Me saame sünniga kaasa väga palju erinevaid energiaid, mis meid mõjutavad terve elu vältel. See, millise sodiaagi all, millise numeroloogia ja astroloogiliste näitajatega me sünnime, need näitavad meie hingeelu kohta väga palju. Need määravad meie eluteel nii mõnegi olulise asja ära. Suhtesobivus erinevate sodiaakide vahel on väga unikaalne. Suhtesobivus Lõvi ja Skorpioni vahel on väga kirglik ning emotsionaalne. Selles suhtes eksisteerivad kaks väga tugeva isiksusega hinge.

Lõvi ja Skorpioni suhe võib esialgu tunduda äärmiselt kummaline neile endale. Üldiselt võivad need kaks sodiaaki kokku saada "puhtalt juhuslikult" nende enda arust, kuid juhuseid suhetes tegelikult ei eksisteeri. Kõik suhted on saatuse poolt paika pandud. Nad võivad esialgu mõlemad mõelda, et sellest suhtest võib tulla juhusuhe ning peagi suunduvad nad mõlemad edasi teisele teekonnale. Tihtipeale aga nii ei ole ning minnakse siiski väga sügavasse suhtesse. Miks sügavasse? Lõvi ja Skorpion on mõlemad väga kirglikud, sellest ei saa kunagi tekkida rahulikku suhet. Nende vahel tekivad emotsioonid ja ülevoolav energia nende suhtesse. See suhe on mõeldud kas armastuseks või vihkamiseks. Selles suhtes ei ole võimalik teisi variante. Kas nad armastavad üksteist või nad ei salli teineteist silmaotsaski. Mõnes suhtes ei ole võimalik tasakaalu luua ja see on üks nendest suhetest. See aga annab võimaluse Lõvile ja Skorpionile enda suhtest luua tõeline armastusfilm.

Lõvi ja Skorpion peavad väga palju vaeva nägema, et enda armastust võimsana hoida ning seda selle heas mõttes. Nad peavad ennekõike mõistma, et nad on väga erinevad inimesed ja nende eneseväljendus on väga rikkalik. Mõlemad, nii Lõvi kui ka Skorpion, on hingelt väga tulised ja nende eneseväljendus on elav, vali ning kohati teist poolt ka hirmutav. Mõlemad peaksid selles suhtes õppima seda, milline on teise poole eneseväljendus ja kindlasti lõpetama vigade või rünnaku otsimist sealt, kus seda ei eksisteeri. Mõlemad on elavad ja seega eneseväljendus võib kohati jõuline tunduda.

Skorpioni ja Lõvi suhe on see, kus mõlemad peavad võrdselt pingutama, et see toimiks. Mõlemad peavad end tasakaalustama, veidi alla andma ja lõpetama vigade otsimise.

Skorpioni ja Lõvi suhe võib olla väga kirglik ning täis armastust, kui mõlemad teeksid tööd selle nimel, et nad suhtesse tingimusi ei sea. Mitte kummalegi sodiaagile ei sobi piirangud, mõlemad tahavad olla iseseisvad ja kui iseseisvus on lubatud, siis on ka armastus lubatud. Kõikide sodiaakidega nii aga ei ole. Mõnele sodiaagile meeldib, kui neid juhatatakse ja suunatakse. Skorpionile meeldib juhatus ning soovitused siis, kui ta on selleks ise nõu küsinud, kuid mitte enne. Lõvile meeldib juhatus siis, kui ta tunneb, et sellega kaasneb ka veidi nunnutamist. Lõvi tuleb alati meelitada ja öelda nõuandeid läbi ilusate sõnade. Tegemist on siiski uhke märgiga. Samas Skorpion on nii iseseisev, et ta ei salli soovitusi siis, kui ta soovib ise pead millegagi murda.

Selles suhtes peavad mõlemad jääma iseendaks ja alati ausad olema. Selles suhtes ei kannata mitte kumbki pool ebaselgeid tegevusi. Mõlema jaoks on ausus ja otsekohesus ülioluline. Vahel võib see otsekohesus liiga teha, kuid samas nad mõlemad soovivad sellist suhtumist. Veider eksole? Teeb haiget, kuid samas vajavad mõlemad seda.

Lõvi ja Skorpion on oma hingelt mõlemad väga aktiivsed, kuid nad naudivad kapitaalselt erinevaid tegevusi. Siiski suudavad nad väga hästi enda koosoldud aega planeerida. Tihtipeale nad lähevad mõlema huvidega kaasa hoolimata sellest, et see neid esialgu väga ei huvita. Selline aktiivsustega kaasa minek muudab neid ainult lähedasemaks. Et suurendada sidet Lõvi ja Skorpioni vahel, selleks on vaja koos olemist. Mõlemale sodiaagile on ülioluline füüsiline lähedus.

Skorpion on armastuse mõttes väga seksuaalne ja seda eriti vaimsel tasandil. Skorpionile meeldivad õrritamised ja kahemõttelised jutuajamised. See on viis, kuidas Lõvi saaks Skorpioni hinge pugeda. Skorpion ja Lõvi mõlemad on tähemärgi süsteemis kõige seksuaalsemad sodiaagid. Kõik teised jäävad neile mõlemale alla. Lõvile meeldib füüsiline seksuaalsus ja Skorpion on seksuaalses mõttes Lõvi jaoks ideaalne kaaslane. Samas Lõvi ei tohiks ära unustada seda, et Skorpion vajab ilusaid sõnu ning meelitamist. Kui Lõvi suudab selle meelde jätta, siis on kõik hästi ning soovitud korras. Skorpion on selles suhtes kindlasti kannatlikum osapool, kuna tema suudab seksuaalsel pausil kauem olla, kui Lõvi.

Selles suhtes esineb võrreldes teiste sodiaakide vaheliste suhetega kümme korda rohkem valjuhäälseid tülisid. Kui minnakse tülli, siis loobitakse selliseid sõnu, mida päevavalgus ei kannata ja samas leppimine käib täpselt sama kiirelt, kui sõnasõja algus. Lõvi ja Skorpion mõlemad peavad aru saama, et neil on vaja vahel end verbaalselt välja elada.

Skorpion soovib, et Lõvi teda austaks ja vajaks. See tunne on Skorpionile ülioluline ja kui Lõvi suudab Skorpionile näidata, et ilma temata on elu võimatu, siis Skorpion sulab tema käte vahel. Lõvi samas vajab kiitust, paitamist ja hellitusi. Kui Skorpion suudab piisavalt palju Lõvi hellitada, siis teeb Lõvi kõik tema jaoks, isegi asju, mida ta kõige vähem soovib teha.

Mõlemad sodiaagid on väga armukadedad enda loomuselt ja pidevalt võib tekkida tunne, et üks omab teist. Mõlemal sodiaagil on ühine omadus, milleks on "enda varanduse" all inimest hoida. See on hea senikaua, kuni suhtes eksisteerib ausus ja puuduvad reetmised. Senikaua on see üksteisele kindlustunde pakkumine, peale reetmist aga tekib sellest meeletu armukadedus ja õelus selle kõige kõrgemas astmes. Seega ei tohi Skorpion Lõvi petta ja seda ka vastupidi.

Kõige suuremat kirge tekitab neis mõlemas üksteise tugevad küljed. Mõlemad näevad üksteise tugevusi ja see on see, mis neid "käima ajab". Kuid samas nõrkusi nad üksteisel ei salli. Pidevalt võivad nad üksteisele sisse käia, öeldes selliseid lauseid: "Miks sa küll selline pead olema?" Tegelikult soovivad mõlemad anda sellega edasi mõtet, mis aitaks nõrkusest lahti. See aga alati ei toimi nii nagu nad soovivad. Väga sarnase mõttemaailmaga on nad tõepoolest just üksteise seltsis olles. Teiste sodiaakidega suhtes olles muutub nii Skorpion kui ka Lõvi teistsuguseks inimeseks.

Lõvi ja Skorpion peavad mõistma seda, et nad mõlemad on väga sihikindlad ning see on nende loomuses. Sihikindlus on nendel erinevatel teemadel ja seega nad peavad lihtsalt aktsepteerima teise valikuid. Kui Lõvi on midagi pähe võtnud, siis peab Skorpion tal seda teed laskma minna ja samamoodi ka vastupidiselt. Kui nad suudavad pidevalt kompromisse teha, siis on suhe nende vahel ilus ja hea.

Mõlemad armastavad luksust, kuid Lõvi on see, kes seda naudib kohe mitmeid kordi rohkem. Skorpion armastab seda ka, kuid talle on oluline ka see, et raha ei raisataks. Skorpion tõmbab Lõvi pidevalt tagasi ja õpetab talle rahaga ümber käimist. Lõvile ei pruugi see väga meeldida, kuid tasuks mõelda selle üle, kuna seal on tõepõhi all.

Skorpioni ja Lõvi vahelisel tülil tuleb lihtsalt anda aega maha jahtumiseks. Miks? Skorpion on uhke ning ei salli alla andmist ja kui ta seda peaks tegema, siis see tunduks tema jaoks nõrkushetkena. Skorpion ei salli, et teda nõrgana peetakse. Lõvil on alati õigus ja siin polegi rohkem kommenteerida. Raske lõpetada vaidlusi ja need vaidlused lõppevad kõige paremini siis, kui teema jäetakse poole pealt lihtsalt katki ning mõlemad lööksid sellele käega. Nad peavad aru saama, et neil võib olla erinev arvamus ja suhtumine teatud teemadesse. Nad peavad mõlemad mõistma, et alati ei ole õiget ja valet. 

Lõvist ja Skorpionist võib saada väga hea paar. Nad on mõlemad sõjakad, sihikindlad ja edukad asjade lõpuni viimisel. Kodu rajamine peaks olema rohkem Skorpioni kanda, Lõvi kanda kodu majanduslik pool ja mõlemad peavad jagama armastust üksteisele ning seda võrdsel tasandil. Mõlemad peavad mõistma, et nad on riiakad ja tulised. Üksteisest ei tohiks vigu otsida, vaid aktsepteerida teineteise eripärasid. Mõlemad peavad mõistma, et nad tahavad palju koos olla ja füüsiline kontakt on ülioluline.

Üks soovitus, mida ma veel sellisesse suhtesse jagaksin on see, et neil mõlemal peaks olema eraldi enda eraelu. Eraelu annaks nende suhtesse tasakaalu. Lõvi ja Skorpion saaksid edukalt kuni lõpuni koos olla, kui neil oleks veel lisaks ühistele tegevustele ka isiklikke tegevusi ning isiklik suhtlusring. Sellisel juhul on nad mõlemad üksteisega paremad inimesed. Seega Skorpion peab laskma Lõvil end läbi spordi, reisimise, töö tegemise või mõne teise isikliku huviga välja elada ja Lõvi näiteks peaks lubama Skorpionile tema isiklikku seltskonda, kus Skorpion saab käia end maha laadimas. Skorpionil on siiski vaja ju rääkida ja Lõvil on vaja võimalikult aktiivne olla.

Kui sa oled Lõvi või Skorpion ning sa oled suhtes just sellise sodiaagiga, siis pigem hoia seda suhet ja muuda seda tugevamaks. Tegelikkuses on nii, et need kaks sodiaaki sobivad hoolimata enda erimeelsustele väga hästi kokku.

Lõvi ja Skorpioni magamisoas või armastuse kristallide keskel hoiaksin ma Rodokrosiiti ja Granaati. Need kaks kristalli ühendavad Lõvi ja Skorpioni hinged. Need kristallid aitavad kirge suurendada, armastust veelgi sügavamale tasemele viia, aidata nende erimeelsusi leevendada ning õpetab neile üksteisega kompromisside tegemist. Hoia neid kristalle enda elus, kui sa oled just sellises sodiaagi suhtes. Neid kristalle kingitakse ka Lõvi ja Skorpioni abiellumise puhul. Need on nende armastuse õnne kristallid!

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Lõvile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT ja Skorpionile SIIT.

Kõik sodiaagid on väga erilised, huvitava iseloomuga ja konkreetsete huvidega. Erinevate sodiaakide vahelist sidet peab mõistma, kui sa soovid suhtesse armastust ja head õnne. Jäta meelde, me kõik oleme erinevad!