Maagiatega on võimalik aktiveerida teatud energiaid, mis aitavad sinu ellu tuua seda, mida sa soovid. Ebaõnne blokeerimise maagia on kasulik selleks, et end kaitsta ja hoida ebaõnne ning halbade kogemuste eest. Ebaõnne blokeerija maagia sobib sulle, kui sa soovid end kaitsta ja enda Aurat tugevamaks muuta. Seda maagiat võib teha ükskõik kes  lisakaitse saamiseks. Seda maagiat võib teha siis, kui sul juba läheb halvasti, et ennast sellest august välja tuua või ka siis, kui kõik on hästi. Seda selleks, et takistada ebaõnnel sinu juurde teed leidmast.

Millal on õige aeg seda maagiat teha ja kus?

Maagia tegemiseks on kõige kasulikum aeg Täiskuu või Kuu viimase veerandi loomise päev. Kuufaaside kohta saad lugeda SIIT. Maagiat võid teha enda kodus endale sobivas ruumis või kohas.

MAAGIARETSEPT:

1.
üks poleeritud Tiigrisilm 
2. üks poleeritud Hematiit
3. üks poleeritud Ahhaat 
4. Salvei rituaaltaim
5. üks kott (must/pruun)
6. Endast tehtud pilt

# Maagias vajaminevaid esemeid ei ole võimalik asendada mõne teise esemega, kuna maagia toimib vastavalt nende elementide kokkuviimisel.

# Maagia tuleb kogu südame ja pühendumusega teele saata, et need maagiaesemed hakkaksid sinu kasuks tööle.

"Kristallid, mis kaitsevad sind ebaõnne ja halva eest"

Tiigrisilm on üks populaarsemaid kaitseomadustega kristalle terves maailmas, mida kasutatakse enda hinge ja keha kaitsmiseks. Tiigrisilmal on oskus sinust eemale hoida ebaõnne ja halbu kogemusi, millest sul ei ole midagi õppida. Tiigrisilm aitab sinu energiavälja tugevana hoida, et ebaõnn ei leiaks teed sinu juurde. Kui Aura muutub nõrgaks, siis sinu sees avaneb magnet, mis tõmbab halba ligi. Tiigrisilm ei lase sellel magnetil tekkida, see hoiab sinu energiat tervena.

Hematiit on teada-tuntud oma kaitsvate omaduste poolest. Hematiidil on oskus sinu elust eemale hoida neid inimesi, kes sulle halba toovad või sind halvale teele suunavad, aidates sind hoida halbade soovituste ja mõjutuste eest. Hematiit tugevdab sinu Auravälja ja see ei lase teiste inimeste negatiivsusel sinu hinge pugeda. Hematiit on väga olulisel kohal selles maagias. Hematiit aitab luua kaitse kõige nähtamatu eest, mis sind mõjutada võib. Näiteks kombinatsioonis Ahhaadi ja Tiigrisilmaga suudab Hematiit sinu elust eemale hoida ärasõnuvat ning needvat väge. Energiat, mis on keegi teine sinu poole suunanud ja mis võib sinu ellu palju halba kohale tuua.

Ahhaat on üks vanimaid kristalle, mida inimkond on teadnud ja kasutanud. Ahhaadil on väga pikk ajalugu ja seda on aegade algusest peale kasutatud ebaõnne eemale peletamisel. Ahhaadil on oskus blokeerida ära neid energiaid, mis sulle kahju võivad tuua, andes sinu kehale ja hingele kaitse peale. Ahhaat aitab Aurasse sisenevat kahjulikku väge blokeerida, kaitstes sind mitte ainult emotsionaalsel tasandil, vaid ka füüsilisel tasandil. Ahhaadil on näiteks oskus sind kaitsta füüsiliste vigastuste, vägivalla ja ära kasutamiste suhtes. Ahhaadi vägi on see, mida läheb sul vaja, kui sa soovid end kaitsta kõige halva eest.

Nende kolme kristalli vägi annab ühiselt sulle kaitset, mis aitavad sinu elus ebaõnne eemale ajada!

Mida sa pead teadma, kui sa hakkad seda komplekti looma... 

Ennekõike tuleb sul leida puhta energiaga kristallid ehk kristallid, mida ei ole varem mõnel teisel eesmärgil kasutatud ja ka nende kristallide jaoks sobiv kott. Kristallid ei tohi eelnevas kasutuses olla sellepärast, et see maagia saaks toimima hakata. Kristallid peavad olema poleeritud kujul, et need suudaksid sinu sõnumit endas hoida. Lihvimata kristallid ei suuda sinu energiat kinni hoida, need töötavad teistsugusel tasemel. Eelnevalt kasutatud kristallidega maagiat ei tehta. Lisaks kristallidele ja kotile on sul vaja ka Salvei rituaalitaime ja enda fotot. Foto võiks olla väike, et see mahuks koti sisse ära. Piisab sellest, et sinu nägu oleks fotol, terve keha ei pea olema.

Aktiveeri ja saada maagia teele...

Maagia tegemise jaoks võta Salvei ja pane see otsast põlema. Lase veidi leegil end üles võtta ning seejärel raputa see kustu. Seejärel hakkab Salvei suitsema. Nüüd puhasta terve enda keha Salvei suitsuga ära. Hoia suitsevat Salvei tõrvikut/Salvei lehte rituaalinõu sees ja liigu sellega ümber enda keha. Samal ajal, kui sa seda teed, siis keskendu sellele, et sinu võim ja vägi muutuksid suuremaks. Kui sa oled selle rituaali ära teinud, siis sa saad hakata kristallidele enda maagiasõnumit peale lugema.

Selleks võta kristallid enda ette ja pane Salvei uuesti suitsema, ning seejärel tee suitseva Salveiga paar ringi ümber kristallide. Samal ajal keskendudes sellele, kuidas sinu võim ja vägi suureneb läbi selle maagia.

Kui kristallid on Salvei suitsuga kokku puutunud, siis võta need kristallid enda peopesa sisse. Hoia neid enda käes ja lausu täpselt kaksteist korda maagialauset: "KAITSE SAABUGU, EBAÕNN KADUGU."

Kui maagialaused on kristallidele peale lausutud, siis aseta kristallid koti sisse koos enda fotoga. Sulge kott ning võta see enda peopesa sisse. Nüüd lausu uuesti maagialauset täpselt kaksteist korda järjest, samal ajal kotti enda käes hoides: "KAITSE SAABUGU, EBAÕNN KADUGU."

Nüüd, kus sul on maagia kokku pandud, pead seda kotti endaga kaasas kandma täpselt 12 päeva. Lugedes maagia tegemisest kalendrist kaksteist päeva edasi ja see päev, milleni jõuad, see on päev, millal sa viimast korda seda endaga kaasas kannad.

Kui kaksteist päeva on möödas, siis võid maagiakoti enda koju jätta. Kui sul on kodu välisukse lähedale loodud kaitsva väega kristallikomplekt, siis aseta see teiste kristallide sekka. Kui mitte, siis võib see esimeseks väeks sinna saada ja jätad selle kusagile peitu oma välisukse lähedale. Kui sa seda ei soovi teha, siis võid seda hoida ka kusagil mujal. Kuid seda maagiat ei tohi avada enne 12 kuud.

Kui 12 kuud on möödas, siis sa kas avad selle maagia ja lased kristallid jõevette vabaks või lisad enda kodu kaitsekristallide komplekti või sa ei ava seda ning lased sellel tööd ilusti edasi teha. 

Maagiat tehes saadame enda seest unistusi välja nii, et need jõuaksid meie tulevikku. Maagia tegemine on väga kasulik, see aitab sul enda seest õigeid energiaid välja suunata. Kristallid on need, mis aitavad sul seda saavutada.