Kõik inimesed sünnivad teatud numeroloogiliste näitajatega. Meie enda sünnipäevas on erinevad numbrid, mis kannavad edasi meie hinge ja Aurasse teatud väge. Nende numbrite taga on peidus suur teadmine sinu enda hingeelu kohta. Sinu sünnikuupäev paljastab seda, milline sa oled ja mis erilist energiat sa endaga kaasas kannad.

Sünnikuupäeva esimene number ehk see päev, millal sa sündinud oled, see kannab teatud energiat endaga kaasas, mis mõjutab sinu olemust. Ei ole juhus see, millal üks laps siia ilma sünnib. Täpselt sama moodi ei ole juhus ka see, millisel päeval kuus sa sündisid. Sinu sünnikuupäev näitab ette selle, milline energia on sinu Aurakehas.

Sünnikuupäev mõjutab iga inimese sodiaaki. See üldiselt täiustab sodiaagi teatud iseärasusi või võimendab mõnda konkreetset ülekülluses olevat energiat. See on ka põhjus, miks vahel mõne sodiaagi esindaja ei tunne end teiste sama sodiaagi esindajatega ühte moodi olevat. Numeroloogia mõjutab astroloogiat ja nii ka vastupidiselt. Iseenda näitajaid lugedes pead sa kokku viima kõik enda näitajad ja mõistma, et üks mõjutab teist.

4. KUUPÄEVA ERILINE VÄGI

Kui sa oled sündinud 4. kuupäeval, siis sa kannad suhteliselt võimast numbrit endaga kaasas ja mis on antud sünnist saati sind kaitsma ning abistama. Numeroloogia määrab väga palju ära selle kohta, millised me oleme, millist energiat me endaga kaasas kanname ja mis on meie huvid. Sünnikuupäev number 4 suunab sinu hinge sisse päris palju jõudu ja vastupidavust. Võrreldes kõikide teiste sünnikuupäeva numbritega oled sina kõige vastupidavam. Sa talud oluliselt rohkem pinget ja seda nii vaimses, kui ka füüsilises mõttes. Sünnikuupäev number 4 annab sulle oskuse ka väga pingelisel eluperioodil hakkama saada, sa suudad elada ka väga kitsastes tingimustes nii, et sa ei lase sellel kõigel end murda. Selles suhtes peaksid sa väga õnnelik olema, et numeroloogia on sind sellel kohal väga palju toetanud ja toetab nii ka sind kuni elu lõpuni.

Lisaks sellele, et sa oled saanud 4. kuupäeva käest endale suurel määral tugevust ja vastupidavust juurde, oled sa saanud sellega kaasa ka väga kõrge kohusetunde. Sinu sünnikuupäev ei lase sul enda kohustustest naljalt üles öelda, neid tegemata jätta ning see suunab sind iseennast pidevalt distsiplineerima. See on väga hea omadus, mis aitab asjad sul alati lõpuni viia, kuid samas viib sind ka samal ajal iseenda loodud ahelatesse. Ahelatesse seda selles mõttes, et sa ise sunnid end tööd tegema millegi nimel ka sellel ajal, kus sa tegelikult peaksid puhkama ja mõnda teist olulisemat asja tegema. Seega on see ühe külje pealt sinu tugevuseks ja samal ajal teiselt poolt vaadatuna ka väga kiuslik omadus sulle endale.

Kui sa oled sündinud 4. kuupäeval, siis miski suunab sind pidevalt mõtlema töö peale. Sa lihtsalt pead tööd tegema. Olgu selleks tööks siis sinu palgatöö või mõni kodune töö. Sa pead tegutsema ja pidevalt midagi edasi viima. Kusjuures 4. kuupäeval sündinud on ka kõige kohusetundlikumad töötegijad. Need, kes ka tavaliselt haigena tööle kohale ilmuvad. Number 4 ei kanna väga palju endaga kaasas sellist oskust, mis aitaks sellel inimesel, kes on selle kuupäeva all sündinud valetada ja vassida. Üldiselt proovib 4. kuupäeval sündinu enda kohustusi ka täita, kui enesetunne on kehv. See omakorda viib selleni, et väga ei panda enda keha tähele ja ei tegeleta enda haigusnähtudega. Kui sa oled 4. kuupäeval sündinud, siis sa võid tihtipeale ära unustada ennekõike iseenda. Siinkohal soovin ma sulle südamele panna selle, et märka ka iseennast ja anna endale tervendust, kui sinu keha seda sinult vajab.

Kui sa oled sellel kuupäeval sündinud, siis sa oled väga otsekohene oma väljaütlemistega. Samas sinu otsekohesus ja julgus ei muuda sind ilmtingimata kurjaks ning eemaletõukavaks. Sa väljendad enda otsekohesust veidi positiivsemal viisil, kui seda teevad enamus otsekohesed inimesed. Sinust õhkab positiivsust ja sa võid enda sõnadega küll haiget teha, kuid sa teed seda nii, et teine pool saab aru, et sa otseselt halba nagu ei soovinudki. Sul on lihtsalt vaja end väljendada, kui sa tunned, et sul on millegi kohta oma arvamus. Lihtsalt soovituseks on see, et vahel tasub eelnevalt ka veidi mõelda, enne kui midagi välja ütled. Kui sinu ees seisab haavatav ja emotsionaalne inimene, siis kindlasti tasuks tema iseloomuga arvestada. Seda sellepärast, et sa kogemata kellelegi teisele haiget ei teeks. Kuid, mis on sinu otsekohesuse tagamaa? Sa tegelikult soovid inimest aidata ja ütled väga otse välja, mida sa arvad, arvates, et see jõuab teisele inimesele nii kiiremini kohale ning sellele tuleb ka kiire tulemus. Alati see ei pruugi nii minna, vahest võib.

Kui sa oled sellel kuupäeval sündinud, siis sinu jaoks on väga oluline sinu perekond. Eriti see perekond, kelle sa ise lood. Sa armastad oma perekonda, soovid seda koos hoida, kuid sa ei ole väga hea tunnete väljendaja. Sinu tunnete ja armastuse väljendamine peegeldub sinu tegudes, mitte sõnades. Sul võib väga raske välja öelda romantilisi sõnu ja sa harva muutud sentimentaalseks. Kuid sa oled alati nõus kõigi eest kõik ära tegema, ette-taha asju tooma ja tassima. Sa võid süüa teha, koristada ja kõike muud. Kuid, kui läheb kallistamisteks või emotsionaalseteks tunnete väljendamiseks, siis sa oled enda sees kinni. Midagi ei ole teha, sa lihtsalt ei oska seda loomulikult teha. Sul on blokk ees ja oled kuskil teise piiri taga. Loomulikult oleneb kõik ka sellest, millise lapsepõlve sa oled saanud. Kui 4. kuupäeval sündinule antakse juba lapsepõlvest saati kaasa õrnust ja õpetatakse teda armastust ning tundeid väljendama, siis see number 4 on ka tundelisem. Kuid enamus number 4-d on siiski selle koha pealt kinni. Seega kelle peres kasvab laps, kes on 4. kuupäeval sündinud, siis siit on midagi neil ka õppida.

Kuna sünnikuupäev number 4 annab sinu hingele väga suure jõu kannatada, vastupidav olla ja tasakaalus olla, siis ühel hetkel on sul kombeks ka plahvatada. Sa suudad väga kaua olla tasakaalus, kuid iga teatud ajaperioodi tagant sa lased enda seest auru välja. Sa lihtsalt ei oska mitte kuidagi end muud moodi väljendada, kui sul saab kõigest kõrini. On olemas tasakaalukaid inimesi, kuid vahel ka kõige tasakaalukam inimene läheb rivist välja. Kui sa saad korra enda seest emotsioonid valla päästa, siis on tükiks ajaks rahu uuesti maapeal. Inimesed on väga erinevad, seega ka iga number 4 kandja plahvatab erineva aja perioodi tagant. Kellel on vaja sellist emotsioonide puhangut igal nädalal enda seest välja viia, kellel iga kuu.

Sulle meeldib kindlustunne ja see on väga oluline sinu jaoks. Sulle on kõik antud selleks, et hästi ja edukalt tööd teha, kuid sulle ei meeldi palju riskida. Sa pigem eelistad kindlat töökohta, kindlat palka ja sul on vaja väga palju teada selle kohta, kas kõik on ikka materiaalses mõttes hästi. Sinu jaoks on väga oluline see, et sa ei seoks end selliste projektide või töödega, millel ei ole võimalik tulevikku ette ennustada. Kõik peab sinu jaoks selge ja turvaline olema.

Võrreldes sinu sünnikuupäeva teiste sünnikuupäevadega, siis sa oled üks skeptilisemaid inimesi. Sa ei saa sinna mitte midagi parata, sa jätad alati võimaluse selleks, et ehk ikka nii ei ole, kuidas sulle on räägitud. Seda sellisetel spirituaalsetel, müstilistel, filosoofilistel ja teaduslikel teemadel. Sa ei lähe väga kergelt kõigega kaasa, mis sinu ette tuuakse. Samas oled sa küllaltki hea suhtleja ja ei pruugi seda üldse ka välja näidata. Ehk sina ei ole see, kes kohe läheb: "Ei, ei, ei!" karjuma, vaid sa teed omas peas järeldusi ning ei lase naljalt endale midagi selgeks rääkida. Ühtepidi ei ole see sinu kõige parem omadus, kuna sa võid olla tihti skeptiline teemade osas, kus skeptiline ei peaks olema. Selle sama pärast, et sa oled väga kinnine uute ning sinu jaoks täiesti võõraste teemade koha pealt, oled sa ka vähem intuitiivne. Intuitsioon on seotud loomingulisuse ja vabalt mõtlemisega. See piirab sinu intuitsiooni arengut. Mis ei tähenda loomulikult seda, et sul üldse intuitsiooni ei ole. Kaugel sellest, intuitsioon on meil kõigil olemas, lihtsalt see sama sinu omadus olla skeptiline ei lase sinu intuitsioonil väga kiirelt edasi areneda.

Sinu sünnikuupäev võtab ära sinu käest oskuse olla paindlik ja loominguline. Need on ühed sinu nõrgimad küljed. Näiteks oled sa selline, kes väga suuri ning kiireid samme selle nimel ei tee, et enda unistusi täide viia. Sul on olemas oma unistused, kuid nende saavutamine ja nendeni jõudmine võtab väga palju aega. Seda sellepärast, et sa teed kõike väga ettevaatlikult. Nagu eelpool sai mainitud, et sa ei ole suur riskide võtja ja sulle ei meeldi samme teha, kui tulevik on udune.

Tihtipeale võivad teised tunda sinu suhtes seda, et sa oled mõne konkreetse teema koha peal väga paindumatu ja sa kuidagi ei soovi asju teise nurga alt vaadata. Sa lood ise endale väga konkreetsed piirid, mille sees sa elad. Väga harva muudad enda elu juures midagi ja väga harva üritad midagi enda juures parandada. Sulle lihtsalt sobib see, millega sa harjunud oled. See võib sulle ka mõnel määral väga palju kahju tuua, kuna sa ei näe isegi neid kohti, kus sa endale võid liiga teha. Seega teistel on väga raske sind aidata. Soovitus siinkohal on see, et ürita vahel teiste nõu kuulda võtta. Mõtle selle peale, et äkki on nendes mõtetes ka tõepõhi all.

Kuna emotsioonide väljendamine ei ole väga sinu teema, siis see sama võib tulla ka sellest, et sa väga ei suudagi sügavuti mõista romantikat. See võib sinust vahel teha taktitundetu inimese teiste silmis. Sa pead lihtsalt teadma seda, et paljud teised tunnevad sügavamalt emotsioone, kui sina. Kui sa saad sellest aru, siis sa ühel päeval suudad ka mõista, mida sinu armastatu sinult koguaeg juurde soovib ja miks ta seda juurde soovib. See lahendaks sinu sees ka küsimuse ära, et: "Mida ma siis jälle nüüd valesti teen?".

Sinu sünnikuupäev annab sulle oskuse teiste arvamusest üle olla. See annab sulle tugeva eelise elada õnnelikumalt, kuna sa ei pane tähele nende inimeste juttu, klatši ja arvamust, kellest sa tegelikult ei hooli. Sa suudad kriitikale vastupidav olla ja tihtipeale sa isegi ei saa aru, kui sinuga halvasti käitutakse. Samas see, kes seda sinuga teeb, tunneb, et sind on raske kõigutada. Seega sa oled vastupidav igasuguse pahatahtlikkuse ja kriitika osas. See on sinu üks tugevamaid külgi.

Sinu õnne talismaniks on GOLDRIVER ja seda väga heal põhjusel. Goldriver on 4. sünnikuupäeva õnne talisman, mis toob sellel kuupäeval sündinule juurde oskust enda unistuste poole liikuma hakata. Goldriver motiveerib, inspireerib ja julgustab enda unistusi täide viima. Lisaks sellele Goldriver toetab 4. kuupäeva ka positiivsusega ja ei lase sellel kuupäeval sündinul end üle töötada. Õpetades piiri pidama oma töö suhtes ja suunates number 4 enda elu nautima.

Numeroloogia - meil on kõik olemas, et osata iseennast lugeda. Numeroloogilised näitajad on need, mis jagavad meie enda hinge kohta nii mõndagi tähtsat välja. Meie numbrid peegeldavad meid ennast.