Noorkuu on üks Kuu faasidest, kus Kuu maagiline vägi annab meile võimalusi tuua enda ellu uusi elemente ja muudatusi. Noore Kuu loomise ajal saab teha erinevaid rituaale ja maagiaid, millega saad sa enda ellu kutsuda armastust ning seda väga erinevatel tasanditel.

Noorkuu on Kuu faas, mis loob end enamjaolt 14 päeva pärast Täiskuu loomist ja 14 päeva enne Täiskuu loomist. Noorkuu annab sulle võimaluse asjade paremaks muutmiseks, unistuste täitumiseks ja armastusega seotud soovide teelesaatmiseks.

"Noorkuu kolme armastusesoovi maagiat" on võimalik teha täpselt Noore Kuu loomise päeval, päev enne seda ja päev pärast seda. Ehk seda saab teha kolmel järjestikul päeval. 

Selle maagiaga on võimalus saata teele kolm erinevat soovi ja seda kõikidel erinevatel päevadel. Kuid sa võid otsustada ka ühe soovi kasuks ning saata teele vaid üks soov. Kui sa hakkad maagiat tegema, siis jälgi täpselt minu juhiseid, et see sul õnnestuks. Iseenesest on selle maagia tegemine väga lihtne

"Noorkuu kolme armastusesoovi maagiat" on sul võimalik teha igas kuus, seda maagiat saad sa teha nii kaua, kui sul on soovi. Tähtis on see, et päev oleks õige ja maagia tegemine oleks korrektne. Seda selleks, et sinu soov jõuaks universumisse üldse kohale.

MAAGIA TEGEMINE 

Maagia tegemiseks pead sa mõistma seda, et kõik need kolm päeva, mil sul on võimalik seda teha, on erineva energiaga. Seega annab iga päev sulle ka erilise võimaluse teele saata just konkreetse suunaga soov. Kui sul on soov olemas, siis leia see päev, millal seda on kõige õigem teha. 

Noorkuule eelnev päev - annab võimaluse suhteid parandada, tuua hinge värskendavat energiat, suurendada enesearmastust, perekonna-armastust, soovida suhtesse last.

Noorkuu - uue armastuse leidmine, suhtes kire suurendamine, Hingesugulase või teise erineva hingesugulase ellu kutsumine ja temaga kohtumine. 

Noorkuule järgnev päev - emotsionaalse valu leevendamine, petmise/reetmise andestamine, pidevate tülitsemiste lõpetamine, armastuse-ebaõnne vabastamine, halbadest suhetest vabanemine, vanadest suhtemustritest loobumine. 

Sa saad erinevaid armastusega seotud unistusi saata teele kolmel päeval, ja kui sa seda tegema hakkad, siis vali enda jaoks välja just see õige päev.

Maagia tegemiseks läheb sul vaja ka kristalle ja viirukeid. Kõigi kolme päeva jaoks läheb sul vaja Lootoseviirukit (sobib ka Orhideeviiruk, mis on sama toimega). Noorele Kuule eelneval päeval läheb sul vaja Opaliiti, Noorkuu jaoks Roosat Kvartsi ja Noorele Kuule järgneval päeval Seleniiti

SAADA ENDA ARMASTUSESOOV TEELE 

Maagia tegemine on seotud mediteerimisega ehk sul läheb vähemalt tund aega selle teelesaatmisega. Enam-vähem üks tund on see aeg, kus sa keskendud enda soovi teelesaatmisele. Soovitan sul leida enda jaoks väga mugav asend, kus sa saaksid lihtsalt unistustesse sukelduda.

Maagia tegemiseks aseta laua peale põlema korraga kaks Lootoseviirukit. Jälgi, et mõlemad Lootoseviirukid jääksid ilusasti suitsema. Need võivad olla üksteise lähedal või teineteisest veidi eemal, see ei omagi tähtsust. Peaasi, et selles maagias oleks Lootoseviiruki essents. Lootos sümboliseerib armastust, kirge, romantikat, armastuse leidmist ja parandamist. See annab võimaluse sulle enda soovid kristallidesse kanda, et need omakorda suudaksid sinu unistused universumisse saata ja sinu saatuses korrektuure tegema hakata. 

Kui sa oled viirukid suitsema asetanud, siis võta vastavalt päevale vajalik kristall. Võta kristall enda peopessa ning hakka enda soovi sinna kristalli sisse soovima.

Keskendu soovile, keskendu sellele, et sellesse suunda hakkavad asjad sinu elus suunduma ja muutuma. Keskendu ja mõtle selle soovi peale seni, kuni mõlemad Lootoseviirukid on lõpuni põlenud.

Lootoseviirukite ärapõlemine võtab aega, seega läheb sul ka selle maagia tegemiseks aega vaja. Mida kauem sa kristalli enda käes hoiad ja soovile keskendud, seda suurema tõenäosusega kandub sinu soov kristalli sisse.

Kui Lootoseviirukid on ära suitsenud, siis lausu lause: "Soov kinnitugu, soov täitugu, soov teele saadetud."

Nüüd võta kristall ja vii see üheks ööseks enda padja alla. Järgmisel hommikul võta kristall esimese asjana voodist välja ja vii see enda armastusekristallide komplekti sisse. Kui sul seda veel ei ole, siis see võib olla esimene kristall sinu armastusealtaris.

Armastusekristalle hoitakse magamistoas, kodu Lõuna- ja Edela-ilmakaares.

Nüüd sa oled enda soovi kristalli sisse saatnud ja see on selle sisse kinnitunud. See kristall kannab endaga maagiat, et see saaks sinu saatuses korrektuure tegema hakata. See kristall jäetakse enda koju ja see on oma töö ära teinud siis, kui see läheb ühel hetkel järsku katki. Senikaua, kuni see on terve, senikaua teeb ee sinu heaolu jaoks tööd.

Erinevad kristallid oskavad erinevaid elemente sinu ellu tuua, see on ka põhjus, miks on väga oluline, et sa õigel päeval kasutaksid õiget kristalli. Maagiat võid teha kolm päeva järjest erineva kristalli ja erineva sooviga.