Kristalle kombineerides annavad nad ühe konkreetse väe sulle edasi ja neid saab niiviisi kanda endaga kaasas, et saada nende käest teatud maagiat, mis Aurasse kandub. See komplekt on maagiat täis, kui sa selle ise endale lood.

Rahakotimaagia luuakse kolmest erinevast kristallist, mis aitavad sinu ellu rahaenergiat ligi tõmmata. See maagia tehakse selleks, et anda endale võimalus materiaalsemalt võimekamaks saada. Rahakotimaagia tehakse kristallidest, mida hiljem hakkad hoidma enda rahakoti vahel. Sellele maagiale suunad enda sõnad ja mõtted peale. See on maagia, mis läbi maagiliste sõnade aktiveerub sinule rahaõnne tooma.

 

MALAHHIIT, EPIDOOT JA KRÜSOPRAAS

 

"Kristallid, mis toovad rahaõnne, kui need on sinu rahakoti vahel"

Malahhiit on üks tugevamatoimelisi rahamaagia, külluse ja rahavoolu kristalle. Kristall, mis suudab säilitada enda sisse sõnad, mis on seotud rahaenergia tõstmise ja võimendamisega. Kristall, mis toob rahaõnne sinu ellu ja veel enam siis, kui sa oled selle sisse laadinud ka soovi, et see nii toimiks. Malahhiit kaitseb sind laostumise eest ja kui see saab kontakti rahaga, siis see kutsub raha veelgi rohkem sinu ellu ligi. Rahal on väga suur jõud olemas ja raha kasutatakse maagiate tegemiseks.

Epidoot on rahaõnne ja rahamaagia kristall. Üks kõige enimkasutatavaid rahavoolu maagiate kristalle, mis aktiveerib ka selle maagia. Epidoot on Malahhiidiga võrdväärse toimega kristall, kuid Epidootil on veelgi võimsam vägi olemas, mis suudab maagiat salvestada. Epidoot toob küllust sinna, kus seda on küsitud.

Krüsopraas on tuntud enda rahaenergiate avamise omaduste poolest. Krüsopraas on tegelikult ka üks universaalseid õnne kristalle, mis aitab uut energiat sinu ellu ligi kutsuda. Siin koos Malahhiidi ja Epidootiga avanevad Krüsopraasis konkreetsemad energiad, milleks on oskus ligi tõmmata uusi võimalusi seoses rahaga.

Loo nendest kristallidest endale komplekt rohelist värvi koti sisse.

Mida sa pead teadma, kui sa hakkad seda komplekti looma - Ennekõike tuleb sul leida puhta energiaga kristallid ehk kristallid, mida ei ole varem mõnel teisel eesmärgil kasutatud ja ka nende kristallide jaoks sobiv kott. Kristallid ei tohi eelnevas kasutuses olla sellepärast, et see maagia saaks toimima hakata. Eelnevalt kasutatud kristallidega maagiat ei tehta. Lisaks kristallidele ja kotile on sul vaja ka Patšuli ühte viirukit. Lisaks viirukile ka sularaha, nii pabertähte kui ka münti või senti.

Rahakotimaagiat on kõige parem teha Täiskuu ajal või sellisel perioodil, kus kosmilised energiad on avanud külluse energiad ja millal on ka soodne teha analoogseid rituaale/maagiaid. Sellest, millal selline Kuu faas on avatud või kosmilised energiad on meie ümber, sellest kirjutan ma iganädalaselt oma nädala ennustuses.

Kui sa hakkad maagiat tegema, siis sa pead olema ennekõike avatud külluse jaoks ehk sa pead tõesti soovima ning ihkama seda, et sinu elu materiaalses mõttes hakkaks paremaks muutuma. Kindlasti ei tohiks olla sul ahnuse energiat, vaid positiivne ootusärevus parema tuleviku osas.

Maagia tegemiseks leia endale sobiv koht, kus sa saad seda ühel päeval teha. Selleks ei pea olema konkreetne ilmakaar või asupaik. Lihtsalt leia endale sobiv koht.

Kui sa oled koha leidnud, siis aseta kõik kolm kristalli üksteise kõrvale. Nende kõrvale aseta Patšuli viiruk viiruki aluse sisse. Kui need on omadel kohtadel (veel ära viirukit põlema pane), siis aseta enda rahakotist võetud raha kristallide peale. Võid sinna peale ka kogu oma sularaha asetada ja rahkott nende kristallide lähedale.

Kui seda maagiat teed, siis sellel päeval sa enda raha ei saa kasutada. Seega võid eelnevalt kõrvale panna selle raha, mis sul on vaja kasutada.

Nüüd, kus on kõik maagiaks vajalikud asjad omadel kohtadel, siis süüta Patšuli viiruk. Seda tee nii, et samal ajal, kui tikuga viirukile suitsu jaoks leeki annad lausud ühe konkreetse lause ning seda vaid ühe korra.

Selleks lauseks on: "Raha sissevool avanegu minu rahakotis".

Kui sa oled selle lause ära öelnud, siis kohe tuleb seada Patšuli suitsema. Nüüd, kus viiruk on suitsema hakanud, siis lase sellel viirukil lõpuni suitseda.

Kui Patšuli on oma väe ära andnud, siis sead maagia ilusti kokku. Patšulit on vaja selleks, et sinu sõnad ja mõttejõud läheks nii kristallide, kui ka rahakoti sisse. Maagia paned kokku nii, et võtad rohelist värvi koti ning asetad kristallid selle sisse. Raha paned kõik rahakoti sisse tagasi ja need samad kristallid ka rahakoti vahele. Juhul, kui rahakoti vahele see maagia ei mahu, siis hoiad seda enda käekotis, kui oled naine ja kui oled mees, siis seda maagiat tuleb hoida seal, kus sa enamjaolt ka enda rahakotti hoiad. Kui sul on kombeks autos enda rahakotti hoida, siis viid maagia autosse, kui kodus on teatud koht selleks, siis hakkad seda seal hoidma. Igatahes peaksid need maagia kristallid olema pidevalt kontaktis rahakotiga.

Sellel samal päeval ei kasutata neid samu rahatähti, millega maagia tegid. Seda selleks, et nendesse rahatähtedesse kantud maagia saaks enda väge rahakotile edasi anda. Mida kaugemale sa seda raha kasutamist edasi lükkad, seda võimsamini saab maagia sinu rahakotti kinnituda.

Siiski oleks kõige parem, kui need maagiakristallid mahuksid sinu rahakoti vahele, et need saaksid enda tööd ideaalselt teha!

Neid kristalle ei avata, ega ka puhastata enne aastat aega. Seda selleks, et maagia saaks ilusti tööd teha. Peaasi, et sa neid rahakoti vahelt ära ei võta või peaasi, et sa nende peal igapäevaselt rahakotti hoiaksid. Peale umbes aasta möödudes neid puhastatakse Patšuli viiruki suitsuga ja sellest piisab selle maagia toimimise jaoks.

Kui maagiat tehakse, siis sõnad kinnitatakse kristallidesse ja nende vägi suundub ühele konkreetsele teemale. Üldiselt maagiaid ei pea puhastama, kui kodus tegeletakse nii ehk naa kodupuhastuse rituaalidega.

See maagia on eriliselt kasulik siis, kui tehakse kodus ajapikku ka teisi rahamaagiaid. Kõik erinevad rahamaagiaid võimendavad üksteise toimet.

Maagiat tehes me saadame enda seest unistusi välja nii, et need jõuaksid meie tulevikku. Maagia tegemine on väga kasulik, see aitab sul enda seest õigeid energiaid välja suunata. Kristallid on need, mis aitavad sul seda saavutada.