Kas sulle meeldivad elevandid või kas sa oled lausa lummatud nendest? Mina olen täielikult elevantide lummuses ja juba väikese tüdrukuna soovisin enda lähedale palju elevandi sümboleid. Kui sul on mõne konkreetse loomaga väga tugev side, siis see räägib ka sinu enda hinge kohta midagi. Kui sulle meeldivad elevandid või oled viimasel ajal hakanud nendega sidet tundma, siis selle artikli siin olen just sulle kirjutanud. Head lugemist!

Elevant sümboliseerib tugevust ja autoriteeti. Elevante peetakse külluse kandjateks, kellel on oskust leida enda ellu just seda, mida nad vähegi soovivad. See on ka põhjus, miks Elevante kasutatakse külluse sümbolitena. Kuid hinge tootemina nad õpetavad hoopis palju huvitavamaid mõtteid meie hingele.

HINGE TOOTEM

Inimesed on rännanud enda eelmistes eludes lisaks inimese kehale ka loomade-, lindude- kalade- ja putukate kehades. Selleks, et õppida sellele kehale iseloomulikke õppetunde. Hinge tootem seletab seda, mida sa võisid just selles kehas endale selgeks õppida.

Kui sa oled olnud lummatud Elevantidest ja temast loodud sümbolitest, sind tõmbab meeletult Elevantide poole, siis sa oled võinud enda eelmises elus Elevant olla. Hinge tootemid seletavad lahti selle, mida sa just selles elus oled õppinud ja mis oli sinu selle elu eesmärk. Kui sind meeletult tõmbab Elevantide poole, siis sa võisid elada ühes enda mineviku elus just Elevandina.

Elevandi hinge tootem õpetas sulle olema tugev, vastupidav, hoolimata probleemidest ülesmäge ronima, hoolimata tagasilöökidest jälle püsti tõusma, teistele andestamist, kannatlikkust, austust enda elu suhtes ja tugevust. Elevandid on ühed tugevamad loomad meie Maa peal, kuid nad oskavad oma tugevust kasutada nii, et nad seda ei kuritarvitaks. Kui sina oled oma ühes eelmises elus olnud Elevandi kehas, siis sa oled õppinud enda võimu ja tugevust positiivselt ära kasutama. See on olnud elu, mis on aidanud vabaks saada domineerimise vajadusest ja õpetanud sul olema tugev ilma teisi enda jalgealla trampimata.

Elevandi kehas olles oled õppinud analüüsima ja enda intellektuaalsust kasutama. Elevandid on väga targad loomad ja selles elus õpetatakse sul enda hinge teadmisi kasutama. Elevantidel on ka väga tugev mälu olemas ja kui sind on meeletult tõmmanud Elevantide poole, sul on eriline side selle loomaga, siis ka sul peaks olema väga hea mälu, kui sa oled eelmises elus Elevandi kehas eksisteerinud.

Elevandi kehas üht enda Maapealset elu elades oleme me õppinud hoolimata kannatustest vastu pidama, lootust ja usku säilitama. Elevandid on väga kannatlikud ja kui nad pääsevad raskustest, siis nad elavad edasi, mitte ei lase mineviku jälgedel endale liiga teha.

Kui sa oled enda ühes eelmises elus Elevandi kehas eksisteerinud, siis need üleval pool välja toodud iseloomu omadused peaksid sinus olemas olema. Kui ma räägin tugevusest, siis ma räägin hinge tugevusest, mitte füüsilisest kehast.

Elevandi kehasse pääseb hing, kes on eelnevalt elanud ka inimese füüsilises kehas. Elevandi keha on üks õppetunni kehadest, mida inimestele antakse. Seega see ei ole algeline keha faas, kus me õpime inimese kehasse minekut. See on juba kõrgema astme keha ja need inimesed, kellel ei ole just neid Elevandiga sarnaseid omadusi, nad ei ole veel Elevandi kehasse jõudnud õppetunde saama.

Elevandi kehasse me läheme siis, kui me ühes enda inimese elu lõppedes soovime õppida ise hakkama saama, probleemidest hoolimata edasi liikuma ja domineerimise vajadusest lahti saama. See, millise otsuse sina enne enda surma vastu võtad, seda sa saad alles enda surma hetkel teada. See tuleb automaatselt sinu hinge sisse, need küsimused, millega me teispoolsusesse naaseme.

Lisaks kõigele eelpool nimetatule aitab Elevant õpetada sinu hingele seda, et alati peab olema unikaalne ja läbi enda unikaalsuse sa saad saavutada seda, mida hing ihaldab. Elevant õpetab seda, et me ei tohi teisi inimesi jäljendada, kuna nemad ei ole meie ja meie ei ole nemad.

Elevandi hinge tootem annab sulle oskuse unenägusid näha

Kui Elevandid on sinu hingele lähedased, siis suure tõenäosusega sinus on veidi Shamaanilikkust. Elevandi kehas oleme me õppinud enda unenägudele tähelepanu pöörama. Kui sul on meeletu kontakt Elevantidega, siis suure tõenäosusega on ka sinu unenäod väga selged, prohvetlikud ja täis sümboleid. Hingelt võid sa olla ka märke otsiv. See on see, mida me Elevandi kehas oleme endale selgeks õppinud.

Tasakaal materiaalsuse ja spirituaalsuse vahel

Kui sa oled olnud ühes enda eelmises elus Elevandi kehas, siis sa oled õppinud tasakaalu looma kõige materiaalse, füüsilise ning silmaga nähtava ja kõige selle vahel, mida ei ole silmaga võimalik näha. Sa pead oma hingest olema mitte materialistlik, sa suudad raha teenida, materiaalses maailmas eksisteerida, kuid sa ei kaota mitte kunagi enda spirituaalsust ära ja sa ei muutu ahneks.

Kui hing on saanud koha Elevandi kehas, siis ta õpib selles elus mediteerima ja astraalrännaku kaudu endale informatsiooni saama. Elevandid oma loomuselt on väga intuitiivsed ja tunnevad loodust ülimalt hästi. Nad saavad enda informatsiooni läbi astraalrännaku, osates tunnetada eespool tulevat ning näha nägemusi sellest, kus milline loodus eksisteerib. Kus on süüa, kus on vett ja kus on hea olla. Kui sa oled enda ühes eelmises elus Elevant olnud, siis ka sina oskad iseendaga seotud tulevikku ette tajuda.

Elevandi kehas ei ole väga paljud inimesed veel eksisteerinud kuna see on kõrgema astme füüsilise keha õppetund, seega kui sa ei tunne Elevandi hinge tootemis iseennast ära, siis see võib olla sinu tuleviku elu.

Hinged ei õpi alati kõike ära, mida meie füüsilised elud meile õpetama tulevad. Kui me seda ei tee, siis astume enda hinge tasemel allapoole ning lähme tagasi madalama astme eludesse.