Kõik inimesed sünnivad teatud numeroloogiliste näitajatega. Meie enda sünnipäevas on erinevad numbrid, mis kannavad edasi meie hinge ja Aurasse teatud väge. Nende numbrite taga on peidus suur teadmine sinu enda hingeelu kohta. Sinu sünnikuupäev paljastab seda, milline sa oled ja mis erilist energiat sa endaga kaasas kannad.

Sünnikuupäeva esimene number ehk see päev, millal sa sündinud oled, see kannab teatud energiat endaga kaasas, mis mõjutab sinu olemust. Ei ole juhus see, millal üks laps siia ilma sünnib. Täpselt sama moodi ei ole juhus ka see, millisel päeval kuus sa sündisid. Sinu sünnikuupäev näitab ette selle, milline energia on sinu Aurakehas.

Sünnikuupäev mõjutab iga inimese sodiaaki. See üldiselt täiustab sodiaagi teatud iseärasusi või võimendab mõnda konkreetset ülekülluses olevat energiat. See on ka põhjus, miks vahel mõne sodiaagi esindaja ei tunne end teiste sama sodiaagi esindajatega ühte moodi olevat. Numeroloogia mõjutab astroloogiat ja nii ka vastupidiselt. Iseenda näitajaid lugedes pead sa kokku viima kõik enda näitajad ja mõistma, et üks mõjutab teist.

6. KUUPÄEVA ERILINE VÄGI

Kui sa oled sündinud 6. kuupäeval siis numeroloogia on kinkinud sulle ühe suure vastutuse. Vastutuse, millest sa selles elus ei saa loobuda. Kui sinu sünnikuupäeva number on 6, siis sinu alateadvuses valitseb alati üks suur kohusetunne teiste inimeste ees. Sa oled selline, kes tunneb, et ta peab teiste eest hoolt kandma. Miski sinu sees ütleb alati, et sa pead teiste järgi huvi tundma, sa pead märkama teiste probleeme, mõistma neid probleeme ja abiks olema. Miski sinu sees suunab sind hoolitsema, isegi siis, kui sa ei oska hoolt kanda teise inimese eest ja kui sa ei suuda mõista probleemi tuuma. Alati on sinu sees see tunne, et sa pead senimaani torkima seda teemat, kuniks sa saad sellest aru ja kui sa saad abiks olla. Sellepärast võid sa tihtipeale tunda, kuidas sinu sisemine hääl ütleb sulle: "Võta ühendust! Küsi! Jälgi ja tõtta appi!".

Teised inimesed sinu ümber, sinu lähedased ja sinu sõbrad märkavad sinu heatahtlikkust. Märkavad seda, et sa oled alati nõus appi tõttama, kui abi on vaja. Kusjuures sulle on ka väga oluline see, et sinu abi vajatakse ja sind tunnustatakse. Sa ei ole selline, kes tunnustust nurub, kuid kui see sinu poole tuleb, siis sa võtad sellest maksimumi.

Vahel on sul raske enda selle iseloomu poole pärast. Seda sellepärast, et sa võtad liialt palju südamesse kõigi teiste muresid ja probleeme. Kuid oled kusjuures enda kõige kehvem abiline. Sa võid teisi aidata, neile toeks olla ja nende elu lihtsamaks muuta, kuid endaga sa seda ei oska teha. Kui sa soovid selles elus õnnelik olla, siis sa võiksid leida enda kõrvale kellegi, kes märkaks sinu vajadusi ja aitaks sind siis, kui sul abi on vaja. Kui sinu elus ei ole kedagi sellist, siis stress ja kurbus on kerge tekkima. Sa oled meister abiline teiste jaoks, kuid enda suhtes sa ei leia teed, kuidas ennast korda teha. Sellepärast sa võid tihti tunda, et karma ei soovi sinu abikätt tänada ja sinu sisemist tasakaalu selle tänutäheks hoida.

Numeroloogia on andnud sulle sinu sünnikuupäevaga kaasa märkimisväärse vastupidavuse ja seda emotsionaalses mõttes. Ükskõik, kui raske elu on, on alati võimalus edasi liikuda. Sa võid raskel aja korral auku vajuda, kuid iseendalegi märkamata oled sa jälle positiivse säraga edasi liikumas. Sa võid pendeldada heast perioodist halba perioodi ja uuesti sealt tagasi, kuid seda sa suudad tänu enda vastupidavusele. Kuna sa ise enda sündimise ajal valisid endale sellise numbri, mis suunab sind teisi inimesi aitama, siis tänutäheks kinkis elu sulle vastupidavuse.

Tänu sinu hoolitsevale loomusele on sinu jaoks väga oluline see, et sind ümbritseks perekond ja head sõbrad. Sinu jaoks on väga oluline see, et sa saaksid tunda ühtekuuluvust teiste inimestega. Kui sa oled vallaline, siis sinu peamiseks eesmärgiks on leida enda kõrvale keegi, kellega sa saaksid kodu luua. Kui sa oled selle kellegi leidnud, siis sinu eesmärgiks on enda ellu lapsi saada. Kui nemad on ka olemas, siis sa ootad, et neil hästi läheks. Kõik tiirleb ja keerleb ümber inimeste sinu elus.

Kui sa oled 6. kuupäeval sündinud, siis sul on kombeks enda kaitsmiseks maski taga end varjata. Väga paljud sinu lähedased ei saa arugi, kui sa oled haavunud või kui sul on raske olla. Sa teed seda tihtipeale juba sellepärast, kuna sa ei tunne, et keegi saaks sind aidata ja kui sa avad enda nõrgema poole, siis jääb ikkagi miski puudu, et sa saaksid enda probleemidest lahti. Sa pigem valid olukorra, kus sa mängid rõõmsameelset, et teistele mitte muret põhjustada.

Sa oled inimene, kellele meeldib turvatunne ja näed väga palju enda elus selle nimel vaeva, et enda ümber turvalist ning püsivat keskkonda luua. Sulle ei meeldi äkilised ja suured muudatused. Muudatuste ellu vastuvõtmine ei ole sinu jaoks lihtne, kuna see eeldab rutiini kadumist ja vajadust seda jälle üles ehitada. Sellepärast sa võid tunda, kuidas kohati sa pidevalt otsid muudatusi ja samas sa ei suuda minna nende muudatustega kaasa. Kõik oleneb loomulikult ka sellest, millised teised numeroloogilised ja astroloogilised näitajad sinuga kaasas käivad. Ehk, kui ambitsioonikas ja püsimatu sa oled teiste näitajate poolt. Kui oled, siis number 6. hoiab sind alati tagasi.

Sinu sünnikuupäev on andnud sulle kaasa kuhjaga jäärapäisust ja põikpäisust. Sul on kombeks enda tahtmist saada ja kui sa oled endale midagi pähe võtnud, siis nii peab ka olema. Eriti, kui sa oled 6. kuupäeval sündinud ja samal ajal kannad endaga kaasas Kaljukitse, Veevalaja, Jäära, Sõnni või Lõvi energiat. Kui sa oled sündinud sellel kuupäeval, kuid kannad endaga kaasas mõne teise sodiaagi energiat, siis sa oled vähem jäärapäine ja põikpäine.

Kuna sa oled sündinud sellise väega, mis suunab sinu mõtted pidevalt kõigiga läbisaamisele ja perekonna heaolule, siis sinu jaoks on armastuses väga oluline see, et sa leiaksid enda kõrvale kellegi, kes samamoodi väärtustab teisi inimesi. Kui sa leiad endale kaaslase, kes on sama hoolitsev ja arvestav, kui sina, siis sa oled õnnelik. Sul on väga raske jagada enda elu kellegagi, kes pead ennast tähtsamaks kui teisi lähedasi. Kui sinu partner suudab näha lisaks enda vajadustele ka sinu vajadusi, neid üritades täita ja austada, siis sa oled õnnelik. Vastasel juhul sa ei suuda suhtes õnne leida. Sa ei suuda enda elu jagada kellegagi, kes ei soovi sind mõista. Kui sind ei mõisteta ja ei üritatagi mõista, siis sa võitled selle vastu. Sa lihtsalt ei saa aru sellest, et kui sa ise oled mõistev, miks siis sinuga ei suudeta mõistev olla. Armastus on siiski sinu jaoks üliolulisel kohal!

Enda olemuselt oled sa pigem meeskonna töötaja ja eelistad tööga seoses mugavat ning turvalist kohta. Number 6. võtab suure riskimise võimaluse sinult ära, mis tähendab seda, et sa oled parem töötaja, kui ettevõtte rajaja. Seega enamus 6. kuupäeval sündinud eelistavad pigem kuskil kollektiivis töötamas, kus vastutus ei ole väga suur ja kus sotsiaalne ühekuuluvus oleks võimalikult tugev. Üksinda töötamist pigem välditakse ja soovitakse teha ühist tööd koos teistega. Kuid jällegi tuleb arvesse võtta teisi näitajaid nagu näiteks elutee numbrit ja sodiaaki. Kui nende poolt ei ole üksinda edasi pürgimise soovi kaasa antud, siis peab sünnikuupäeva mõjutus väga tugevalt paika.

Ilu peab olema osa sinu elust, olenemata sellest, kas sa oled mees või naine. Sind teeb õnnelikuks see, kui sind ümbritsev on kaunis. Sinu kodu välimus, sisekujundus ja elemendid selles määravad väga oluliselt ära selle, kuidas on sinu üldine enesetunne. Võib-olla sa ei ole varem sellise pilguga end analüüsinud, kuid jälgi mängu - sa tõesti armastad silmailu ja see muudab sinu tuju paremaks. Seega tegelikult on sul lihtne enda tuju tõsta. Kui vaja, tee enda kodus remonti, too uusi kauneid elemente enda ellu ja värskenda ka enda välimust.

Ma jagan sulle ühe väga tugeva nõuande, mis võib sind aidata. Kui sa oled 6. kuupäeval sündinud, siis ennekõike oled sa kriitikale väga nõrk. Sa lihtsalt ei talu seda. Et seda õppida taluma, pead sa praktiseerima seda, et ei lase sellel kõigel enda hinge tungida. Sul on kombeks kõik otse südamesse võtta. Tõsta natukene enda meeleolu ise, kui keegi sind kriitikaga tuleb pommitama. Ka sinu õnne talisman Punane Jaspis aitab sul kriitikaga paremini toime tulla. Kuid see ei ole ainukene soovitus minult sinule. Kuna sa oled selline abistaja hing, siis sa võid tihtipeale ennast ära unustada ja sa pead endale tegelikult meelde tuletama, et ka sinu heaolu on oluline. Vastasel juhul sa eladki vaid teiste nimel. Kuid oma headust saad sa jagada ka nii, et sa ennast katki ei teeks. Seega märka enda vajadusi ja usu mind, keegi ei kannata, kui sa korra leiad ka enda jaoks aega. Veel soovin, et sa teaksid seda, et sul on vaja enda lähedastele selgeks teha, kui haavatav sa oled. Selleks, et nad rohkem mõistaksid sind. Kui sa üritad pidevalt kangelast mängida ja surud enda emotsioone tihti alla, siis sa rikud sellega ennast. Lase teistel näha, et sa oled väga sügavate tunnetega inimene ja kui sa midagi tunned, siis see on võimas.

Kuna sulle on antud hoolivus, siis selles elus õpi seda, kuidas teistele toeks olla nii, et sa iseennast sellega ei rikuks. Sinu selle elu üks ülesannetest on õppida veelgi paremini teisi aitama ja kindlasti leia viise, kuidas enda missioonitööd veelgi paremini korda saata.

PUNANE JASPIS on sünnikuupäeva järgi sinu õnne kristall hoolimata sellest, mis sodiaagi all sa sündinud oled. Punane Jaspis suurendab 6. kuupäeval sündinud inimese sees olevat elujõudu ja positiivsust. Kaitstes teiste inimeste poolt tekitatud murepilvede eest. See on kristall, mis aitab rohkem riske võtta ja edukas olla. Aidates enda mugavustsoonist välja tulla siis, kui seda on vaja teha ja kui see on kasulik. Punane Jaspis aitab 6. kuupäeval sündinule ka armastuse õnne tuua. Aidates lahendada erimeelsusi, mis suhtes võib tekkida.

Numeroloogia - meil on kõik olemas, et osata iseennast lugeda. Numeroloogilised näitajad on need, mis jagavad meie enda hinge kohta nii mõndagi tähtsat välja. Meie numbrid peegeldavad meid ennast.