Kõik inimesed võiksid teada, mis on tänulikkus, seda praktiseerida ja endale ikka ning jälle meelde tuletada, et selle praktiseerimine on ülioluline. Mis see tänulikkus siis on? Tänulikkus on see, kui sa oled tänuväärne, õnnelik, rahul ja positiivselt lainestatud millegi suhtes, mis sinu elus eksisteerib. Tänulikkus on see, kui sa ei võta enesestmõistetavalt elu ja kõike, mis sinu elus eksisteerib. Kui sa suudad hinnata end ümbritsevate inimeste olemasolu, enda tervise tugevust ja enda soovide täitumisi, siis see ongi tänulikkus. Kuid kahjuks on nii, et väga paljud inimesed unustavad ikka ja jälle ära selle, mille kõige eest nad tänulikud mitte ei võiks, vaid peaksid olema. Tänulikkus, selle tundmine ja selle praktiseerimine on ülioluline. Ülioluline selleks, et elada õnnelikku ja täis positiivset karma energiaga elu. Tänulikkus on see, mis tervendab sinu karmat.

Karma on see, mis määrab ära selle, mis sinu saatuse raamatust välja tuleb. Kui sa teenid oma karmat hästi, siis sa oled suuteline siin elus kaugele jõudma ja sinu soovidele saabuvad ka reaalsed vastused. Kuid, kui sa toidad enda karmat halvasti, siis ei täitu sinu soovid ja ebaõnn hakkab sind jälitama. Tänulikkuse praktiseerimine on üks lihtsamaid viise, kuidas enda karmat tervendada ja tänu millele sa tõmbad tegelikult enda eluteele väga palju head õnne. Toida enda karmat positiivse väega ja seejärel annad sa iseendale tegelikult võimaluse näha seda, millest sinu saatus üldse koosneb, seda siis loomulikult saatuse positiivsema külje pealt.

Tegelikkuses on nii, et tänulik on väga lihtne olla. Samas näen ma, et see kõige lihtsam tegevus unub tihtipeale paljudel ära. Kui ma kirjutan sulle tänulikkusest, siis ennekõike soovin ma sulle lihtsalt meelde tuletada seda, mida sa võiksid iga päevaga rohkem teha. Seda sellepärast, et sinu elu paremaks muutuks. Kuna see on see, mida sa ju tegelikult iga päev soovid - et sinu elu läheks vaid ülesmäge, mitte ei veereks kuristikku. Ole hea, roni ise üles poole. Kui sa seda ei tee, siis sa ei jõuagi sinna ihaldatud tulemuseni - õnneni.

Kui inimene ei ole tänulik selle eest, mis tema elus on ja leiab vaid põhjuseid igasuguste teemade kallal viriseda, vinguda ning negatiivne olla, siis ühel päeval ei ole selle inimese elus enam mitte midagi. Karma on see, mida sa oma emotsioonidega toidad. Kui sa ei ole tänulik selle eest, mis on sinu ellu kingitud ja vaatad oma elu vaid läbi negatiivsete ning vigu otsivate prillide, siis on karma see, mis blokeerib sinu jaoks ära ka need head teemad, mis sul olemas on. Mitte ühtegi asja, inimest, hetke ja õnne ei tohiks enesestmõistetavana võtta. Sulle kingitakse siin elus väga palju, kuid need kingitused ei jää püsima, kui sa ei oska elu poolt saadetud andidega rahul olla.

Kui sul on raske, siis alati on midagi, mis on hea. Elu ei ole must-valge

Isegi, kui sinu elu on ühel hetkel väga raske, siis ei tohiks sa sellel perioodil ära unustada kõik seda, mis on hästi. Alati ei ole kõik halvasti, midagi on ikka ilus. Kuid, kui sa ei suuda oma raskuste pärast head näha, siis ei jää see hea ka sinu ellu püsima. Ürita mõista elu nii, et mitte miski ei ole igavene, kui sa selle nimel tööd ei tee. Alati pead pingutama, enda positiivsust jagama sinna, millele soovid igavikku anda. Mõtle hästi järgi, millest oleks sul kahju loobuda. Nüüd mõtle selle peale, kas sa jagad sellele, millest sa loobuda ei soovi, armastust. Kui jah, siis sa hoiad seda enda elus, kui ei, siis sa lased sellel käest libiseda.

Mida võtad enesestmõistetavana, sellel lased enda elust ära minna

Kui sul ei ole tervisega muret, siis tuleta enda pidevalt meelde seda, kui terve sa oled. Sa võiksid olla tänulik selle eest, et sulle ei ole antud tervisemuresid. Ole tänulik selle eest, et sinu kõrval on armastaja. Armastus ei ole kestev, kui sa ei tunne selle eest tänulikkust. Mida tänulikum sa enda armastuse eest oled, seda suuremaks see kasvab. Mida vähem sa sellele tähelepanu pöörad ja seda enesestmõistetavana võtad, seda vähemaks seda jääb. Tänulikkusega suudad sa kasvatada kõike head enda ümber ja samas saad enesestmõistetava suhtumisega kõike enda ümber purustada. Võib-olla oled sa kunagi ühel hetkel võtnud midagi liialt enesestmõistetavana ja tundnud selle pärast ka suurt valu. Mõtle selle peale, võib-olla annab see sulle enda elus juhtunu kohta uue vaatenurga ja aitab sul rohkem leppida kõige halvaga, mis minevikus on eksisteerinud.

TÄNULIKKUS ANNAB SINU HINGELE...

Ma seletan sulle lahti, mida kõike võib tänulikkus sulle pakkuda ja usu mind, sellel on sulle rohkem pakkuda, kui sa arvatagi oskad. Ainus viis aru saada, kas tänulikkus seda sulle annab, on selle praktiseerimine. Seega, peale minu mõtete lugemist soovitan ma sul tänulikkust praktiseerima hakata. Ma loodan, et sa leiad aja, et enda elu üle ilusti järele mõelda. Mõelda selle peale, mis sinu elus on ja ole selle eest lihtsalt tänulik. Siis saavutad sa ka kõik, mida ma kirja panin selle kohta, mis tänulikkus sulle annab.

1. Emotsionaalne ja füüsiline heaolutunne

Igasuguse tänulikkuse väljendamine ja tundmine leevendab sinu sisemist stressi. Lisaks sisemise stressi leevendamisele aitab see sul end ka füüsiliselt hästi tunda. Tänulikkusega vabastad sa enda Aurakehast liigset pinget. See on stressi leevendamise üheks parimaks viisiks. See töötab väga kergelt. Teinekord, kui sa tunned end kehvasti, siis püüa mõelda selle peale, mille üle sa enda elus õnnelik oled. Kas sa oled õnnelik, et sul on nii hea sõber või hoopis on suurim õnn see, et sa leidsid üles enda ande. Midagi on kindlasti sinu elus, mille üle sa õnnelik oled.

2. Vähem kadedust, rohkem õnne iseenda elu üle

Tänulikkuse tundmine ükskõik, mille suhtes suurendab sinu headust kõige ja kõigi suhtes. Tänulikud inimesed ei kadesta teisi inimesi, nende varandust, suhet ja nende saavutusi. Inimene, kes väljendab enda kadedust kellegi teise suhtes ei suuda väärtustada seda, mis tema elus eksisteerib. Tänulikud inimesed lõpetavad enda elu võrdlemise teiste eludega, mõistes, et minu elu on kõige tähtsam ja meil kõigil on erinevad rajad, mida mööda me käime. Mõistes, et me olemegi kõik erineval astmel igas asjas. Tänulikkuse väljendamine muudab inimest ennast õnnelikumaks ja see suurendab rõõmu kõige selle üle, mis sinu elus on. See aitab sul enda elu hoopis teise nurga alt vaadata ja kui tänulikkust väga palju praktiseerida, siis hakkab sinu enda hing negatiivsusega paremini võitlema.

3. Tänulikkus muudab sind vähem materialistlikuks, isetumaks ja suurendab sinu enesekindlust, spirituaalsust ning optimismi

Kui sa suudad märgata seda, mis sinu elus juba on, märgata seda head, mis sind ümbritseb, siis seda optimistlikumaks sa muutud. Tänulikkus aitab sinu hingest välja tervendada enesekesksuse, aidates vabastada sind sinu ülbusest, negatiivsest egoismist ja kõikidest teistest madalatest käitumismustritest. Tänulikkus tervendab Juurtšakrat ja see on see Tšakra, mis hoiab neid madalaid emotsioone kinni. Kui sa oled tänulik, siis sa tervendad Juurtšakrat, mille sees võib olla neid energiaid, mis muudavad sind enesekeskseks. Tänulikkus muudab sind enesekindlamaks ja seda sellepärast, et tänu sellisele positiivsele mõttetegevusele hakkad sa iseennast rohkem väärtustama. Mõeldes kõige hea peale, mis sinu elus eksisteerib, muutud sa enesekindlamaks.

4. Tänulikkus tervendab sinu suhteid

Üks kõige suuremaid põhjuseid, miks sa üldse võiksid tänulikkust hakata praktiseerima on see, et see tervendab sinu suhteid, aidates sul enda lähedastega paremini läbi saada. See blokeerib lähedaste kallal vingumist ja nendega mitte rahul olemist. Tänu tänulikkusele hakkad sa rohkem märkama seda, mida need inimesed sulle pakkuda suudavad, mitte seda, mida nad ära võtavad. Igas inimeses, kelle sa oled enda kõrvale valinud, on midagi head ja kasulikku. Kui märkad tema ilu, siis seda rohkem sa hakkad teda armastama. Tänulikkus paarisuhtes aitab abielu ja suhet hoida. Kui sa võtad teda enda kõrval liiga iseenesestmõistetavalt, siis ühel hetkel teda enam sinu kõrval ei ole. Märka seda, mida ta sulle pakub, mis on tema head omadused, mis on see, mida sa temas hindad ja kui sa hakkad selle peale mõtlema, siis sa unustad tegelikult ära näpuga näidata väga tühistele segavatele asjadele. Nendele asjadele, mis tegelikult pikemas perspektiivis võivad sind temast lahutada. Ole tänulik, et ta on sinu jaoks olemas ja on sinu tõususid-mõõnasid talunud. Ta ei pea neid taluma, jäta see endale meelde. Ta ei ole selleks sunnitud. Ka oma laste eest peab alati tänulik olema, ei tohi ära unustada, et nad jagavad sinu ellu armastust ning seda omal moel. Meil kõigil on vigu, kuid meil kõigil on ka väga häid omadusi.

Tänulikel inimestel on rohkem sügavamaid sidemeid ja tõelisemaid sõpru. Seda sellepärast, et tänulikkus suurendab Südametšakra tööd ja seega tõmbab tänuliku inimese poole rohkem armastust. Mida tänulikum sa oled, seda rohkem hakkavad teised inimesed sind austama ning sinu nagu magneti poole tulema, kuna sa ise kiirgad enda seest head välja. Need inimesed, kes on sinu jaoks  positiivse kumaga, on tänulikud ja see on see kuma, mis neid ümbritseb.

5. Tänulikkus muudab sind tööalaselt edukamaks

Tänulikud inimesed jõuavad elus kaugemale ja kõrgemale. Kui sa soovid olla enda töös edukas, siis ole tänulik selle eest, mida töö sulle pakub. Ära vaata tööd vaid rahanumbrina, vaata tööd laiemalt.

Mõista, mida sinu töö sulle lisaks rahale pakub, kui hea seltskond sind ümbritseb, kas töökohas arvestatakse sinuga, mõtle sellele, kas sulle meeldib seda tööd teha. Märka neid punkte enda töökohas ja ole tänulik, et lisaks materiaalsele kindlustundele saad sa juurde ka väga palju emotsionaalselt. Elu ei keerle ainult raha ümber. Kui sa suhtud enda töösse tänulikkusega, siis tervendad sellega enda küllusekanalit ja kutsud sellise suhtumisega endale edu ligi. Nii kutsud ligi materiaalset õnne, jõukust, edukust, rahulolu, motivatsiooni ja inspiratsiooni. Need, kes on oma töö eest tänulikud, jõuavad ka väga kõrgele. Kes soovib ahnelt teenida, märkamata emotsionaalset heaolu, sellel pannakse küllusekanal kinni. Tänulikkus suurendab sinu rahavoolumagnetit. Edu saabub selle juurde, kes pingutab ilma rahaga meelitamata. Küllus ei tule kunagi sinna, kus seda ahnusega nõutakse.

6. Tänulikkus muudab sind tervemaks

Tänulikkus suurendab positiivsust kogu sinu hinges, seega see leevendab stressi. Stress on haiguste jaoks kõige maitsvamaks allikaks. Kus on stress, seal on mõne aja möödudes ka haigus kerge tulema. Tänulikkusega suunad sa stressi enda hingest välja ja kui sa ei ole stressis, siis oled sa suurema tõenäosusega ka tervem. Need inimesed, kes püüavad enda elus pidevalt häid asju üles noppida, on elujõulisemad ja füüsiliselt tervemad. Tänulikkuse puudumine suurendab stressi, mis omakorda viib depressioonini, ärevushäireteni, unehäireteni ja põhjendamatu närvilisuseni. Ole juba sellepärast tänulik ja praktiseeri seda, et tagada endale kõrge eluiga. Eluiga, millega kaasneb ka hea tervis. Tänulikkuse praktiseerimine suurendab elujõudu, energiat ja see suurendab motivatsiooni. Tänulikkus tervendab kõiki Tšakraid ja sellepärast aitab see sul füüsiliselt terve olla.

VALGE AHHAAT on kristall, mis suurendab inimese sees olevad tänutunnet, suurendades tänulikkust ja aidates seda praktiseerida. Kui sa kannad Valge Ahhaadi kristalli, siis aitab see sul iseenesest samm-sammult tänulikumaks muutuda. Kui sa tunned, et sa unustad tihtipeale enda elu hea külje nägemise, siis soovitan sul seda kristalli kandma hakata. Valge Ahhaat tervendab sinu hinge, viies sind tänulikkust praktiseerima nii, et see tuleks sinu seest iseenesest.

Praktiseeri, praktiseeri ja veelkord praktiseeri. Praktiseeri tänulikkust senikaua, kuni see muutub sulle harjumuseks ja selliseks harjumuseks, ilma milleta sa ei soovi elada. Tänulikkuse praktiseerimine viib sind õnneni, milleni sa tegelikult kogu südamest jõuda soovid.