Kodutolmu-, loomatolmu- või õietolmuallergia on vägagi laialt levinud allergia. Olen seda väga tihti inimestes avastanud. Kirjutan sulle oma mõtted selle kohta, miks inimestel esineb tolmuallergiad ja selle tähendusest spirituaalse vaatenurga alt.

Igal haigusel on seos ka spirituaalse kehaga, sinu hingega. Mitte ükski haigus ei ole tekkinud sinu kehasse ainult füüsilise probleemi pärast, sellel on sulle palju suurem lugu jutustada. See kehtib kõikide haiguste ja keha nõrkade kohtade kohta. Täpselt samamoodi on üks ühine põhjus ka erinevat sorti tolmuallergiatel, miks need kunagi sinu kehasse tekkisid.


Tolmuallergiast võib inimene välja kasvada, nii nagu on võimalik ühel või teisel viisil tervendada enamik terviseprobleeme. Tervendamise jaoks on sul vaja teada seda, kuidas sa saaksid sellele füüsilises ja vaimses mõttes tervendust anda. Kuid enamjaolt ei saa probleem lahendust vaid siis, kui sa tervendad seda ainult ühe keha kaudu. Sul on kaks keha, vaimne ja füüsiline keha, ja need mõlemad vajavad sinu hoolt ning armastust. 

Oskus teisi lugeda

Kui sina või sinu laps on sündinud tolmuallergiaga, siis see on vastus tema hinge iseloomu kohta. Kaasasündinud tolmuallergia peegeldab inimese ülitundlikkust teiste inimeste suhtes. Need on inimesed, kes suudavad lugeda teiste kehakeelt ja miimikat. Üldiselt on tolmuallergik äärmiselt tundlik ja ta oskab näha inimese varjukülgi isegi siis, kui ta oskab neid väga hästi varjata.

Ütleme nii, et ühest küljest on tolmuallergia käes vaevleval inimesel suur probleem. Tal on pidev nina, silmade ja naha sügelus, pidev hingamisteede probleem, astmahood ja köha. Oleneb täpselt, kuidas see kellelgi esineb. Teistpidi on sellega kaasa antud ka oskus inimestest läbi näha ja märgata nende varjukülgi. See on väga väärtuslik oskus ja annab sellele inimesele võimaluse end halbadest inimestest eemale hoida.

Tolmuallergikud on tundlikud, nad tajuvad inimesi ja kõike ümbritsevat mitmeid kordi paremini, kui need, kellel ei ole seda terviseprobleemi.

Miks tolmuallergia avab oskuse inimesi paremini tajuda?

Tolmuallergia pesitseb Kurgutšakra kohal ja selle terviseprobleemi tõttu on Kurgutšakra ülevõimendunud, mitte energiast tühi, ehk see töötab võimsamalt, kui seda on vaja.

Kui Kurgutšakral on veidi agressiivsem energia, siis inimene muutubki ülitundlikuks. Ja tolmuallergia tekitab Kurgutšakras oskuse tunnetada inimeste tõelist palet selle halvas mõttes - ülevõimendunud Tšakra aitab inimestes tuvastada halvad energiad kiiresti.

See on ka põhjus, miks tolmuallergikust väike laps on inimeste suhtes pelglik, ta haavub kergelt ja ranged sõnad teevad talle kergelt liiga. Ta lihtsalt on nagu svamm, kes võtab kõik selle kergelt endasse ja ta tajub negatiivsust võimsamalt. Selliste laste vanemad peaksid kindlasti olema temaga suheldes ääretult ettevaatlikud ja lahendama temaga võimalikult leebelt erinevaid olukordi. Seda sellepärast, et tolmuallergiaprobleem ei muutuks veelgi tugevamaks.

Mida leebemini seda last kasvatatakse, seda kiiremini kaob ära haigus füüsilisel tasandil ja sellest haigusest jääb järgi vaid suur trump - oskus märgata inimeste kurja poolt.

 

Tolmuallergiale, mis on tekkinud elu jooksul, sellele on pigem füüsiline seletus ja seda ei saa väga spirituaalselt lugeda. See on allergia, mida on tehtud enda keha rikkumisega. See, miks see on tekkinud, see on kõikide inimeste puhul väga individuaalne. Üldiselt on kaasasündinud tolmuallergia rohkem vaimse keha jälg kui füüsilise keha probleem. Elu jooksul tekkinud tolmuallergiaon põhjustatud sellest, kui Kurgutšakrale on osutatud väga palju kahjulikku energiat, nii vaimses kui ka füüsilises mõttes. Seega on see tekkinud keha valesti käsitlemisest.

Sünnist saati olnud tolmuallergiat leevenda loodusega

Nendele, kes on tolmuallergikud sünnist saati, on mul mõned soovitused, kuidas seda leevendada. Esiteks usun mina, et seda ei ole võimalik füüsiliselt välja ravida, seda on võimalik vaid erinevate ravimitega blokeerida. Kuid haiguse blokeerimine ei ole selle ravimine.

Tolmuallergiale tuleb läheneda loodusega. Ennekõike soovitan ma tolmuallergikutele ühte kristalli, milleks on Krüsokolla. Seda kristalli soovitan ma kanda nii lapsel kui ka täiskasvanul, sest Krüsokolla energia leevendab emotsionaalse keha probleemi ja taandab üliaktiivse Kurgutšakra energeetikat.

Kui sa ei soovi Kürsokollat kanda, siis pane see kristall padja kõrvale, voodi lähedale või lihtsalt kusagile magamistuppa. Üks võimalus on sellest valmistada ka vee-eliksiiri.

Tolmuallergiat aitab taandada ka selline toataim nagu Tõlvlehik. Soovitan seda taime kõikide allergikute koju ja seda kohe palju. Igas toas võiks olla üks või kaks Tõlvlehikut. Usu mind see aitab! Proovi järele ja kui sa oled allergik, siis sinu allergiasümptomid taanduvad väga kiiresti, sest Tõlvlehik puhastab õhku ja toodab puhast õhku juurde.

Teine taim, mis võiks allergiku kodus olla, on Aglaonema. Ka see taim on õhupuhastaja ja aitab just sellise probleemi käes vaevlaval inimesel paremini hingata.

Lisaks Krüsokolla kristallile on allergiate maandajaks ka Vanadiniit Bariit geood. Soovitan sellesama kristalli panna koos Krüsokollaga Tõlvlehiku või Aglaonema mullale.

Kindlasti aitab ka see, kui põletada kodus õlilambi sees Teepuuõli või Eukalüptiõli. Iga kord, kui tuleb allergiahoog või nina-silmad hakkavad sügelema, siis tuleks ühte õli või neid õlisid koos õlilambis põletada.

Lisaks sellele soovitan ma teha tüümianiteed, mis on allergiaid taandava toimega ja seda soovitan ma juua siis, kui sind on tabanud allergiline reaktsioon. Eriti soovitan ma seda neile, kellel tekib õhupuudus.

Tolmuallergikutel soovitan ka süüa võimalikult palju sibulat. Sibul on see, mis taandab seda terviseprobleemi ja see võib olla ka põhjuseks, miks täiskasvanuna tekib tolmuallergikul meeletu isu sibula järgi. See on alateadvuse poolt tulev märguanne, et seda on sinu kehal vaja, et terve olla.

Tasub leppida teadmisega, et inimestes meie ümber on nii head kui halba

Kui tolmuallergia taandub, saab sellega edasi elada siis, kui sa õpid inimeste negatiivsete külgedega toime tulema. See on ka põhjus, miks väikestel lastel esineb see tugevamini, kuna nemad ei oska end negatiivsuse eest kaitsta ja nad ei oska sellega toime tulla. Täiskasvanud inimene aga annab endale mõista, et inimesi on väga palju erinevaid ja seega on olemas ka headust ning halba.

Mida rohkem suudab tolmuallergik mõista, et inimestes on headust ja halba, seda vähem on ta ka tolmule allergiline. Ehk seesama inimene peab ise tugevaks kasvama ja õppima oskusest teisi inimesi lugeda, kuidas seda enda kasuks pöörata. Ta peab ise mõistma, et halbu inimesi eksisteerib ja tema ei saa üksinda maailma paremaks kohaks muuta. Kui tolmuallergik jõuab ühel hetkel sellisesse faasi, kus ta ei haavu inimeste negatiivsusest ja võtab oma oskust trumbina, siis ta suudab selle allergiaga elada ilma ravimeid tarvitamata.

Kõikidel terviseprobleemidel on sügavam tähendus, spirituaalsels mõttes peegeldab tolmuallergia inimese oskust teisi inimesi lugeda!