Olen eelnevalt kirjutanud mõned artiklid erinevate aastate kohta ja nende laste eriliste iseloomude kohta. Nüüd on kord jõudnud 2018. aasta laste kätte. Jutustan sulle sellest, miks nad enda perekonda sünnivad, miks nad maailma jaoks sünnivad ja mida neil õppida ning õpetada on. Igal aastakäigul on oma eriline vägi, mida konkreetsel aastal sündinud hinged siia maailma tegema tulevad.

Hinged ei sünni vaid iseenda jaoks, hingedel on väga palju erinevaid ülesandeid. Hinged jagavad teistele inimestele õppetunde, teevad läbi enda isiklikke katsumusi ja annavad ka suuremale maailmapildile midagi, mida maailmal vaja on. Igal aastal sünnivad maailma teatud ülesandega hinged, mis aitavad siin maailmas korrektuure luua.

"Raske kohaneda uue eluga!"

2018. aasta lapsed on kaua peidus olnud hinged, mis tähendab seda, et nende eelmisest füüsilisest kehast võis möödas olla sadu aastaid, mõne puhul isegi tuhandeid aastaid. Kindlasti ei ole selle lapse sees hinge, kes on kaasajal elanud ja kes mäletaks kõike seda, mis uuendusi siin maailmas on kõik läbi viidud. Nad mäletavad rohkem loodusega ühte olemist ja tehnika on nende jaoks tundmatu. See aga ei tähenda seda, et nad kõike uut vastu ei suudaks võtta. Neil läheb lihtsalt sellega kaua aega.

See, et 2018. aasta hing on kaua peidus olnud, ei tähenda ilmtingimata, et ta on väga vana hing. See, millal hing uuesti füüsilisse kehasse naaseb, see oleneb tema ülesannete ära õppimisest, mitte hinge vanusest. Järelikult see 2018. aastal sündiv hing otsustas olla pigem Ingli või hinge tasandil ja elada oma eluülesandeid läbi hoopis teistsuguse tee.

2018. aasta lapsel on väga raske kohaneda teiste inimestega ja seega võib ta pelglik olla uute suhete loomisega. See ei tähenda seda, et ta oma perekonnas oleks arglik. See käib teiste inimeste puhul, ta lihtsalt ei suuda usaldada. Isegi, kui ta teeb näo, et kõik on korras, siis tegelikult ei ole kõik korras. Tema alateadvus on skeptiline ja ta pigem hoiab uue inimesega distantsi ning annab talle võimaluse enda headuse tõestamiseks. Raske on tema usaldust võita ja see kõik tuleb sellepärast, et ta ei ole väga kaua inimese füüsilises kehas eksisteerinud.

Mõned 2018. aastal sündinud hinged kasvavad elujooksul sellest välja, kuid enamus ei tee seda.

Tegelikult nad õpetavad selle sama omadusega ka teistele, et alati ei tasu usalda inimese naeratust. Tuleb alati veenduda, mis seal naeratuse taga on.

"Miks nii kaua peidus ja nüüd taassündinud?"

Enamus 2018. aastal sündinud hinged kusjuures ei ole siiamaani olnud valmis enda taassünniks. Enamus 2018. aasta hinged ei tahtnud väga lihtsalt siia maailma tulla ja tema ema lapseootusele jäämine võis väga pikale venida. See küll ei kehti kõigi kohta, kuid enamus 2018. aasta hingede emade puhul.

See, miks see hing ei soovinud kergelt tulla, sellel on olemas oma põhjus. Hinged, kes ei ole kaua aega inimese füüsilisse kehasse taassündinud, nemad ei oska väga kergelt end füüsilisse kehasse kanalduda. Nad ootasid enda õiget aega ja nad ei soovinud ema-isa poolt survet. Kui 2018. aasta hing on sündinud emale ja isale, kes liigse paanikaga soovisid lapseootele jääda, siis need äratasid hinge liiga kiirelt füüsilisse ellu. Need 2018. aasta laste emad, kes jäid väga kiirelt lapseootele, nende laps oli valmis sündima. Kui laps ei soovinud tükk aega tulla, siis see sama laps on suuremate kohanemisprobleemidega, kui see, kes oli nõus sündima.

Selle ma kirjutasin siia selleks, et sina 2018. aasta hinge ema või isa saaksid aru, millise hingega on tegemist ja kuidas temaga ka ise kohaneda ning mõista tema hinge.

2018. aasta lapsed on antud siia maailma selle jaoks, et nad õpetavad inimesi loomi austama. 

Maailm on jõudnud punkti, kus loomi kuritarvitatakse ja nende elu ei väärtustata. See probleem on suuremal määral olnud viimased paar sajandit, kuid asi läheb ainult hullemaks. Nüüd äratakse kaua peidus olnud hinged üles, et nad tuleksid maailma, kus ei austata enam loodust ja ennekõike loomi.

Nagu ma eelpool kirjutasin, siis 2018. aasta hinged elasid enda füüsilises kehas väga kaua aega tagasi ja mäletavad hoopis teistsugust maailmapilti. Mäletavad seda, kuidas inimene oli osa loodusest, mitte sellest kõrgemalt positsioonil. Sellel positsioonil, millele inimene on ise enda kuningliku tooliga end tõstnud. Need on hinged, kes mäletavad kõike seda, et meil on loodust ja loomi vaja, kuid mitte vaja neid hävitada.

2018. aasta hingede sees on väga palju veganeid ja taimetoitlasi. Kuid nende perekond võib neid nende lapsepõlves suunata loomsele toidule, mis teeb tema tervisele väga suure karuteene.

Need on hinged, kes pigem eelistavad ise rohkem taimetoitu ja nad tulevad tegelikult seda oma perekonnale ka õpetama. Enamus 2018. aasta hinged tulevad emale ja isale, kes on loomsete toitumisharjumustega. Seda sellepärast, et õpetada oma emale ja isale seda, et loomad tuleb rahule jätta.

Ma tean, et ma panen suhteliselt julged sõnad siin kirja, kuid see on minu nägemus 2018. aasta hingede kohta. Aeg on see, mis tõestab minu nägemust ja kui sinu perekonnas hakkab see hing kasvama, siis ühel päeval sa võid minu juurde tulla ja öelda :"Tene, see ongi nii!". Ma usaldan täielikult enda visioone ja nägemusi.

2018. aasta laste hinged, kui nad suuremaks kasvavad, siis nad astuvad loomade kaitseks välja ja muudavad maailma samm-sammult looduse austuse poole.

Mul on soovitus selle lapse emale ja isale. Lase sellel lapsel enda valikud teha ja jälgi, mida ta soovib, mida mitte. Eriti siis, kui ta hakkab end sulle väljendama. Eriti valikud, mis puudutavad toitumist.

2018. aasta laste nõrgaks küljeks on seedesüsteem, neil on raske rasket toitu läbi seedida. See tuleneb kõik sellest, et nad on sündinud siia maailma loomulikeks taimetoitlasteks ja taime seedimiseks ei lähe sul väga suurt jõudu vaja. Usu mind või mitte, kuid on olemas kohe hinged, kes on iseendale valinud tee olla taimetoitlased ja seda sünnist saati. Näiteks mina olen üks nendest!

Kui sellel lapsel tekivad seedeprobleemid, siis see on häirekell tema vanematele. See on märk, et ta sööb midagi, mida ei ole tal vaja.

Selliseid seedeprobleemide teemat võib väga tihti esile tulla ja seda ei tohiks tähelepanuta jätta. Sellest tuleb õppida ja see sama probleem õpetab tema ema-isa teistsuguse toidu poole vaatama. Üldiselt peaksid need hinged sündima ka perekonda, kus on emal ja isal vale toitumine. 2018. aasta hing õpetab oma perekonnale ja tervele maailmale seda, et me peame sööma teadlikult. Sööma nii, et me kuulame iseenda keha ja selle vajadusi. Blokeerides ära isud, mis ei too meile tervist, vaid lagundavad seda.

Ma olen väga palju eelnevalt maininud seda, et minu artiklid tulevad läbi visioonide ja nägemuste. Enne selle siia kirja panemist nägin ma und. Unes kirjutasin ma jutu sellest, kes on 2018. aasta hinged. Selles visioonis nägin ma seda, et nad tulevad õpetama teadlikku toitumist ja ka seda, et meie haigused on seotud valedest toitumisharjumustest, ka seda, et nende põhirõhk on loomalihast loobumine. Seda kõike tean ma isegi, kuid mul on ülimalt hea meel teada seda, et maailm hakkab muutuma. Nende hingede sõna levib suuremas pildis võib-olla alles kahekümne aasta pärast, kuid see on rohkem, kui mitte midagi.

Unes nägin ma ka mõtet, mis on tõesti mõtlemapanev. Mulle öeldi, et 2018. aasta hinged on need, kes vaatavad enda eelkäijate mineviku peale ja küsivad selle peale: "Miks ma olen sündinud siia, kus ei austata loodust?"

2018. aasta hing on äärmiselt tundlik, haavatav ja üliemotsionaalne. See sama üliemotsionaalsus võib olla küll veidi introvertne, kuid seda ta on. See hing elab väga palju enda emotsioone sisse poole, seda ta teeb sellepärast, et analüüsida, mis on vale ja mis on õige. Sellel hingel on väga tugev analüüsivõime ja väga hea mälu. Ta jätab kõik meelde, mis on juhtunud ja ta võib kuue aasta pärast sulle öelda asju, mida sina enam ei mäletagi. See sama sügav mõttemaailm on see, mis aitab tal elu muuta. See on antud talle sellepärast, et ta süveneks probleemidesse, et neid lahendada.

Kõlab ühtpidi nii, et tuleb hing, kes ei saa elu nautida? Kaugeltki mitte! Selles artiklis räägin ma sellest, mida ta tuleb maailmale ja iseenda perekonnale õpetama. See on üks tema väga paljudest ülesannetest ja see, et ta on nii vastumeelne sellistele tegevustele, ei võta see selle hinge seest elurõõmu ära. See on tema üks missioonidest ja kui ta suudab seda saavutada, siis tuleb tema sisse meeletu rõõm. Ütlen kohe ette ära, seda hinge on raske mõista neil, kes ise ei ole hingelt väga kõrgeks kasvanud.

"Kodu on kõige tähtsam"

2018. aasta hingede jaoks on kodu väga tähtsal kohal. Kodu on tema kindlus ja tal on vaja oma kodu. See on hing, kes ei salli ühest kohast teise rändamist ja ta ei salli ka absoluutselt seda, kui kodurahu on rikutud. Ta vajab turvatunnet ja kohta, kuhu lihtsalt peitu pugeda.

See on hing, kellel on vaja väga tihti lihtsalt omaette olla ja end koguda. Kui ta tunneb vähegi stressi, siis tal on vaja oma tuba, kuhu end oma maailma lülitada ja seal rahu leida.

Veel enam on neil vaja kontaktis olla loodusega. Kui sinu perekonnas on 2018. aasta hing, siis sinu ülesandeks on talle pakkuda kodu metsatuka sees ja kui sul ei ole võimalik talle seda pakkuda, siis pead sa viima teda pidevalt loodusesse. Tal on vaja tunda metsa lõhna, merelainete müstilist kõla ja päikese valgust.

Ta on ülitundlik tehnikale ja elektrile. See tähendab seda, et tema toas ei tohiks väga palju elektroonikat olla. See võib talle väga kergelt unehäireid ja stressi põhjustada. Kindlasti on see hing kristallilaps. Kristallid on need, millest ta leiab tuge ja mis aitavad tal olla see, kes ta soovib olla.

Tema voodi kõrvale soovitan ma asetada Amuleti Kristalli, Lumikvartsi ja Girasoli. Nende kristallide kombinatsioon aitab tal enda kehaga harjuda ja selle maailmaga tuttavaks saada, aidates ka säilitada enda maailmaparandamise oskused. Need kristallid võiksid tal sünnist saati kaasas olla ka siis, kui ta kunagi suureks inimeseks kasvab ja enda iseseisvat elu alustab. Amuleti Kristall aitab kaasa taassünnile, Lumikvarts leevendab tema introvertsusest tekkivat stressi ja Girasol aitab tal alati hoolimata olukorrast tema ise olla. Girasol kaitseb ka ema-isa suunamise eest, mis talle ei pruugi sobida.

"Loomingulised, fantaasiamaailmaga ja meesenergia kandjad"

2018. aasta hinged on oma loomuselt väga loomingulised ja suure fantaasiamaailmaga. Nad elavad tihtipeale enda nähtamatus maailmas ja nendest võib välja kujuneda palju artiste. 2018. aasta hinged kannavad endaga kaasas suuremal määral meesenergiat, nii tüdrukud kui ka poisid.

Meesenergia tähendab seda, et nad on jõulisemad, sihikindlamad, otsusekindlamad, stressiperioodil agressiivsemad ja suurema tahtejõuga. Meesenergia tütarlastel ei tähenda poisilikku väljanägemist, vaid tugevamat isiksust.

Meesenergia on see, mis aitab neil enda maailmaga seotud eluülesannet täide viia, aidates neil oma moraalide ja eluväärtushinnangute eest seista ka siis, kui kõik teised teda alla suruvad. Tuletan meelde, et nad siiski sünnivad perekonda, kus ei ole selliseid väärtushinnanguid nagu nende enda sees on. Nendel on vaja perekonda kapitaalselt muuta ja sellepärast on nendel vaja ka jõudu.

Iga ema ja isa peab võtma oma last kui kõige suuremat eluõpetajat. Laps ei ole lihtsalt laps. Laps on täis teadmisi, mida ema ja isa peavad oma lapselt vastu võtma. Kui sa võtad oma last õpetajana, siis sa näed, kuidas sinu ette on kõik vastused toodud ja kuidas sinu hing ise saab lapse kõrval targemaks muutuda.