Oled sa kunagi mõelnud selle peale, kuidas Kuu võib mõjutada meie sündi ja mida see on meie sünnihetkel meile kaasa andnud? Mina mõtlen selle peale tihti ja kui minu lähedastel sünnivad lapsed, siis ma ka alati seletan neile, millise energia on Kuu faas sellele väikesele ilmakodanikule kaasa andnud. Kuu on Maa kaaslane ja Kuu energia mõjutab meie elu siin armsa kodumaa peal. Kuu mõjutab meie mõtteid, tundeid, energiaid, emotsioone, tervist, armastust, küllust ja kõike, mis on meie hingedega seotud. Kuu energiat ei tohiks mitte kunagi väga kergekäeliselt võtta ja kui sa hakkad Kuu energiasse süvenema, siis sa ühel hetkel mõistad, kui lihtne ning arusaadav oled sa iseendale. Kuu mõjutab meid ja annab väga palju juurde, kes me tegelikult oleme.

Kuu on Maa kaaslane ja Kuu määrab meie sünnihetkel ära selle, millise energiaga me sünnime. See Kuu faas, mis meid meie sünnihetkel parasjagu ümbritseb, annab meile iseloomuomadusi juurde. Kuu mõjutab energiavälju, mis Maa peal eksisteerivad ja sa haarad enda sünnihetkel sellesama energia enda Aurakehasse. Sedasama energiat kannad sa endaga kaasas kogu oma elu. Kui sa mõistad Kuufaaside energiaid ja nende mõjutusi, siis sa suudad ka iseennast rohkem mõista. Avasta, mida on Kuu sinu hingele kaasa andnud ja kuidas see on mõjutanud sinu sünnihetke.

Inimkond on aegade algusest peale väärtustanud Kuu eksisteerimist ja mõnda aega tagasi, kui inimesed ei olnud loodusest nii kaugel, kui ollakse täna, siis elati Kuufaaside järgi. Tänapäeval, kus inimesed on kaotanud kontakti enda sisemise minaga ja loodusega, unustatakse ära, mis tegelikult loob meile siia energiad ning mis meie hinge mõjutab. Täna olen ma juba veidi õnnelik selle üle, et ma näen, kuidas inimesed üles ärkavad ja otsivad taas kontakti looduse ning iseendaga. Seega usun, et Kuufaaside jälgimine ja nende järgi elamine muutub taas aktuaalseks. Kui sina tunned täna, et sind huvitab Kuu energia, siis sa oled õigele poole liikumas. Palju õnne!

Kuul on kaheksa faasi, kuid kõige tähtsamateks loetakse nelja erinevat faasi, millel on inimeste sünni üle ka kõige suurem jõud. Kõige enam mõjutavad sinu sünnihetke Täiskuu, Kuu viimase veerandi loomine, Noorkuu ja Kuu esimese veerandi loomine. Kui sa oled sündinud täpselt ühel nendest päevadest, siis on Kuu sinu Aurasse kandnud ka väga mõjuvõimsa omaduse, mida annab sulle edasi vastav Kuu faas. Ülejäänud neli vähem võimsamat Kuu faasi mõjutavad inimesi vähem ja annavad enda energiat inimese sünnihetkel nõrgemalt edasi.

TÄISKUU

Täiskuu on Kuu faas, kus Kuu on siit Maa pealt vaadatuna täielikult nähtav. See tähendab seda, et selge taevaga särab taevas üks suur ümmargune Kuu. See on periood, kus Kuu annab kogu oma väe Maa peale ja siin elavatele hingedele. Täiskuu energia on kõikidest teistest Kuu faasidest kõige võimsama väega.

Täiskuu ajal sünnivad siia maailma hinged, kes on enda eelmises elus teinud ära palju karmaatilisi katsumusi ja kellel on võimalik selles elus maitsta enda eelmiste elude vilju. See hing, kes sünnib Täiskuu ajal, temal avatakse hinges üks konkreetne anne, mida ta saab enda selles elus trumbina kasutada. Täiskuu ajal sündinud inimene kannab endaga kaasas jõudu, energiat ja teotahet.

Täiskuu ajal sündinud hing on väga särtsakas, energeetiline, võimukas, ja see on inimene, kes soovib elu täisvõimsusel elada. See on inimene, kes soovib pidevalt ajast ette hüpata, luua, teha ja toimetada. Kuu faasi energia on tema Aurasse säilitanud energia, mis ei kustu selles elus ära. See on energia, mille kaudu saavad välja tulla meeletud ideed ja vajadus ennast alati teostada.

Sellisel võimsal Kuu faasil sündides annab elu sulle võimaluse leida alati enda probleemidele lahendusi. Need on inimesed, kes leiavad alati probleemidest väljapääsu ja lahendusi olukordadele, mis esialgu tunduvad olevat lahendamatud.

Täiskuu ajal sündimine seletab sinu hinge kohta nii mõndagi ja seda just sinu eelmise või eelmiste elude koha pealt. Kui sa oled Täiskuu ajal sündinud, siis sa oled enda eelmistes eludes teinud lõpetanud väga paljusid asju. See on märk selle kohta, et sa oled lõpetanud ära katsumused, ülesanded ja õppetunnid. Sa oled õppinud! See elu antakse sulle selleks, et sa saaksid luua uut energiat enda hinge, tuua uusi võimalusi ja nautida enda hinge tehtud töö viljasid. See aga ei tähenda seda, et Täiskuu ajal sündinud hinge elu tuleks rahulik, kaugeltki mitte - Täiskuu ajal sündinud inimese elu on täis kiirustamist, suur sündmusi ja väga palju erinevaid läbielamisi.

See on hing, kes soovib alati särada, näidata teistele enda hinges olevaid oskusi ja see on inimene, kes naudib tähelepanu.

Täiskuu ajal sündinud inimesel on oskus saata enda soove kiiresti universumisse, täpselt nagu Noorkuu ajal sündinud inimesel.

Täiskuu ajal sündinud inimeste õnne- ja heaolukristalliks on Kuukivi või Vikerkaare Kuukivi. Need on kristallid, mis toetavad selle väärtusliku ande ülesleidmist ning rakendamist. Need on ka kristallid, mis aitavad võidelda unehäirete ja närvilisusega, mis on Täiskuu ajal sündinute kõige suuremateks terviseprobleemideks. Kuukivid toovad head õnne ja suurendavad Aurakeha võimekust.

KAHANEV KUU

Kahaneva Kuu faas on kohe peale Täiskuud ja sellel hetkel on taevas näha rohkem kui pool Kuud. See Kuu faas ei mõjuta inimese sündi niivõrd palju kui Täiskuu ise. Kahaneva Kuu ajal sündides annab Kuu energia sinu Aurakehasse kaasa sõnumi, milleks on õppetundide õppimine. Sellel ajal sündinud inimese selle elu eesmärkideks on õppida neid õppetunde, mis eelmistes eludes õppimata jäid. Järelikult saab see inimene enda ellu väga palju karmakatsumusi, millest ta on enda eelmistes eludes loobunud. Me saame enda katsumusi edasi lükata, kuid me ei saa nendest ilma neid õppimata vabaks. Kahaneva Kuu ajal sündinud inimene on ise endale valinud selle, et just see elu võiks olla vanadest võlgadest vabanemise aeg.

Kõigil, kes on sündinud kahaneva Kuu ajal, nendel soovitan ma enda kodus või enda lähedal hoida sellist kristalli nagu Preseli. Preseli on kristall, mis aitab enda karmat mõista ja see aitab lahendada neid probleeme, mis me oleme endale eelmistest eludest kaasa toonud. Preseli aitab mõista, miks mõni probleem sinu elus eksisteerib ja mis oleks selle lahendamise võimalus.

KUU VIIMASE VEERANDI LOOMINE

Kuu viimase veerandi loomine on üks neljast kõige võimekamast Kuu faasidest. See on Kuu faas, mis loob end enam-vähem seitse päeva pärast Täiskuud ja siis on taevas näha täpselt pool kuud. Kuu annab sel ajal sündinud inimesele kaasa oskuse ja isegi õiguse end vanadest sidemetest vabaks lasta. Need sidemed on seotud hingedevaheliste kokkulepetega. Kuu viimase veerandi loomine annab sulle võimaluse selles elus kohtuda inimestega, kes toovad sinu ellu palju armastust ja headust. Tavaliselt ümbritseb neid inimesi palju häid inimesi ja vähem intriige. 

Kui sa oled sündinud Kuu viimase veerandi loomise hetkel, siis sulle antakse selles elus võimalus kogeda tõelist armastust ja head suhet, kus on vähe probleeme. Tavaliselt antakse nendele inimestele võimalus elada koos armastatuga kuni elu lõpuni.

Kui sa oled sündinud Kuu viimase veerandi loomise ajal, siis on sul võimalik selles elus tunda väärtusliku armastust, kuid sa pead ise olema tark, et õppida seda ka hoidma. Sellele inimesele, kes on sellel hetkel sündinud, temale soovitan ma hoida enda kodus võimalikult palju Kuntsiidi kristalli. See on kristall, mis aitab sul hoida enda elus neid inimesi, kelle on sinu saatus sinu teele armastuse jaoks saatnud.

Inimesed, kes on sündinud Kuu viimase veerandi loomise ajal, on väga paljud erinevad hingedevahelised kokkulepped enda eelmistes eludes ära lõpetanud ehk nad on nendest suhetest õppinud. See annab aga võimaluse luua selles elus uusi hingedevahelisi sidemeid, kellega minnakse edasi järgmistesse eludesse. Need inimesed peavad aga riidudega väga ettevaatlikud olema. Seda sellepärast, et nad endale tulevikku karmat juurde ei tekitaks.

VANAKUU

Vanakuu on üks Kuu faas, mis kannab endas nõrgemat energiat ja seetõttu mõjutab inimeste sündi vähem. Vanakuu ilmub taevasse mõned päevad enne Noore Kuu loomist ja paistab taevast nii, et veidi allapoole Kuu on silmaga näha.

Vanakuu ajal sündinud inimesed elavad oma muremõtteid rohkem sissepoole ja on teistega võrreldes veidi introvertsemad. Seetõttu tunduvad nad teistele müstilised ja salapärased. Aga ka sellepärast, et nad jätavad endast alati maha mitu arvamust ja seda kindlasti mitte teadlikult.

Kuu energia annab nendele inimestele oskuse analüüsida, fantaasiamaailmas elada ja loomingut luua. Vanakuu ajal sündinud hing soovib tihtipeale endasse kapselduda ja end suurest rahvamassist eemal hoida. Sellel inimesel on alateadvuses vajadus olla omaette. Kui ta ei saa iga mõne aja tagant üksinda enda maailmas olla, siis ta muutub närviliseks ja pahuraks. Seega, kui sa oled sündinud Vanakuu ajal, siis anna endale võimalus olla üksi, see leevendab sinu stressi.

Vanakuu ajal sündinud hinge üks eesmärkidest, mida Kuu on andnud, on tegelemine sisemiste probleemidega. Selle inimese üheks ülesandeks on õppida leidma enda stressile ja isiklikele muredele lahendusi. Soovitan sellel inimesel hoida enda lähedal Seleniidi kristalli. Seleniit on kristall, mis aitab Vanakuu ajal sündinud inimesele rahu tuua. Seleniit aitab sellel inimesel mõista enda elueesmärki paremini ja oma sisemisest rahutustundest vabaks saada. Seleniit võiks olla Vanakuu ajal sündinud hinge kodus ja see võiks olla ka tema talismaniks.

NOORKUU

Noorkuu on taevas peaaegu nähtamatu ja seda kõike sellepärast, et Kuu on sellel hetkel Päikesele liiga lähedal. Noore Kuu loomine on Täiskuu kõrval teine kõige võimsam Kuu faas ja see mõjutab inimese sündi väga suurelt.

Noorkuu loob inimese sünnihetkel Aurakehasse energiat, milleks on oskus siin selles elus endale uusi võimalusi luua. Noore Kuu faasi ajal sündinud inimene on täis ideid, motivatsiooni ja oskust olla üle negatiivsusest ning rusuvatest energiatest. Noore Kuu ajal sündinud hing soovib alati edasi liikuda, hoolimata elus esinevatest raskustest, ja ta õpetab teistele positiivset suhtumist ning elurõõmu.

Sellel inimesel on oskus olla üle kõigest negatiivsest, hoolimata elu poolt seatud probleemidest. See on inimene, kes saadab kõikidele teistele positiivseid signaale ja energiaid, keda on Noore Kuu energia täitnud tervendava väega. Kui sa oled ise sündinud Noore Kuu loomise hetkel, või on seda mõni sinu lähedane, siis oled sina teiste tervendaja või on tema sinu tervendaja. See on inimene, kes õpetab naeratama, hoolimata elus olevatest raskustest.

Noorkuu ajal sündinud inimesel on ka negatiivne iseloomuomadus, milleks on oskamatus olla püsiv. Pidev rabelemine, rutiinide tekkimine ja ühest teemast teise jooksmine on selle inimese puhul väga tavaline. See aga võib sellel inimesel takistada luua midagi, millel oleks väärtust. See inimene võib niimoodi enda energiat raisata ja sellele aitab lõpu teha Must Obsidiaan. Must Obsidiaan on nende inimeste õnnekristall, kes on sündinud Noore Kuu loomise faasil. See on kristall, mis aitab sellel inimesel kasutada enda energiat, ideid ja andeid õigesti. Must Obsidiaan aitab sellel inimesel teha enda elus vaid õnnetoovaid tegevusi ja nendesse oma energiat suunata.

Noore Kuu ajal sündinud inimesel on oskus enda soove kiiresti universumisse saata, täpselt nagu Täiskuu ajal sündinud inimesel.

POOLKUU

Poolkuu on Kuu faas, mis loob end paar päeva pärast Noorkuud. Poolkuu ajal sündinud inimesed on saanud Kuu käest mõjutuse, mis annab neile oskuse loota paremat tulevikku. Need on inimesed, kes ei anna alla ning oskavad kujutada ette head ka seal, kus seda päriselt ei eksisteeri. Seega puudub nendel inimestel selge pilt sellest, mis on reaalsus ja mis mitte. Nendel inimestel on selles elus vaja õppida enda intuitsiooni kuulama ja mõista, et maailm ei eksisteeri vaid positiivsel kujul.

Inimesed, kes on sündinud Poolkuu ajal, neil ma soovitan terve elu jooksul kaasas kanda või enda kodus hoida sellist kristalli nagu Oonüks. Oonüks on hea õnne, kaitse ning toetava energia kristall neile, kes on sündinud Poolkuu ajal. Oonüks annab nendele inimestele oskuse teha vahet õigel ja valel ning see on kristall, mis tugevdab nende intuitsiooni.

Poolkuu ajal sündinud inimesed kannavad endaga kaasas Kuu energiat, mis on neile andnud oskuse suhelda inimestega nii, et nad ei loobi nende poole süüdistavaid mõtteid. Need on inimesed, kes suudavad hoolimata teiste inimeste tegudest, iseäralikest joontest ning minevikust nendega suhelda. See on inimene, kes suudab andeks anda ka tegusid, mida on tegelikult väga raske andestada.

KUU ESIMESE VEERANDI LOOMINE

Kuu esimese veerandi loomine on Kuu faas, kus Kuu on poolenisti paista nii, et selle parem pool on nähtav ja vasak pool mitte. Kuu esimese veerandi loomine on Kuu faas, mis on üks neljast kõige võimsamast ja see mõjutab inimese sündi väga tugevalt. Kuu esimese veerandi loomine on enamjaolt seitse päeva pärast Noorkuud ja seitse päeva enne Täiskuud.

Inimesed, kes on sündinud Kuu esimese veerandi loomise päeval, kannavad endaga kaasas Kuu energiat, mis annab neile oskuse pooleldi tulevikus elada. Need on inimesed, kes planeerivad pidevalt enda tulevikku ja vahel unustavad ära selle, kui tähtis on hetkes elamine. Inimesed, kes suudavad minevikust vabaks lasta ja keskenduda sellele, mida veel hetkel olemas ei ole.

Need inimesed, kes on sündinud Kuu esimese veerandi loomise ajal, need inimesed on ääretult rahutud. Rahutud selles mõttes, et nad otsivad pidevalt endale tegevust ja nad ei püsi füüsiliselt paigal, neil on pidev vajadus tööd teha, midagi luua ja kusagil käia. See on rahutu hing, kes soovib enda elus võimalikult palju kogeda ja tõttab ajas pidevalt ette. Nende inimeste suureks probleemiks on see, et nad ei oska hetke nautida ja nad ei suuda alati väärtustada ka seda õnne, mis nende elus olemas on, nad kipuvad otsima õnne kusagilt mujalt, kusagilt kaugemalt!

Inimesed, kes on sellel Kuu faasil sündinud, nende inimeste õnnekristalliks on tavaline Ahhaat. Tavalise Ahhaadi all mõtlen ma halli tooni Ahhaati. Ahhaat on hea õnne talisman ja kristall neile, kes on sündinud Kuu esimese veerandi loomise ajal. Ahhaat aitab kaitsta neid inimesi närvilisuse eest, asjatu energia raiskamise eest ja annab neile oskuse enda elus õnne tunda ilma õnne kaugemalt otsimata. Ahhaat võiks olla selle inimese kodus või ta võiks seda talismanina kaasas kanda.

KASVAV KUU

Kasvava Kuu faas on vahetult peale Kuu esimese veerandi loomist ja vahetult enne Täiskuu loomist, see on nende kahe Kuu faasi vaheline periood. Kasvava Kuu ajal sündinud inimesed on oma hingelt teiste turgutajad. Need on inimesed, kellel on oskus luua vanast midagi uut ja parandada halb heaks.

Kasvava Kuu ajal sündinud inimene on saanud selle Kuu faasi energiaga endale ühe eluülesande, milleks on õppida lahendama vanu probleeme. Nendele inimestele on antud annet parandada haavu, probleeme ja katkiseid aspekte enda ning teiste eludes.

See on inimene, kellel on antud oskus luua inimsuhteid ja sidemeid. Kasvava Kuu ajal sündinud inimene on särav ning jätab tavaliselt teistele inimestele väga hea ja positiivse mulje. Nendel inimestel on oskus teistele meeldida ja enamik inimesi ei pruugi tema negatiivseid iseloomujooni üldse tähelegi panna.

Kasvava Kuu ajal sündinud inimene on loomult organisaator ja tal on vajadus enda organiseerimisvõimet rakendada. See võib temast kohati teha pedantliku hinge, kelle asjad peavad alati tema mõtte ja visiooni järgi paigas olema.

Selle inimese negatiivseks küljeks on see, et ta ei oska erinevatesse probleemidesse suhtuda nii, et see ei teeks talle haiget. Kasvav Kuu annab inimesele vajaduse süveneda probleemi senikaua kuni see on lahendatud. See omakorda võib tekitada meeletut stressi ja pinget. Sellest pingest aitab vabaneda Hematiit. Hematiit on nende inimeste õnne- ja heaolukristall, kes on sündinud Kasvava Kuu faasi ajal. Hematiit aitab üleliigset pinget Aurast välja juhatada ja pingelistes olukordades hästi hakkama saada. Hematiit annab sellele inimesele head õnne ja oskust enda eluga toime tulla.

Kui sinu sünniaeg langeb kokku sellise päevaga, mis on ühe või teise Kuu faasi vahel, siis on sinu Auras vähem Kuu mõjutust, kui sellel, kes on sündinud täpselt ühel neist kaheksast Kuu faasi päevast.

OMA SÜNNIKUUPÄEVA JA KUU FAASI LEIAD SIIT: http://www.moonpage.com/