Meditatsioon ja mediteerimine on eneses rahu leidmise kunst, see on spirituaalne protsess, mille kaudu sa saad enda hingest teatud energiaid välja suunata ja asendada need täpselt sellise väega, mida sa soovid enda ellu saada. Mediteerimine on sinu enda hingele väga tervendav ja mina soovitan sul teha meditatsiooni täiesti üksinda. Seda sellepärast, et sa suudaksid enda sees saavutada selle mediteeriva seisundi, mida sa soovid. Mediteeritakse väga erinevatel põhjustel. Sa võid mediteerida selleks, et avada enda sees küllusekanalit, armastust ligi kutsuda, kaitset peale panna, Aurat puhastada, kurbusest lahti saada, visioone leida ja rahu saavutada. Mediteerimisega saad sa suunata enda Aurasse täpselt selle väe, mida sa kõige enam ihaldad ja Aurast välja selle segava energia, mis sulle liiga teeb.

MIS ON KOLMANDA SILMA MEDITATSIOON JA MIDA SEE AITAB SUL SAAVUTADA?

Kolmanda Silma meditatsiooniga avatakse kuues Tšakra ehk Kolmanda Silma Tšakra. Kolmanda Silma Tšakra on see, mis toob sulle visioone, ohutaju, intuitsiooni, selgeltteadmist, oskust näha Inglisõnumeid ja neid enda jaoks ära tõlgendada.
Selle Tšakra tervis on ülioluline, kui sa soovid spirituaalselt võimekamaks muutuda.

Selle meditatsiooniga vabastad sa Kolmandalt Silmalt blokaadid ja avad selle nägemustele ning spirituaalsetele kogemustele. Selle meditatsiooni juurde kuulub ka kristallvee tegemine, mis aitab sinu keha meditatsiooni jaoks täielikult lõõgastada. Meditatsiooni käigus aktiveerid sa enda Kolmanda Silma Tšakra ja teed nii enda meeled selgeks. Sinu peast peaksid kaduma ülemuretsemine, pidev kahtlemine-kõhklemine ja põhjendamatud hirmud. See meditatsioon aitab sinu Kolmandal Silmal õigesti tööd teha, aidates vabaks lasta kõik segavad energiad, mis ei lase sul enda elu õigesti tunnetada. Selle meditatsiooni kaudu sa vabastad enda hingest häiriva energia, mis ei lase sul enda elu, saatust ja teed õigesti juhtida ega tajuda.

Tee seda meditatsiooni siis, kui sa tunned, et sul on selgust vaja, sa soovid enda elu kohta nägemusi näha, õppida lugema Inglite poolt saadetud märke ja saada intuitiivsemaks.

Seda meditatsiooni võib teha ükskõik, millisel ajal, sa pead ise tundma, et sa soovid seda teha.

MEDITATSIOONIKS LÄHEB SUL VAJA:

1.
Amasoniit mediatsioonikristall 2 tk

2. Sandlipuu viirukit

3.
Helesinist küünalt 1 tk

4.
Amasoniidi poleeritud kristall 1 tk

5. Viirukialus, tikud, alus küünla jaoks, veeklaas

KOLMANDA SILMA MEDITATSIOON:

Enne meditatsiooni tegemist loe mitu korda läbi, kuidas ma soovitan sul meditatsiooni teha, et see tuleks selle tegemise käigus sul väga loomulikult välja. Sellisel juhul saavutad sa ka tulemuse!


1. Mediteerimiseks leia endale väga mugav koht ja asend, kus sa saaksid täielikult lõõgastuda. Võid olla pikali või täpselt nii, nagu sulle meeldib lõõgastuda. Kui sa oled endale sobiliku koha leidnud, siis too meditatsioonivahendid enda lähedale.

2. Võta klaas vett ja aseta poleeritud Amasoniidi kristall vee sisse laadima. Amasoniit saab nii enda energiad vee sisse kanda ja sa saad selle vee kaudu Amasoniidilt väge. Amasoniidi kristallivesi aitab kiirendada meditatsiooniprotsessi ja muuta see veelgi võimsamaks.

3. Kui Amasoniit on vee sisse pandud, siis aseta enda lähedale alusele helesinine küünal. Süüta küünal põlema ja samal ajal keskendu sellele, et see avaks ning tervendaks sinu Kolmandat Silma. Helesinine küünal on sulle abiks, aidates sul seda meditatsiooni täiuslikult läbi viia (kui mitte kuidagi ei ole võimalik kasutada helesinist küünalt, siis kasuta valget küünalt).

4. Seejärel võta Sandlipuu viiruk ja hoia seda hetkeks küünlaleegi sees, et viiruk saaks suitsema hakata, seejärel aseta Sandlipuu viiruk viirukialusele. Sandlipuu aitab vabastada sinu meeltest üleliigsed energiad, aidates meditatsiooni käigus sinu Kolmandal Silmal puhastuda. Kui sa võtad viiruki jaoks tuld küünlast, siis küünlale loetud sõnad juba aktiveerivad Sandlipuu sind õiges suunas tervendama.

5. Kui küünal ja Sandlipuu viiruk on töösse seatud, saad hakata meditatsiooniga tegelema. Ennekõike lõõgastu, naudi Sandlipuu viiruki lõhna ja lase sellel enda sisse rahuemotsiooni luua. Kui sa tunned, et oled piisavalt lõõgastunud, siis võta mõlemasse kätte üks Amasoniidi meditatsioonikristall. Amasoniidi meditatsioonikristallide kasutamine aitab sinu palvetel õigesse kohta jõuda.

6. Hoia kristalle ja sule silmad, kui see annab sulle meditatsiooni jaoks lõõgastust juurde ja hakka seejärel enda seest sõnumit välja edastama. Amasoniit aitab sul lõõgastuda ja sinu Kolmandal Silmal terveneda. Sandlipuu on see, mis puhastab sinu Kolmandas Silmas eksisteeriva energiablokaadi. Helesinine küünal aitab sul mediteerida ja sellel protsessil toimida.

7. Sõnumi väljasaatmiseks keskendu sellele, mida sa soovid selle meditatsiooniga saavutada. Mõtle sellele, kui võimekaks sa soovid saada. Saada enda mõtted soovidena teele. Lausu meditatsiooni käigus näiteks selliseid lauseid: "Ma soovin paremini enda elu tajuda", "Ma soovin mõista enda unenägude tähendusi", "Ma soovin vahet teha heal ja halval teel", "Ma sooviksin tajuda, kes on minu jaoks halb inimene, kes hea inimene", "Soovin näha visioone".

Keskendu, soovi, mõtle ja unista täpselt sellisest mina-isiksusest, milliseks sa sooviksid muutuda. Soovi, et sa muutuksid spirituaalsemaks ja et sinu intuitsioon muutuks võimekamaks. Selliste mõtetega sa suunad enda Kolmandasse Silma Amasoniidi väge, puhastades Sandlipuuga ebakõlad ja tervendades seda Tšakrat.

Keskendu senikaua, kuni sul on selleks soovi. Võta enda jaoks aega. Räägi enda mõtetega senikaua, kuni sa tunned, et sinu mõte on teele saadetud.

8. Enne, kui sa lõpetad meditatsiooni, siis ütle endale väga positiivne ja inspireeriv lause. Midagi julgustavat, näiteks: "Ma suudan homme näha rohkem kui täna". Kui sa soovid, et meditatsioon toimiks, siis sa pead alati lõpetuseks end motiveerima ja inspireerima, kinnitades energiad enda sees ära.

9. Kui sa oled end motiveerinud, siis lõõgastu, puhka ja naudi enda hetke. Joo Amasoniidist valmistatud vett, naudi Sandlipuu toimet ja lase end küünlavalgusel tervendada. Puhka senikaua, kuni sa tunned, et sul on lõõgastust vaja. Amasoniidist kristallivett võid juua juba ka meditatsiooni vahepeal, selle aja jooksul on jõudnud Amasoniidi vägi vee sisse kanduda. 


Kui ühel hetkel tuleb füüsiline energia sinu sisse tagasi, siis on see märk selle kohta, et meditatsioon on lõpuni viidud. Seejärel võid püsti tõusta, küünla tänutundega kustutada, kristalle tänada ja mediteerimise lõppenuks kuulutada.

Amasoniidist valmistatud kristallvesi joo kindlasti ära, et meditatsiooni vägi saaks veel pikka aega sinu sees eksisteerida, lisaks kinnitab see meditatsiooni.

Kui sul on olemas ka teised meditatsiooni- või eliksiirikristallid, siis võid neid teiste meditatsioonide juures uuesti kasutada. Tähtis on see, et sa puhastaksid alati enne meditatsiooni ja peale meditatsiooni need kristallid Salvei rituaalitõrviku või Palo Santo suitsuga ära.