüsiline intiimsus, kuid selle tekitamine aitab ka hingelt üksteist sügavamalt armastada.

Hingesugulasega sügavat kontakti otsides ning seda suhet hoides tuleb jagada ka enda füüsilist keha üksteisele armastamiseks. Tihtipeale blokeeritakse ühelt poolt see teema ära ja see mitte ei viita armastuse kadumisele, vaid see blokeerib sügavama sideme loomise. Seega tuleb endale meelde tuletada, et hoolimata sellest, et te armastate üksteist, te peate ka füüsiliselt intiimsed olema.

Hingesugulased ei vaja väga palju füüsilist lähedust, kuid selle puudumine võib lõhkuda seda hingelist sidet ning selle nimel tuleb selles suhtes väga palju vaeva näha. Kui sa tunned, et sa armastad teda, kuid ei suuda olla füüsiliselt lähedane, siis õpi ennekõike enda keha armastama. Näe iseendas ilu, võlu ning tuleta endale meelde, kui oluline on puudutus.

Kui sul on probleeme füüsilise läheduse jagamisega või vastu võtmisega, siis sinna samasse armastuse kristallide komplekti teie ühise voodi kõrvale lisa tükike Vikerkaare KuukiviRohelist KvartsiGranaati ja Buddha kristalli. Teine võimalus on see, et sa hakkad ühte neist kristalli ehtena kandma. Need kristallid aitavad füüsilises läheduses olla, suurendavad seksuaalsust, seksuaalsuse vajadust ja lähendavad partnereid füüsilises mõttes.

Siiski sa pead endale ise meelde tuletama seda, kui oluline on olla füüsiliselt lähedane ja seksuaalne!

5. NAERGE, NAERGE, NAERGE!

Hingesugulasi ühendab ühine naer ja nali. Seda peab väga palju selles suhtes olema, see sama element tervendab igasuguseid pingeid, mis võivad õhus olla. Tehke koos nalja, tehke jaburaid nalju ja kindlasti laske üksteisel olla jaburad. Hingesugulasi ühendavad kõik Tšakrad ja kõik Tšakrad peavad saama energiat. Te jagate läbi emotsioonide üksteile jõudu. Sina naerad, tema on õnnelik, tema naerab, sina oled õnnelik. Et üheskoos olla õnnelikud, siis jagage nalja, tehke huumorit koos! Hingesugulased peavad jagama enda rõõmu, see on viis, kuidas veelgi sügavamaks neid tundeid muuta, mida te tunnete.

6. ÜRITA MÕISTA, ET TA ON SINU ÕPETAJA HING

Hingesugulased viiakse kokku selleks, et nad mõlemad õpetaksid üksteise nõrkuseid tugevusteks, üksteise probleeme lahendama ja muutma kõike seda, mis hingelisel tasandil õppimata on. Sa pead mõistma, et kui üks pool keelab sind milleski, suunab sind teisele poole vaatama, leiab vigu sinu tegemistest, siis see ei ole sinu piiramiseks - see kõik on õpetamiseks!

Hingesugulased soovivad üksteisele head ja nad ei soovi üksteise üle domineerida. Sa pead mõistma seda, et iga blokeeriva emotsiooni taga, mis sinule saadetakse on sõnum. Küsi alati enda käest, miks ta ei soovi, et sa nii käituksid, teeksid, miks sinu valik talle ei sobi. Sa pead keskenduma asja tuumale, mitte sellele, et sa tahad ise otsuseid vastu võtta. See on suhe, kus elatakse koos harmoonias ja selles suhtes toimuvad pidevad õpetused.

Sina õpetad ja suunad teda paremuse poole, sina näed tema probleeme. Seda sama oskab ka tema teha ja ära takista tema tööd. Kui ühel päeval ta ütleb sulle, et talle ei meeldi see inimene kellega sa suhtled, kuid see on sinu enda valik, kas sa teed seda või mitte - siis ära võta seda domineerimisena. Võta seda sõnumina, et võib-olla tõesti on see inimene kahjulik mulle, miks muidu ta mulle seda räägib. Igat blokeerivat mõtet võta märgina ja ürita mõista, miks sellised blokeerimised tulevad.

Kui sa üritad mõista teda, üritad aru saada, miks ta sind suunab, siis teie suhe muutub sügavamaks. See on õpetuste praktiseerimine, kui sa võtad need õpetused vastu ja tema ka, siis teie suhe muutub väga sügavaks. Seda kõike sellepärast, et sellisel juhul te lasete üksteisel minna seda teed, mida te peate koos läbi tegema. Jäta meelde te olete kokku pandud selleks, et üksteist aidata, suunata, õpetada ja armastada. Seega iga blokeering või negatiivne tagasiside sinu enda kohta tema poolt, see ei ole domineerimine, see on õpetus!

7. ARUTAGE VÄGA SÜGAVAID TEEMASID

Üks põhilisi viise, kuidas hingesugulasi üksteisega veelgi sügavamasse suhtesse viia on see, et te arutaksite ühekoos väga sügavaid teemasid. Arutage seda, miks üks või teine asi maailmas eksisteerib. Arutage seda, mida te unes nägite ja mis need unenäod võivad teha. Tehke seda nii, et te mõlemad üritate analüüsida ja koos leida vihjeid müstilistest kogemustest. Arutage, miks te ühe või teise inimese vastu teatud arvamust omate, kas ta on halb või on ta kade ning te tunnete seda? Arutage, arutage, arutage! Mida rohkem te omavahel analüüsite ja filosofeerite, seda tugevamaks muutub teie hingeline side. Jäta meelde, hingesugulased peavad jagama energiat, et see suhe muutuks veelgi sügavamaks.
 
8. RÄÄGI ENDA TUNDED ALATI VÄLJA

Isegi, kui hingesugulaste side suudab mõista teineteise tundeid käigupealt ilma nendest valjult välja rääkimata, tuleb praktiseerida tunnetest rääkimist. Seda sellepärast, et see on viis, kuidas veelgi sügavamaks üksteise vahelist sidet muuta. Hingesugulased on need, kes mõistavad ilma suhtlemata, kuid suhtlemine on üks elu osa ning enda tunnete välja rääkimine aitab sügavama sideme loomisele kaasa. Hingesugulane mõistab teist poolt väga hästi ja kui need mõtted sõnadesse panna, siis üksteise mõistmine muutub veelgi võimsamaks.
 
ARMASTUSE KRISTALLIDE KOMPLEKT

Kindlasti soovitan ma armastuse kristallide komplekti luua ja selle asetada teie ühise voodi kõrvale või voodi alla. Kogu sinna ajapikku armastuse tugevdamise, võimendamise ja üksteise mõistmise kristalle. Need kristallid annavad teie suhtesse lisaenergiat juurde.

Kui sul veel ei ole armastuse kristallide komplekti, siis alusta sellest, et sa paned sinna ennekõike LarimariRoosa KvartsiRodokrosiidi ja Granaadi. Need on hingesugulase kristallid, mis aitavad ennekõike teie armastusele sügavamat energiat edasi saata. Hiljem lisa sinna kõiki teisi kristalle, mille käest sa soovid abi saada. Lisa sinna Roheline Kvarts, kui sa soovid suhet intiimsemaks ja seksuaalsemaks muuta. Lisa sinna näiteks Draviidi kristall, kui sa soovid pidurdada pingeid ja näiteks Rodoniit üksteise paremaks mõistmiseks. Ajapikku lisa sinna täpselt see kristall, mille energiast sa puudust tunned ja millise probleemiga sa parasjagu silmitsi seisad. Kristallid annavad sulle lisaenergiat, et sa suudaksid asju kiiremini enda soovi järgi seada.

Armastuse kristallide komplekti puhastatakse Palo Santo rituaalitaime suitsuga, selle kõrval võib hoida Roosi-, Vanilje - või Lootose viirukit ning põletada nende kristallide keskel armastuse energiaga küünlaid.