Meie isud peegeldavad meie hinge vajadusi ja seda mitte ainult seda, mida meie füüsiline keha soovib. See peegeldab ka meie vaimseid vajadusi, mitte ainult toitainete ning energia puudust. Olen eelnevalt kirja pannud selle, millele vihjab sinu suhkrusõltuvus/äkiline magusaisu teke ja soolase toidu sõltuvus/äkiline soola isu. Magusa kohta leiad artikli SIIT ja soolase kohta SIIT. Täna räägin ma sellest, miks sul tekib järsk rasvase toidu vajadus või sellest, miks sa oled rasvasest toidust sõltuvuses. Räägin sellest, mida see peegeldab sinu hingeelu kohta ja kust kohast see vajadus tekib.

Keha annab meile pidevaid märguandeid selle kohta, millest meil puudus on ja mis ülekülluses on. Kindlasti oled sa tundud seda, et ühel hetkel sul tekib meeletu isu millegi järgi, kuid sa ei oska seletada võib-olla mida sa tahad ja miks sa seda tahad? Selline järsk isu teke tuleb vaimse keha poolt saadetud signaalist. Sinu vaimne keha hüüab sulle, et tal on energia puudus ja seda mitte füüsilisel tasandil, vaid iga toit kannab endaga kaasas mõlemat energiat.

Igal isu tekkel on ka olemas oma spirituaalne põhjus ja kui sa näiteks armastadki rasvaseid toite, siis see vaimne probleem, millele sinu hing viitab, on väga suur. Mida suurem on ühe konkreetse aine järgi vajadus, seda suurem on probleem sinu hinges. Kui hinges saab vaimne energia otsa, siis see hakkab läbi toidu seda taastama ja sealt tekivad ka näiteks toidusõltuvused.

Rasv on see, mida meie maks filtreerib ja kõik toidus olev rasv käib just sellest organist läbi. Maks ise aga asub täpselt Päikesepõimiku Tšakra sees ja kui sul tekib meeletu rasvase toidu isu või sa oled rasva sõltlane, siis just sellest Tšakras puudub vajalik energia. Järelikult sinu hing nõuab Päikesepõimikule energiat ja soovib, et sa sellega tegeleksid. Rasvase toidu sees eksisteerib vajalik energia, kuid see ei ole kasulik meile. Tegelikult peaksime me sellisel juhul tervendama enda Päikesepõimikut, et pidev rasvase toidu isu või rasvase toidu sõltuvus meie hingest vabaks saaks. Mida rohkem sa rasva soovid süüa, seda sügavamale sa tegelikult Päikesepõimiku probleemil lased minna.

Miks see siis nii ka on? Rasv on ainult aseaine sellele, mida meie hing tegelikult soovib. Rasv annab sulle hetkelise vaimse energia vajaduse, kuid kui see on sinu kehast kadunud, siis võib tekkida uuesti see sama probleem.

Mina usun, et rasvase toidu järsk isu või sõltuvus tekib just sellest, kui inimesel hakkab enesekindlus madalamaks minema. Rasvase toidu järgi tekib isu, kui sul kaob ära isiklik jõud ja energia. Päikesepõimik on seotud nende emotsioonide ja iseloomu joontega. Kui sul tekivad järsud rasvase toidu isud, siis analüüsi seda hetke, mil see tekib. Sellel hetkel oled sa vaimselt kurnatud ja soovid tegelikult isiklikku jõudu suurendada. Need inimesed, kes kannatavad rasvaste toitude sõltuvuse käes ja kellel juba on tekkinud ka kehakaalu probleemid, nendel inimestel on samal ajal ka madal enesehinnang ning isikliku jõu puudus.

Rasva võib tarbida sellel hetkel, kui tekib järsk isu selle järgi. Sellisel juhul sa kasutad aseainet, kuid edasi peaksid sa ise hakkama saama ja tegelema enese motiveerimisega ning energiavarude suurendamisega läbi teiste võtete. Kui aga sa oled juba sõltuvusse langenud, siis sellest tuleb kiiremas korras lahti saada. Vastasel juhul sa toidad enda hinge vajadust vale elemendiga ja saad sellest vaid kahju. Kõike tuleb tarbida mõõdukalt!

Inimesed, kes kannatavad rasvase toidu sõltuvuse käes, nad ise toidavad enda Päikesepõimikut sellega üle. Liigne rasva tarbimine teeb meie hinges oleva Päikesepõimiku katki. Rasvase toidu sõltuvusest aitab lahti saada see, kui kanda Päikesepõimiku kristalli otse Päikesepõimiku kohal. Selleks riputa Päikesekivi pika paela otsa, et see ulatuks täpselt Päikesepõimiku kohale. Päikesepõimik asub täpselt nabast üleval pool. Päikesekivi suunab enda sees olevaid energiaid sellesse Tšakrasse, aidates anda seda sama energiat edasi, mida annab rasva söömine. Andes seega tervendust sellele Tšakrale ja aidates lõpetada liigse rasva tarbimise.

Lisaks Päikesekivi kandmisele peaks lisama enda menüüsse Pastinaaki ja Kaalikat, et tervendada enda Päikesepõimikus olevat isikliku väe ja jõu probleemi. Kui hakata neid kahte juurvilja sööma, siis need annavad samamoodi spirituaalset energiat Päikesepõimikule ja on ka väga kasulikud maksale, mis on vaevatud rasva ületarbimisest.

Hoolitse selle eest, et sinu menüüs oleks olulisi vitamiine ja mineraalaineid. Soovitan Cytoplani proteiinisegu, milles on hulgaliselt vajalikke mineraalaineid, vitamiine, pre- ja probiootikume. See aitab sul kehakaalu langetada ja terve püsida. See on hea kombinatsioon, mis vähendab isusid, aitab vähendada emotsionaalset söömist ja luua ilusat vormi. 

Juhul, kui sul käivad aeg-ajalt rasvase toidu isud peal, siis sellest ei ole tegelikult mitte midagi. Sellisel juhul sa lihtsalt annad enda hingele aseainet hetkelisele isikliku väe ja jõu langusele. Teinekord, kui sul tekib selline isu, siis mõista enda hinge, see peegeldab meie probleeme ja vajadusi. Mõista, et just sellel hetkel oled sa vaimsest energiast tühi. Järelikult oled sa enda energiat raisanud, oled olnud koos inimesega, kes on sinu energiat röövinud või oled väga palju mõttetööd teinud.

Jäta meelde, igas toidus on füüsiline ja vaimne energia mõlemad olemas. Iga toidu sõltuvus ja järsk isude teke on samuti seotud mõlema keha vajadusega. Sinu füüsiline ja vaimne keha teevad koostööd. Kui füüsiline keha nõuab, siis vaimne keha on saatnud selle soovi füüsilisse kehasse. Kui inimesele tekib teatud toiduainega sõltuvus, siis see juhtub vaid sellepärast, et vaimses kehas on energia otsa saanud. Vastasel juhul suudaks keha mitmekesiselt toituda ja ei vajaks ühte ainet nii palju.

Spirituaalsus seisneb selles, kui sa mõistad enda hinge tähtsust ja aktsepteerid vaimset keha poolt. Spirituaalsus on vaimse ja füüsilise keha kooskõlla viimine. Mõista enda keha, keha annab alati teada, mida ta soovib. Kehal on vaja vaimset energiat täpselt sama palju, kui füüsilist energiat.